tsatsoulaki Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Εγώ ότι έχω παραγγείλει σε παπούτσια από τα καταστήματα του ebay, μου έχουν βγει φοβερά. Έχω ξεχάσει πως είναι να αγοράζεις παπούτσια σε πολυκατάστημα! Γιατί δε το δοκιμάζετε; Χτυπάς σε πολύ καλές τιμές τις δημοπρασίες και τα έχεις το μέγιστο σε 15 μέρες. Παράθεση Τα παπάκια μια φορά, πως χορεύανε τρελα, μες της λίμνης τα νερα... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 και μετά τα βάζεις κάτω από τη μουριά και σκαρφαλώνουν :). Όντως μπορεί να σου βγήκαν πολύ καλά ,αλλά το ebay δεν ενδείκνυται για άπειρους online αγοραστές. Το ebay στην ένδυση ,το 90% των ρούχων/παπουτσιών είναι απομιμήσεις. Ήδη μετράει πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ από οίκους μόδας το ebay (βλέπε louis vuitton κ.α.) ,εξαιτίας των αμέτρητων απομιμήσεων. Επίσης από χώρες εκτός Ε.Ε. ,αν δεν έρθεις σε συννενόηση με τον πωλητή ,ενδέχεται να αντιμετωπίσεις μεγάλο χαράτσι στο τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Για τις μπότες UGG τι γνώμη έχετε; Θελω να αγοράσω κάτι ωραίες μαύρες και θα ήθελα να ρωτήσω αν στη Θεσσαλονικη υπάρχουν στο M. Cosmos η αν θα πρέπει να τις παραγγειλω από το διαδίκτυο. Γενικά, σας αρέσουν; Ειναι αυτές http://www.uggaustralia.com/ProductDetails.aspx?gID=m&productID=5800&model=Classic+Short σε μαύρο. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Για τις μπότες UGG τι γνώμη έχετε; Θελω να αγοράσω κάτι ωραίες μαύρες και θα ήθελα να ρωτήσω αν στη Θεσσαλονικη υπάρχουν στο M. Cosmos η αν θα πρέπει να τις παραγγειλω από το διαδίκτυο. Γενικά, σας αρέσουν; Ειναι αυτές http://www.uggaustralia.com/ProductDetails.aspx?gID=m&productID=5800&model=Classic+Short σε μαύρο. Στην Αγγλία γίνεται πανικός από αυτές τις μπότες, από πέρυσι που είμαι εδώ .. Ξέρω ότι σαν μάρκα είναι ακριβές ( έχω δει από 100-150 λίρες, ωστόσο κάπου τις βρίσκεις και σε προσφορά με λιγότερα, μπορεί και μισή τιμή..) .. Αν και δεν θα τις φορούσα ποτέ, έχουν όλες μου οι φίλες ... όχι βέβαια τη συγκεκριμένη μάρκα, αλλά κάποιες άλλα υποκατάστατα που κάνουν φαντάζομαι την ίδια δουλειά.. Οσο για το χρωματάκι .. μια χαρά το βρίσκω ... πάει και με όλα !! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Αρχίζουν σιγά σιγά να γίνονται μόδα και εδώ... Οι original υπάρχουν στο Attica αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Ναι, εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου! Έχουν αρχίσει και φοριούνται. Απλά, μου άρεσαν πολύ και δε νομίζω να υπάρχουν πουθενά στη Θεσσαλονίκη, και από την Αυστραλία είναι λίγο χρονοβόρο για να έρθουν, ειδικά τώρα με τις γιορτές, κοντά στις 20 μέρες. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Αυτες οι μποτες ρε παιδια οι UGG ειναι σαν αυτες που φορανε οι εσκιμωοι στα ιγκλου!! :p Πιο πολυ λογω μοδας πιασανε παρα για την εμφανιση τους!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Της αρέσουν και της αδερφής μου τα συγκεκριμένα μποτάκια σε εκρού χρώμα. Τι έχουν πάθει όλοι με τις UGG; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Εγώ να πω την αλήθεια, ήμουν ανάμεσα σε αυτές και κάτι All Star, πολύ ωραία, αλλά με κέρδισαν οι μπότες :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Εγώ να πω την αλήθεια, ήμουν ανάμεσα σε αυτές και κάτι All Star, πολύ ωραία, αλλά με κέρδισαν οι μπότες :p Που να'κανε και περισσότερο κρύο! :p Πάντως, εγώ θα διάλεγα τα All Star. Τις μπότες τις φοράς μόνο το χειμώνα και στις βροχές, ενώ τα All Star μπορείς να τα φορέσεις κάθε μέρα! :p Ωραίο σκεπτικό,ε; :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Εγώ να πω την αλήθεια, ήμουν ανάμεσα σε αυτές και κάτι All Star, πολύ ωραία, αλλά με κέρδισαν οι μπότες :p Δεν παιζει να βρεις καπου εκτος απο Αθηνα στο Collective. Και εγω ηθελα UGG μποτες αλλα που να βρω ανδρικες στη Θεσσαλονικη? Μεχρι και Λαρισα εψαξα αλλα τιποτα. Κατι ακουσα για Εγνατια σε διαφορα μαγαζια αλλα ακομα δεν εχω ψαξει... Αμα βρεις κατι στειλε ενα μηνυμα και απο εδω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Δεν παιζει να βρεις καπου εκτος απο Αθηνα στο Collective. Και εγω ηθελα UGG μποτες αλλα που να βρω ανδρικες στη Θεσσαλονικη? Μεχρι και Λαρισα εψαξα αλλα τιποτα. Κατι ακουσα για Εγνατια σε διαφορα μαγαζια αλλα ακομα δεν εχω ψαξει... Αμα βρεις κατι στειλε ενα μηνυμα και απο εδω ;) Σιγά μη βρούμε... :p Αν βρω πάντως κάτι, θα σου πω! Που να'κανε και περισσότερο κρύο! :p Πάντως, εγώ θα διάλεγα τα All Star. Τις μπότες τις φοράς μόνο το χειμώνα και στις βροχές, ενώ τα All Star μπορείς να τα φορέσεις κάθε μέρα! :p Ωραίο σκεπτικό,ε; :cool: Ε και την άνοιξη τις φοράς σε περιστάσεις, συν του ότι τα All Star που ήθελα τα έχει όλος ο κόσμος Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Ε και την άνοιξη τις φοράς σε περιστάσεις, συν του ότι τα All Star που ήθελα τα έχει όλος ο κόσμος Το ότι τα All Star τα φοράνε όλοι, για μένα, είναι ένα + αν και εγώ δεν προτιμώ τόσο flat παπούτσια γιατί παίζω μπάσκετ, αλλά όταν πάω βόλτες τα All Star είναι πολύ ωραία. ;) Σήμερα αγόρασα άσπρα Lotto αδιάβροχα για μπάσκετ μόνο 49,90 ευρώ. Πολύ καλή τιμή! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Ξέρεις τι ήθελα ακριβώς? Κάποια που είχαν η γλώσσα έξω και γέμιζαν λίγο με το jean. Και τα είχα συνδυάσει με κάτι άλλο, αλλά μετά είδα τις μπότες.. Οι οποίες πάνε με όλα Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Ξέρεις τι ήθελα ακριβώς? Κάποια που είχαν η γλώσσα έξω και γέμιζαν λίγο με το jean. Και τα είχα συνδυάσει με κάτι άλλο, αλλά μετά είδα τις μπότες.. Οι οποίες πάνε με όλα Ό,τι πεις. Έχεις κάποιο φωτογραφία από τα παπούτσια που λες (όχι τις μπότες); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Το ό,τι πεις, ειρωνικό ήταν? :p Δυστυχώς όχι... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Το ό,τι πεις, ειρωνικό ήταν? :p Δυστυχώς όχι... Φυσικά και ΌΧΙ! Απλά, συμφώνησα μαζί σου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor92 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Παιδιά Fred Perry που μπορώ να βρω; Glou κοιτάω εδώ και 1.5 μήνα και δεν έχουν καθόλου. Δεν ξέρουν πότε θα φέρουν. Είχα ρωτήσει το Νοέμβριο και μου είχαν πει αρχές Δεκέμβρη αλλά τίποτα. Που αλλού μπορώ να βρω; Notos, Aticca...;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 @johnthegreek Αν καταλαβα καλα κατι τετοιο εννοει ο φιλος: http://www.freshnessmag.com/wp-content/uploads/2009/01/marc-jacobs-sneaker-03.jpg http://www.selectism.com/news/wp-content/uploads/2009/01/diet-butcher-slim-skin-sneaker-front.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 κάτι τέτοιο, αλλά τα παπούτσια πιο flat... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 @johnthegreek Αν καταλαβα καλα κατι τετοιο εννοει ο φιλος: http://www.selectism.com/news/wp-content/uploads/2009/01/diet-butcher-slim-skin-sneaker-front.jpg Τα παπούτσια της παραπάνω φωτογραφίας είναι σαν τα Lotto που πήρα, μόνο που δεν είναι μποτάκια, αλλά είναι κανονικά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Τα παπούτσια της παραπάνω φωτογραφίας είναι σαν τα Lotto που πήρα, μόνο που δεν είναι μποτάκια, αλλά είναι κανονικά. :) Ωραια ειναι! Με 'γεια σου :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 κάτι τέτοιο, αλλά τα παπούτσια πιο flat... Τα Nike Dunk δεν σ΄αρέσουν ..; μοιάζουν πολύ με αυτά που ψάχνεις ... από Αγγλία μπορείς να τα πάρεις μόνο 60 λίρες.. Όσο για UGG, γιατί δεν ψάχνεται σε κανά αγγλικό site ρε παιδιά.. ; Η schuh.co.uk τα έχει τα UGG 50 λίρες!!! Αν κάνετε σήμερα παραγγελία,προλαβαίνεται πιστεύω να τα'χετε μέχρι τα Χριστούγεννα!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 50 λίρες? Μήπως είναι fake? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 150 λιρες ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts