Jump to content

ZTE V5 (Red Bull)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

settings-> About Phone-> και πατάμε πολλές φορές το πεδίο Build number μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα ότι ξεκλειδώθηκε.

Μετά ή θα εμφανιστεί χύμα στις ρυθμίσεις ή θα είναι στο More-> Developer options

και ενεργοποιείτε το usb Debugging

https://drive.google.com/folderview?id=0B1T7tp6tJ_3kbGpVZTYtMHB4cjA&usp=drive_web&tid=0B1T7tp6tJ_3kQkZSWjNsazJZbGc#list

απο αυτο το φακελο φλασαρουμε τον kernel ?

πρεπει να γινει αυτο ?

βλεπω υπαρχει ζιπ για 3.4.0 3.4.6 αλλα και 3.4.79

ποιο περναμε ?

Edited by poulaki1976

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εβαλα την 1.16 και μου εμφανιζει παντου στην οθονη ενα σαν widget, με το ποσο κατεβαζει το wifi. Πως μπορω να το κλεισω? Edited by johnftw

Tο παρελαβα απο http://www.to2c.com/ και δεν δουλευει η sim1 ( IMEI SV 00.) Sim2 ολα καλα και με ΙΜΕΙ ...... Nubia firmware v9.5.1. ZTE V9180 V5 Red Bull 2G/8G sim1 ( IMEI SV 00.)

Μηπως ειναι θεμα firmware.. απο οτι διαβασα στο forum θελει V1.15(NEW)/V1.13 για να δουλεψει..

Καμια λυση?

Δεν νομίζω να είναι θέμα software. Έχω πάρει δύο από το To2c (ένα 1/4 και ένα 2/8) και δεν εντόπισα τέτοιο θέμα. Δεν τα έχω τώρα γιατί τα έδωσα αλλά αν είχαν θέμα θα μου το είχαν πει.

Μήπως πείραξες κάτι και έχασε το ΙΜΕΙ (έστω και επαναφορά) ή έτσι ήρθε.

settings-> About Phone-> και πατάμε πολλές φορές το πεδίο Build number μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα ότι ξεκλειδώθηκε.

Μετά ή θα εμφανιστεί χύμα στις ρυθμίσεις ή θα είναι στο More-> Developer options

και ενεργοποιείτε το usb Debugging

https://drive.google.com/folderview?id=0B1T7tp6tJ_3kbGpVZTYtMHB4cjA&usp=drive_web&tid=0B1T7tp6tJ_3kQkZSWjNsazJZbGc#list

απο αυτο το φακελο φλασαρουμε τον kernel ?

πρεπει να γινει αυτο ?

βλεπω υπαρχει ζιπ για 3.4.0 3.4.6 αλλα και 3.4.79

ποιο περναμε ?

το 3.4.79 ειναι το πιο πρόσφατο. προσοχή όμως ποιο θα φλασάρεις γιατί ίσως δεν ειναι συμβατό με την εκδοση ρομ που φοράς (πχ εμενα μου ειχε πεσει σε bootloop όταν ειχα βάλει με 1.16 το 3.4.79. τον κατεβασα απο αλλου που ηταν συμβατός με 1.16 και κομπλέ)

Εβαλα την 1.16 και μου εμφανιζει παντου στην οθονη ενα σαν widget, με το ποσο κατεβαζει το wifi. Πως μπορω να το κλεισω?

το απενεργοποιεις απο τις ρυθμισεις του powersaver.

Αν δεν κρατάς τη συσκευή στο χέρι έχει ζόρι... Όπως είπε και ο efmakis είναι σαν να μην ανταποκρίνεται αν δεν σχηματίζεται γωνία ενενήντα μοιρών μεταξύ οθόνης και δακτύλου. Όταν ομως το κρατάω στο χέρι είναι μια χαρά. Δεν έχω τσεκάρει αν φταίει η προστασία όμως...

Παρομιο προβλημα νομιζω ειχε και το O+O, ακουμπισμενο σε τραπεζακι δεν ενιωθε σωστα η οθονη.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παρομιο προβλημα νομιζω ειχε και το O+O, ακουμπισμενο σε τραπεζακι δεν ενιωθε σωστα η οθονη.

Κάθε άλλο! Το OnePlus το είχα ακριβώς δίπλα και δεν είχε πρόβλημα, ήταν το μέτρο σύγκρισης :lol:

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Διορθωθηκε τοτε με νεους touch drivers :p

Δημήτρης

Για αυτο το προβλημα λεω, υπαρχουν αναφορες και στο τοπικ του o+o εδω στο myphone.

ο φιλος ποιο πριν εγραψε οτι υπαρχει προβλημα οταν ειναι ακουμπισμενο το τηλεφωνο σε καποια επιφανεια δηλ οταν δεν το κραταει στο χερι του, τα ιδια εκανε και το ο+ο

Edit

Διορθωθηκε τοτε με νεους touch drivers :p

To θυμαμαι, το ειχα τοτε το τηλεφωνο :p!

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Για αυτο το προβλημα λεω, υπαρχουν αναφορες και στο τοπικ του o+o εδω στο myphone.

ο φιλος ποιο πριν εγραψε οτι υπαρχει προβλημα οταν ειναι ακουμπισμενο το τηλεφωνο σε καποια επιφανεια δηλ οταν δεν το κραταει στο χερι του, τα ιδια εκανε και το ο+ο

Το ιδιο λεμε :D εφτιαξαν και αυτο

Δημήτρης

Το ιδιο λεμε :D εφτιαξαν και αυτο

Το ιδιο λεμε :lol:

τωρα δεν εχει προβλημα (το ο+ο) ;)

Γεια χαρα και παλι

ξαναπερασα την 1.16 δοκιμαστικα και εχω το ιδιο προβλημα,το τηλεφωνο ακουμπισμενο πανω σε επιφανεια δεν ανταποκρινεται στην αφη εκτος εαν πιεζω την οθονη κατα την κινηση του δακτυλου σαν να ειναι resistive,

στην cm11 δεν υπαρχει αυτο το προβλημα,τσουλαει ''ζαχαρη''.

Η lockscreen της 1.16 δεν παιζεται παντως- αν μπορουσαμε να την βαλουμε στην cm11 .......:D

Γεια χαρα και παλι

ξαναπερασα την 1.16 δοκιμαστικα και εχω το ιδιο προβλημα,το τηλεφωνο ακουμπισμενο πανω σε επιφανεια δεν ανταποκρινεται στην αφη εκτος εαν πιεζω την οθονη κατα την κινηση του δακτυλου σαν να ειναι resistive,

στην cm11 δεν υπαρχει αυτο το προβλημα,τσουλαει ''ζαχαρη''.

Η lockscreen της 1.16 δεν παιζεται παντως- αν μπορουσαμε να την βαλουμε στην cm11 .......:D

Μηπως να δοκιμάσεις άλλο launcher;

Ο λόγος που μένω στην στοκ ρομ ειναι, εκτός απο την camera app, αυτές τις σχεδιαστικές λεπτομέριες της στοκ ρομ που ειναι πολυ γαματες! βλέπε lockscreen, quick settings στο notification panel κ.α. που δεν τα έχει στο cm11.

θα το παλαιψω

θα δοκιμασω οτι μπορω - για πες κανενα καλο launcher

την αφη οταν ειναι ξαπλα την θελω μονο και μονο για να παταω το snooze στο ξυπνητηρι το πρωι - για να μην φαει κανα :ninja:''μπουνιμ'':ninja: και δει τα ραδικια ανασκελα :cry:

Αυτο με την αφη ισχυει οντως. Δεν με ενοχλει ομως πολυ... Αυτο το double tap για να ξεκλειδωσει το εχει δοκιμασει κανεις? Και αν ναι εντυπωσεις και καταναλωση?

το εχω αλλά δεν βολεύει. απο κατανάλωση δεν εχω δει διαφορά.

το εχω αλλά δεν βολεύει. απο κατανάλωση δεν εχω δει διαφορά.

Ποιο απο ολα τα αρχεια πρεπει να φλασαρω? Εχει 4 αρχεια στο drive του dallas.. Πρεπει να γινει και αλλαγη kernel για να δουλεψει?

Ποιο απο ολα τα αρχεια πρεπει να φλασαρω? Εχει 4 αρχεια στο drive του dallas.. Πρεπει να γινει και αλλαγη kernel για να δουλεψει?

τωρα τι φοράς; νομιζω σε 1.16 μονο με αλλαγή κέρνελ δουλεύει. ο 3.4.79 νομιζω το εχει ενσωματωμένο.

Τωρα εχω 1.16. Ειναι ευκολη η διαδικασια?

ενα απλο install zip from sd με custom recovery. τπτ παραπάνω!

Δεν νομίζω να είναι θέμα software. Έχω πάρει δύο από το To2c (ένα 1/4 και ένα 2/8) και δεν εντόπισα τέτοιο θέμα. Δεν τα έχω τώρα γιατί τα έδωσα αλλά αν είχαν θέμα θα μου το είχαν πει.

Μήπως πείραξες κάτι και έχασε το ΙΜΕΙ (έστω και επαναφορά) ή έτσι ήρθε.

ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ...

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΣΙΜ 2 ΕΧΕΙ ΙΜΕΙ Η ΣΙΜ 1 ( IMEI SV 00.)

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?

Ρε παιδιά πως μειώνουμε τις αρχικές οθόνες ; Ήθελε η κάτοχος να μετακινήσει εφαρμογές και κατά λάθος δημιουργούσε αρχικές οθόνες... Έψαξα αρκετή ώρα, αλλά δεν βρήκα πως τις αφαιρούμε... :mad:

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Που μπορω να βρω τα συγκεκριμενα αρχεια? Στο drive υπαρχουν αυτα.

https://drive.google.com/folderview?id=0B1T7tp6tJ_3kbGpVZTYtMHB4cjA&usp=sharing&tid=0B1T7tp6tJ_3kQkZSWjNsazJZbGc

Ρε παιδιά πως μειώνουμε τις αρχικές οθόνες ; Ήθελε η κάτοχος να μετακινήσει εφαρμογές και κατά λάθος δημιουργούσε αρχικές οθόνες... Έψαξα αρκετή ώρα, αλλά δεν βρήκα πως τις αφαιρούμε... :mad:

Κανε zoom out στην αρχικη οθονη και θα σου βγαλει ολες τις αρχικες οθονες που εχεις. Απο εκει σερνωντας τες πανω μπορεις να αφαιρεσεις οσες θελεις.

Χθες ήρθε το δικό μου αγορασμένο από Vickmall. Ωραία compact κατασκευή όμορφο κινητό, φοβερό ακουστικό, πολύ δυνατό και ηχεία πολύ δυνατά αλλά δεν έχουν κ πολύ καλή ποιότητα ήχου.

Οθόνη πολύ καλή καθαρή και έντονα χρώματα. Κάμερα αξιοπρεπεσατη. Γενικά είμαι πολύ χαρούμενος εκτός από την μπαταρία που δεν είναι ανάλογη με αυτά που μας συνηθίζει η ΖΤΕ

Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader

XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader

ΖΤΕ v967s

• The title was changed to ZTE V5 (Red Bull)