Nikos_s3 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 και μιας και το αναφέρεις, έχω τα kayano 17 από τον Μάρτιο και πραγματικά είναι ό,τι καλύτερο έχω βάλει στα πόδια μου...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 που εχουν το μαυρο αστερακι??:lol: τα προβαρα αττικα προχτες αν λες αυτα:http://www.nativeskatestore.co.uk/skate-shoes-c1/mens-skate-shoes-c2/converse-converse-star-player-s-2-ox-whiteblack-skate-shoes-p6087 Ναι αυτά λέω!! Καμιά ιδέα κανείς για το που μπορώ να τα βρώ στη Θεσσάλονίκη ή στο Ηράκλειο ή στο Ρέθυμνο; (αντε σας δίνω και επιλογές :D ) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Καλησπέρα παιδιά, μιας και συζητάτε το θέμα για τρέξιμο και κατάλληλα παπούτσια, είπα να ρωτήσω κι εγώ: Επειδή πηγαίνω γυμναστήριο και και τρέχω αρκετά στον διάδρομο (50'-60') σχεδόν κάθε μέρα και μετά κάνω τα βάρη μου ήθελα ένα παπούτσι για τρέξιμο. Είδα τα ASICS GT-2160 και τα Asics Gel Blackhawk 4 τα οποία είναι μέσα στο budget που μπορώ να διαθέσω. Κοίταξα στο site της Asics και Πάτρα δεν μου εμφάνισε κανένα μαγαζί και απ' όσο έχω κυκλοφορήσει στα πατρινά μαγαζιά δεν τα έχω δει κάπου. 10-20 Αυγούστου θα είμαι Αθήνα, πού προτείνετε να πάω να δοκιμάσω τα 2 αυτά ζευγάρια (ή κάποιο συγκεκριμένο New Balance)? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Καλησπέρα παιδιά, μιας και συζητάτε το θέμα για τρέξιμο και κατάλληλα παπούτσια, είπα να ρωτήσω κι εγώ: Επειδή πηγαίνω γυμναστήριο και και τρέχω αρκετά στον διάδρομο (50'-60') σχεδόν κάθε μέρα και μετά κάνω τα βάρη μου ήθελα ένα παπούτσι για τρέξιμο. Είδα τα ASICS GT-2160 και τα Asics Gel Blackhawk 4 τα οποία είναι μέσα στο budget που μπορώ να διαθέσω. Κοίταξα στο site της Asics και Πάτρα δεν μου εμφάνισε κανένα μαγαζί και απ' όσο έχω κυκλοφορήσει στα πατρινά μαγαζιά δεν τα έχω δει κάπου. 10-20 Αυγούστου θα είμαι Αθήνα, πού προτείνετε να πάω να δοκιμάσω τα 2 αυτά ζευγάρια (ή κάποιο συγκεκριμένο New Balance)? Ευχαριστώ πολύ. Αν σε ευκολύνει το Mall στο Μαρούσι έχει μέσα και New Balance Store και Intersport για τα asics.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 (edited) Πήγα και γω στα ιντερσπορτ Κύπρου. Δεν με ενθουσιασε. 145 ευρώ τα Κινσει, τ καγιάνο12 139 ευρω και τα νιμπους 122ευρω. Ειχε ακομα 2 - 3 ζευγαρια αγνωστα που δεν τα ειδα ουτε καν στην σελιδα της Asics:wacko:. Πολυ ακριβά ειναι και ουτε καμια εκπτωση της προκοπής. Ελπιζω ναναι καλυτερα τα πραγματα στην αντιπροσωπεια απο ποικιλια και τιμές γιατι με βλέπω να παραμεινω στις αγορές μέσω διαδικτύου.:cool: Edited July 26, 2011 by AngeloDion Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Αν σε ευκολύνει το Mall στο Μαρούσι έχει μέσα και New Balance Store και Intersport για τα asics.;) Ευχαριστώ για την απάντηση, θα περάσω λογικά μια βόλτα λοιπόν. ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Χρειάζομαι βοήθεια! Εδώ και 4 χρόνια φοράω για καθημερινά παπούτσια τα αξεπεραστα Nike air max 360 SL II. Πλησιάζει η ώρα για την αντικατάστασή τους και ψάχνω κάτι ανάλογο. Με ενδιαφέρει κυρίως να έχουν αερόσολα σε όλο το μήκος και κυρίως να είναι τελείως δερμάτινα, χωρίς καθόλου "διχτάκι", για να είναι ανθεκτικά. Όσο και να έψαξα, δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο πλεόν, η Nike σε όλα της τα χαμηλά παπούτσια με full αερόσολα χρησιμοποιεί πλέον και αρκετό mesh. Στην ανάγκη προτείνετε και καμιά άλλη μάρκα σε ολοδερμάτινο, αλλά οπωσδήποτε να έχει μία σόλα αντίστοιχη των max, αν και δύσκολο μου φαίνεται. Για πρώτη φορά με βλέπω να πέρνω για δεύτερη φορά τα ίδια παπούτσια!.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 θέλω το κλασικο ασπρόμαυρο μποτάκι converse all star. που θα το βρω φθηνά στη Θεσσαλονίκη; ή στο ιντερνετ, νούμερο 44.5 ή uk10.5(?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louloudaki90 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 http://www.eBay.com Παράθεση iPhone 4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louloudaki90 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Εγώ έχω το Nike max run lite 2 φοβερό παπούτσι και άνετο....! Τώρα έχω σταμπάρει κάτι αλλά Nike free air max τέλειο.... 110 ευρουλακια... Παράθεση iPhone 4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 http://www.eBay.com το χω στα υπόψιν, αλλ'α ήλπιζα ότι θα τα βρω αρκετά φθηνά τώρα στις εκπτώσεις:happy: αλλά ΔΕΝ:blink: τελικά πήρα τα παρακάτω http://www.adidassamba.net/wp-content/uploads/2010/12/adidas-samba-classic.jpg και σταράκια άλλη φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 καποιο ηλεκτρονικο μαγαζι που μπορω να βρω τα adidas superstar και stan smith ? Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Την προηγούμενη εβδομάδα ''τσίμπησα'' αυτά: http://www.xshoes.fr/imagesproduits/produits/40512.jpg Πως σας φαίνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Αγόρασα χθες από το Attica στο Σύνταγμα και αγόρασα δύο ζευγάρια Timberland με έκπτωση 60%. Από Amazon μαζί με μεταφορικά τα έβρισκα φθηνότερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1987 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Αγόρασα χθες από το Attica στο Σύνταγμα και αγόρασα δύο ζευγάρια Timberland με έκπτωση 60%. Από Amazon μαζί με μεταφορικά τα έβρισκα φθηνότερα!!! Ποσο τα πηρες αν επιτρεπεται?Πολυ υπερεκτιμημενα παπουτσια κατεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Γύρω στα 65€ το κάθε ζευγάρι. Τα μοναδικά που μπορώ να φορέσω είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1987 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Γύρω στα 65€ το κάθε ζευγάρι. Τα μοναδικά που μπορώ να φορέσω είναι. Ενταξει αρκετα φθηνη τιμη,γιατι τα μοναδικα? Εγω αναφερομουν στα κλασικα μποτακια που εδω και αιωνες δεν πεφτουν κατω απο 130 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Καλή τιμή δεν είναι, όταν έξω τα βρίσκεις μαζί με μεταφορικά και τελωνεία φθηνότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Ψάχνω αυτά εδώ αλλά σε αυτόν τον συνδιασμό χρωμάτων. Ρώτησα στο eastbay και δεν τα έχουν πλέον. Υπάρχει κάποιο άλλο site ανάλογο του eastbay για να το ψάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 (edited) Παιδιά το shoes.com είναι αξιόπιστο για αγορά? Δεν έχει Paypal για πληρωμή.. Πόσες μέρες συνήθως κάνουν για Ελλάδα? Thanks! Βρήκα κάποια παπούτσια στο amazon και όταν επιλέγω τη διεύθυνσή μου μου βγάζει error "cannot be shipped to the selected address. ". Τι μπορεί να φταίει? Τα παπούτσια είναι από το shoes.com. Edited August 31, 2011 by costini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Ψάχνω αυτά εδώ αλλά σε αυτόν τον συνδιασμό χρωμάτων. Ρώτησα στο eastbay και δεν τα έχουν πλέον. Υπάρχει κάποιο άλλο site ανάλογο του eastbay για να το ψάξω? Το site της nike το κοίταξες? Πολύ καλό παπούτσι πάντως.. Κι εγώ αυτά πήρα για το γυμναστήριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 (edited) Το site της nike το κοίταξες? Πολύ καλό παπούτσι πάντως.. Κι εγώ αυτά πήρα για το γυμναστήριο. Καμία επαφή στις τιμές σε σχέση με το eastbay. Είναι σα να αγοράζεις από τα καταστήματα της nike. Είχαν αναφερθεί σε άλλες σελίδες site με φθηνά και γνήσια παπούτσια όπως το eastbay αλλά δεν μπορώ να το βρω. Κανείς? edit: ξαφνικά εμφανήστικε στο eastbay στο νούμερο μου κιόλας και με τρελή τιμή αλλά μόλις πατάω add to cart μου λέει :out of stock and no longer available. Τότε γιατί το δείχνει? Θα με τρελάνει! Edited August 31, 2011 by stylish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 (edited) Παιδιά ψάχνω τα παρακάτω παπούτσια. Τα βρήκω στο internet αλλά με ακριβά μεταφορικά + φόρους. Τα έχει πάρει κανενός το μάτι σε μαγαζί Αθήνα? Ευχαριστώ! http://img713.imageshack.us/img713/1548/convjvproleaox.jpg Edited September 1, 2011 by costini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Πες μας πόσο έχουν στην Ελλάδα και πόσο τα βρήκες, και το μοντέλο πώς λέγεται να κάνουμε μια έρευνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Πες μας πόσο έχουν στην Ελλάδα και πόσο τα βρήκες, και το μοντέλο πώς λέγεται να κάνουμε μια έρευνα. Converse by John Varvatos Men's Pro Leather Ox λέγονται. Ελλάδα δε τα έχω δει κάπου. Τα βρήκα στο shoes.com στα 104 ευρώ + 65 Μεταφορικά/Φόροι. Converse by John Varvatos Men's Pro Leather Ox - shoes.com Τα βρήκα στο site της Converse Converse by John Varvatos Men's Pro Leather Ox - converse.com αλλά δε στέλνει Ελλάδα. Τα βρήκα στο amazon CONVERSE BY JOHN VARVATOS Men's Pro Leather Ox - Amazon αλλά εκεί δε μου δέχεται τη διεύθυνση (κάτι για PO box λέει και τέτοια + ότι και στο amazon από shoes.com τα στέλνουν, άρα πάλι ακριβα θα πάει). Και τέλος τα βρήκα και στο CONVERSE BY JOHN VARVATOS Men's Pro Leather Ox - John Varvatos Site αλλά εκεί δεν έχει νούμερο. Αν βρεις κάτι άλλο, σε υπερευχαριστώ φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts