toroman Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Παιδιά καλησπέρα! Είχα κάνει μια παραγγελία από χονγκ κονγκ με dhl και προφανώς το σταμάτησαν ! Αυτό που πλήρωσα εγω είναι 147€ ! Όταν θα υπολογίσουν το φόρο που θα κληθω να πληρωσω θα αφορά και τα μεταφορικά και την ασφάλεια ? Γτ αν είναι έτσι ξεπερνά τα 150€ που είναι και το όριο για να μην πληρώσεις και δασμούς ! Αν κάποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Με courier και δη dhl, τι περιμένεις πέρα από γδαρσιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Εμενα με ups για αξια 40 ευρω ζηταγαν 85-90 για τελωνειο και κατι δικα τους χαρατσια.Φυσικα και αρνηθηκα παραλαβη και γυρισε πισω και πηρα refund απ τον κινεζο μιας και ειχα ζητησει ρητα να σταλει με air mail registered αλλα αυτος εκανε του κεφαλιου του. Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Με courier και δη dhl, τι περιμένεις πέρα από γδαρσιμο; Ξέρεις να απαντήσεις ? Αν όχι μην γράφεις άσκοπα ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Παιδιά καλησπέρα! Είχα κάνει μια παραγγελία από χονγκ κονγκ με dhl και προφανώς το σταμάτησαν ! Αυτό που πλήρωσα εγω είναι 147€ ! Όταν θα υπολογίσουν το φόρο που θα κληθω να πληρωσω θα αφορά και τα μεταφορικά και την ασφάλεια ? Γτ αν είναι έτσι ξεπερνά τα 150€ που είναι και το όριο για να μην πληρώσεις και δασμούς ! Αν κάποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει Ένα 50αρικο σίγουρα για τα έξοδα εκτελωνισμου, κάνα 20αρικο για την φύλαξη και κάνα 10αρικο για μεταφορικά. Αυτά αφορούν μόνο την DHL και όχι το ελληνικό κράτος. Ο ΦΠΑ αποδίδεται μόνο στην αξία του προϊόντος οπότε δασμούς λογικά δεν θα πληρώσεις. Όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη και προκύπτουν από άλλους παθοντες. Μακάρι να έχουν αλλάξει οι χρεώσεις γιατί η μέχρι τώρα η DHL ληστευει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ένα 50αρικο σίγουρα για τα έξοδα εκτελωνισμου, κάνα 20αρικο για την φύλαξη και κάνα 10αρικο για μεταφορικά. Αυτά αφορούν μόνο την DHL και όχι το ελληνικό κράτος. Ο ΦΠΑ αποδίδεται μόνο στην αξία του προϊόντος οπότε δασμούς λογικά δεν θα πληρώσεις. Όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη και προκύπτουν από άλλους παθοντες. Μακάρι να έχουν αλλάξει οι χρεώσεις γιατί η μέχρι τώρα η DHL ληστευει!!! σιγα μην εχουν αλλαξει και θα συνεχισει να ληστευει ...τι περιμενεις απο γερμανους;;ετσι και αλλιως οι χρεωσεις ειναι τυποποιημενες ,,,,,μονο αυξηση υπαρχει για αυτους και οχι μειωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ένα 50αρικο σίγουρα για τα έξοδα εκτελωνισμου, κάνα 20αρικο για την φύλαξη και κάνα 10αρικο για μεταφορικά. Αυτά αφορούν μόνο την DHL και όχι το ελληνικό κράτος. Ο ΦΠΑ αποδίδεται μόνο στην αξία του προϊόντος οπότε δασμούς λογικά δεν θα πληρώσεις. Όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη και προκύπτουν από άλλους παθοντες. Μακάρι να έχουν αλλάξει οι χρεώσεις γιατί η μέχρι τώρα η DHL ληστευει!!! Τους είπα ότι θα το εκτελωνισω εγώ προφανώς ! Τα αποθηκευτρα ειπαν δεν ισχύουν για δέματα που εκτελωνιζονται στο αεροδρόμιο μακεδονια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα! Είχα κάνει μια παραγγελία από χονγκ κονγκ με dhl και προφανώς το σταμάτησαν ! Αυτό που πλήρωσα εγω είναι 147€ ! Όταν θα υπολογίσουν το φόρο που θα κληθω να πληρωσω θα αφορά και τα μεταφορικά και την ασφάλεια ? Γτ αν είναι έτσι ξεπερνά τα 150€ που είναι και το όριο για να μην πληρώσεις και δασμούς ! Αν κάποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να ρωτήσεις τον πωλητή αν το έστειλε με το γερμανικό ταχυδρομείο (Deutsche DHL Post) ή την courier (DHL Express). Αν είναι το πρώτο, θα περάσει από τα ΕΛΤΑ, με τις διαδικασίες που διαβάζεις σ' αυτό και σε άλλα νήματα, ενώ αν είναι η courier, το δέμα σταματάει οπωσδήποτε στο τελωνείο με τις γνωστές χρεώσεις για εκτελωνιστή, αποθήκευτρα κλπ. Edit Τώρα διάβασα το τελευταίο post σου. Με ποιους μίλησες; με τα ΕΛΤΑ ή την DHL; Edited December 10, 2016 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να ρωτήσεις τον πωλητή αν το έστειλε με το γερμανικό ταχυδρομείο (Deutsche DHL Post) ή την courier (DHL Express). Αν είναι το πρώτο, θα περάσει από τα ΕΛΤΑ, με τις διαδικασίες που διαβάζεις σ' αυτό και σε άλλα νήματα, ενώ αν είναι η courier, το δέμα σταματάει οπωσδήποτε στο τελωνείο με τις γνωστές χρεώσεις για εκτελωνιστή, αποθήκευτρα κλπ. Edit Τώρα διάβασα το τελευταίο post σου. Με ποιους μίλησες; με τα ΕΛΤΑ ή την DHL; Δεν είναι με dhl γερμανιας . Μιλησα με την dhl εδώ και μου ζήτησαν αφμ και δου τα οποία και έστειλα αλλά ακόμα απάντηση ! Γενικά θέλω να ξέρω πόσο κοντά θα είναι να πληρωσω αν το εκτελωνισω εγώ Edited December 11, 2016 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 τυχερος ειμαι για την ωρα, οι μαζικες αγορες που εκανα στις 11.11 singles day εχουν περασει ολες για την ωρα αερα χωρις τελωνη. Βεβαια περιμενω μερικα ακομα "μεγαλα" πακετα, για την ωρα καμια 10αρια πακετα ηταν οκ, μικρα-μεσαια. Αν τωρα τυχει τελωνειο σε καποιο καποια απο τα υπολοιπα δεν θα χαθει και ο κοσμος, ηδη εχω ωφελος. :) Το γραφω λιγο για να δειξω οτι δεν ειναι 100% το τελωνειο, απο την εμπειρια μου βασικα ισως ειναι και κατω απο 20% να εκτελωνιστει. Μπραβο στο Παπαστρατο αλλα κατι μου λεει πως θα το βαλουν στην ακρη οι δημοσιοτεμπεληδες για να μη καταστουν μη οργανικές οι θεσεις εργασιας τους. Ασχετως που δεν εκτελωνιζαν ουτε 15κιλα δεματα απο χωρες εκτος ΕΕ σιγουρα υπαρχουν υπεραριθμοι που ασκουνται στη πασιεντζα για το ρολο του εκτελωνισμου. Φιλε μου με τι τροπο περασαν??Μήπως τα εστειλαν με ολανδικο ταχυδρομειο? NL post???? Οσοι φιλοι εδω περασαν ας απαντήσουν σε αυτο ειχαν τελωνειο κανεις σε NL post? Γιατι θεωρητικα ειναι απο Ευρωπαικη ένωση....αρα δεν θα επρεπε να μπαινει τελωνειο.....Αυτα που περασαν ας μας πουν οι φιλοι εδω μήπως ηταν NL Η DE η καποιας αλλη ευρωπαικής χωρας ???που στέλνουν απο Κινα αλλα ενδιάμεσο σταθμο Ολανδία Γερμανια η αλλες χωρες....ευρωπαιικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ok στο θεεμα λοιπον,ειναι πλεον εντολη να ελενχονται οσο δυνατον περισσοτερα δεματα,οποτε υπομονη και να εισται ετοιμοι για το κατιτις παραπανω στο τελικο κοστος πλεον......:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Φιλε μου με τι τροπο περασαν??Μήπως τα εστειλαν με ολανδικο ταχυδρομειο? NL post???? Οσοι φιλοι εδω περασαν ας απαντήσουν σε αυτο ειχαν τελωνειο κανεις σε NL post? Γιατι θεωρητικα ειναι απο Ευρωπαικη ένωση....αρα δεν θα επρεπε να μπαινει τελωνειο.....Αυτα που περασαν ας μας πουν οι φιλοι εδω μήπως ηταν NL Η DE η καποιας αλλη ευρωπαικής χωρας ???που στέλνουν απο Κινα αλλα ενδιάμεσο σταθμο Ολανδία Γερμανια η αλλες χωρες....ευρωπαιικες Το ότι έρχονται με ΝL δεν παίζει ρόλο μιας και η χώρα πρόελευσης είναι εκτος ευρωπαικής ένωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Δεν είναι με dhl γερμανιας . Μιλησα με την dhl εδώ και μου ζήτησαν αφμ και δου τα οποία και έστειλα αλλά ακόμα απάντηση ! Γενικά θέλω να ξέρω πόσο κοντά θα είναι να πληρωσω αν το εκτελωνισω εγώ Τελικά, ήρθε με την courier και τα έξοδα που θα πληρώσεις είναι ΦΠΑ, αποθήκευτρα, μικροέξοδα και το βασικό: αμοιβή εκτελωνιστή. Στον τιμοκατάλογο της DHL 2016 και αξία 147€, θα βρεις τις αντίστοιχες χρεώσεις για τις υπηρεσίες της εταιρείας (διασάφηση, αποθήκευτρα κλπ). Εάν εκτελωνίσεις εσύ θα γλυτώσεις την αμοιβή εκτελωνιστή αλλά θα πληρώσεις τη διασάφηση (37,80€). Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Τελικά, ήρθε με την courier και τα έξοδα που θα πληρώσεις είναι ΦΠΑ, αποθήκευτρα, μικροέξοδα και το βασικό: αμοιβή εκτελωνιστή. Στον τιμοκατάλογο της DHL 2016 και αξία 147€, θα βρεις τις αντίστοιχες χρεώσεις για τις υπηρεσίες της εταιρείας (διασάφηση, αποθήκευτρα κλπ). Εάν εκτελωνίσεις εσύ θα γλυτώσεις την αμοιβή εκτελωνιστή αλλά θα πληρώσεις τη διασάφηση (37,80€). Αποθηκευτρα μου είπαν δεν πληρώνω αν το εκτελωνισω στο αεροδρόμιο μακεδονια ! Θα το κάνω εγώ εκτελωνισμο . Λίγο με το θέμα διασαφηση δεν καταλαβαίνω τι γίνεται ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Η διασάφηση συντάσσεται από τον εκτελωνιστή και περιλαμβάνεται στην αμοιβή του, στην περίπτωση που επιλέξεις τον εκτελωνισμό από την DHL, και την πληρώνεις υποχρεωτικά στην DHL, αν εκτελωνίσεις εσύ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Το ότι έρχονται με ΝL δεν παίζει ρόλο μιας και η χώρα πρόελευσης είναι εκτος ευρωπαικής ένωσης. Μα υποτίθεται η χωρα προελευσης ειναι η Ολανδια...απο εκει ερχεται ελλαδα...Που βλεπουν οτι ερχεται απο Κινα??? Που το γραφει??? εγω εχω παρει δεκαδες δεματα απο NL χωρις ποτε να πιασει τελωνειο αλλα και SG και CH και ΗΚ ....χωρις ποτε να ερθει τελωνειο ...κυριως δεματα απο alliexpress ψιλοπραματα αλλα και των 100 ευρω πχ tv box , ρολογια και αλλα πραγματα .....Πρωτη φορα δεμα δικο μου μπηκε ΥΕΔ Θεσνικης ηταν με SG. Αν λεω εγω οτι το στελνουν μεσω NL post δεν νομιζω να χτυπησει τελωνειο καθως η χωρα προελευσης φαινεται ευρωπαικη ενωση..... Αν τωρα πανω στο δεμα γραφει πουθενα China...οκ εκει μπορει να χτυπησει ισως.....Αλλα τα δικα μου με NL post φτανουν Ολανδία μεταφορτόνωννται για Ελλαδα αρα γιατι να χτυπανε??? Ειναι νομιζω σαν να αγορασες απο ΟΛανδια. Λεω εγω τωρα....μπορει να κανω και λαθος...γιαυτο ρωταω αν αυτα που γλιτωσαν εδω μεσα και περασαν καποια μηπως ηταν με NL post η κατι αλλο ευρωπαικο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Το έχουμε γράψει πολλές φορές Οι σταθμοί που κάνει ένα δέμα σε πρωτεύουσες της ευρώπης είναι σταθμοί transit, δηλαδή το δέμα δεν μπαίνει (εισάγεται) στη χώρα αλλά μεταφορτώνεται για τον τελικό προορισμό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Μα υποτίθεται η χωρα προελευσης ειναι η Ολανδια...απο εκει ερχεται ελλαδα...Που βλεπουν οτι ερχεται απο Κινα??? Που το γραφει??? εγω εχω παρει δεκαδες δεματα απο NL χωρις ποτε να πιασει τελωνειο αλλα και SG και CH και ΗΚ ....χωρις ποτε να ερθει τελωνειο ...κυριως δεματα απο alliexpress ψιλοπραματα αλλα και των 100 ευρω πχ tv box , ρολογια και αλλα πραγματα .....Πρωτη φορα δεμα δικο μου μπηκε ΥΕΔ Θεσνικης ηταν με SG. Αν λεω εγω οτι το στελνουν μεσω NL post δεν νομιζω να χτυπησει τελωνειο καθως η χωρα προελευσης φαινεται ευρωπαικη ενωση..... Αν τωρα πανω στο δεμα γραφει πουθενα China...οκ εκει μπορει να χτυπησει ισως.....Αλλα τα δικα μου με NL post φτανουν Ολανδία μεταφορτόνωννται για Ελλαδα αρα γιατι να χτυπανε??? Ειναι νομιζω σαν να αγορασες απο ΟΛανδια. Λεω εγω τωρα....μπορει να κανω και λαθος...γιαυτο ρωταω αν αυτα που γλιτωσαν εδω μεσα και περασαν καποια μηπως ηταν με NL post η κατι αλλο ευρωπαικο . Το δέμα σου( και το κάθε δέμα ) έχει αριθμό αποστολής και tracking number, όταν σκανάρονται αυτά δίνουν την πρόελευση του ( και γενικά όλα τα στοιχεία ). Το ότι περνάει από Ολλανδία δεν σημαίνει τίποτα στην ουσία μιας και μπορούν να δουν ξεκάθαρα ότι έρχεται από την Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Φυσικα και τα μεταφορικά και την ασφάλεια και τα κερατιάτικα της DHL... Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι σε διαδικασία τελωνείου υπόκεινται συνήθως τα δέματα που καταλήγουν στην Β. Ελλάδα και ειδικότερα στην Θεσσαλονίκη, παρά αυτά των Αθηνών. Είναι έτσι ? (Αναφέρομαι για το τελευταίο διάστημα που έχει - για άλλη μια φορά - προκύψει θέμα τελωνείου... ) Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι σε διαδικασία τελωνείου υπόκεινται συνήθως τα δέματα που καταλήγουν στην Β. Ελλάδα και ειδικότερα στην Θεσσαλονίκη, παρά αυτά των Αθηνών. Είναι έτσι ? Οχι βεβαια,δεν παιζει καποιο ρολο.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι σε διαδικασία τελωνείου υπόκεινται συνήθως τα δέματα που καταλήγουν στην Β. Ελλάδα και ειδικότερα στην Θεσσαλονίκη, παρά αυτά των Αθηνών. Είναι έτσι ? (Αναφέρομαι για το τελευταίο διάστημα που έχει - για άλλη μια φορά - προκύψει θέμα τελωνείου... ) Όχι απλά όπως πάντα ( κανείς δεν ξέρει γιατί, απλά υποθέσεις κάνουμε ) στην Β. Ελλάδα έχουμε περισσότερα ''κρούσματα''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxtou Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Καλησπέρα στο oppomart η επιλογή EXS για shipping είναι ασφαλής?όσον αφορά το τελωνείο κτλ? EU Expedited Shipping (8 - 12 days Europe) We can ship phones by Europe Expedited shipping: this special expedited shipping with tracking number, the shipping option is depending on your location, we recommend this shipping option for Europe buyers, it's a smooth shipping process, there is no customs tax and VAT fees. * For Europe buyers, this is best shipping option to avoid customs importing tax and save VAT on the goods. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Σήμερα πρωί πρωί μαλώσαμε για τα καλά στο τελωνείο. Φίλος αγόρασε συσκευή που δεν εισάγεται ή πωλείται στην Ελλάδα. Οπότε λοιπόν για κόστος περίπου 25€, του ζήτησαν 30+€ στο τελωνείο. Οπότε στο πολυ απλό ερώτημα με ποιον τρόπο αξιολογεί και τιμολογεί το αντικείμενο δεν απαντήθηκε με σοβαρό τρόπο και πήγαμε σε προισταμένους. Το προιόν δεν κυκλοφορεί πλέον, είναι απο ιδιώτη πωλητή, το πόσο που ζητούν δεν είναι κλάσμα/ποσοστό της αξίας αλλά μεγαλύτερο. Οπότε και τελικά μετά απο πίεση είπαν πως θα επιστραφεί στο ταχυδρομείο και θα παραδοθεί με τους γνωστούς τρόπους. Αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Θα γίνουν και αυτά, είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts