steman10 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 παιδια τα patch για την cm11 τα κατεβαζουμε? αναλαγο με το αρχειακι που κατεβαζουμε επιλεγουμε 1 η 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Οποτε τα στατιστικα της μπαταριας που εστειλες πιο πανω ειναι με την stock 1.16? Ναι στοκ 1.16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ναι στοκ 1.16 επειδη θελω να περασω με τον οδηγο σου την cm11 πες μου σε παρακαλω τα patch τα κατεβαζουμε? γενικα εχει παρατηρηθει κατι που δεν δουλευει στην cm11? αν και απο οτι ειπες δεν εχεις αυτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Υπαρχει καμια θηκη για το κινητο, που βγαζεις το πισω καπακι και ειναι ενα? Να μην μεγαλωνει δηλαδη την συσκευη. Eχει ενας φιλος μια τετοια για το moto g, με μαγνητακι κιολας που ξεκληδωνει την οθονη στο ανοιγμα. Για ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.aliexpress.com/item/22-Color-Aluminum-Frame-Tempered-Glass-Back-Battery-Cover-Case-For-ZTE-Hongniu-V5-ZTE-U9180/32247325769.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 επειδη θελω να περασω με τον οδηγο σου την cm11 πες μου σε παρακαλω τα patch τα κατεβαζουμε? γενικα εχει παρατηρηθει κατι που δεν δουλευει στην cm11? αν και απο οτι ειπες δεν εχεις αυτη... κατεβαζεις 1 απ τα 2. αναλογως αν θες να δουλευεις σαν κυρια κ να γινονται οι εγκαταστασεις των εφαρμογων στην εσωτερική μνημη ή την εξωτερική. προσωπικά επειδη δεν του έχω βάλει sdcard, ειχα εγκαταστησει το 1ο αν θυμαμαι καλα. δοκιμασε και δες. δεν θα παθει τιποτα αν πατσαρεις πρώτα το ένα και μετά το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 κατεβαζεις 1 απ τα 2. αναλογως αν θες να δουλευεις σαν κυρια κ να γινονται οι εγκαταστασεις των εφαρμογων στην εσωτερική μνημη ή την εξωτερική. προσωπικά επειδη δεν του έχω βάλει sdcard, ειχα εγκαταστησει το 1ο αν θυμαμαι καλα. δοκιμασε και δες. δεν θα παθει τιποτα αν πατσαρεις πρώτα το ένα και μετά το άλλο. και ποτε κανεις την εγκατασταση του?! το δευτερο ειναι που κανει εγκατασταση σε sd γιατι εγω εχω για αυτο σε ρωταω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Φιλε kallair σε ευχαριστώ για αυτα που εχεις γραψει και προσφερει εδω ! Από την στιγμή που πέρασα την Rom CM11 100% Ελληνικοτατη, του πέρασα και τον apex και είδα άσπρη μέρα απόλαυση ενω το antutu χτύπησε 21500!!! Αξίζει παιδιά μην κάθεστε με τις προχειρο-πειραγμένες Rom αφού το τηλ δεν εχει εργοστασιακή υποστήριξη multi... Οσο για την εφαρμογή της κάμερας έβαλα της Lenovo οτι πιο τέλειο κυκλοφορεί! καλησπερα! ακολουθησα τον δρομο σου και εβαλα και εγω cm11!!! να σε ρωτησω... τι ειναι το apex? εννοειται ευχαριστω και εγω το kallair που τον εχουμε ζαλισει εδω μεσα για τις συμβουλες του!!! α για patch εβαλα το sd- internal patch ειναι αυτο που αποθηκευει εφαρμογες στην sd?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros32001 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Εχεις λινκ απο το zip της camera 1,16?Το φλασαρω οπως ειναι σκετο πανω στην cm11? στο λινκ που έδωσα πιο πάνω, πας universal patches και από εκεί τα κατεβάζεις. όπως είπες απλά το εγκαθιστάς από το install from zip και τελείωσες. δεν θέλει κανένα wipe τίποτα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) στο λινκ που έδωσα πιο πάνω, πας universal patches και από εκεί τα κατεβάζεις. όπως είπες απλά το εγκαθιστάς από το install from zip και τελείωσες. δεν θέλει κανένα wipe τίποτα Για καποιο λογο δεν μπορω να κατεβασω απευθειας στο κινητο το αρχειο ...ξερουμε γιατι?folder links are not yet suported αυτο μου βγαζει σαν μηνυμα... Εχω φαει το κοσμο να δω αν και πως μπορω να βρω εστω και oem καπακι μπαταριας μαυρο ..Πιστευω οτι θα εδειχνε πολυ πιο ομορφο και μασιφ το κινητο...ασε που λογω χρωματος εχω την εντυπωση κιολαε οτι το δειχνει και πιο μαζεμενο... Edited December 27, 2014 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) καλησπερα! ακολουθησα τον δρομο σου και εβαλα και εγω cm11!!! να σε ρωτησω... τι ειναι το apex? εννοειται ευχαριστω και εγω το kallair που τον εχουμε ζαλισει εδω μεσα για τις συμβουλες του!!! α για patch εβαλα το sd- internal patch ειναι αυτο που αποθηκευει εφαρμογες στην sd?! Νομίζω πρέπει να γράφει external για να τις αποθηκεύειs στην sd. Edited December 27, 2014 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Apex launcher ειναι πολυ φιλικος και παραμετροποιησιμος εδω: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anddoes.launcher&hl=el Αλλά και αυτος τωρα που βλέπω το έκανα Iphone 6 xaxaxa :D του μοιαζει κιολας θα τρελανω κοσμο! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplelauncher.launcheri6&hl=el Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros32001 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Για καποιο λογο δεν μπορω να κατεβασω απευθειας στο κινητο το αρχειο ...ξερουμε γιατι?folder links are not yet suported αυτο μου βγαζει σαν μηνυμα... Μην πονοκεφαλιάζεις από ότι έχω καταλάβει από άλλους θέλει 5-6 app για να κατεβάσεις από το κινητό. Όταν βρεις pc κάντο. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Μην πονοκεφαλιάζεις από ότι έχω καταλάβει από άλλους θέλει 5-6 app για να κατεβάσεις από το κινητό. Όταν βρεις pc κάντο. Αν βελτιωνει την καμερα να το κανω αλλιως δεν...το εχεις κανει εσυ?εχεις δει βελτιωση? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Apex launcher ειναι πολυ φιλικος και παραμετροποιησιμος εδω: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anddoes.launcher&hl=el Αλλά και αυτος τωρα που βλέπω το έκανα Iphone 6 xaxaxa :D του μοιαζει κιολας θα τρελανω κοσμο! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplelauncher.launcheri6&hl=el tτελικα ποιο απο τα δυο patch εγκατεστησες εσυ δεν μου ειπες...! εμενα παντως antutu μου βγαλε 17500! παντως γενικα ειναι πολυ ωραιο οντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros32001 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Αν βελτιωνει την καμερα να το κανω αλλιως δεν...το εχεις κανει εσυ?εχεις δει βελτιωση? κατι κανει, οχι θαυματα, αλλα ειναι ενα κλικ καλυτερη... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 στο λινκ που έδωσα πιο πάνω, πας universal patches και από εκεί τα κατεβάζεις. όπως είπες απλά το εγκαθιστάς από το install from zip και τελείωσες. δεν θέλει κανένα wipe τίποτα Εισαι σιγουρος οτι μπαινει σε nybia os?γιατι πηγα να το φλασαρω και μου το εκοψε... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros32001 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 http://cs3-1.4pda.to/5491398.png το παιδί από εδώ έφτιαξε αυτό το ωραίο splash (αντικαθιστά το απαίσιο άσπρο) είναι έτοιμο zip και η εγκατάσταση του γίνεται όπως όλα τα zip από το recovery ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εισαι σιγουρος οτι μπαινει σε nybia os?γιατι πηγα να το φλασαρω και μου το εκοψε... είσαι με custom recovery και στο έκοψε; αν ναι τότε θες CM. κρίμα... πρέπει να περάσεις όλη την 1.16 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 http://cs3-1.4pda.to/5491398.png το παιδί από εδώ έφτιαξε αυτό το ωραίο splash (αντικαθιστά το απαίσιο άσπρο) είναι έτοιμο zip και η εγκατάσταση του γίνεται όπως όλα τα zip από το recovery ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- είσαι με custom recovery και στο έκοψε; αν ναι τότε θες CM. κρίμα... πρέπει να περάσεις όλη την 1.16 Δεν πειραζει θα ζησω με αυτο.Τουλαχιστιν προς το παρον.... ...Κανενα καπακι μαυρο για να βγαλω αυτο το ασπρο πισω ξερεις απο που θα βρω? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Δεν πειραζει θα ζησω με αυτο.Τουλαχιστιν προς το παρον.... ...Κανενα καπακι μαυρο για να βγαλω αυτο το ασπρο πισω ξερεις απο που θα βρω? Μαυρο προσωπικά δεν εχω βρει πουθενα. aliexpress αν βρεις μονο. αν βρεις, ριξε μια φωνη μιας και ο κολλητός μου σίγουρα θα θελει το μαυρο ήδη πριν καν του το παραγγειλω μου ειχε πει για μαυρο! χαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros32001 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Δεν πειραζει θα ζησω με αυτο.Τουλαχιστιν προς το παρον.... ...Κανενα καπακι μαυρο για να βγαλω αυτο το ασπρο πισω ξερεις απο που θα βρω? εγώ πήρα αυτήν http://www.aliexpress.com/item/Original-Back-Case-Cover-For-ZTE-U9180-Red-Bull-Hongniu-V5-Battery-Square-cover-for-ZTE/1916971520.html και έφτασε κανονικά όμως κάνει το κινητό ΠΟΛΥ χοντρό αν και είναι πανέμορφο και πιο στιβαρό. εναλλακτικά πάρε μια αυθεντική και βάψε την.:lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Μαυρο προσωπικά δεν εχω βρει πουθενα. aliexpress αν βρεις μονο. αν βρεις, ριξε μια φωνη μιας και ο κολλητός μου σίγουρα θα θελει το μαυρο ήδη πριν καν του το παραγγειλω μου ειχε πει για μαυρο! χαχα! Εχω βρει αυτο αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου με τετοιου ειδους παραγγελιες .... http://www.snapdeal.com/product/77-back-cover-for-zte/1791984377 Αν ο φιλος σου ασχολειται με το σπορ αν θελει ας κανει την παραγγελια του και ας παρει και μενα δυο και να του στειλω τα χρηματα πριν τα παραγγειλει... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) εγώ πήρα αυτήν http://www.aliexpress.com/item/Original-Back-Case-Cover-For-ZTE-U9180-Red-Bull-Hongniu-V5-Battery-Square-cover-for-ZTE/1916971520.html και έφτασε κανονικά όμως κάνει το κινητό ΠΟΛΥ χοντρό αν και είναι πανέμορφο και πιο στιβαρό. εναλλακτικά πάρε μια αυθεντική και βάψε την.:lol: το χοντραινει πολυ ρε συ! κ η μιση γοητεία αυτού του κινητού ειναι το ποσο λεπτό ειναι. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω βρει αυτο αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου με τετοιου ειδους παραγγελιες .... http://www.snapdeal.com/product/77-back-cover-for-zte/1791984377 Αν ο φιλος σου ασχολειται με το σπορ αν θελει ας κανει την παραγγελια του και ας παρει και μενα δυο και να του στειλω τα χρηματα πριν τα παραγγειλει... αυτό ειναι θηκη ρε! δεν ειναι καπακι σαν το ασπρο. τετοια θα βρεις πολλά στο ebay. εγώ θέλω battery cover κατράμι μαυρο! :lol: edit. αυτό φαινεται πολυ ωραιο και μαλλον λεπτότερο από τα υπόλοιπα παρομοια.. http://ru.aliexpress.com/store/product/6-Color-All-Aluminum-Metal-Back-Battery-Cover-For-ZTE-U9180-Red-Bull-Hongniu-V5-Luxury/630826_1962245146.html Edited December 27, 2014 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 το χοντραινει πολυ ρε συ! κ η μιση γοητεία αυτού του κινητού ειναι το ποσο λεπτό ειναι. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτό ειναι θηκη ρε! δεν ειναι καπακι σαν το ασπρο. τετοια θα βρεις πολλά στο ebay. εγώ θέλω battery cover κατράμι μαυρο! :lol: edit. αυτό φαινεται πολυ ωραιο και μαλλον λεπτότερο από τα υπόλοιπα παρομοια.. http://ru.aliexpress.com/store/product/6-Color-All-Aluminum-Metal-Back-Battery-Cover-For-ZTE-U9180-Red-Bull-Hongniu-V5-Luxury/630826_1962245146.html Μαρεσει...Το χτυπαμε? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Μαρεσει...Το χτυπαμε? θα πρεπει να απαντησει ο κολλητός μου ο αμεσα ενδιαφερόμενος! εγω πηρα μια crystal clear και μαλλον θα χτυπησω αργοτερα κ μια με minions και σημαια της αγγλιας. edit. τελικα πεισθηκα να μην παρω τετοια θηκη.. Edited December 27, 2014 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 το χοντραινει πολυ ρε συ! κ η μιση γοητεία αυτού του κινητού ειναι το ποσο λεπτό ειναι. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτό ειναι θηκη ρε! δεν ειναι καπακι σαν το ασπρο. τετοια θα βρεις πολλά στο ebay. εγώ θέλω battery cover κατράμι μαυρο! :lol: edit. αυτό φαινεται πολυ ωραιο και μαλλον λεπτότερο από τα υπόλοιπα παρομοια.. http://ru.aliexpress.com/store/product/6-Color-All-Aluminum-Metal-Back-Battery-Cover-For-ZTE-U9180-Red-Bull-Hongniu-V5-Luxury/630826_1962245146.html Δικιο εχεις χαχχαχαχαχα:lol:Κοιτα να δεις που θα παω το καπακι για βαψιμο σε κανα φαναρτζη και θα με κοιτανε με ενα ματι:lol: Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts