kostakiss Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 παιδια ειδα d&g σταρακια ..αλλα μονο γυναικεια..στο κεντρο(τσιμισκη,αγιας σοφιας) :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 παιδια ειδα d&g σταρακια ..αλλα μονο γυναικεια..στο κεντρο(τσιμισκη,αγιας σοφιας) :( ε και τι εγινε και στεναχωριεσαι? σου αρεσαν? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Προφανως ηθελε να αγορασει ανδρικα για εκεινον, αλλα βρηκε μονο γυναικεια... Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 αυτο το κολλημα με τις μαρκες δε μπορω να το καταλαβω.. δλδ για να βαλεις εσυ σταρακι πρεπει να ειναι μονο D&G? Ή φορας μονο D&G παπουτσια? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 παιδια ειδα d&g σταρακια ..αλλα μονο γυναικεια..στο κεντρο(τσιμισκη,αγιας σοφιας) :( Πως ήτανε; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 παιδια ειδα d&g σταρακια ..αλλα μονο γυναικεια..στο κεντρο(τσιμισκη,αγιας σοφιας) :( Πως ήτανε; Ωπ VeCo... σε ενδιαφέρουν και τα γυναικεία παπούτσια τώρα?:worry: :* :scared: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Ωπ VeCo... σε ενδιαφέρουν και τα γυναικεία παπούτσια τώρα?:worry: :* :scared: :lol: Θέλω να μάθω πως το κατάλαβε ο Κώστας ότι ήταν γυναικεία (αν είχαν πάνω λουλουδάκια, πάσο :p). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 ε ναι ειχαν λουλουδακια και τετοια.. εγω θελω συγκεκριμενα του βεκο αλλα αν βρω και κατι αλλο γιατι οχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 ε ναι ειχαν λουλουδακια και τετοια.. εγω θελω συγκεκριμενα του βεκο αλλα αν βρω και κατι αλλο γιατι οχι.. Πληροφοριακά - δεν το ξέρω αν το ανέφερα - τα δικά μου τα είχε και σε μπλε χρώμα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Ας συνεισφέρω κι εγώ :rolleyes: http://img45.imageshack.us/img45/181/dsc01030ie8.th.jpg Υπάρχουν και στο αντίστροφο (άσπρα με μαύρες γραμμές) αλλά θα γίνονταν κ@λος μια ώρα νωρίτερα Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Not (very) bad. :p Πόσο τα πήρες; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Not (very) bad. :p Πόσο τα πήρες; None of your business, το IRS είσαι :confused:? 80€...it still hurts :( (δέρμα και καλά...yeah right, τα Diesel που έχω επίσης δέρμα τα είχα πάρει 45€) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 E τα Puma, εκεί είναι ρε συ. 80-120€. Μια χαρά σου ήρθε. Break a leg (no pun intended)... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 παιδια ψαχνω παπουτσακι για καλοκαιρι να ταιριαζει με βερμουδες. μεχρι 90€. οχι all star!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 παιδια ψαχνω παπουτσακι για καλοκαιρι να ταιριαζει με βερμουδες. μεχρι 90€. οχι all star!!! Ψαξε κατι σε reef-asics-nike-puma.εχω :blink: πολλα νεα παπουτσια και στην τιμη που θελεις και καποια ακομη πιο< φθηνα αλλα το κακο της υπυθεσης ειναι οτι δεν βρισκεις μεγαλα νουμερα.απο 46 και πανω..δυσκολα θα βρεις το χρωμα και το σχεδιο που θελεις :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 εγώ πάλι χειμώνα καλοκαίρι κυκλοφορώ ΜΟΝΟ με αυτά ---> http://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/thumb/0/03/Slippers.JPG/160px-Slippers.JPG ειλικρινά δεν μπορώ καθόλου να βάλω το πόδι μου σε αθλητικό κλειστό παπούτσι, μόνο άμα πέρνει αέρα αλλιώς με πονάει και γεμίζει κάλους :cool: ε, εντάξει και αν τον χειμώνα κάνει κρύο πολύ τις φοράω με κάλτσες. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
case Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Υπάρχει κανένα online κατάστημα που να στέλνει και στην Κύπρο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 παιδια ψαχνω παπουτσακι για καλοκαιρι να ταιριαζει με βερμουδες. μεχρι 90€. οχι all star!!!μια βολτα στα μαγαζια και ξερεις ποσες επιλογες θα εχεις μετα?? εγώ πάλι χειμώνα καλοκαίρι κυκλοφορώ ΜΟΝΟ με αυτά ---> http://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/thumb/0/03/Slippers.JPG/160px-Slippers.JPG ειλικρινά δεν μπορώ καθόλου να βάλω το πόδι μου σε αθλητικό κλειστό παπούτσι, μόνο άμα πέρνει αέρα αλλιώς με πονάει και γεμίζει κάλους :cool: ε, εντάξει και αν τον χειμώνα κάνει κρύο πολύ τις φοράω με κάλτσες.εννοεις και εκτος του σπιτιου?:blink: συγνωμη,αλλα οταν βρεχει η χιονιζει τι κανεις? εκτος αν εχεις καποιο προβλημα στα ποδαρακια,οποτε πασο..(αλλα και τοτε υπαρχουν ωραιοτατα παπουτσιακια ειδικα....:confused: ) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavraina Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Ποια η γνώμη σας για αυτα τα πολυφορεμενα παπουτσια? τα βλεπω συνεχεια σε διαφορα σχεδια και χρωματα και μου φαινεται περιεργο... http://www.wildfree.com/Merchant2/graphics/pleaser/sassie09.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 ....:down: :scared: :chair: :stupid: :protest: Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 None of your business, το IRS είσαι :confused:? 80€...it still hurts :( (δέρμα και καλά...yeah right, τα Diesel που έχω επίσης δέρμα τα είχα πάρει 45€) Πολύ όμορφα. Απο πού τ'αγόρασες; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 VeCo βρήκα επιτέλους τα Tod's σου! Αλλα δεν υπήρχαν στο μεγεθος μου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Πολύ όμορφα. Απο πού τ'αγόρασες; Από ένα γωνιακό στην Τσιμισκή, Καζάκος νομίζω λέγεται. Τα έχει σίγουρα και στο DALE στην Εγνατίας (το 3ο στη σειρά προς τα ανατολικά). Πάλι στην ίδια τιμή. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 VeCo βρήκα επιτέλους τα Tod's σου! Αλλα δεν υπήρχαν στο μεγεθος μου :( Παραμένουν μοναδικά δηλαδή στο Four Seasons... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Ελπίζω στο Four Seasons να πιέννεις για το Colors τζαι όι για να κάθεσαι στο lobby :p Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts