trikalos Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Εχω ενα δέμα απο 18 Απριλίου σταματημένο στο τελωνείο και δεν εχεω κάποια ενημέρωση τι θα γίνει. Ετει αργούν? Πρεπει να πάρω κάπου τηλέφωνο να ρωτησω και ποιο είναι αν ξέρετε το τηλέφωνο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Εχω ενα δέμα απο 18 Απριλίου σταματημένο στο τελωνείο και δεν εχεω κάποια ενημέρωση τι θα γίνει. Ετει αργούν? Πρεπει να πάρω κάπου τηλέφωνο να ρωτησω και ποιο είναι αν ξέρετε το τηλέφωνο. Ευχαριστώ. Νομίζω φίλε μου έχεις να μπεις μήνες στο φόρουμ :lol: στο τελωνείο τα δέματα μενουν 1-1,5 μήνα περίπου, τώρα βγαίνουν δέματα που μπήκαν Μάρτιο σκέψου. Για Αθήνα τουλάχιστον θεσ/νικη είναι ίσως πιο γρήγοροι Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 (edited) Δεν εχει σημασία ποιος είναι ο αποστολέας και με ποια μεταφορική. Αν είναι να σε κάτσει θα σε κάτσει. Η μεταφορική έχει σημασία ή φαίνεται να έχει...νομίζω οι περισσότεροι νιώθουμε πιο άνετα με ευρωπαϊκά ταχυδρομεία, παρά με τα ασιατικά, με τα οποία το δέμα εισάγεται απευθείας από μη ΕΕ χώρα στην Ελλάδα. ...απλώς δεν υπάρχει κανόνας για το αν και τί θα περάσει από τελωνείο...οπότε δεν είσαι ούτε εξασφαλισμένος ούτε καταδικασμένος, όποια λύση κι αν επιλέξεις...τα ποσοστά μπορεί να είναι διαφορετικά (ή να αλλάζουν κατά περιόδους). Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί κάποια δέματα με παραλήπτη στη Θεσσαλονίκη περνάνε από Θεσσαλονίκη, ενώ άλλα από Αθήνα...σε tracking μόνο μια φορά έχω δει να έρχεται δέμα κατευθείαν σε αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, όλα τα άλλα μέχρι τώρα έρχοναι μέσω Αθηνών (οπότε η ανησυχία για τελωνείο τελειώνει με την εξαγωγή από το αεροδρόμιο). Edited April 25, 2017 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Μια μπλούζα που παρέλαβα σήμερα, ο έξυπνος είχε βάλει αξία $5.000 Πάλι καλά δεν το σταμάτησαν για πολύτιμους λίθους :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Μια μπλούζα που παρέλαβα σήμερα, ο έξυπνος είχε βάλει αξία $5.000 Πάλι καλά δεν το σταμάτησαν για πολύτιμους λίθους :P μήπως ΔΕΝ ήταν xiaomi και τη γλίτωσε; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 μήπως ΔΕΝ ήταν xiaomi και τη γλίτωσε; :p Πάλι καλά δεν είχε αυτοκόλλητο της xiaomi απ'εξω :D 2η φορά που μου συμβαίνει απ'το ali, είναι large στα μηδενικά οι κινέζοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antath Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 παρηγγελα με DHL κατι απο Αμερικη...θα περασει τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Νομίζω φίλε μου έχεις να μπεις μήνες στο φόρουμ :lol: στο τελωνείο τα δέματα μενουν 1-1,5 μήνα περίπου, τώρα βγαίνουν δέματα που μπήκαν Μάρτιο σκέψου. Για Αθήνα τουλάχιστον θεσ/νικη είναι ίσως πιο γρήγοροι Ευχαριστώ, δεν είχα ασχοληθεί μέχρι τώρα γιατί είναι το πρώτο δέμα που μου κρατάνε τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 παρηγγελα με DHL κατι απο Αμερικη...θα περασει τελωνειο? Ναι, όπως κάθε κούριερ. Από Αμερική μόνο με USPS. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 παρηγγελα με DHL κατι απο Αμερικη...θα περασει τελωνειο? το 100 ευρω δεν το γλειτωνεις! Περαστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Airman_ Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 παιδια, μου βγάζει αυτό.... 26/4/2017, 09:25:20 Μ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Κ.Κ.)) 26/4/2017, 09:24:12 Μ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 26/4/2017, 08:45:02 Μ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 25/4/2017, 09:51:03 Κ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Μ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) 25/4/2017, 07:59:02 Κ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 25/4/2017, 07:51:03 Κ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 24/4/2017, 16:03:51 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) 24/4/2017, 11:40:41 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 23/4/2017, 22:57:08 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) 22/4/2017, 15:03:56 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 8/4/2017, 00:39:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 5/4/2017, 20:22:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τι σημαίνειιιιιιιιιιιιιιιιιι???????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Τίποτα, καλά πας Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Airman_ Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Πρέπει μήπως να πάω να το πάρω εγώ ?? Γιατί αυτήν την ειδοποίηση που αναγράφεται, δεν την βρίσκω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Όχι θα σου έρθει ειδοποίηση. Εσύ θα πας αν βλέπεις να καθυστερεί. Θα σου γράψει λογικά το Tracking και σε ποιο ταχυδρομείο είναι Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Εχει παρει κανεις απο Gearbest με Malaysia Registered? 28 Μαρτιου εχω κανει την παραγγελια 30 εφυγε απο το Gearbest και απο τοτε το Tracking γραφει αυτο 2017-04-03 13:16:24Item dispatched out ATHENS AIR MAIL UNIT (AMU) 2017-04-03 11:39:21Item posted over the counter 2017-04-03 11:29:13Initial item information received Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 περιμενεις μεχρι να στο εμφανισει στο site των ελτα! εμενα εκανε 1 μηνα ακριβως ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestes13 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 (edited) Καλησπέρα! Έχω παραγγείλει 3 παλιά κινητά από aliexpress (μιλάμε για πολύ παλιά, κατι refurbished nokia n-series και τέτοια, που κόστισαν περίπου 30-50 ευρώ το καθένα). Σήμερα έφτασε η παραγγελία που είχα κάνει τελευταία, ενώ οι δύο πρώτες (από διαφορετικό κινέζο) έχουν κολλήσει εδώ και καιρό. Στο tracking των ελτα μου βγάζει μόνο το εξής: 10/4/2017, 10:43:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Παρ'όλα αυτά, στο aliexpress δείχνει ότι έχουν φτάσει εδώ και καιρό Αθήνα (πριν ακόμη φτάσει αυτό που παρέλαβα σήμερα). Σήμερα τσέκαρα και πάλι στο aliexpress και είδα ότι έχει βγάλει και ένα μήνυμα για τελωνείο, το οποίο δεν νομίζω πως υπήρχε πριν κανα 2 μέρες. Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να πληρώσω τίποτα εξτρά για τόσο παλιά κινητά; Θα εμφανιστεί στο tracking των ΕΛΤΑ αν περάσουν τελωνείο ή θα μείνω με την απορία μέχρι να μου έρθει ειδοποιητήριο; Edited April 26, 2017 by orestes13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Καλησπέρα! Έχω παραγγείλει 3 παλιά κινητά από aliexpress (μιλάμε για πολύ παλιά, κατι refurbished nokia n-series και τέτοια, που κόστισαν περίπου 30-50 ευρώ το καθένα). Σήμερα έφτασε η παραγγελία που είχα κάνει τελευταία, ενώ οι δύο πρώτες (από διαφορετικό κινέζο) έχουν κολλήσει εδώ και καιρό. Στο tracking των ελτα μου βγάζει μόνο το εξής: 10/4/2017, 10:43:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Παρ'όλα αυτά, στο aliexpress δείχνει ότι έχουν φτάσει εδώ και καιρό Αθήνα (πριν ακόμη φτάσει αυτό που παρέλαβα σήμερα). Σήμερα τσέκαρα και πάλι στο aliexpress και είδα ότι έχει βγάλει και ένα μήνυμα για τελωνείο, το οποίο δεν νομίζω πως υπήρχε πριν κανα 2 μέρες. Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να πληρώσω τίποτα εξτρά για τόσο παλιά κινητά; Θα εμφανιστεί στο tracking των ΕΛΤΑ αν περάσουν τελωνείο ή θα μείνω με την απορία μέχρι να μου έρθει ειδοποιητήριο; Εγώ παρέλαβα χθες δύο επιστολές/δεματάκια που είχαν μπει Ελλάδα στο πρώτο 10ήμερο του Απριλίου, πιο νωρίς από άλλα που ήρθαν πιο αργά και παρέλαβα νωρίτερα. Μπορέι να τύχει να καταγραφεί από το ταχυδρομείο του αποστολέα η άφιξη του δέματος στην χώρα προορισμού, αλλα να μην φανεί στα ΕΛΤΑ προτού το επεξεργαστούν στο αεροδρόμιο. ...δεν έχω ξαναδεί το μήνυμα που φαίνεται εκεί, δοκίμασε καλύτερα στο www. elta-courier/search να δεις τί σου βγάζει.... σίγουρα δεν είναι "αισιόδοξο", αλλά μπορεί να είναι generic...αν μπει τελωνείο θα φανεί στα ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Δε σου λέει κάτι κακό, όλα περνάνε τελωνείο το θέμα είναι τι θα πιάσουν για έλεγχο. Απλά σου λέει ότι έφτασε και δεν έχει σκαναριστεί/ ''περάσει'' ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestes13 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Εγώ παρέλαβα χθες δύο επιστολές/δεματάκια που είχαν μπει Ελλάδα στο πρώτο 10ήμερο του Απριλίου, πιο νωρίς από άλλα που ήρθαν πιο αργά και παρέλαβα νωρίτερα. Μπορέι να τύχει να καταγραφεί από το ταχυδρομείο του αποστολέα η άφιξη του δέματος στην χώρα προορισμού, αλλα να μην φανεί στα ΕΛΤΑ προτού το επεξεργαστούν στο αεροδρόμιο. ...δεν έχω ξαναδεί το μήνυμα που φαίνεται εκεί, δοκίμασε καλύτερα στο www. elta-courier/search να δεις τί σου βγάζει.... σίγουρα δεν είναι "αισιόδοξο", αλλά μπορεί να είναι generic...αν μπει τελωνείο θα φανεί στα ΕΛΤΑ. Και στο elta-courier μόνο αυτή τη μία καταχώρηση μου βγάζει . Βέβαια αυτά τα δύο δέματα είχαν φτάσει μέσα στις αργίες του Πάσχα και ίσως γι'αυτό να κόλλησαν. Ίδωμεν. Θα ενημερώσω αν μου έρθει να πληρώσω καμια τρελή ταρίφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Μου ήρθε μια παραγγελία από USA που περίμενα. Έφυγε 20/04 με First-Class Package International (USPS) και παρέλαβα -σε χρόνο ρεκόρ- 27/04. Ούτε τελωνείο μπήκε και προφανώς δε χρεώθηκε και τίποτα. Ήταν μικρό πακέτο και ελαφρύ αλλά έγραφε την πλήρη αξία στο κουτί ($120). Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Σκεφτομαι να παρω ενα τηλεφωνακι αξιας 70€ απο gearbest. Ποια μεθοδο αποστολης να τους πω να το στειλουνε απο hk ωστε να ελαχιστοποιησουμε της πιθανοτητες του τελωνειου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Σκεφτομαι να παρω ενα τηλεφωνακι αξιας 70€ απο gearbest. Ποια μεθοδο αποστολης να τους πω να το στειλουνε απο hk ωστε να ελαχιστοποιησουμε της πιθανοτητες του τελωνειου; nl post , cz post, sweden post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 (edited) nl post , cz post, sweden post Ευχαριστω. Εχει nl post. Να βαλω και Shipping Insurance με 2,4€ κερδιζω κατι η δεν χρειαζεται; Edited April 28, 2017 by kostas123464 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Ευχαριστω. Εχει nl post. Να βαλω και Shipping Insurance με 2,4€ κερδιζω κατι η δεν χρειαζεται; Αν πληρωσεις με paypal ειναι αχρηστο το shipping insurance αφου αν κατι παει στραβα εχεις το paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts