Jump to content

Τελωνείο και εκτελωνισμοί

alfa 156
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ανηψια μου θελει τηλ. και επειδή είναι κολλημενη με τα Lenovo και δεν θελει και τιποτα top μοντελο τις προτεινα αυτό http://www.tinydeal.com/lenovo-a806-5-ips-hd-mtk6592-octa-core-android-44-4g-lte-phone-p-159935.html?js_redirect=1 !

89 από ΕU αποθηκη και 79 από Κινα,τι λετε ρε παιδια να της προτείνω να το ρισκαρει και να το παραγγειλει από Κινα μπας και γλιτωσει το 10ρικο :lol::lol::lol::lol:?

Δεν αξιζει γιατι αμα έρθει και περάσει τελωνείο θα πληρώσει +30.Το παίρνεις απο ευρωπη και εχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

• Απαντήσεις 10,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ των μεταφορικών εταιρειών.

Ο egodemis για 1 ευρώ θήκη είπε του ήρθε 15 ευρώ τελωνείο. Θέλω να πάρω μια λάμπα smart xiaomi στα 15 ευρώ από banggood και αν είναι να έρθει άλλο ένα 15 αρι πάνω δεν λέει.

Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κακώς τα πλήρωσε,δεν είχαν δικαίωμα να τα ζητήσουν.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Δεν αξιζει γιατι αμα έρθει και περάσει τελωνείο θα πληρώσει +30.Το παίρνεις απο ευρωπη και εχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Ενοειτε ρε φιλε γιάυτο και η φατσουλες γελιου που εβαλα!

Και την άφησες φαντάζομαι να φύγει πίσω. Δεν πιστεύω να την παρέλαβες? Καλύτερα να πείς έχασα ένα ευρώ παρά πληρωσα θήκη του ενός ευρώ, 16 ευρώ.

Ουσιαστικά περίμενα 6 δέματα 3 θήκες από 1 ευρώ μέχρι 8, 2 led λάμπες μηχανή 1 tempered glass των 4 ευρω 1 μάσκα για μηχανή τον 20 ευρώ (αυτή για χειμώνα) και ένα αυτοκόλλητο carbon 1 euro

Μάσκα πέρασε χωρίς τελονειο

3 θήκες, tempered glass και αυτοκόλλητο πέρασε από τελονειο με κλασσικό κόστος της ΕΛΤΑ(δεν τα παρέλαβα εξάλλου και για τα το συνολικό κόστος ήταν 12 έυρω

Της λάμπες της πλυροσα κανονικά όμως καθος άξιζε ακόμη και ΦΠΑ να έβαζαν (23 ευρώ της πήρα ενώ εδώ κάνουν 135) ότι και να μου χρεωναν πάλι θα ήταν ποιο φτηνά

Edited by egodemis

Με το κατάστημα flosmall και την υπηρεσία που παρέχει ''6USD Custom insurance to cover all the customs taxes for destination '' για κάλυψη των φόρων γνωρίζει κανείς?

9 ξεχωριστά μεγάλα δέματα μέσω NL παραγγελία 22 με 25 Νοεμβρίου. 4 ταμπλετ απο 160€ το καθένα, 4 πληκτρολόγια απο 50€ το καθένα και ενα μικρο δέμα αξίας 30€.

Όλα κομπλε παραλαμβάνω αύριο τα 4 τελευταία, τα άλλα τα έχω πάρει ήδη από ταχυδρομείο χωρίς ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ.

η ebay αγγλιας οχι για κινητα φυσικα...Για ψιλολογια ομως με λιγα περισσοτερα λεφτα ειναι η καλυτερη λυση.

Μην τα μπερδεύουμε :!:. Η έδρα του πωλητή παίζει ρόλο και όχι η έδρα του ebay.

Μην τα μπερδεύουμε :!:. Η έδρα του πωλητή παίζει ρόλο και όχι η έδρα του ebay.

Στο ebay αγγλιας με χρηση φιλτρου πολυ απλα βλεπεις τι υπαρχει μονο Ευρωπη η ποιο συγκεκριμενα Αγγλια.

Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

Στο ebay αγγλιας με χρηση φιλτρου πολυ απλα βλεπεις τι υπαρχει μονο Ευρωπη η ποιο συγκεκριμενα Αγγλια.

Σε όλα τα ebay μπορείς να φιλτράρεις με βάση το item location.

Κάποιοι που έχουν ψωνίσει με eu express επιβεβαιώνουν ότι η παραλαβή γίνεται χωρίς τη μεσολάβηση τελωνείου λόγω του ότι αποτελεί ενδοκοινοτική μεταφορά?

Παιδια ποσες μερες σας εχει μεινει δεμα στο κεντρο διακογης Αττικής;εχει φυγει απο το αεροδρομιο αλλα ειναι ακομα στο κεντρο διακογης. Tracking RB131710762SG

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Παιδια ποσες μερες σας εχει μεινει δεμα στο κεντρο διακογης Αττικής;εχει φυγει απο το αεροδρομιο αλλα ειναι ακομα στο κεντρο διακογης. Tracking RB131710762SG

Δεν έχει φτάσει ακόμα στο Κέντρο Διαλογής. Σου λέει:

ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ, 17-12-2016 11:33, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Όταν θα σου γράφει: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ................. 07:55, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

τότε σημαίνει πως ανοίχτηκε ο σάκος που έχει το δέμα σου και πλέον μετά αρχίζει η διαλογή των δεμάτων από την Κωνσταντινουπόλεως προς προώθηση στο ταχυδρομείο της περιοχής σου.

Μετά από αυτό το βήμα θα περιμένεις το πολύ 2 μέρες για να παραλάβεις ανάλογα που βρίσκεσαι.

http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif

Δεν θα πάει πολύ αυτό με το τελωνείο. Λογικά έπιασαν 2 3 δέματα και είπαν ας τα βάλουμε δασμούς και φόρους. Επίσης Χριστούγεννα που γίνεται χαμος δεν αγοράζω ποτέ. Την πάτησα πέρσι όλα έρχονταν στις 40 μέρες και βάλε ενώ από Φεβρουάριο και μετά μέχρι 20 μέρες τα είχα.

Send From Note 3 With Note 7 Rom

Εμένα πάλι, κάτι μου λέει, πως τα αμόλησαν όλα να ξεμπλοκάρουν :lol: :lol:

Άδικα παιδεουν το κόσμο με τους δασμούς που βάζουν. Παραγγελνουμε από κίνα για πιο φθηνά. Αν είναι να πληρώνουμε κερατιάτικα δεν έχει νόημα.

Send From Note 3 With Note 7 Rom

Εσυ τις προαλλες δηλωσες απο τους κακους......οποτε για να το λες κατι παραπανω θα ξερεις!!!:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι φίλε μου δεν δήλωσα τίποτα, απλά είπα 2 πραγματάκια ως όφειλα.

Στην ίδια κατηγορία είμαστε όλοι και για τον ίδιο σκοπό. Εξάλλου το φόρουμ είναι δείγμα αντιπροσωπευτικό της κοινωνίας μας

Edit. Παιδιά εσείς οι από πάνω, αυτό με τα μυρμηγκιά πρέπει να σταματήσει ! :lol:

Edited by Yannis_004

Σε όλα τα ebay μπορείς να φιλτράρεις με βάση το item location.

Το ebay uk κανει το καλυτερο φιλτραρισμα για αγορες εντος ευρωπης δοκιμασμενο για αυτο το προτεινα! Το αμερικανικο ebay.com του βαζεις ευρωπη και βγαζει απο αμερικη αλλα νταλλων.

Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

Με βάση τα όσα λέτε, το πακέτο μου που μόλις έλαβα ενημέρωση οτι πέρασε από ΚΔ Αεροδρομίου, πήγε ΚΔ Αττικής και έκλεισε και από εκεί, λογικά γλίτωσε τελωνείο και παραλαμβάνω αύριο ή μεθαυριο. Σωστά;

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 17-12-2016 05:37 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 17-12-2016 07:34 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 17-12-2016 11:31 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 19-12-2016 09:52 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 19-12-2016 13:46 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 19-12-2016 15:46 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

και εγώ την σκαπουλάρiσα .....

3/12 αγορά από geekbuing mi5 208€

7/12 αποστολή με sg

19/12 κεντρο διαλογής

αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela

Δεν έχει φτάσει ακόμα στο Κέντρο Διαλογής. Σου λέει:

ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ, 17-12-201611:33, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Όταν θα σου γράφει: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ .................07:55, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

τότε σημαίνει πως ανοίχτηκε ο σάκος που έχει το δέμα σου και πλέον μετά αρχίζει η διαλογή των δεμάτων από την Κωνσταντινουπόλεως προς προώθηση στο ταχυδρομείο της περιοχής σου.

Μετά από αυτό το βήμα θα περιμένεις το πολύ 2 μέρες για να παραλάβεις ανάλογα που βρίσκεσαι.

Σε ευχαριστω για την ενημερωση,ποτε λες να φτασεο στο Κεντρο διαλογής;τι βρες γινετε αυτο;Περιατερι ειμαι.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro