Livas Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Ξέρουμε κάνα μαγαζί online η κάνα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να έχει ποικιλία σε γυναικεία αρβιλα/μπότες/μποτακια...?? Edited September 27, 2014 by Livas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernestov Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 καλησπερα ξερετε μηπως που μπορω να βρω τα adidas stan smith1 ολο μαυρο σε γυναικειο νουμερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Ξέρουμε κάνα μαγαζί online η κάνα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να έχει ποικιλία σε γυναικεία αρβιλα/μπότες/μποτακια...?? Όχι αθλητικά ε; Δες εδώ: http://www.chicaclothing.com/3-shoes καλησπερα ξερετε μηπως που μπορω να βρω τα adidas stan smith1 ολο μαυρο σε γυναικειο νουμερο; Skroutz? http://www.skroutz.gr/c/379/athlitika-ypodhmata.html?from=most-popular&keyphrase=stan+smith Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ζευγάρι μποτάκια μιας και πέσανε οι πρώτες βροχές! Είμαι ανάμεσα σε On the road και σε boxer. Με τα δεύτερα να μοιάζουν πιο ποιοτικά. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν διαφορές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 καλησπερα, ξερετε κανενα εμπιστο site να αγορασω τα asics kyano 21 σε μια νορμαλ τιμη ? γιατι εδω για το προηγουμενο μοντελο ακουω για κατι 180αρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 τα asics Kayano 21 κυκλοφορούν προς το παρόν μόνο Αμερική (από αρχές Σεπτέμβρη). Λογικά μέσα στον Οκτώβρη θα έρθουν και Ευρώπη, οπότε και θα μπορείς να τα βρεις σε κανά αγγλικό site κοντά στα 140-150 ευρώ. Αναμένουμε...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Τσέκαρε και από ebay.com, προ τριμήνου(που είχαν παλιώσει λιγο) πήρα asics nimbus 15 στα 92 ευρώ συνολικά, γνησιοτατα και όπως πάντα άνευ τελωνειου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittoula Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ζευγάρι μποτάκια μιας και πέσανε οι πρώτες βροχές! Είμαι ανάμεσα σε On the road και σε boxer. Με τα δεύτερα να μοιάζουν πιο ποιοτικά. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν διαφορές; Τα boxer που έχω εγώ με τις βροχές μου πήραν νερό και είναι λογικό γιατί είναι απλό δέρμα όποτε δεν θα τα συνιστούσα για βρόχινο περιβάλλον. Τα on the road που πάλι έχω είναι 1 απλό αθλητικό που πάλι δεν κάνει για βροχές. Από την άλλη δεν μπορώ να ξέρω σε πιά μοντέλα αναφέρεσαι οπότε μιλάω γενικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Τα boxer που έχω εγώ με τις βροχές μου πήραν νερό και είναι λογικό γιατί είναι απλό δέρμα όποτε δεν θα τα συνιστούσα για βρόχινο περιβάλλον. Τα on the road που πάλι έχω είναι 1 απλό αθλητικό που πάλι δεν κάνει για βροχές. Από την άλλη δεν μπορώ να ξέρω σε πιά μοντέλα αναφέρεσαι οπότε μιλάω γενικά... http://www.boxer.gr/gr/shoe_details.asp?model=3204&id=135&model_for=greece&season=18&type=14&gender=man Γι'αυτό ενδιαφέρομαι δείχνει καλό και φέρεται να έχει δέρμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Σε casual που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες κυρίως με τζιν, τι έχετε να προτείνετε; ( θέλω κάτι μοδάτο και με τιμή γύρω στα 70 ευρώ, αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Σε casual που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες κυρίως με τζιν, τι έχετε να προτείνετε; ( θέλω κάτι μοδάτο και με τιμή γύρω στα 70 ευρώ, αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω) Γιαννη sneakers (υφασματινα) ψαχνεις ή δερματινα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Δεν με απασχολεί καιτόσο αν ειναι δερμάτινα ή υφασμάτινα, αρκεί να δείχνουν όμορφα μωρέ :D Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetica Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Τα boxer που έχω εγώ με τις βροχές μου πήραν νερό και είναι λογικό γιατί είναι απλό δέρμα όποτε δεν θα τα συνιστούσα για βρόχινο περιβάλλον. Τα on the road που πάλι έχω είναι 1 απλό αθλητικό που πάλι δεν κάνει για βροχές. Από την άλλη δεν μπορώ να ξέρω σε πιά μοντέλα αναφέρεσαι οπότε μιλάω γενικά... Μπορείς να πάρεις αδιαβροχοποιητικό σπρέυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 http://www.airmaxsgreece.com/ Παιδιά το συγκεκριμένο site το ξέρετε; Παίζουν μαϊμούδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Μια φορά το Μάτι δεν μου το "γεμίζει". Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Βασικά και μόνο το όνομα του site, ούτε καν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 http://www.airmaxsgreece.com/ Παιδιά το συγκεκριμένο site το ξέρετε; Παίζουν μαϊμούδες; Απάτη καρά μπαμ! Αν θες να δώσεις βέβαια 50 ευρώ για να πάρεις μια μούφα.. είναι άλλο θέμα! Δεν φτάνει μόνο το site, και η εικόνα του (σε έμπειρο μάτι, ή γνώστη πληροφορικής κάνει καραμπάμ) αλλά και τα στοιχεία επικοινωνίας,κτλ είναι πιο scam πεθαίνεις! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 με καθε παρασγγελια δωρο ενα κιλο μπανανες ΜΑΚΡΥΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 (edited) Ένας φίλος μου το έστειλε και ήμουν από κινητό εκείνη τη στιγμή οπότε δε μπορούσα να δω και πολλά, οπότε είπα να ρωτήσω εδώ. Ευχαριστώ πολύ! http://planet-shoes.org/ Γι' αυτό τι λέτε; Εμένα που το τσέκαρα λίγο από PC μου φαίνεται κομπλέ. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια :confused: Edited November 25, 2014 by VeCo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 πολυ χαμηλες δεν ειναι οι τιμες; ή με φαινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Είναι σίγουρα πιο χαμηλές απ' ότι έξω. Γι' αυτό και ρωτάω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Οπου βλέπεις τεραστια διάφορα, κατι παίζει σίγουρα. Απ οτι είδα τηλ επικοινωνίας δίνει μονο ένα κινητό ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Νομίζω πως ναι. Και σε εσένα φαίνεται λίγο περίεργο αυτό εε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Τελειως μουφα 10 ζευγραια παπουτσια και 1 κινητο τηλεφωνο. Αντε γεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καραμπαμ κανει οτι πρόκειται για ψεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts