poulaki1976 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) settings-> About Phone-> και πατάμε πολλές φορές το πεδίο Build number μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα ότι ξεκλειδώθηκε. Μετά ή θα εμφανιστεί χύμα στις ρυθμίσεις ή θα είναι στο More-> Developer options και ενεργοποιείτε το usb Debugging https://drive.google.com/folderview?id=0B1T7tp6tJ_3kbGpVZTYtMHB4cjA&usp=drive_web&tid=0B1T7tp6tJ_3kQkZSWjNsazJZbGc#list απο αυτο το φακελο φλασαρουμε τον kernel ? πρεπει να γινει αυτο ? βλεπω υπαρχει ζιπ για 3.4.0 3.4.6 αλλα και 3.4.79 ποιο περναμε ? Edited January 21, 2015 by poulaki1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Εβαλα την 1.16 και μου εμφανιζει παντου στην οθονη ενα σαν widget, με το ποσο κατεβαζει το wifi. Πως μπορω να το κλεισω? Edited January 21, 2015 by johnftw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Tο παρελαβα απο http://www.to2c.com/ και δεν δουλευει η sim1 ( IMEI SV 00.) Sim2 ολα καλα και με ΙΜΕΙ ...... Nubia firmware v9.5.1. ZTE V9180 V5 Red Bull 2G/8G sim1 ( IMEI SV 00.) Μηπως ειναι θεμα firmware.. απο οτι διαβασα στο forum θελει V1.15(NEW)/V1.13 για να δουλεψει.. Καμια λυση? Δεν νομίζω να είναι θέμα software. Έχω πάρει δύο από το To2c (ένα 1/4 και ένα 2/8) και δεν εντόπισα τέτοιο θέμα. Δεν τα έχω τώρα γιατί τα έδωσα αλλά αν είχαν θέμα θα μου το είχαν πει. Μήπως πείραξες κάτι και έχασε το ΙΜΕΙ (έστω και επαναφορά) ή έτσι ήρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 settings-> About Phone-> και πατάμε πολλές φορές το πεδίο Build number μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα ότι ξεκλειδώθηκε. Μετά ή θα εμφανιστεί χύμα στις ρυθμίσεις ή θα είναι στο More-> Developer options και ενεργοποιείτε το usb Debugging https://drive.google.com/folderview?id=0B1T7tp6tJ_3kbGpVZTYtMHB4cjA&usp=drive_web&tid=0B1T7tp6tJ_3kQkZSWjNsazJZbGc#list απο αυτο το φακελο φλασαρουμε τον kernel ? πρεπει να γινει αυτο ? βλεπω υπαρχει ζιπ για 3.4.0 3.4.6 αλλα και 3.4.79 ποιο περναμε ? το 3.4.79 ειναι το πιο πρόσφατο. προσοχή όμως ποιο θα φλασάρεις γιατί ίσως δεν ειναι συμβατό με την εκδοση ρομ που φοράς (πχ εμενα μου ειχε πεσει σε bootloop όταν ειχα βάλει με 1.16 το 3.4.79. τον κατεβασα απο αλλου που ηταν συμβατός με 1.16 και κομπλέ) Εβαλα την 1.16 και μου εμφανιζει παντου στην οθονη ενα σαν widget, με το ποσο κατεβαζει το wifi. Πως μπορω να το κλεισω? το απενεργοποιεις απο τις ρυθμισεις του powersaver. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Αν δεν κρατάς τη συσκευή στο χέρι έχει ζόρι... Όπως είπε και ο efmakis είναι σαν να μην ανταποκρίνεται αν δεν σχηματίζεται γωνία ενενήντα μοιρών μεταξύ οθόνης και δακτύλου. Όταν ομως το κρατάω στο χέρι είναι μια χαρά. Δεν έχω τσεκάρει αν φταίει η προστασία όμως... Παρομιο προβλημα νομιζω ειχε και το O+O, ακουμπισμενο σε τραπεζακι δεν ενιωθε σωστα η οθονη. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Παρομιο προβλημα νομιζω ειχε και το O+O, ακουμπισμενο σε τραπεζακι δεν ενιωθε σωστα η οθονη. Κάθε άλλο! Το OnePlus το είχα ακριβώς δίπλα και δεν είχε πρόβλημα, ήταν το μέτρο σύγκρισης :lol: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Παρομιο προβλημα νομιζω ειχε και το O+O, ακουμπισμενο σε τραπεζακι δεν ενιωθε σωστα η οθονη. Διορθωθηκε τοτε με νεους touch drivers :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Για αυτο το προβλημα λεω, υπαρχουν αναφορες και στο τοπικ του o+o εδω στο myphone. ο φιλος ποιο πριν εγραψε οτι υπαρχει προβλημα οταν ειναι ακουμπισμενο το τηλεφωνο σε καποια επιφανεια δηλ οταν δεν το κραταει στο χερι του, τα ιδια εκανε και το ο+ο Edit Διορθωθηκε τοτε με νεους touch drivers :p To θυμαμαι, το ειχα τοτε το τηλεφωνο :p! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Για αυτο το προβλημα λεω, υπαρχουν αναφορες και στο τοπικ του o+o εδω στο myphone. ο φιλος ποιο πριν εγραψε οτι υπαρχει προβλημα οταν ειναι ακουμπισμενο το τηλεφωνο σε καποια επιφανεια δηλ οταν δεν το κραταει στο χερι του, τα ιδια εκανε και το ο+ο Το ιδιο λεμε :D εφτιαξαν και αυτο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Το ιδιο λεμε :D εφτιαξαν και αυτο Το ιδιο λεμε :lol: Παρομιο προβλημα νομιζω ειχε και το O+O, ακουμπισμενο σε τραπεζακι δεν ενιωθε σωστα η οθονη. τωρα δεν εχει προβλημα (το ο+ο) ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Γεια χαρα και παλι ξαναπερασα την 1.16 δοκιμαστικα και εχω το ιδιο προβλημα,το τηλεφωνο ακουμπισμενο πανω σε επιφανεια δεν ανταποκρινεται στην αφη εκτος εαν πιεζω την οθονη κατα την κινηση του δακτυλου σαν να ειναι resistive, στην cm11 δεν υπαρχει αυτο το προβλημα,τσουλαει ''ζαχαρη''. Η lockscreen της 1.16 δεν παιζεται παντως- αν μπορουσαμε να την βαλουμε στην cm11 .......:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Γεια χαρα και παλι ξαναπερασα την 1.16 δοκιμαστικα και εχω το ιδιο προβλημα,το τηλεφωνο ακουμπισμενο πανω σε επιφανεια δεν ανταποκρινεται στην αφη εκτος εαν πιεζω την οθονη κατα την κινηση του δακτυλου σαν να ειναι resistive, στην cm11 δεν υπαρχει αυτο το προβλημα,τσουλαει ''ζαχαρη''. Η lockscreen της 1.16 δεν παιζεται παντως- αν μπορουσαμε να την βαλουμε στην cm11 .......:D Μηπως να δοκιμάσεις άλλο launcher; Ο λόγος που μένω στην στοκ ρομ ειναι, εκτός απο την camera app, αυτές τις σχεδιαστικές λεπτομέριες της στοκ ρομ που ειναι πολυ γαματες! βλέπε lockscreen, quick settings στο notification panel κ.α. που δεν τα έχει στο cm11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 θα το παλαιψω θα δοκιμασω οτι μπορω - για πες κανενα καλο launcher την αφη οταν ειναι ξαπλα την θελω μονο και μονο για να παταω το snooze στο ξυπνητηρι το πρωι - για να μην φαει κανα :ninja:''μπουνιμ'':ninja: και δει τα ραδικια ανασκελα :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Αυτο με την αφη ισχυει οντως. Δεν με ενοχλει ομως πολυ... Αυτο το double tap για να ξεκλειδωσει το εχει δοκιμασει κανεις? Και αν ναι εντυπωσεις και καταναλωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 το εχω αλλά δεν βολεύει. απο κατανάλωση δεν εχω δει διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 το εχω αλλά δεν βολεύει. απο κατανάλωση δεν εχω δει διαφορά. Ποιο απο ολα τα αρχεια πρεπει να φλασαρω? Εχει 4 αρχεια στο drive του dallas.. Πρεπει να γινει και αλλαγη kernel για να δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Ποιο απο ολα τα αρχεια πρεπει να φλασαρω? Εχει 4 αρχεια στο drive του dallas.. Πρεπει να γινει και αλλαγη kernel για να δουλεψει? τωρα τι φοράς; νομιζω σε 1.16 μονο με αλλαγή κέρνελ δουλεύει. ο 3.4.79 νομιζω το εχει ενσωματωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Τωρα εχω 1.16. Ειναι ευκολη η διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Τωρα εχω 1.16. Ειναι ευκολη η διαδικασια? ενα απλο install zip from sd με custom recovery. τπτ παραπάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Που μπορω να βρω τα συγκεκριμενα αρχεια? Στο drive υπαρχουν αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yoehoe Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Δεν νομίζω να είναι θέμα software. Έχω πάρει δύο από το To2c (ένα 1/4 και ένα 2/8) και δεν εντόπισα τέτοιο θέμα. Δεν τα έχω τώρα γιατί τα έδωσα αλλά αν είχαν θέμα θα μου το είχαν πει. Μήπως πείραξες κάτι και έχασε το ΙΜΕΙ (έστω και επαναφορά) ή έτσι ήρθε. ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ... ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΣΙΜ 2 ΕΧΕΙ ΙΜΕΙ Η ΣΙΜ 1 ( IMEI SV 00.) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Ρε παιδιά πως μειώνουμε τις αρχικές οθόνες ; Ήθελε η κάτοχος να μετακινήσει εφαρμογές και κατά λάθος δημιουργούσε αρχικές οθόνες... Έψαξα αρκετή ώρα, αλλά δεν βρήκα πως τις αφαιρούμε... :mad: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Που μπορω να βρω τα συγκεκριμενα αρχεια? Στο drive υπαρχουν αυτα. https://drive.google.com/folderview?id=0B1T7tp6tJ_3kbGpVZTYtMHB4cjA&usp=sharing&tid=0B1T7tp6tJ_3kQkZSWjNsazJZbGc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ρε παιδιά πως μειώνουμε τις αρχικές οθόνες ; Ήθελε η κάτοχος να μετακινήσει εφαρμογές και κατά λάθος δημιουργούσε αρχικές οθόνες... Έψαξα αρκετή ώρα, αλλά δεν βρήκα πως τις αφαιρούμε... :mad: Κανε zoom out στην αρχικη οθονη και θα σου βγαλει ολες τις αρχικες οθονες που εχεις. Απο εκει σερνωντας τες πανω μπορεις να αφαιρεσεις οσες θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Χθες ήρθε το δικό μου αγορασμένο από Vickmall. Ωραία compact κατασκευή όμορφο κινητό, φοβερό ακουστικό, πολύ δυνατό και ηχεία πολύ δυνατά αλλά δεν έχουν κ πολύ καλή ποιότητα ήχου. Οθόνη πολύ καλή καθαρή και έντονα χρώματα. Κάμερα αξιοπρεπεσατη. Γενικά είμαι πολύ χαρούμενος εκτός από την μπαταρία που δεν είναι ανάλογη με αυτά που μας συνηθίζει η ΖΤΕ Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts