makap Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Η διασάφηση συντάσσεται από τον εκτελωνιστή και περιλαμβάνεται στην αμοιβή του, στην περίπτωση που επιλέξεις τον εκτελωνισμό από την DHL, και την πληρώνεις υποχρεωτικά στην DHL, αν εκτελωνίσεις εσύ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Το ότι έρχονται με ΝL δεν παίζει ρόλο μιας και η χώρα πρόελευσης είναι εκτος ευρωπαικής ένωσης. Μα υποτίθεται η χωρα προελευσης ειναι η Ολανδια...απο εκει ερχεται ελλαδα...Που βλεπουν οτι ερχεται απο Κινα??? Που το γραφει??? εγω εχω παρει δεκαδες δεματα απο NL χωρις ποτε να πιασει τελωνειο αλλα και SG και CH και ΗΚ ....χωρις ποτε να ερθει τελωνειο ...κυριως δεματα απο alliexpress ψιλοπραματα αλλα και των 100 ευρω πχ tv box , ρολογια και αλλα πραγματα .....Πρωτη φορα δεμα δικο μου μπηκε ΥΕΔ Θεσνικης ηταν με SG. Αν λεω εγω οτι το στελνουν μεσω NL post δεν νομιζω να χτυπησει τελωνειο καθως η χωρα προελευσης φαινεται ευρωπαικη ενωση..... Αν τωρα πανω στο δεμα γραφει πουθενα China...οκ εκει μπορει να χτυπησει ισως.....Αλλα τα δικα μου με NL post φτανουν Ολανδία μεταφορτόνωννται για Ελλαδα αρα γιατι να χτυπανε??? Ειναι νομιζω σαν να αγορασες απο ΟΛανδια. Λεω εγω τωρα....μπορει να κανω και λαθος...γιαυτο ρωταω αν αυτα που γλιτωσαν εδω μεσα και περασαν καποια μηπως ηταν με NL post η κατι αλλο ευρωπαικο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Το έχουμε γράψει πολλές φορές Οι σταθμοί που κάνει ένα δέμα σε πρωτεύουσες της ευρώπης είναι σταθμοί transit, δηλαδή το δέμα δεν μπαίνει (εισάγεται) στη χώρα αλλά μεταφορτώνεται για τον τελικό προορισμό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Μα υποτίθεται η χωρα προελευσης ειναι η Ολανδια...απο εκει ερχεται ελλαδα...Που βλεπουν οτι ερχεται απο Κινα??? Που το γραφει??? εγω εχω παρει δεκαδες δεματα απο NL χωρις ποτε να πιασει τελωνειο αλλα και SG και CH και ΗΚ ....χωρις ποτε να ερθει τελωνειο ...κυριως δεματα απο alliexpress ψιλοπραματα αλλα και των 100 ευρω πχ tv box , ρολογια και αλλα πραγματα .....Πρωτη φορα δεμα δικο μου μπηκε ΥΕΔ Θεσνικης ηταν με SG. Αν λεω εγω οτι το στελνουν μεσω NL post δεν νομιζω να χτυπησει τελωνειο καθως η χωρα προελευσης φαινεται ευρωπαικη ενωση..... Αν τωρα πανω στο δεμα γραφει πουθενα China...οκ εκει μπορει να χτυπησει ισως.....Αλλα τα δικα μου με NL post φτανουν Ολανδία μεταφορτόνωννται για Ελλαδα αρα γιατι να χτυπανε??? Ειναι νομιζω σαν να αγορασες απο ΟΛανδια. Λεω εγω τωρα....μπορει να κανω και λαθος...γιαυτο ρωταω αν αυτα που γλιτωσαν εδω μεσα και περασαν καποια μηπως ηταν με NL post η κατι αλλο ευρωπαικο . Το δέμα σου( και το κάθε δέμα ) έχει αριθμό αποστολής και tracking number, όταν σκανάρονται αυτά δίνουν την πρόελευση του ( και γενικά όλα τα στοιχεία ). Το ότι περνάει από Ολλανδία δεν σημαίνει τίποτα στην ουσία μιας και μπορούν να δουν ξεκάθαρα ότι έρχεται από την Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Φυσικα και τα μεταφορικά και την ασφάλεια και τα κερατιάτικα της DHL... Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι σε διαδικασία τελωνείου υπόκεινται συνήθως τα δέματα που καταλήγουν στην Β. Ελλάδα και ειδικότερα στην Θεσσαλονίκη, παρά αυτά των Αθηνών. Είναι έτσι ? (Αναφέρομαι για το τελευταίο διάστημα που έχει - για άλλη μια φορά - προκύψει θέμα τελωνείου... ) Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι σε διαδικασία τελωνείου υπόκεινται συνήθως τα δέματα που καταλήγουν στην Β. Ελλάδα και ειδικότερα στην Θεσσαλονίκη, παρά αυτά των Αθηνών. Είναι έτσι ? Οχι βεβαια,δεν παιζει καποιο ρολο.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι σε διαδικασία τελωνείου υπόκεινται συνήθως τα δέματα που καταλήγουν στην Β. Ελλάδα και ειδικότερα στην Θεσσαλονίκη, παρά αυτά των Αθηνών. Είναι έτσι ? (Αναφέρομαι για το τελευταίο διάστημα που έχει - για άλλη μια φορά - προκύψει θέμα τελωνείου... ) Όχι απλά όπως πάντα ( κανείς δεν ξέρει γιατί, απλά υποθέσεις κάνουμε ) στην Β. Ελλάδα έχουμε περισσότερα ''κρούσματα''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxtou Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Καλησπέρα στο oppomart η επιλογή EXS για shipping είναι ασφαλής?όσον αφορά το τελωνείο κτλ? EU Expedited Shipping (8 - 12 days Europe) We can ship phones by Europe Expedited shipping: this special expedited shipping with tracking number, the shipping option is depending on your location, we recommend this shipping option for Europe buyers, it's a smooth shipping process, there is no customs tax and VAT fees. * For Europe buyers, this is best shipping option to avoid customs importing tax and save VAT on the goods. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Σήμερα πρωί πρωί μαλώσαμε για τα καλά στο τελωνείο. Φίλος αγόρασε συσκευή που δεν εισάγεται ή πωλείται στην Ελλάδα. Οπότε λοιπόν για κόστος περίπου 25€, του ζήτησαν 30+€ στο τελωνείο. Οπότε στο πολυ απλό ερώτημα με ποιον τρόπο αξιολογεί και τιμολογεί το αντικείμενο δεν απαντήθηκε με σοβαρό τρόπο και πήγαμε σε προισταμένους. Το προιόν δεν κυκλοφορεί πλέον, είναι απο ιδιώτη πωλητή, το πόσο που ζητούν δεν είναι κλάσμα/ποσοστό της αξίας αλλά μεγαλύτερο. Οπότε και τελικά μετά απο πίεση είπαν πως θα επιστραφεί στο ταχυδρομείο και θα παραδοθεί με τους γνωστούς τρόπους. Αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Θα γίνουν και αυτά, είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Φοροεισπρακτορες κανονικοι. Ότι θέλει κάνει ο καθένας... Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Φοροεισπρακτορες κανονικοι. Ότι θέλει κάνει ο καθένας... Ακόμα και η Εκκλησία μας έχει κάποια Κυριακή,με όνομα "του Τελώνου".Και υπάρχει και εκείνη η παραβολή του Τελώνου και του Φαρισαίου.Νομίζετε ότι έχει αλλάξει τίποτα από τότε;Σας βεβαιώ,όχι. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Σήμερα πρωί πρωί μαλώσαμε για τα καλά στο τελωνείο. Φίλος αγόρασε συσκευή που δεν εισάγεται ή πωλείται στην Ελλάδα. Οπότε λοιπόν για κόστος περίπου 25€, του ζήτησαν 30+€ στο τελωνείο. Οπότε στο πολυ απλό ερώτημα με ποιον τρόπο αξιολογεί και τιμολογεί το αντικείμενο δεν απαντήθηκε με σοβαρό τρόπο και πήγαμε σε προισταμένους. Το προιόν δεν κυκλοφορεί πλέον, είναι απο ιδιώτη πωλητή, το πόσο που ζητούν δεν είναι κλάσμα/ποσοστό της αξίας αλλά μεγαλύτερο. Οπότε και τελικά μετά απο πίεση είπαν πως θα επιστραφεί στο ταχυδρομείο και θα παραδοθεί με τους γνωστούς τρόπους. Αυτά... ετσι μπραβο... καλα τους κανετε........ οποιοι μενουν Αθηνα κ Θεσ/νικη κ μπορουν να τρεξουν κ να τους τριξουν τα δοντια ας το κανουν... φτανει πια...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καλησπέρα στο oppomart η επιλογή EXS για shipping είναι ασφαλής?όσον αφορά το τελωνείο κτλ? EU Expedited Shipping (8 - 12 days Europe) We can ship phones by Europe Expedited shipping: this special expedited shipping with tracking number, the shipping option is depending on your location, we recommend this shipping option for Europe buyers, it's a smooth shipping process, there is no customs tax and VAT fees. * For Europe buyers, this is best shipping option to avoid customs importing tax and save VAT on the goods. φίλε μου περιμένω κινητό από αυτούς εάν ισχύει θα σου πω σε 2-3 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Ακόμα και η Εκκλησία μας έχει κάποια Κυριακή,με όνομα "του Τελώνου".Και υπάρχει και εκείνη η παραβολή του Τελώνου και του Φαρισαίου.Νομίζετε ότι έχει αλλάξει τίποτα από τότε;Σας βεβαιώ,όχι. Όταν χρησιμοποιούμε μια παραβολή ή μια παροιμία, στο λόγο μας, καλό είναι να γνωρίζουμε, από πριν, την ερμηνεία της. Εδώ μιλάμε για τελωνειακούς και όχι για "τελώνες ή φαρισαίους". Με βάση την παραβολή, "Οι δυο αυτοί άνθρωποι που προσδιορίστηκαν από το έργο τους και όχι από το όνομα τους, ανέβηκαν στο «ἱερό» (δηλαδή στο ναό του Σολομώντος) να προσευχηθούν. Οι τελώνες χαρακτηρίζονταν γενικά άνθρωποι άδικοι, ενώ οι Φαρισαίοι, ως διδάσκαλοι του Μωσαϊκού Νόμου, είχαν πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και εκτίμηση από τους ανθρώπους" και, φυσικά, δεν είχαν καμία σχέση με τους τελωνειακούς. Αξίζει, πάντως, να διαβάσουμε όλο το κείμενο, για να καταλάβουμε την παραβολή. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shape Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Παιδιά και το δεύτερο δέμα μου μπήκε τελωνείο. Το είχα παραγγείλει σε άλλο όνομα και άλλη διεύθυνση. Δύο στα δύο δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Εκτός αν είμαι τόσο γκαντέμης! Μόλις το παραλάβω θα σας πω και τις χρεώσεις. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 23-11-2016 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) 12-12-2016 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 12-12-2016 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelisst Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καλησπέρα σας. Περιμένω αυτές της μέρες δέμα αξίας 50 ε από gearbest με Postnl, στο σίτε τον ελτα γραφεί ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Περιοχή Ολλανδία. Υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο; Είχε κάποιος πρόβλημα αυτό τον καιρό με Postnl; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 δεν εχει σημασια το ταχυδρομειο. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καλησπερα παιδες. Σκεφτομαι να παραγγειλω ενα mp3 player απο gearbest κοστους 22 ευρω + 6 ευρω τα earbuds, συνολο κατω απο 30. Οποτε οι αποριες ειναι 2. 1. Υπαρχει καποιο οριο κατω απο το οποιο δεν περνας τελωνειο ή αν καταλαβα καλα, καταργηθηκε εντελως το οριο και το τελωνειο ξεκινα απο το 0? 2. Πληρωνω βαση του κοστους που εχει το οτιδηποτε φερεις απο Κινα ή εχουν λιστα με διαφορων ειδων αντικειμενα (ειτε συγκεκριμενα, ειτε κατηγοριες αντικειμενων) ? Ποσο περιπου θα ειναι το κοστος για μια παραγγελια περιπου 30 ευρω? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καλησπερα παιδες. Σκεφτομαι να παραγγειλω ενα mp3 player απο gearbest κοστους 22 ευρω + 6 ευρω τα earbuds, συνολο κατω απο 30. Οποτε οι αποριες ειναι 2. 1. Υπαρχει καποιο οριο κατω απο το οποιο δεν περνας τελωνειο ή αν καταλαβα καλα, καταργηθηκε εντελως το οριο και το τελωνειο ξεκινα απο το 0? 2. Πληρωνω βαση του κοστους που εχει το οτιδηποτε φερεις απο Κινα ή εχουν λιστα με διαφορων ειδων αντικειμενα (ειτε συγκεκριμενα, ειτε κατηγοριες αντικειμενων) ? Ποσο περιπου θα ειναι το κοστος για μια παραγγελια περιπου 30 ευρω? Ευχαριστω. Η νομοθεσία δεν άλλαξε αλλά τα ΕΛΤΑ άρχισαν να κάνουν ελέγχους που δεν τους έκαναν συστηματικά πριν από την 11/11/16. Διάβασε λίγες σελίδες πίσω για τις άλλες απορίες σου. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καλησπέρα σας. Περιμένω αυτές της μέρες δέμα αξίας 50 ε από gearbest με Postnl, στο σίτε τον ελτα γραφεί ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Περιοχή Ολλανδία. Υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο; Είχε κάποιος πρόβλημα αυτό τον καιρό με Postnl; Για πριν 3μηνο 4μηνο δεν περναγε ουτε κατα διανοια,τωρα ενας θεος ξερει ζορισανε τα πραγματα, δεν εχω δει ποτε παρομοια κατασταση στα 8 χρονια που αγοραζω απ εξω κυριως απο αμερικη ομως.Στην ιδια φαση και γω περιμενω xiaomi yi στα 66 ευρω απο gearbest θα ενημερωσω οταν φθασει.Λετε να πηραν νεο εξοπλισμο και σκαναρουν οτι περναει και ειδικα τα κινητα τα βαρανε?? κατι τετοιο μυριζομαι.. Παράθεση Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Για πριν 3μηνο 4μηνο δεν περναγε ουτε κατα διανοια,τωρα ενας θεος ξερει ζορισανε τα πραγματα, δεν εχω δει ποτε παρομοια κατασταση στα 8 χρονια που αγοραζω απ εξω κυριως απο αμερικη ομως.Στην ιδια φαση και γω περιμενω xiaomi yi στα 66 ευρω απο gearbest θα ενημερωσω οταν φθασει.Λετε να πηραν νεο εξοπλισμο και σκαναρουν οτι περναει και ειδικα τα κινητα τα βαρανε?? κατι τετοιο μυριζομαι.. Όχι, το scanner που πρόσφερε η Παπαστράτος εγκαταστάθηκε στην ΥΕΔ Πειραιά και προορίζεται για τα containers. Απλά, μάλλον, δόθηκαν εντολές πριν ένα μήνα για ελέγχους. Ακόμη δεν γνωρίζουμε το γιατί και την έκταση εφαρμογής και μαθαίνουμε από όσα καταγράφονται σ' αυτό και σε άλλα fora. Edited December 12, 2016 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 και αλλες ειδησεις υπαρχουν σχετικα με τα τελωνεια κ που εγινε κ φακελος στη Βουλη. ας μη βγαινουμε offtopic. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Παιδιά το τελικό κόστος έρχεται στα ΕΛΤΑ? To γράφει στην ειδοποίηση παραλαβής που φέρνει ο ταχυδρόμος και πληρώνεις στα ΕΛΤΑ όταν πας να παραλάβεις? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts