Anubis13 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Γνωριζει κανεις καποιο μαγαζι για να βρω τα adidas superstar 2 η τα Nike Air Prestige III. Ιντερνετικο απο ευρωπη κατα προτιμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterPanious Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) με μία γρήγορη ματιά βρήκα αυτό εδώ: http://www.myprice.gr/adidas-superstar-2/ που περιλαμβάνει ελληνικά και ξένα μαγαζιά, παραπάνω δεν το έψαξα το ζήτημα αλλα όλο και κάτι θα βρείς για τα άλλα παπούτσια που ψάχνεις. Edited April 24, 2012 by PeterPanious Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) Λοιπόν μάγκες μου! Θα ήθελα τη γνώμη σας. Μιας και κόλλησα πλέον με τα adizero (ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που με συμβούλεψαν να κινηθώ προς τα εκεί!) θέλω να πάρω ακόμα ένα ζευγάρι, μιας και τα πρώτα αρχίζουν να δείχνουν τα πρώτα σημάδια της χρήσης. Οπότε θέλω εδώ τη βοήθεια σας. Αυτό ή αυτό; Ως τώρα οι γνώμες από φίλους είναι 2 για μαύρο-πορτοκαλί και 1 για κίτρινο-κόκκινο. Τι λέτε εσείς; Και μια ερώτηση. Οι τάπες που είναι κίτρινες και στρογγυλές και στα δύο παπούτσια, είναι σιδερένιες ή κανονικές όπως οι μεσαίες τρίγωνες;;; Kαι άλλη μια. Με ποιους τρόπους μπορούμε να πληρώσουμε στο συγκεκριμένο e-shop; Edited April 24, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 @alkis_7 Πιστεύω πως με τέτοια παπούτσια μπορείς να παίξεις μόνο σε φυσικό γρασίδι.... Δεν κάνουν για συνθετικούς χλοοταπητες! Δεν λέω να πάρεις σχάρα αλλά φαίνονται γεμάτες τάπες! http://www.prodirectsoccer.com/V3_1/V3_1_Gallery.aspx?p=37714 Θα πρότεινα κάτι τέτοιο σε τάπες! Εχω το πιο παλιό μοντέλο... Η αλήθεια είναι πως δεν βγάζουν καλά ποδοσφαιρικά τώρα πια! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Mην ανησυχείς. Σε φυσικό χορταράκι παίζω συνήθως (είμαι σε ομάδα και δε παίζω για τη πλάκα μου σε 5x5). Για 'πλαστικό' έχω άλλα! Ξέρω τι παίρνω φίλε Δημήτρη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Aααα, οκ! Μια χαρά τότε! Πίστευα θα τα ήθελες για τίποτα 7x7 κτλ Ναι είναι καλά παπούτσια για την κατηγορία που κοιτάς. Δεν πιστεύω να είναι σιδερένιες οι τάπες! Πήγαινε σε κατάστημα να τα δοκιμάσεις πριν κάνεις την αγορά να δεις εφαρμογή! Εγώ πέρσι είχα πάρει adipure (βέβαια με καλή έκπτωση από φίλο από 120-130€ περίπου στη μέση) και τα έχω στην ντουλάπα! Καλά που κράτησα τα πιο παλιά! Πήγαινε δοκίμασε νούμερα, καλούπι και μετά κάνε αγορά online Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Αυτή θα ήταν η επόμενη μου ερώτηση. Αυτά έχουν το ίδιο καλούπι με τα προηγούμενα adizero; Νομίζω καταλαβαίνεις ποια εννοώ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 κανε 2 τις προτιμησεις για κιτρινο-κοκκινο.αντε και καλα σουτια:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Ξέρεις γιατί δε θέλω τόσο πού το κόκκινο-κίτρινο; Γιατί θα λερώνονται πολύ πιο εύκολα, πράγμα που μου τη δίνει. Στα μοβ adizero που έχω τώρα, τα κορδόνια είναι τα μόνα που δε καθαρίζουν και φαίνεται λίγο άσχημο. Έχω άσχημο κόλλημα με τα ποδοσφαιρικά παπούτσια φίλε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Με ποιους τρόπους μπορούμε να πληρώσουμε στο συγκεκριμένο e-shop; Αν μπορεί να απαντήσει κάποιος και σε αυτό. Θέλω άμεση αγορά γι αυτό βιάζομαι λίγο. Ποια προτείνετε ως την καλύτερη για Ελλάδα. Δυστυχώς απ ότι είδα μέσω PayPal δε γίνεται.. EDIT: Συγγνώμη για το 2ο συνεχόμενο. Δε το πρόσεξα αμέσως..:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Kαι άλλη μια. Με ποιους τρόπους μπορούμε να πληρώσουμε στο συγκεκριμένο e-shop; What payment methods do you accept? We accept Visa (including Visa Delta) Mastercard, Switch / Maestro, American Express, Solo and Electron cards. For orders placed via post we also accept cheque and postal orders. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Το είδα αυτό αλλά δεν έπιασα και πολλά. Ποια προτείνεις για Ελλάδα σαν την καλύτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Πάντα μου άρεσαν τα κλασσικά παππούτσια αλλά λόγω ηλικίας(19-20) μου φαινόταν γελοίο να τα φορέσω...αυτά εδώ όμως με την ενιαία άσπρη σόλα τι σας λένε? http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Leather-Wedge-Brogue-Shoes/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2211213&cid=4209&Rf-400=53&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Tan Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Πάντα μου άρεσαν τα κλασσικά παππούτσια αλλά λόγω ηλικίας(19-20) μου φαινόταν γελοίο να τα φορέσω...αυτά εδώ όμως με την ενιαία άσπρη σόλα τι σας λένε? http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Leather-Wedge-Brogue-Shoes/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2211213&cid=4209&Rf-400=53&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Tan Ωραιο παπουτσι :up: και η αποχρωση και η διαφορετικη σολα.βεβαια αυτο το παπουτσι δεν ειναι για καθημερινη χρηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorge Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 παιδια θελω τη βοηθεια σας. η δικια μου εχει φαει φρικη με τα louboutin εχει ήδη 2 ζευγαρια (απο τα φετινα)... συντομα εχει γεννεθλια και ψαχνω να της παρω αλλο ενα ζευγαρι. ξερει κανενας που μπορω να βρω σε καλη τιμη? (εννοειται οτι δε περιμενω τζαμπα πραγμα, οπότε ακομα και μαγαζια να προτεινετε βοηθατε). μενω αθήνα, αλλα πιστεύω απο διαδίκτυο θα βρω καλύτερες τιμές ευχαριστω!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 παιδια θελω τη βοηθεια σας. η δικια μου εχει φαει φρικη με τα louboutin εχει ήδη 2 ζευγαρια (απο τα φετινα)... συντομα εχει γεννεθλια και ψαχνω να της παρω αλλο ενα ζευγαρι. ξερει κανενας που μπορω να βρω σε καλη τιμη? (εννοειται οτι δε περιμενω τζαμπα πραγμα, οπότε ακομα και μαγαζια να προτεινετε βοηθατε). μενω αθήνα, αλλα πιστεύω απο διαδίκτυο θα βρω καλύτερες τιμές ευχαριστω!:O Ειναι γνωστο παντως πως στο internet ειδικα στις louboutin παιζουν τρελες μαιμουδιες, ακομα και σε "καλες" τιμες. Θελει προσοχη. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 http://www.soccerpro.com/ Αυθεντικά ή μαϊμούδες; Έχω την εντύπωση αυθεντικά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 http://www.soccerpro.com/ Αυθεντικά ή μαϊμούδες; Έχω την εντύπωση αυθεντικά..... αυθεντικα Αλκη....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Καιρό είχα να βρω καλά παπούτσια για tennis NIKE ZOOM VAPOR 9 TOUR Τα πήρα εχθές στα 110€ αρκετά ικανοποιημένος από το πρώτο παιχνίδι μαζί τους! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 ωραία παπούτσια. μεγειά. αν ασχοληθω πιο σοβαρά με το τέννις θα τα έχω στα υπόψιν έχω κάτι adidas(2 ζευγαρια) δερμάτινα τα οποία σε κάποια σημεία έχουν γρατζουνιές. όσο και να τα καθαρίσω, οι γρατζουνιες τα κανουν λες και είναι μεσ στη βρωμα. τί μπορώ να κάνω για να τις καλύψω. με (ειδικη) μπογιά (camel???) θα γίνει δουλειά ή θα είναι χειροτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Ξέρετε κάποιο τρόπο για καθαρισμό κορδονιών; Όλο το παπούτσι καθαρίζει, εκτός από αυτά και μου τη δίνει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 τα βγαζεις κ τα πλενεις στο χερι. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 τα βγαζεις κ τα πλενεις στο χερι. Έχω δοκιμάσει κάθε τρόπο. Σφουγγάρι, σαπούνι.. Τίποτα.. Μόνο στο πλυντήριο δεν τα έχω βάλει.. Μένουν πάνω οι μαυρίλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Έχω δοκιμάσει κάθε τρόπο. Σφουγγάρι, σαπούνι.. Τίποτα.. Μόνο στο πλυντήριο δεν τα έχω βάλει.. Μένουν πάνω οι μαυρίλες... βαλτα μαζι με το παπουτσι στο πλυντηριο....εγω αυτο κανω:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 κι εγω πλυντηριο τα βαζω μαζι κ δεν μενει καμια μαυριλα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts