panos314 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 ναι ρε συ...αλλα ειναι απο τη δευτερα εδω και μενει ακινητο...με ολλανδικο ερχεται και λογικα θα μπει και θα την φαω τη σφαλιαρα...απο λαθος του gb...αλλα θα τους πρηξω να μου τα γυρισουν πισω Αδερφέ μου έχω παρήγγειλα από gb eu priority με έστειλαν με dhl paket δεν πλήρωσα τελωνείο και εχθές ήρθε σήμερα παραλαμβάνω. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Καλησπέρα παιδιά.. Χθες μου έτυχε κάτι πολύ περίεργο. Ενώ είχα παραγγείλει πρόσφατα 3-4 φορές κάτι ρούχα από Αμερική ποτέ δεν είχαν περάσει τελωνείο... Στην τελευταία παραγγελία που ήρθε χθες μου είπαν από τα ΕΛΤΑ ότι λόγω τελωνείου πρέπει να πληρώσω συν 25 ευρώ περίπου (24% ΦΠΑ και δασμούς).. Τι μπορεί να συνέβη?? Μπορώ να απευθυνθώ κάπου ή όχι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Καλησπέρα παιδιά.. Χθες μου έτυχε κάτι πολύ περίεργο. Ενώ είχα παραγγείλει πρόσφατα 3-4 φορές κάτι ρούχα από Αμερική ποτέ δεν είχαν περάσει τελωνείο... Στην τελευταία παραγγελία που ήρθε χθες μου είπαν από τα ΕΛΤΑ ότι λόγω τελωνείου πρέπει να πληρώσω συν 25 ευρώ περίπου (24% ΦΠΑ και δασμούς).. Τι μπορεί να συνέβη?? Μπορώ να απευθυνθώ κάπου ή όχι???? Τα πληρώνεις η τα στέλνεις πίσω Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Αυτό που άλλαξε είναι ότι να τελεωνεία πλέον ελέγχουν πλέον αυστηρά κάθε εμπορική παραγγελία πάνω από 22 ευρώ Η εποχή του δωρεάν τελωνείου έχει τελειώσει εδώ και λίγους μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Ναι αλλά μιλάμε τώρα ότι όλες οι παραγγελίες έχουν γίνει μέσα στο 2018 και η προτελευταία αρχές Μαϊου χωρίς δασμούς από τελωνείο.. Η τελευταία που χρεώθηκε κιόλας έγινε τέλη Μαϊου... Αυτό είναι το ανεξήγητο.. Σημειωτέον ότι το δέμα πάει από Αμερική, Γερμανία και από εκεί έρχεται Ελλάδα. Από το αεροδρόμιο Φρανκφούρτης συγκεκριμένα στέλνεται μέσω dhl.. Αποστολές από Αγγλία σε Ελλάδα ισχύει το ίδιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldenangel Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 ναι ρε συ...αλλα ειναι απο τη δευτερα εδω και μενει ακινητο...με ολλανδικο ερχεται και λογικα θα μπει και θα την φαω τη σφαλιαρα...απο λαθος του gb...αλλα θα τους πρηξω να μου τα γυρισουν πισωΚαι μένα μια από τα ίδια για παραγγελία από lightinthebox από Δευτέρα που έφτασε τίποτα.... Υπομονή... Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Ναι αλλά μιλάμε τώρα ότι όλες οι παραγγελίες έχουν γίνει μέσα στο 2018 και η προτελευταία αρχές Μαϊου χωρίς δασμούς από τελωνείο.. Η τελευταία που χρεώθηκε κιόλας έγινε τέλη Μαϊου... Αυτό είναι το ανεξήγητο.. Σημειωτέον ότι το δέμα πάει από Αμερική, Γερμανία και από εκεί έρχεται Ελλάδα. Από το αεροδρόμιο Φρανκφούρτης συγκεκριμένα στέλνεται μέσω dhl.. Αποστολές από Αγγλία σε Ελλάδα ισχύει το ίδιο??? Υπάρχει μια παροιμία που λέει "πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση αλλά μια φορά σπάει". Δεν υπάρχει γενικός κανόνας για τις αποστολές από Αγγλία, κάθε πωλητής έχει τον δικό του τρόπο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Ναι αλλά μιλάμε τώρα ότι όλες οι παραγγελίες έχουν γίνει μέσα στο 2018 και η προτελευταία αρχές Μαϊου χωρίς δασμούς από τελωνείο.. Η τελευταία που χρεώθηκε κιόλας έγινε τέλη Μαϊου... Αυτό είναι το ανεξήγητο.. Σημειωτέον ότι το δέμα πάει από Αμερική, Γερμανία και από εκεί έρχεται Ελλάδα. Από το αεροδρόμιο Φρανκφούρτης συγκεκριμένα στέλνεται μέσω dhl.. Αποστολές από Αγγλία σε Ελλάδα ισχύει το ίδιο??? Φορολογούνται όσα προϊόντα προέρχονται από χώρες εκτός Ε.Ε. , το ότι πέρασε από Φρανκφούρτη δεν τα βαπτίζει Ευρωπαϊκά. Αντικείμενα αξίας μαζί με τα ταχυδρομικά κάτω από 22 ευρώ δεν φορολογούνται. Για αυτό τον λόγο τυχαία , κάποια αντικείμενα μεγαλύτερης αξίας μπορεί να περάσουν αφορολόγητα. Αλλά αυτό δεν είναι πιά ο κανόνας. H Αγγλία για λίγο καιρό θα είναι ακόμα στην Ε.Ε. άρα δεν υπάρχουν δασμοί, Αυτό ισχύει αν ταχυδρομούνται από Αγγλία και όχι από Κίνα π.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 (edited) Παιδες για αγορα 750 ευρω (μεσα και μεταφορικα) τι πληρωνω;Τωρα σταλθηκε απλα θελω να ειμαι προετοιμασμενος :p Λοιπόν το πακέτο ήρθε και πήγε τελωνείο όπως βέβαια το περίμενα.Το κακό είναι ότι αυτοί θεωρούν ότι κάνει πάνω από 1000 ευρώ δεν ξέρω πώς έβγαλαν τέτοιο συμπέρασμα και μου ζήτησαν εξουσιοδότηση . Εγώ τους έστειλα την εξουσιοδότηση αλλά και την απόδειξη του PayPal.Εχει κάνεις εμπειρία αν θα τη δεχτούν ή θα βάλουν αυτοί ότι τους κατέβει στο κεφαλι;Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω ότι υποχρεούμε αλλά όχι ότι αυτοί θέλουν. EDIT Το βρήκα.Στη τιμή μέσα βάζουν και την ασφάλεια. Ωραία κομπίνα για περισσότερα εσοδα Edited June 18, 2018 by ioma Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Λοιπόν το πακέτο ήρθε και πήγε τελωνείο όπως βέβαια το περίμενα.Το κακό είναι ότι αυτοί θεωρούν ότι κάνει πάνω από 1000 ευρώ δεν ξέρω πώς έβγαλαν τέτοιο συμπέρασμα και μου ζήτησαν εξουσιοδότηση . Εγώ τους έστειλα την εξουσιοδότηση αλλά και την απόδειξη του PayPal.Εχει κάνεις εμπειρία αν θα τη δεχτούν ή θα βάλουν αυτοί ότι τους κατέβει στο κεφαλι;Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω ότι υποχρεούμε αλλά όχι ότι αυτοί θέλουν. EDIT Το βρήκα.Στη τιμή μέσα βάζουν και την ασφάλεια. Ωραία κομπίνα για περισσότερα εσοδαΠοια ασφάλεια? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Αν ασφαλίστηκε το πακέτο για πάνω από 1000 ευρώ ενώ πλήρωσες 750 , σε αυτήν την περίπτωση την κομπίνα την έκανε ο αποστολέας και όχι το τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Λοιπόν το πακέτο ήρθε και πήγε τελωνείο όπως βέβαια το περίμενα.Το κακό είναι ότι αυτοί θεωρούν ότι κάνει πάνω από 1000 ευρώ δεν ξέρω πώς έβγαλαν τέτοιο συμπέρασμα και μου ζήτησαν εξουσιοδότηση . Εγώ τους έστειλα την εξουσιοδότηση αλλά και την απόδειξη του PayPal.Εχει κάνεις εμπειρία αν θα τη δεχτούν ή θα βάλουν αυτοί ότι τους κατέβει στο κεφαλι;Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω ότι υποχρεούμε αλλά όχι ότι αυτοί θέλουν. EDIT Το βρήκα.Στη τιμή μέσα βάζουν και την ασφάλεια. Ωραία κομπίνα για περισσότερα εσοδα Το έχουμε πει κατ' επανάληψη ότι, η αξία CIF, στην οποία υπολογίζονται τα έξοδα, ισούται με κόστος+μεταφορικά+ασφάλεια. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Το έχουμε πει κατ' επανάληψη ότι, η αξία CIF, στην οποία υπολογίζονται τα έξοδα, ισούται με κόστος+μεταφορικά+ασφάλεια.Έτσι ακριβώς. C.I.F. = "Cost, Insurance and Freight" Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Ψάξτε για στατιστική αξία δέματος .Τα ελτα σαν αξια δεματος υπολογιζουν το αθροισμα τιμης μεταφορικων και την ασφαλεια που πληρώνει ο αποστολέας. Το θέμα είναι ότι εγώ θα έκανα την αγορά έτσι και αλλιώς . Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Το έχουμε πει κατ' επανάληψη ότι, η αξία CIF, στην οποία υπολογίζονται τα έξοδα, ισούται με κόστος+μεταφορικά+ασφάλεια. Δεν το ηξερα φιλε μου.Ειναι η δευτερη φορα που παραγγελνω εκτος εε και γνωριζα οτι μονο η αξια και τα μεταφορικα υπολογιζονται.Τωρα ομως εμαθα :p Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Αντε θελω βοηθεια παλι αφου οπως εγραψα δεν εξασκω το χομπι αγορας εκτος εε.Εστειλα με μαιλ την εξουσιοδοτηση χθες.Υπαρχει εκτιμωμενος χρονος για να γινει ο εκτελωνισμος ή ειναι οπως κατσει; Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια που δινετε σε ενα ασχετο Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Αν έστειλες και την απόδειξη του paypal ή της κάρτας σου, θα εκτελωνιστεί τις επόμενες μέρες και θα δεις την πρόοδο στο site των ΕΛΤΑ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Αν έστειλες και την απόδειξη του paypal ή της κάρτας σου, θα εκτελωνιστεί τις επόμενες μέρες και θα δεις την πρόοδο στο site των ΕΛΤΑ. Έστειλα και την απόδειξη του PayPal.Ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν έστειλες και την απόδειξη του paypal ή της κάρτας σου, θα εκτελωνιστεί τις επόμενες μέρες και θα δεις την πρόοδο στο site των ΕΛΤΑ. Έστειλα και την απόδειξη του PayPal.Ευχαριστω Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Μια βοήθεια δέμα που έφυγε από gearbest για Βέλγιο στις 22-05 στο track φαίνεται ότι 26-05 έφτασε στο αεροδρόμιο και από τότε τίποτα.... Είναι λογικό? Άλλος εμπειρία από αποστολή από belgium? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Συγκεκριμένα αυτό In transit Belgium Greece 2018-05-22 05:20:40 Item is announced / bpost received the information Destination: Greece Origin: Belgium Query takes : 1373 MS Item is announced / bpost received the information 2018-05-22 05:20:40 First vessel Query takes : 1316 MS Parcel arrived at the airport. 2018-05-26 00:00:36 Departed Hongkong Sorting Centre. 2018-05-23 00:00:55 Arrived at Hongkong Sorting Centre. 2018-05-22 14:00:00 Sent to HongKong Sorting Centre. 2018-05-22 11:00:00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Unregistered είναι; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Όχι με αριθμό κανονικά από τόbelgium απλά δεν τόν έβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Χαιρετώ. Παρήγγειλα από BG, ένα πραγματάκι της πλάκας αξίας γύρω στα 10 δολ. με τον κλασσικό τρόπο registered δηλαδή,και έφτασε στις 16/6 στο αεροδρόμιο,αλλά κόλλησε εκεί. Από την πείρα που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες,πόσο χρόνο κάνει να ξεκολλήσει; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Φίλε Δεν λέει πουθενά ότι έφτασε Ελλάδα. ..ούτε στο Βέλγιο δεν έχει πάει Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Παντως τους παιδευω τους τελωνειακους :p Με εμαιλ με ρωτησαν τι ειναι το περιεχομενο του δεματος.Ειτε το σκαναραν ειτε το ανοιξαν και δεν εβγαλαν ακρη προφανως. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts