junglist Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Παιδιά τι γίνεται με αυτή την αποστολή, ξέρει κανείς; Παράγγειλα κάτι μάσκες από Gearbest από αποθήκη της Αγγλίας να παραδοθούν σε αποθήκη της Αγγλίας που έχω άκρη για αποστολή εδώ. Μου δίνει ο πωλητής ένα tracking number της μορφής UFxxxxxxxYP και μαζί εμφανίζεται και ένα GVxxxxxxxxxGB. Όμως το tracking βγάζει : - 14/05/2020 7:46 PM - Process completed in Yanwen Facility Αυτό δείχνει αποστολή από Κίνα έτσι; Τι βλακείες λέει ο πωλητής ότι το έστειλε από Αγγλία; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Παιδιά τι γίνεται με αυτή την αποστολή, ξέρει κανείς; Παράγγειλα κάτι μάσκες από Gearbest από αποθήκη της Αγγλίας να παραδοθούν σε αποθήκη της Αγγλίας που έχω άκρη για αποστολή εδώ. Μου δίνει ο πωλητής ένα tracking number της μορφής UFxxxxxxxYP και μαζί εμφανίζεται και ένα GVxxxxxxxxxGB. Όμως το tracking βγάζει : - 14/05/2020 7:46 PM - Process completed in Yanwen Facility Αυτό δείχνει αποστολή από Κίνα έτσι; Τι βλακείες λέει ο πωλητής ότι το έστειλε από Αγγλία; Αυτό σημαίνει ότι το δέμα ταξιδεύει από Κίνα και επειδή είναι πρόσφατη αυτή η ενημέρωση ψάξε το είτε στη Yanwen είτε στο parcelsapp, για να δεις που βρίσκεται. Αφού σου έβγαλε και 20 κωδικό, σημαίνει ότι το παρέλαβε η μεταφορική που θα το πάει στην Αγγλία. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Άρα η ισοτιμία που χρησιμοποιούν ορίζεται μόνο μια φορά το μήνα... Χρήσιμο, thanks! Τιμές συναλλάγματος για τον καθορισμό της δασμολογητέας και φορολογητέας αξίας για την επιβολή του Τέλους Ταξινόμησης και του Φ.Π.Α https://www.aade.gr/epiheiriseis/forologikes-ypiresies/fpa/isotimies-synallagmatos-gia-fpa Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatzhs Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Εγώ που θέλω να παραγγείλω κάτι από Βέλγιο και κάνει 70 ευρώ θα πληρώσω τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Εγώ που θέλω να παραγγείλω κάτι από Βέλγιο και κάνει 70 ευρώ θα πληρώσω τελωνείο; Δεν έχω διαβάσει πουθενά ότι το Βέλγιο θέλει να φύγει από την ΕΕ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Από Ρωσία παίδες παίζει ότι Αμερική και Κίνα φαντάζομαι ; 12€ αγορα δεν μας πιανει σωστά; Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Ναι σε όλα Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Ναι σε όλα Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Εγώ παράγγειλα από eBay τον Ιανουάριο και χάθηκε. Ευτυχώς ήταν 5€ μόνο. Ούτε λεφτά πίσω ούτε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Εγώ παράγγειλα από eBay τον Ιανουάριο και χάθηκε. Ευτυχώς ήταν 5€ μόνο. Ούτε λεφτά πίσω ούτε τίποτα. Χώρα προέλευσης παραγγελίας; Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Παιδια, η ατελεια των 22 ευρω, ειναι για συνολικο ποσο (τιμη)+(μεταφορικα), ή μονο για την τιμη, ανεξαρτητως μεταφορικων; Υπαρχει ενα διλλημα για κατι που θελω να αγορασω. Το ενα κανει 25 ευρω, απο Κινα, με free shipping. Και γενικα πιο πληρες πακετο, σε αυτο που θελω. Το αλλο κοστιζει ως τιμη 18 ευρω, και εχει και 5 ευρω μεταφορικα, συνολο 23 ευρω δηλαδη. Αλλα οχι τοσο καλο πακετο οπως το πρωτο. Το πρωτο περναει τελωνειο, και το 2ο οχι; Αν ισχυει αυτο, τοτε, πρεπει αναγκαστικα να παω στην 2η επιλογη, κι ας ειναι χειροτερη, και ας ειναι μονο 2 ευρω φτηνοτερη απο την πρωτη, μονο και μονο γιατι ως 'τιμη', εχει 18 ευρω, οποτε οκ με τελωνειο. Αλλα θα αξιζε η αγορα της πρωτης επιλογης, αν δεν τιθονταν θεμα τελωνειου. Τι ισχυει; Τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Τιμή+μεταφορικά>€22=περνάει τελωνείο Από MI 9 Lite με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Τιμή+μεταφορικά>€22=περνάει τελωνείο Από MI 9 Lite με Tapatalk Δηλαδη και οι 2 επιλογες που ανεφερα περνούν τελωνείο;;;;; no way out! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Δηλαδη και οι 2 επιλογες που ανεφερα περνούν τελωνείο;;;;; no way out! :(Ναι.. εκτός αν θες να το ρισκάρεις Από MI 9 Lite με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 απο banggood θελω να αγορασω κινητο ~500€ ως επιλογη εχει EU Priority Line ειναι safe ; Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Όλες οι priority θεωρητικά είναι safe. Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 απο banggood θελω να αγορασω κινητο ~500€ ως επιλογη εχει EU Priority Line ειναι safe ; Poco f2 pro.....τσίμπησα 1...:p Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Poco f2 pro.....τσίμπησα 1...:p απο που ; και τροπο shipping ? Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 απο που ; και τροπο shipping ? Τι από φίλε?Από εκεί που έγραψες και έκανα παράθεση. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Αγορά από Αμερική 54 $ ποσό θα μου στοιχίσει στο τελωνείο? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 24 % Φ.Π.Α και 15 ευρώ για τον εκτελωνισμό στο ταχυδρομείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Αγορά από Αμερική 54 $ ποσό θα μου στοιχίσει στο τελωνείο? Εάν στα $54 περιλαμβάνονται και τα μεταφορικά και το δέμα έρχεται με το ταχυδρομείο, τότε θα χρεωθείς τον ΦΠΑ και 15€ για το τέλος εκτελωνισμού των ΕΛΤΑ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adth92 Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 (edited) Εάν στα $54 περιλαμβάνονται και τα μεταφορικά και το δέμα έρχεται με το ταχυδρομείο, τότε θα χρεωθείς τον ΦΠΑ και 15€ για το τέλος εκτελωνισμού των ΕΛΤΑ. Εγώ από ότι ήξερα οι δασμοί από Αμερική πάνε ανάλογα με το είδος. Πέρυσι είχα πληρώσει για παραγγελία 60 συνολικα, 17 ευρώ Edited June 9, 2020 by Adth92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Εγώ από ότι ήξερα οι δασμοί από Αμερική πάνε ανάλογα με το είδος. Πέρυσι είχα πληρώσει για παραγγελία 60 συνολικα, 17 ευρώ Όλα τα εισαγόμενα είδη, με το ταχυδρομείο, από τρίτες χώρες, χρεώνονται με τον ΦΠΑ και για αξία CIF μέχρις 150€ και τέλος ΕΛΤΑ 15€. Η Αμερική είναι τρίτη χώρα. Το γιατί πλήρωσες 17€ πέρυσι δεν αλλάζει τον κανόνα. Εάν το είδος που αγόρασες είχε μικρότερο ΦΠΑ από 24%, ακόμη και 6% όπως τα βιβλία, έπρεπε να πληρώσεις (3,60+15=) 18,60€ Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelaras1 Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Παίδες καλησπέρα Αυτό το "awaiting customs inspection" τι αναμονή έχει πλέον από την πρόσφατη εμπειρία σας; Ευχαριστώ Παράθεση http://www.ismylife.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts