VeCo Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτο το παπουτσι? http://www.sneakerfiles.com/wp-content/uploads/2008/02/aj-16-blk-vrd-cp-1.jpg Ειναι το air jordan 16 (xvi). Ενδιαφερομαι για Λαρισα και Θεσσαλονικη... Στα Nike; :confused: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 http://img523.imageshack.us/img523/8572/511rs6.th.jpg νεα αποκτηματα?? σας αρεσουν?? :D Όχι, αλλά καλορίζικα σε κάθε περίπτωση. Πολύ παλιομοδίτικα κατ'εμένα. Τα NIKE που ψάχνει ο φίλος πιο πάνω θα τα βρει μόνο σε πρατήριο ΝΙΚΕ. Αν δεν υπάρχουν εκεί δεν νομίζω να τα βρει σε άλλο (φυσικό) κατάστημα, μόνο στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Όχι, αλλά καλορίζικα σε κάθε περίπτωση. Πολύ παλιομοδίτικα κατ'εμένα. Τα NIKE που ψάχνει ο φίλος πιο πάνω θα τα βρει μόνο σε πρατήριο ΝΙΚΕ. Αν δεν υπάρχουν εκεί δεν νομίζω να τα βρει σε άλλο (φυσικό) κατάστημα, μόνο στο internet. :wacko: καταρχας σεβομαι την αποψη σου.. αλλα εσυ τι θεωρεις μοντερνο?? να ξερω και εγω δηλαδη φιλικα παντα :):cool: Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Σίγουρα όχι αυτό, εγώ θα προτιμούσα κανα απλό loafer μαύρο παρά κάτι τέτοιο. Κάτι σαν τα Ck που έδειξαν πιο πάνω, ή κάτι παρόμοιο σε ανώνυμο αν δεν μπορείς να πας για κάτι τέτοιο (πολύ λογικό κ σεβαστό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Αυτά πώς σας φαίνονται; http://shop.adidas.nl/product/58203/013521/Classic-Clean/Smith-Slim/detail.jsf;jsessionid=CHLMJk1JWWppyncMhvkzrRfmhdKwnZcfdhTmqPBYDD6vJGp4hmys!-553447857?selectedProductViewIndex=4&selectedQuantity=1 Ξέρει κανείς που μπορούμε να τα βρούμε στην Ελλάδα; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Ebay.com PM αν θες περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Αυτό που είδες ήταν το "hunt last piece" ,εγώ λέω για τις σημερινές εκπτώσεις που ξεκίνησαν , δυστυχώς όμως όχι στη μάρκα που ψάχνεις δηλαδη ιανουαριο τωρα??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 theguru teleia ta adidas!! taz17 symfwnw me ton justme, einai kapws paliomoditika, asxhma kati tetoio. pados megeia kai kaloforeta, o kathenas exei ta gousta tou :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 theguru teleia ta adidas!! taz17 symfwnw me ton justme, einai kapws paliomoditika, asxhma kati tetoio. pados megeia kai kaloforeta, o kathenas exei ta gousta tou :) :lol::lol: καλα εδω μεσα εχουμε τελειως διαφορετικα γουστα... εμενα παλι δε μ αρεσουν καθολου τα addidas.... μπορει να ναι κια θεμα ηλικιας:O:O ο καθενας με τα γουστα του,,!!! Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 :lol::lol: καλα εδω μεσα εχουμε τελειως διαφορετικα γουστα... εμενα παλι δε μ αρεσουν καθολου τα addidas.... μπορει να ναι κια θεμα ηλικιας:O:O ο καθενας με τα γουστα του,,!!! Τι ηλικία έχεις δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Λοιπον θελω τις αποψεις σας για τα εξης παπ******κια: Αυτα για καλα,επισημα σας αρεσουν? http://img132.imageshack.us/img132/9797/dieselshoes4wn4.jpg και για καθημερινα ποια απο τα δυο? http://img178.imageshack.us/img178/8430/pumashoes4zl2.jpg http://img178.imageshack.us/img178/7093/pumashoes1ge8.jpg Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Τα «καλά» προσωπικά δεν με ενθουσιάζουν, μου κάνουν κάπως χαμηλής ποιότητας και σίγουρα όχι τόσο καλά όσο θα έπρεπε... Από τα άλλα, η προτίμηση μου είναι στα Puma... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Tα diesel απο κοντα ειναι αρκετα πιο καλα απο οτι στην αθλια φωτο.Εννοεις τα δευτερα puma,γτ και τα μαυρα Puma ειναι :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Tα diesel απο κοντα ειναι αρκετα πιο καλα απο οτι στην αθλια φωτο.Εννοεις τα δευτερα puma,γτ και τα μαυρα Puma ειναι :) Δεν το παρατήρησα. :) Τα δεύτερα Puma τότε... Όσο για τα Diesel και πάλι, δεν με ενθουσιάζουν. Φυσικά περί ορέξεως ουδείς λόγος. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Τα «καλά» προσωπικά δεν με ενθουσιάζουν, μου κάνουν κάπως χαμηλής ποιότητας και σίγουρα όχι τόσο καλά όσο θα έπρεπε... Από τα άλλα, η προτίμηση μου είναι στα Puma... :) Συμφωνώ απλώς να συμπληρώσω ότι μου φαίνονται καλύτερα τα 2α τα puma αλλά και πάλι θα προτιμούσα κάποιο άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Τα 2α σαφώς παρά τα πρώτα, αλλά τα καλά που διάλεξες είναι χάλια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 κι εμενα το 2ο ζευγαρι puma μου αρεσουν! :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Έχει κανείς τα Nike Lunaracers? Είναι αυτά http://www.shoeguide.co.uk/media/product_images/main/PRO833_924_nike-lunaracer-mens-2008-6.jpg Αν τα έχει κάποιος ας το πει γιατί θέλω να ρωτήσω κάποιες απόψεις. Ευχαριστώ Παιδιά, sorry που ξαναρωτάω, αλλά μήπως έχει κανείς το πιο πάνω? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Λοιπον θελω τις αποψεις σας για τα εξης παπ******κια: Αυτα για καλα,επισημα σας αρεσουν? http://img132.imageshack.us/img132/9797/dieselshoes4wn4.jpg και για καθημερινα ποια απο τα δυο? http://img178.imageshack.us/img178/8430/pumashoes4zl2.jpg http://img178.imageshack.us/img178/7093/pumashoes1ge8.jpg Γιάννη μου τα πρώτα για καλά θα έλεγα πως δεν μου αρέσουν και πολύ ενώ για καθημερινα μου άρεσε πολύ πολύ το 2!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Τα δευτερα puma σιγουρα θα τα παρω,δεν τιθεται πλεον ζητημα,αλλα να δω με κανενα κυριλε παπ******κι τι θα κανω.Μαλλον θα παρω κανενα d&g τελικα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Τι ηλικία έχεις δηλαδή? 18.......:happy: Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Τα δευτερα puma σιγουρα θα τα παρω,δεν τιθεται πλεον ζητημα,αλλα να δω με κανενα κυριλε παπ******κι τι θα κανω.Μαλλον θα παρω κανενα d&g τελικα. Καλά φίλε, άμα όντως υπάρχει το χρήμα για να πάρεις DG γιατί κοιτάζεις diesel? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Καλά φίλε, άμα όντως υπάρχει το χρήμα για να πάρεις DG γιατί κοιτάζεις diesel? :confused: Γιατί πολύ απλά δεν πρέπει σώνει και καλά όσοι έχουν χρήματα να παίρνουν ακριβά ρούχα/παπούτσια. Καθένας όπως προτιμάει. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Τα δευτερα puma σιγουρα θα τα παρω,δεν τιθεται πλεον ζητημα,αλλα να δω με κανενα κυριλε παπ******κι τι θα κανω.Μαλλον θα παρω κανενα d&g τελικα. Αν είναι να πάρεις πιο ακριβά για καλά δες και κανένα Tod's. Έχει πολύ ωραία παπούτσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Αν είναι να πάρεις πιο ακριβά για καλά δες και κανένα Tod's. Έχει πολύ ωραία παπούτσια. Προσωπικά τα Tod's τα προτιμώ για ποιό casual. Επιλογές πάντως υπάρχουν πάρα πολλές... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts