mariel19 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 (edited) Εγω , τωρα για την ανοιξη πηρα αυτα εδω : http://www.spartoo.co.uk/Nike_SHOX_VITAL-x38332.php?sx=H&track_id=affwindow67681&awc=2638_1268140674_8501056cb93630a3389242a98b0891d8 ...Ακουω γνωμες :cool: γυναικεία είναι αυτά .. (απ' όσο γνωρίζω τουλάχιστον) .. με την τιμή αυτή που λέει το site τα πήρες; Ακριβά .. στο sportsdirect εδώ στο uk τα'χω πετύχει και στη μισή τιμή .. εγώ αν και λατρεύω άσπρο χρώμα.. το αποφεύγω στα αθλητικά γιατί λερώνει εύκολα ... ωστόσο .. ό,τι κι αν πεις .. είναι ωραίο το λευκό..! Eπισης τσιμπησα και τα μουσταρδι αυτα http://www.highsnobiety.com/news/2009/04/07/nike-fall-2009-terminator-hi-premium-pack/ και τα τζην θα μου αρεσαν. ωραίο αυτό το παπουτσάκι .. εμένα μου αρέσουν τα high dunk.. σε κίτρινο-μαύρο.. ωστόσο είναι λίγο χοντροκομμένα και γι' αυτό τελικά αποφάσισα να μην τα πάρω .. είχα τα low που τα έλιωσα κυριολεκτικά ... Edited March 9, 2010 by mariel19 Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitakias24 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 γυναικεία είναι αυτά .. (απ' όσο γνωρίζω τουλάχιστον) .. με την τιμή αυτή που λέει το site τα πήρες; Ακριβά .. στο sportsdirect εδώ στο uk τα'χω πετύχει και στη μισή τιμή .. εγώ αν και λατρεύω άσπρο χρώμα.. το αποφεύγω στα αθλητικά γιατί λερώνει εύκολα ... ωστόσο .. ό,τι κι αν πεις .. είναι ωραίο το λευκό..! 88Ευρω τα πειρα ... Δεν ειναι σιγουρα γυναικεια , επειδη και στο ονλινε καταστημα καταστηματα το εχει στα ανδρικα .... Μπορει να ειναι ομως και unisex ... Παντως εχεις δικιο , αλλη φαση το ασπρο παπουτσι !!!!!!:cool: Παράθεση Πωλειται lg gt505...Pm me.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 Καλημέρα Χριστός Ανέστη έβαλα στο ματι αυτα τα diesel απο το yoox για τώρα .. τι λέτε ? μαζί με τα μεταφορικά βγαίνουν 54Ευρω ... τα εχει δει κανείς εδώ Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosAEL Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 καλησπερα και χρονια σας πολλα ..... μηπως γνωριζει κανενας για αuτο το site? ειναι αξιοπιστο? http://www.asics-shoes.org Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 καλησπερα και χρονια σας πολλα ..... μηπως γνωριζει κανενας για αuτο το site? ειναι αξιοπιστο? http://www.asics-shoes.org δεν το ξερω αλλα εχει πολυ καλες τιμες ;) και το site ειναι ασφαλες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosAEL Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 δεν το ξερω αλλα εχει πολυ καλες τιμες ;) και το site ειναι ασφαλες να κανω προσπαθεια ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Για κανε να κανουμε κι εμεις μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Για κανε να κάνουμε κι εμείς μετά... +1 :happy: αν και λέω να χτυπήσω αυτά από το yoox για αρχή.. και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 να κανω προσπαθεια ??? ναι να κανεις.κι'εγω εστειλα εμαιλ για να ρωτησω για μεγαλα νουμερα :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Για κανε να κανουμε κι εμεις μετα... Για asics κι εδώ .. έχω ψωνίσει 2 φορές (από Αγγλία όμως). Αν και δεν αναφέρει που στέλνει, γράφει ότι για παραγγελίες εκτός UK, θα γίνει τροποποίηση του νομίσματος στην τελική τιμή. Πάντως αν μάθετε και για το άλλο ενημερώστε, γιατί ένα ζευγάρι asics τα θέλω καιρό τώρα στη συλλογή μου ... και σε δολλάρια οι τιμούλες φαίνονται πολύ πολύ γλυκές! :X Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosAEL Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 ναι να κανεις.κι'εγω εστειλα εμαιλ για να ρωτησω για μεγαλα νουμερα :happy: σε απαντησαν? εστειλα και εγω να ρωτησω για τα μεταφορικα για σιγουρια βλεπεις.... τους ρωτησα και στα ισια αν ειναι replica...θα επαθαν εγκεφαλικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keren Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Καλησπέρα, αναζητούσα ένα συγκεκριμένο σχέδιο Converse, και μου είπαν ότι μάλλον θα το βρω στο Collective στη Γλυφάδα (Βουλιαγμένης 96). Ξέρει κανείς ποιο λεωφορείο βολεύει για εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosAEL Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Για asics κι εδώ .. έχω ψωνίσει 2 φορές (από Αγγλία όμως). Αν και δεν αναφέρει που στέλνει, γράφει ότι για παραγγελίες εκτός UK, θα γίνει τροποποίηση του νομίσματος στην τελική τιμή. Πάντως αν μάθετε και για το άλλο ενημερώστε, γιατί ένα ζευγάρι asics τα θέλω καιρό τώρα στη συλλογή μου ... και σε δολλάρια οι τιμούλες φαίνονται πολύ πολύ γλυκές! :X καλο site http://www.activinstinct.com/running/shoes/mens/asics/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 (edited) σε απαντησαν? εστειλα και εγω να ρωτησω για τα μεταφορικα για σιγουρια βλεπεις.... τους ρωτησα και στα ισια αν ειναι replica...θα επαθαν εγκεφαλικο.. Εγώ που τους ρώτησα για UK (αφού εκεί μένω) μου είπαν ότι στέλνουν χωρίς χρέωση τα μεταφορικά και 7-12 μέρες είναι το διάστημα για την παράδοση του δέματος... Βγάλτε με ψεύτρα .. αλλά το όλο concept με το mail που μου έστειλαν .. μου θύμισε πολύ "κινέζικο" .. αφήστε δε που στο κάτω κάτω μέρος του site .. έχει links για άλλες μάρκες .. κι επειδή τυχαίνει να γνωρίζω αρκετά καλά το Abercrombie & Fitch & το Hollister Co. και τις collection τους τα τελευταία 2 χρόνια .. τα σχέδια αυτά .. δεν τα'χω δει να κυκλοφορούν .... καλο site http://www.activinstinct.com/running/shoes/mens/asics/ .. με ενδιαφέρει κυρίως η σειρά Asics Onitsuka Tiger 66... κι από μια πρόχειρη ματιά είχε περισσότερο running shoes! Πάντως .. κατά τη γνώμη μου υπερτιμημένη μάρκα κι η Asics .. βλέπω στο νησί (αλλά και γενικότερα Ελλάδα) διπλάσιες τιμές .. από αυτές που έχει το official store στην Αγγλία κι άλλα αντίστοιχα μαγαζιά με αθλητικά/casual παπούτσια. Edited April 9, 2010 by mariel19 Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Badidas. γιατί έχουμε και οικονομική κρίση. .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcode Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Καλησπέρα, Εσείς που το έχετε ψάξει λίγο παραπάνω ποια είναι η καλύτερη περίοδος για αγορά παπουτσιών απο το yoox? Έχετε να προτείνεται κανένα άλλο site ; Μη με παραπέμψετε στο thread με τη μόδα γιατί είνα τεράστιο και έφαγα μια ώρα αλλά δε βρήκα πολλά πράγματα. Κυρίως για κυριλέ παπούτσια όχι αθλητικά. Δε με ενοχλεί η παλιά μόδα, δηλαδή δε με νοιάζει να έχει μόνο καινούρια μόδα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Καλησπερα ξερετε σε ποσες μερες ερχονται τα πραγματα απο το yoox ? μενω Θεσ/νικη βρηκα ενα ζευγαρι παπουτσια και ενα παντοφλες diesel ... 70+10 ευρω νομιζω οτι ειναι καλη τιμη ( τα παπουτσια στη σαλονικη τα βρηκα 85 ευρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Εγώ πήρα αυτά τα dsquared http://cgi.ebay.com.sg/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110517226842 ... απο το fenastock με διπλή έκπτωση 120 ευρώ..350 είχαν αρχική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Πηρα παπαουτσια lacoste με 80 ευρω. Ηταν τα πιο φτηνα σε ολο το μαγαζι! Ειναι λευκα αλλα το υφασμα που εχει μπροστα το κανει δυσκολο να το καθαρισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Nike Asics Puma Replay(μαγαζι) και εχω και 1 ζευγαρακι απο Pull and Bear(στυλ onitsuka tiger white) γενικα προτιμω αυτες τι μαρκες... τελευτεα πηρα Αsics Whizzer που ειναι και τα αγαπημενα μου 85 ευρω απο το Zacrett stores(online) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot7 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Πιστευω πως απο τις καλυτερες μαρκες ειναι οι εξης: Asics Onitsuka Nike Dc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoiotis21 Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ(ΠΕΡΙΠΟΥ) ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ DETROIT Η ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ DSQUARED???? http://www.luisaviaroma.com/index.aspx#getData.aspx|CallType=Product&prodId=075033&season=actual&gender=men&group=shoes&des=117&cat=&seasProdID=51I Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ(ΠΕΡΙΠΟΥ) ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ DETROIT Η ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ DSQUARED???? http://www.luisaviaroma.com/index.aspx#getData.aspx|CallType=Product&prodId=075033&season=actual&gender=men&group=shoes&des=117&cat=&seasProdID=51I Μην γράφεις με κεφαλαία! Είναι σαν να φωνάζεις! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa147 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ(ΠΕΡΙΠΟΥ) ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ DETROIT Η ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ DSQUARED???? http://www.luisaviaroma.com/index.aspx#getData.aspx|CallType=Product&prodId=075033&season=actual&gender=men&group=shoes&des=117&cat=&seasProdID=51I νομιζω 320€ τα ειδα στο ensayar και 308€ στο attica Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoiotis21 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Δυστυχως πολυ ακριβα. Αν ξερει κανεις που ή ποτε μπορω να τα βρω σε τιμες γυρω στα 200 ευρω θα τον ευχαριστουσα πολυ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts