Yannis_004 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Αυτό έχουν κάνει όλοι ειδικά οι Κινέζοι. Η εγγυητική μπορεί να είναι τραπεζική και εκεί πληρώνεις μόνο την προμήθεια στην εκδούσα τράπεζα. Δηλαδή ψύχουλα ..... Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Εφοσον δεν εκδιδουν αποδειξη, τοτε ειναι αυταποδεικτο οτι δεν πληρωνουν φορους. Η info Quest δεν ειναι επισιμη αντιπροσωπος, η Xiaomi το αρνειται. Ειναι μεταπωλητης, οπως πολλοι. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Spec Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Παίζει φήμη ότι τελευταία πολλά κινητά που έρχονται περνάνε από τελωνείο. Ξέρει κανείς αν ισχύει? Περιμένω ένα κινητό κι εγώ αυτές τις μέρες και θα μαι τόσο άτυχος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Παίζει φήμη ότι τελευταία πολλά κινητά που έρχονται περνάνε από τελωνείο. Ξέρει κανείς αν ισχύει? Περιμένω ένα κινητό κι εγώ αυτές τις μέρες και θα μαι τόσο άτυχος? Παλικάρι κάνε τον κόπο και διάβασε λίγες από τις προηγούμενες σελίδες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Παίζει φήμη ότι τελευταία πολλά κινητά που έρχονται περνάνε από τελωνείο. Ξέρει κανείς αν ισχύει? Περιμένω ένα κινητό κι εγώ αυτές τις μέρες και θα μαι τόσο άτυχος? Αφού σε καίει το θέμα γιατί δεν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις λίγο (μερικά έστω...) τα προηγούμενα post ? Μα όλα στο πιάτο έτοιμα τα θέλετε ?!? Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Εφοσον δεν εκδιδουν αποδειξη, τοτε ειναι αυταποδεικτο οτι δεν πληρωνουν φορους. Η info Quest δεν ειναι επισιμη αντιπροσωπος, η Xiaomi το αρνειται. Ειναι μεταπωλητης, οπως πολλοι. Διάθεση και Υποστήριξη αναφερει η ιδια. Περισσοτερα το απογευμα που θα γινει η συνεντευξη τυπου. http://www.xiaomi-greece.gr/sites/default/files/20161206MI_Phone_manual%20extended.pdf Το ΜΙ Phone που μόλις αποκτήσατε, συνοδεύεται από Εγγύηση Καλής Λειτουργίας Δύο (2) Ετών από την Info Quest Technologies. Σημειώνεται ότι η Info Quest Technologies παρέχει τεχνική υποστήριξη για επιλεγμένα προϊόντα Xiaomi τα οποία και εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά. Τα προϊόντα αυτά έχουν συγκεκριμένα serial numbers και διαθέτουν στη συσκευασία τους έντυπο εγγύησης της Info Quest Technologies. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Ας πάρουμε ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας και ας δούμε λίγο τις καταστάσεις. Μια Κινέζικη ή μια Κορεάτικη εταιρία εκμεταλευόμενη την είσοδο της στην Ευρωπαϊκή αγορά και για λόγους γρήγορης αποστολής προϊόντων τι λέτε θα κάνει ? Θα εκτελωνίσει 10000 τηλέφωνα πληρώνοντας τις επιβαρύνσεις και θα βλέπει τα προϊόντα της να σαπίζουν μήνες στις αποθήκες ? ΌΧΙ Μαζεύει παραγγελίες και όταν κρίνει πως μάζεψε ικανοποιητικό αριθμό τότε τα εκτελωνίζει. Η εταιρεία αυτή έχει έδρα ας πούμε την Ισπανία αλλά οι αποθήκες Αποταμίευσης είναι στη Λισαβόνα. Πληρώνει κάποιος την εταιρεία στην Ισπανία. Αυτή προωθεί την παραγγελία στην Πορτογαλία και όταν εκτελωνιστούν τα προϊόντα ( είπαμε με τιμές κόστους ή ακόμα και πιο κάτω ) στέλνει το πακέτο στον παραλήπτη που είναι στη Σόφια! ( δεν έβαλε απόδειξη ή τιμολόγιο ? μάλλον θα το ξέχασε :p ) Ερώτημα 1) Ποιος θα πάει να μετρήσει τα 10.000 ή τα 50.000 τηλέφωνα που αρχικά είχε αποταμιεύσει ? Ένας τελωνειακός. Ερώτημα 2) Μπορεί να κάνει έλεγχο για τα είδη αναλυτικά ανά τύπο και χαρακτηριστικά ? Όχι θα δεχτεί το τιμολόγιο εισαγωγής. Ερώτημα 3) Μπορεί να αρνηθεί την αξία κτήσης και τα χαρακτηριστικά του κάθε είδους τηλεφώνου όπως αυτά αναγράφονται στο τιμολόγιο ? Υπάρχουν πίνακες με ενδεικτικές τιμές αλλά όχι για συγκεκριμένους τύπους. Δηλαδή ξέρει πόσο κάνει ένα xiaomi αλλά όχι αν είναι redmi pro ή redmi note pro ή redmi note 2,3,4,5,6, ή αν έχει snapdragon ή mediatek ή πόσα GB ram/rom αυτά είναι Κινέζικα. Και γω σου λέω πως αντί 10.000 έφεραν 15.000 τηλέφωνα σε κούτες σφραγισμένες ανά 20 τηλ η κούτα και αυτά επάνω σε παλέτες ανά 60 κιβώτια η παλέτα και αυτές με τσέρκια σφραγισμένες. Δεν υπάρχει περίπτωση κανένας να τα μετρήσει! Θα μετρήσει κιβώτια και όχι τεμάχια. Τα τεμάχια για λόγους στατιστικής απλά αναφέρονται και απλά θα δεχτούν την δήλωση επι τιμολογίου και του packing list και δειγματοληπτικώς θα ανοιχτεί ένα 10% για εξακρίβωση στοιχείων πως είναι τηλέφωνα δηλαδή και όχι xiaomi-samsung-lg και άλλα. Από κει και κάτω μπορεί ο καθένας να υποθέσει ότι θέλει. Αποδείξεις δεν έχουμε και υποθέσεις κάνουμε.......... Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Spec Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Αφού σε καίει το θέμα γιατί δεν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις λίγο (μερικά έστω...) τα προηγούμενα post ? Μα όλα στο πιάτο έτοιμα τα θέλετε ?!? Προφανώς διάβασα και δεν κατάλαβα. Τόσο δύσκολο είναι μία απάντηση σε ναι μπορεί να περάσει ή όχι δεν παίζει να περάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Προφανώς διάβασα και δεν κατάλαβα. Τόσο δύσκολο είναι μία απάντηση σε ναι μπορεί να περάσει ή όχι δεν παίζει να περάσει? ναι μπορεί να περάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theomaria Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Παίζει φήμη ότι τελευταία πολλά κινητά που έρχονται περνάνε από τελωνείο. Ξέρει κανείς αν ισχύει? Περιμένω ένα κινητό κι εγώ αυτές τις μέρες και θα μαι τόσο άτυχος? Κανε τον κοπο να διαβασεις πιο πίσω. Υπάρχει πιθανοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Παίζει φήμη ότι τελευταία πολλά κινητά που έρχονται περνάνε από τελωνείο. Ξέρει κανείς αν ισχύει? Περιμένω ένα κινητό κι εγώ αυτές τις μέρες και θα μαι τόσο άτυχος? Παιζει αλλά μπορει και μην παιζει :ninja: Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Που θα έγραφε αν το δέμα πέρναγε τελωνείο? και τι θα εγραφε? Περιμένω πολλά ακόμα και για να ξέρω πότε και αν το έχω αποφύγει. 2016-12-15 08:05 M.D. KERATSINIOU, NOTICE 2016-12-15 07:38 M.D. KERATSINIOU, ITEM TO BE DELIVERED 2016-12-15 06:35 M.D. KERATSINIOU, ITEM ARR M.D. KERATSINIOU 2016-12-15 05:29 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED 2016-12-14 17:42 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-12-14 15:42 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-12-14 07:42 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-12-12 03:57 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2016-12-11 14:04 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2016-12-11 10:24 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2016-11-30 20:26 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 δεν εχω ασχοληθει καθολου..πχ το vickmall ποσο παραπανω πουλαει ενα κινητο στην ευρωπαϊκη αποθηκη του σε σχεση με την αγορα απο ΚΙνα? 30€ περίπου Xiaomi redmi note 2 XTRV Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 δεν εχω ασχοληθει καθολου..πχ το vickmall ποσο παραπανω πουλαει ενα κινητο στην ευρωπαϊκη αποθηκη του σε σχεση με την αγορα απο ΚΙνα? Δεν ξέρω να σου απαντησω αλα το κακό ειναι οτι πολα δεν υπάρχουν σε ευρωπαϊκές αποθήκες αλλα ετσι οπως παει το πράγμα θα τις γεμίσουν και θα συνεχίσουν να πουλάνε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 οποτε αν γεμισουν και εχουμε και αυτη την επιλογη συμφερει αφου αν περασει τελωνειο και θα χασουμε πανω απο 60-70€ κατα μεσο ορο και θα περιμενουμε καμια 15αρια μερες παραπανω! ξερετε ποια καταστηματα εχουν αποθηκες ευρωπη? ευχαριστω!!! Mod ασε να απαντησουν οι φιλοι και μη βγαλεις το μηνυμα offtopic... σίγουρα έχει το Gearbest δεν ξέρω άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Που θα έγραφε αν το δέμα πέρναγε τελωνείο? και τι θα εγραφε? Περιμένω πολλά ακόμα και για να ξέρω πότε και αν το έχω αποφύγει. 2016-12-15 08:05 M.D. KERATSINIOU, NOTICE 2016-12-15 07:38 M.D. KERATSINIOU, ITEM TO BE DELIVERED 2016-12-15 06:35 M.D. KERATSINIOU, ITEM ARR M.D. KERATSINIOU 2016-12-15 05:29 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED 2016-12-14 17:42 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-12-14 15:42 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-12-14 07:42 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-12-12 03:57 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2016-12-11 14:04 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2016-12-11 10:24 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2016-11-30 20:26 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Αυτό δεν πέρασε. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Αυτό δεν πέρασε. ΤΟ ξερω αυτο το εχω παραλαβει αλλα ρωταω για τα αλλα που παρακολουθω. ,που θα γραφει και τι, αν ειναι και μπει τελωνείο κατι? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 ΤΟ ξερω αυτο το εχω παραλαβει αλλα ρωταω για τα αλλα που παρακολουθω. ,που θα γραφει και τι, αν ειναι και μπει τελωνείο κατι? ευχαριστω Θα το καταλαβεις! Να εισαι σιγουρος...:O Το γραφει τοσο ξεκαθαρα που δεν υπαρχει περιπτωση να μην το δεις. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 ΤΟ ξέρω φίλε οτι θα το καταλάβω, αλλα για να ξέρω πότε το εχω γλυτώσει ρωτάω. όλοι εδώ μέσα τελωνείο έχετε περάσει (τουλάχιστον έτσι λέτε) σε ποιο στάτους λοιπόν γράφει τελωνείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 ΤΟ ξέρω φίλε οτι θα το καταλάβω, αλλα για να ξέρω πότε το εχω γλυτώσει ρωτάω. όλοι εδώ μέσα τελωνείο έχετε περάσει (τουλάχιστον έτσι λέτε) σε ποιο στάτους λοιπόν γράφει τελωνείο? 2016-12-13 07:49 YED THES/NIKIS, ITEM ARR YED THES/NIKIS 2016-12-02 02:10 K D. THESSALONIKIS, ITEM UNLOADED Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 ααααααα καλά ενταξ τώρα κατάλαβα ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 ΤΟ ξέρω φίλε οτι θα το καταλάβω, αλλα για να ξέρω πότε το εχω γλυτώσει ρωτάω. όλοι εδώ μέσα τελωνείο έχετε περάσει (τουλάχιστον έτσι λέτε) σε ποιο στάτους λοιπόν γράφει τελωνείο? ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ , ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΤ ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ/ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙΤΕΛΩΝΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ , ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Την γλιτωσες και παραλαμβάνεις..αν έγραφε αγαθα η ΥΕΔ τον είχες πιει Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Γνωριζει καποιος τη διαφορα αναμεσα στο ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ , ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΤ ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ/ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ , ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ και στο σκετο ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) Κ.Δ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ρωταω γιατι εχω δεμα που γραφει μονο το εξαγωγη απο τελωνειο (δασμοι) κ.δ. αεροδρομιου. Δεν γραφει ουτε αφιξη ουτε αγαθα υψηλης αξιας ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 23-11-2016 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) 12-12-2016 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 12-12-2016 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 13-12-2016 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 14-12-2016 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Γνωριζει καποιος τη διαφορα αναμεσα στο ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ , ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΤ ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ/ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ , ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ και στο σκετο ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) Κ.Δ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ρωταω γιατι εχω δεμα που γραφει μονο το εξαγωγη απο τελωνειο (δασμοι) κ.δ. αεροδρομιου. Δεν γραφει ουτε αφιξη ουτε αγαθα υψηλης αξιας ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ23-11-2016 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ)12-12-2016Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ12-12-2016Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ13-12-2016ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ14-12-2016ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Μαλλον δεν θα σκαναραν την εισοδο του πακετου στο τελωνειο.Αφου στην εξοδο βλειπεις το ΔΑΣΜΟΙ τοτε πληρωνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts