makap Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 τιμή αγοράς χ 24% + 12 € περίπου Όχι "τιμή αγοράς" αλλά "αξία που θα βάλει ο τελωνειακός" Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Όχι "τιμή αγοράς" αλλά "αξία που θα βάλει ο τελωνειακός" ΣΥΝΗΘΩς ΕΊΝΑΙ ΚΟΝΤΆ αυτά τα δύο από ότι βλέπω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) ΣΥΝΗΘΩς ΕΊΝΑΙ ΚΟΝΤΆ αυτά τα δύο από ότι βλέπω Δεν θα διαφωνούσα αν δεν διάβαζα, προ ολίγου, σε άλλο νήμα ότι σε κλώνο Samsung αξίας 160€ έβαλαν ΦΠΑ 152€, γιατί, μάλλον θεώρησαν ότι είναι πραγματικό. Edit Διόρθωση με τα σωστά στοιχεία. Edited December 23, 2016 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 εδω υπαρχει ενα θεμα.το αγορασα 178 ευρω αντι για 230 που εκανε λογω του οτι ειχα επιστροφη 60$ απο παλαιοτερη συσκευη.οποτε βλεπουν την αξια του κινητου ή ποσο το πηρα?νομιζω δεν εχει αποδειξη η συσκευασια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Μαλλον την πατησαμε με το τελωνειο...Σημερα ειδα αυτο.. SEND ITEM ABROAD 15-12-2016 02:41 SINGAPORE RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 22-12-2016 HIGHT-VALUE GOODS - OFFICIAL CUSTOMS DECLARATION REQUIRED 23-12-2016 ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY 23-12-2016 ποσο παει το μαλι για ενα xiaomi mi5.ξερει καποιος?Φίλος πριν 10 μέρες πλήρωσε τελωνίο 63+12 Ε για ένα mi5 3/32 από geek. 215$ το αγόρασε (~200Ε) Κράτα μας ενήμερους plzzz με το τί θα σου ζητήσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Να πω κι ένα τρελό.. Αφού οπως εχω πει και πιο πριν ηδη εχω πληρωσει για 2 redmi 3s 35€ εκαστο τελωνείο ειχα και 2 rn3 pro στο τελωνείο εδω και 15 μερες. Το ενα απο τα δυο ηρθε σημερα στο σπίτι χωρις χρεωση σκισμένο ξανακολημενο και με σφραγιδα τελωνείο που εγραφε ελεύθερο... Το αλλο σημερα εγραψε δασμους. Άντε βγάλε άκρη τι γίνεται Παω για τζοκερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Eιχαν σκισει τον εξωτερικό φακελο ή το κουτι της συσκευής για να δουν τι ειναι μεσα? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Eιχαν σκισει τον εξωτερικό φακελο ή το κουτι της συσκευής για να δουν τι ειναι μεσα? ναι ολα σκισμενα και το φουσκωτο ναυλολ το μεσα και ολα κολλημενα με την μεγαλη διαφανη ταινια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Να πω κι ένα τρελό.. Αφού οπως εχω πει και πιο πριν ηδη εχω πληρωσει για 2 redmi 3s 35€ εκαστο τελωνείο ειχα και 2 rn3 pro στο τελωνείο εδω και 15 μερες. Το ενα απο τα δυο ηρθε σημερα στο σπίτι χωρις χρεωση σκισμένο ξανακολημενο και με σφραγιδα τελωνείο που εγραφε ελεύθερο... Το αλλο σημερα εγραψε δασμους. Άντε βγάλε άκρη τι γίνεται Παω για τζοκερ Στα 4 το ένα δώρο, κάνουν και προσφορές τα τελωνεία τι τώρα :D :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 παραθετω και το δικο μου πακετο....να δουμε το κουστουμι!!! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 23-11-2016 15:16 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 01-12-2016 13:22 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 01-12-2016 18:17 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 01-12-2016 18:23 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 02-12-2016 02:10 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13-12-2016 07:49 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) 23-12-2016 11:56 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 23-12-2016 12:04 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 23-12-2016 14:04 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 23-12-2016 16:04 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Εσείς οι Βορειοελλαδιτες την έχετε πατήσει περισσότερο από όλους μάγκες!!!! Και εμείς πληρώνουμε κάτω αλλά 1/3 δέματα που γράφουμε για τελωνείο είναι από Θεσσαλονίκη... Τι να πω..Κουράγιο μακάρι να τελειώσει το συντομότερο δυνατό αυτή η ιστορία.. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 εγω ειχα αγοραση ενα drone τον σεπτεμβριο και δεν πληρωσα τελωνιο, τωρα θελω να αγορασω ενα ακομα μεγαλυτερο ομως και το φοβαμε απο αυτα που διαβαζω, Ειμαι και απο βορειο Ελλαδα οποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Είχα πει για 9 δέματα που πέρασαν χωρίς τελωνείο. Τώρα δηλώνω ότι πέρασαν αλλά 5. Όλα έχουν έρθει σε 15με19 μερες Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Είχα πει για 9 δέματα που πέρασαν χωρίς τελωνείο. Τώρα δηλώνω ότι πέρασαν αλλά 5. Όλα έχουν έρθει σε 15με19 μερες Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk απο που τα παρηγγειλες? εγω τωρα που θελω να παρω ενα drone απο gearbest τι να κανω? εχει Netherlands air mail - Unregistered air mail και The united Arab emirates Registered. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Εσείς οι Βορειοελλαδιτες την έχετε πατήσει περισσότερο από όλους μάγκες!!!! Και εμείς πληρώνουμε κάτω αλλά 1/3 δέματα που γράφουμε για τελωνείο είναι από Θεσσαλονίκη... Τι να πω..Κουράγιο μακάρι να τελειώσει το συντομότερο δυνατό αυτή η ιστορία.. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αστα να πάνε...Περιμένω και εγώ 3-4 μικρά πακέτα και δεν ξέρω τι με περιμένει..Στο τέλος αν τελικά την έχουμε πατήσει μόνο εμείς εδώ πάνω θα καταλήξουμε να στέλνουμε τα πακέτα σε φίλους μας στην Αθήνα και θα πληρώνουμε ένα δεκάρικο στην courier να μας το στέλνουν Βόρεια Ελλάδα στο σπίτι μας.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Να πω και εγω οτι με 1370 πλεον αγορες απο Κινα,κινητα κυριως,μου σταματησαν συνολικα 6-7 πακετα στα τοσα χρονια που φερνω....οποτε δεν ειναι ο κανονας οτι σταματαυν. Απλα τωρα εχουν ανταθει κατα πολλοι οι ελενχοι...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulouras Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Δυστυχώς και μένα κινητό αξίας 65$ αγορασμένο από GeekBuying έχει μπει τελωνείο και περιμένουμε για το "κουστούμι"...:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 με αυτα που ερχονται απο Ολλανδια, τι γινεται ? Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 με αυτα που ερχονται απο Ολλανδια, τι γινεται ? Τι εννοείς Ολλανδία,ότι το μαγαζί είναι εκεί,ή έρχονται με το ταχυδρομείο ΝL; ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να πω και εγω οτι με 1370 πλεον αγορες απο Κινα,κινητα κυριως,μου σταματησαν συνολικα 6-7 πακετα στα τοσα χρονια που φερνω....οποτε δεν ειναι ο κανονας οτι σταματαυν. Απλα τωρα εχουν ανταθει κατα πολλοι οι ελενχοι...... Κι εγώ που έχω καμιά 50ριά και νόμιζα ότι είμαι πρωταθλητής...:lol: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 1370!!!!!!! Αγορές κινητών από ΚΙΝΑ????????? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Τουτο εδώ πέρασε χωρίς δασμούς. https://postimg.org/image/66m7dxw4x/ Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedask7 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2016-12-24 09:39 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2016-12-15 02:25 SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD Arrival at Processing Center (Country code: GR) 2016-12-18 14:26 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2016-12-15 02:25 Despatched to overseas (Country code: GR) Παιδια την γλύτωσα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 1370!!!!!!! Αγορές κινητών από ΚΙΝΑ????????? Και συνεχιζω....... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Παρέλαβα χθες ένα κινητό από gearbest μέσω Ολλανδίας στην Θεσσαλονίκη. Ευτυχώς δεν πέρασε τελωνείο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 άμα κλείσει από ΚΔ αεροδρομίου χωρίς να γράψει για τελωνείο σημαίνει ότι γλιτώνω ή μπορεί να το γράψει και αργότερα όταν θα είναι για το ΚΔ Θεσσαλονίκης? αυτή τη στιγμή ουσιαστικά περιμένω να πάει ΚΔ Αθήνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts