Jump to content

Παπούτσια

MiuMiu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρεις τιμή για αυτά ; Έκανα μια γύρα στο νετ και τα βρήκα σε άσπρο με μαύρες ρίγες και καφέ λεπτομέρειες[αν και φαίνονται για χρυσές πιο πολύ..] και δείχνουν εξίσου καλά ή και καλύτερα ακόμα από αυτά.

Ασπρο με μαυρες ριγες γ@μαει, αλλα οι λεπτομερειες που λες οι χρυσες δε μου αρεσουν καθοοολου!! Εχουν 90 ευρω στα καταστηματα... Εγω πηρα περυσι τα μαυρα με τις ασπρες ριγες :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραια τα K-Swiss αλλα απαραδεκτα ακριβα!

Τα adidas ειναι πολύ ωραία... Απ'οτι ειδα φετος παιζει πολυ το ασημι στα παπουτσια... Σκοπευω να πάρω κανα ζευγαρι οταν με το καλο επιστρεψω Λονδινο... Αν και το βρισκω λιγο υπερβολικο συνδυαζεται αρκετα ευκολα με διαφορα χρωματα...

Ωραια τα K-Swiss αλλα απαραδεκτα ακριβα!

Απαραδεκτα ακριβα μονο εδω εντωμεταξυ! 110 ευρω για ενα παπουτσι που μολις μπηκε στην αγορα-ΕΛΕΟΣ! Στο ιντερνετ παντως που κοιταγα το σαιτ της εταιριας, ολα τα παπουτσια εχουν 60-80 δολλαρια. Αμαν πια με τους πιασοκωληδες εδω περα! :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

70-80$ μαξιμουμ ειναι η τιμη τους στην αμερικη παντως..

εδω απαραδεκτα ακριβα,οντως.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

georgehh παρε οτι σου αρεσει...αλλωστε εσυ θα τα φορας,οχι εμεις!!:)

πάντως και τα DC είναι εκπληκτικά παιδιά είδη εχω ενα ζευγάρι και είναι πολύ γερά

Οντως, μου ελεγε και ενας γνωστος μου οτι τα καλυτερα που ειχε ηταν DC, τα ειχε 2 χρονια και τα ξεσκιζε καθημερινα και δεν ειχαν παθει τιποτα...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά έχει βρει κανείς Vans σκακιέρα (άσπρο-μαύρο) στην Αθήνα (κέντρο);

Ευχαριστώ

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Παιδιά έχει βρει κανείς Vans σκακιέρα στην Αθήνα (κέντρο);

Ευχαριστώ

στο στρατηγό ..στο μοναστηράκι..

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

πάντως και τα DC είναι εκπληκτικά παιδιά είδη εχω ενα ζευγάρι και είναι πολύ γερά

dc και etnies τα πιο γερα παπουτσια.:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

E, βεβαια, αφου ειναι και τα πιο χοντροκομενα.

Αυτα δεν ειναι παπουτσια, ειναι τουβλα.:p

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

για μένα προσωπικά : αυθεντικό ειναι ενα.αυτο που εφτιαξε με τα χεράκια του ο κάθε ράφτης. ολα τα υπόλοιπα ειναι απομιμησεις του αυθεντικου και μοναδικου προιόντος.

Μα με αυτή τη λογική, δεν υπάρχει κανένα αυθεντικό ρούχο πλήν του πρώτου, οπότε κανείς δεν φοράει αυθεντικά... Όπως και να 'χει, επειδή βγαίνουμε :offtopic:, ας το λήξουμε εδώ. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Μα με αυτή τη λογική, δεν υπάρχει κανένα αυθεντικό ρούχο πλήν του πρώτου, οπότε κανείς δεν φοράει αυθεντικά... Όπως και να 'χει, επειδή βγαίνουμε :offtopic:, ας το λήξουμε εδώ. :)

φόράει οποιος έχει λεφτά...

και οταν λέω λεφτά δεν πιστευω οτι ανήκει κάποιος εδω μέσα σε αυτούς...

να δωσεις 200 ευρώ για μια μπλουζα δεν ειναι λεφτά... :)

τα υπολοιπα θα στα στειλω σε pm.

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

dc και etnies τα πιο γερα παπουτσια.:D

και fallen, lakai είναι γερά.

@manos: παντού :p Αλλά για χειμωνιάτικο δεν λέει...

για μένα προσωπικά : αυθεντικό ειναι ενα.αυτο που εφτιαξε με τα χεράκια του ο κάθε ράφτης. ολα τα υπόλοιπα ειναι απομιμησεις του αυθεντικου και μοναδικου προιόντος.

--------------------

etsi file mou gia na vazoume ta pragmata sthn thesi tous giati tynxanei na eimai tou epaggelmatos kai me ola ayta pou akouw mou exei shkwthei h trixa!!!:wacko:

τοτε ολα ειναι μανκει μανκει βρε ευαγγελια μου.γιατι το ενα και μοναδικο που εφτιαξε ο ραφτης,δεν πωλειτε πουθενα!

λοιπόν αν και έχουμε βγει εντελώς από το θέμα και ζητώ συγνώμη γι' αυτό το post, οι D&G π.χ. δεν είναι ράφτες αλλά σχεδιαστές. όταν κάποιος αγοράζει κάτι δικό τους ουσιαστικά αγοράζει το σχέδιο και τα υψηλά πρότυπα υλικών ραφής κ.λ.π.. επίσης πολλές φορές τα σχέδια παραγωγής είναι διαφορετικά από αυτά των επιδείξεων και για πρακτικούς λόγους.

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

λοιπόν αν και έχουμε βγει εντελώς από το θέμα και ζητώ συγνώμη γι' αυτό, οι D&G π.χ. δεν είναι ράφτες αλλά σχεδιαστές. όταν κάποιος αγοράζει κάτι δικό τους ουσιαστικά αγοράζει το σχέδιο και τα υψηλά πρότυπα υλικών ραφής κ.λ.π.. επίσης πολλές φορές τα σχέδια παραγωγής είναι διαφορετικά από αυτά των επιδείξεων και για πρακτικούς λόγους.

gia na les oti eisai sxediasths prepei na gnwrizeis ola ta stadia ths douleias akoma kai rafi.etsi kai oi d&G apo raftades xekinisan kai ayto den einai katholou ypotimitiko giati xwris rafi oute rouxo oute papoutsi ginetai.twra oson afora gia to ti agorazoume sigoura to sxedio,alla se kamia periptwsh to ypsila protypa rafis giati poly apla otan kaneis paragwgh terastia kai diethni h pohothta prepei na pesei.einai kanonas,agrafos nomos gia na boreseis na epiviwseis sto epaggelma.

τοτε ολα ειναι μανκει μανκει βρε ευαγγελια μου.γιατι το ενα και μοναδικο που εφτιαξε ο ραφτης,δεν πωλειτε πουθενα!

gia psaxe ligo...kapou tha to petyxeis to monadiko...xerw tisou lew...;)

ναι αλλα ο συλλογισμος μου ειναι ο εξης:αντε και ο αρμανι(λεμε τωρα) καθεται να κανει ενα μπλουζακι.

αυτος θα το σχεδιασει στο χαρτι.μετα δε νομιζω να πιασει ο ιδιος να βγαλει πατρον,να κοψει το υφασμα,να πιασει βελονα και κλωστη να ραψει κανα κουμπι κτλ κτλ

συνεπως δε νομιζω να μπορεις να βρεις κατι ευκολα.

καταλαβες τι εννοω;

αν παρολαυτα εχεις πηγη,σφυρα το και σε μενα :p