Jump to content

Τελωνείο και εκτελωνισμοί

alfa 156
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ωραια.. αφου ειναι ολα αυτα τα τυπικα που μου λες... το ξαναλεω και αποχωρω.... πως μου ηρθανε 2 μοντακια απο το ιδιο μαγαζι προχτες;;;.. με την ιδια μεταφορικη;;;τωρα κολλησανε ;;;

• Απαντήσεις 10,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Υπάρχει μια παροιμία που λέει "Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση αλλά μια φορά σπάει".

Οι τράπεζες λένε "οι προηγούμενες αποδόσεις δεν εγγυώνται τις μελλοντικές"

Και άλλες πολλές παρόμοιες.

Αφού σου γράφει ότι κατασχέθηκαν γιατί ζητάς εξηγήσεις από το forum και όχι από το τελωνείο;

ωραια.. αφου ειναι ολα αυτα τα τυπικα που μου λες... το ξαναλεω και αποχωρω.... πως μου ηρθανε 2 μοντακια απο το ιδιο μαγαζι προχτες;;;.. με την ιδια μεταφορικη;;;τωρα κολλησανε ;;;
Ρώτα τους ίδιους, και δωσ' τους το τα στοιχεία σου άλλη φορά να τα ελέγχουν καλύτερα.
No root->No problem

Απαγορεύεται η εισαγωγή τους και κατάσχονται.

Έχει γραφτεί επανειλημμένα.

δεν καπνιζω,αλλά από περιέργεια ρωτάω,Γιατι απαγορεύονται τα συγκεκριμένα ,αφού στην Ελλάδα πωλούνται κανονικά;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

με τις διατάξεις της παρ.1 του άρθρου 2 του ν.3730/2008, όπως ισχύει, απαγορεύεται η κατασκευή, προβολή, εμπορία και πώληση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, εκτός από εκείνα που έχουν λάβει έγκριση από το Υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.2 του ιδίου άρθρου.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/225549/apagoreyetai-i-polisi-kai-i-eisagogi-ygron-ilektronikoy-tsigarou-xoris-nikotini

Ρώτα τους ίδιους, και δωσ' τους το τα στοιχεία σου άλλη φορά να τα ελέγχουν καλύτερα.

Έλα ντε.....ότι να ναι κάποιες φορές, πραγματικά.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

δεν καπνιζω,αλλά από περιέργεια ρωτάω,Γιατι απαγορεύονται τα συγκεκριμένα ,αφού στην Ελλάδα πωλούνται κανονικά;

Με απλά λόγια,τους έχουν επιβάλει ειδικό φόρο κατανάλωσης,όπως τα τσιγάρα ,τα ποτά,τα καυσιμα οπότε απαγορεύεται η εισαγωγή τους!

Εγώ πάντως πρόσφατα παρέλαβα τρία δέματα σε 10-15 ημέρες από τη στιγμή που μου έστειλαν το tracking number. Από την άλλη, δέματα με κινέζικα ταχυδρομεία είναι αρκετές ημέρες κολλημένα στην Ελλάδα.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Ετσι ακριβώς γίνεται δε ξέρω το λόγο και σε μένα.

Καλημέρα σε όλους...... Έχω κάνει παραγγελία από Gearbest αξίας 92€ με EU priority line..... Και Dhl. Μάλλον δεν θα γλυτώσω το τελωνείο σωστά??

Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σε όλους...... Έχω κάνει παραγγελία από Gearbest αξίας 92€ με EU priority line..... Και Dhl. Μάλλον δεν θα γλυτώσω το τελωνείο σωστά??

Ξεκαθάρισε από την παραγγελία σου αν είναι η DHL courier ή το Γερμανικό ταχυδρομείο Deustche DHL Post.

Ξεκαθάρισε από την παραγγελία σου αν είναι η DHL courier ή το Γερμανικό ταχυδρομείο Deustche DHL Post.
Πως μπορώ να το διαπιστώσω?? ...... Συγνώμη για τη χαζή ερώτηση

Πως μπορώ να το διαπιστώσω?? ...... Συγνώμη για τη χαζή ερώτηση

Θα το δεις στην παραγγελία σου στο site του μαγαζιού.

Από τον αριθμό αποστολής??

Ενδεχομένως.

Θυμάμαι ότι σου έχω απαντήσει στο ίδιο θέμα με τον ίδιο κωδικό σ' αυτό ή σε άλλο forum, και δεν καταλαβαίνω γιατί ξαναρωτάς.

Θυμάμαι ότι σου έχω απαντήσει στο ίδιο θέμα με τον ίδιο κωδικό σ' αυτό ή σε άλλο forum, και δεν καταλαβαίνω γιατί ξαναρωτάς.
Έχεις δίκιο φίλε..... Επειδή είμαι αρχάριος και ανυπόμονος..... 1000 συγνώμη!!!

για αγορα ηλεκτρονικου τσιγαρου απο U. K. με DHL θα περασει απο τελωνειο... γιατι μου ειπαν οτι στο φερνουν κατευθειαν σπιτι... ισχυει???

για αγορα ηλεκτρονικου τσιγαρου απο U. K. με DHL θα περασει απο τελωνειο... γιατι μου ειπαν οτι στο φερνουν κατευθειαν σπιτι... ισχυει???

Από πλευράς χρέωσης εξόδων εκτελωνισμού, σίγουρα όχι, αλλά από πλευράς εισαγωγής απαγορευμένου προιόντος δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς.

Παρηγγειλα ενα ζευγαρι γυαλια απο Ισπανια 30 ευρω και ενω στο track 17 μου λεει οτι εχει σταλει απο ισπανια το δεμα αλλα περασε και απο Ελβετια κ τωρα εχει κολλησει στο τελωνειο ενω στο ελτα μου λεει οτι ηρθε απο Ελβετια. wtf?

24/6/2019, 20:09:00 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ

24/6/2019, 12:09:11 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

21/6/2019, 12:34:49 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ

19/6/2019, 18:25:00 ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Παρηγγειλα ενα ζευγαρι γυαλια απο Ισπανια 30 ευρω και ενω στο track 17 μου λεει οτι εχει σταλει απο ισπανια το δεμα αλλα περασε και απο Ελβετια κ τωρα εχει κολλησει στο τελωνειο ενω στο ελτα μου λεει οτι ηρθε απο Ελβετια. wtf?

24/6/2019, 20:09:00Κ.Α.Τ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ

24/6/2019, 12:09:11ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

21/6/2019, 12:34:49ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ

19/6/2019, 18:25:00ΕΛΒΕΤΙΑΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Σταμάτησε για να ελεγχθεί. Δε σημαίνει ότι θα επιβληθούν φόροι
No root->No problem