alextrela Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 (edited) Επειδή είχαν γραφτεί περιστατικά με χρεώσεις τελωνείων σε μικρής αξίας αντικειμένων παρέλαβα εχθές από Αμερική dbrand skin αξίας 25 δολαρίων χωρίς καμία επιβάρυνση από τα ΕΛΤΑ της γειτονιάς μου. Και γενικά ως 40 δολάρια αντικείμενα αγορές από Αμερική/Κίνα ουδέποτε είχα τίποτα χρεώσεις. Μεγαλύτερης αξίας δεν κάνω έτσι κι αλλιώς εκτός ΕΕ. Sent from my iPad using Tapatalk Edited December 2, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Εχει κανεις εμπειρια με τελωνειο θεσσαλονικης? Ειναι απο τις 21 μεσα το δεμα μου.. Τι κανουν τοσο καιρο? Ποσο κανει συνηθως? Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Περιμένω ένα αισθητήρα αυτοκινήτου, μέγεθος ίσα με ένα μπλάνκο. Στα ελτα γράφει Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 03-11-2016 18:19 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 07-11-2016 15:47 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ τι να σημαίνουν άραγε αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Φίλος που από μέρες είχε δει πως έφτασε το κινητό του στη Θεσσαλονίκη αλλά η παράδοση καθυστερεί, τηλεφώνησε στα ΕΛΤΑ όπου του είπαν να επικοινωνήσει με τελωνείο. Μίλησε με μια υπάλληλο , όπου του είπε ότι γίνεται της κακομοίρας από κινητά και θα καθυστερήσει πολύ. Την παρακάλεσε να το ψάξει και να του δώσει προτεραιότητα και τελικά χτες παρέλαβε πληρώνοντας 3 ευρώ. Στάθηκε πολύ τυχερός! Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Περιμένω ένα αισθητήρα αυτοκινήτου, μέγεθος ίσα με ένα μπλάνκο. Στα ελτα γράφει Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 03-11-2016 18:19 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 07-11-2016 15:47 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ τι να σημαίνουν άραγε αυτά; Οτι ακριβως γραφει φιλε μου! Το παρελαβε η μεταφορικη και το εστειλε στο εξωτερικο. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Οτι ακριβως γραφει φιλε μου! Το παρελαβε η μεταφορικη και το εστειλε στο εξωτερικο. ;;; αφού ήταν ένα δέμα που μου το στείλανε από το εξωτερικό για να το λάβω στην ελλάδα ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 ;;; αφού ήταν ένα δέμα που μου το στείλανε από το εξωτερικό για να το λάβω στην ελλάδα ;;; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Επειδή είχαν γραφτεί περιστατικά με χρεώσεις τελωνείων σε μικρής αξίας αντικειμένων παρέλαβα εχθές από Αμερική dbrand skin αξίας 25 δολαρίων χωρίς καμία επιβάρυνση από τα ΕΛΤΑ της γειτονιάς μου. Και γενικά ως 40 δολάρια αντικείμενα αγορές από Αμερική/Κίνα ουδέποτε είχα τίποτα χρεώσεις. Μεγαλύτερης αξίας δεν κάνω έτσι κι αλλιώς εκτός ΕΕ. Sent from my iPad using Tapatalk Αν επιτρεπεται,Με usps φιλε;?? Εχω δεμα που εχει σταλει απο 4 μερες και το tracking number ακομα το χει ως preshipment απο usps..και καλα δεν το χουν λαβει ακομα απο τον ανθρωπο που μου το στελνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Αν επιτρεπεται,Με usps φιλε;?? Εχω δεμα που εχει σταλει απο 4 μερες και το tracking number ακομα το χει ως preshipment απο usps..και καλα δεν το χουν λαβει ακομα απο τον ανθρωπο που μου το στελνει. Ναι με usps. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarazzzz Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Μηπως ο αριθμος αποςτολης ξεκινάει από UE.....Us ????διοτι τα first class αλλαξαν απο αμερικη τροπο αποστολης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Από LN ξεκινάει και καταλήγει US. Ενδιάμεσα εννιά ψηφία αριθμητικός κωδικός. Χωρίς tracking number έγινε η αποστολή. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161203/9e27ebcc28027b3b769ff85f78557044.jpg Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 (edited) Εμενα cv τα αρχικα και επιτελους εδειξε οτι ξεκινησε..αντε να δουμε.. Ξερει κανεις τι γινεται τωρα; Δηλαδη ερχονται τα δεματα σε καποιο κεντρο στην ευρωπη και μετα με φρτηγα ταχυδρομειων πανε οπου ειναι;? Θελω να ξερω στο περιπου γιατι θα λειψω το αλλο σαββατοκυριακο..ευχαριστω.. Edited December 3, 2016 by tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Το θεμα με το τελωνειο υπηρξε με σχετικη βεβαιοτητα πλεον μονο για πακετα που μπηκαν στην χωρα απο 11 εως μαξιμουμ 20 Νοεμβριου!! Απο εκει και περα επιστρεψαμε σε κανονικους ρυθμους.....δε μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενοι συνεχιζουν την τρομολαγνεια!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarazzzz Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Τελικα μετα τις 20 μπηκε κανενα δενα τελωνειο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Κανα-δυο ανέφεραν και για πιο μετά, 28/11 αν θυμάμαι καλά.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 (edited) Δεν ξέρω τι γίνεται ή αν ειμαι ο γκαντεμης αλλα εχω 2 δεματα (κινητά) και τα 2 στην ΥΕΔ θεσ/νικης το πρώτο απο 21/11 το δεύτερο 25/11 εφτασαν ελλαδα. και τα δυο απο geekbuying. εχω δεκαδες παραγγελίες απο κινα χρόνια τωρα πρωτη φορά μου συμβαίνει. Edited December 3, 2016 by aelarav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Δεν ξέρω τι γίνεται ή αν ειμαι ο γκαντεμης αλλα εχω 2 δεματα (κινητά) και τα 2 στην ΥΕΔ θεσ/νικης το πρώτο απο 21/11 το δεύτερο 25/11 εφτασαν ελλαδα. και τα δυο απο geekbuying. εχω δεκαδες παραγγελίες απο κινα χρόνια τωρα πρωτη φορά μου συμβαίνει. Για δώσε τα tracking να δουμε τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 ειναι στη ΥΕΔ θεσ/νικης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 ειναι στη ΥΕΔ θεσ/νικης Δώσε αν μπορεις τα tracking να δουμεκαι εμεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shape Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Το θεμα με το τελωνειο υπηρξε με σχετικη βεβαιοτητα πλεον μονο για πακετα που μπηκαν στην χωρα απο 11 εως μαξιμουμ 20 Νοεμβριου!! Εμένα πάντως έφτασε 24/11 και έγινε εισαγωγή στο τελωνείο ως αγαθό υψηλής αξίας. Από εκείνη την ημέρα έχει ξεμείνει εκεί. Έχω και άλλο ένα δέμα που έφτασε στις 25/11. Στο tracking δεν έχει γράψει ακόμα εισαγωγή στο τελωνείο, αλλά δεν έχει αλλάξει status του από τότε και πολύ φοβάμαι ότι και αυτό οδεύει προς τα εκεί. Ελπίζω βέβαια να κάνω λάθος και να το δω σύντομα στην πόρτα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Έχω και άλλο ένα δέμα που έφτασε στις 25/11. Στο tracking δεν έχει γράψει ακόμα εισαγωγή στο τελωνείο, αλλά δεν έχει αλλάξει status του από τότε και πολύ φοβάμαι ότι και αυτό οδεύει προς τα εκεί. Ελπίζω βέβαια να κάνω λάθος και να το δω σύντομα στην πόρτα μου. Δεν εχει να κανει, πολλα μενουν κολλημενα αλλα φευγουν. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Εμένα πάντως έφτασε 24/11 και έγινε εισαγωγή στο τελωνείο ως αγαθό υψηλής αξίας. Από εκείνη την ημέρα έχει ξεμείνει εκεί. Έχω και άλλο ένα δέμα που έφτασε στις 25/11. Στο tracking δεν έχει γράψει ακόμα εισαγωγή στο τελωνείο, αλλά δεν έχει αλλάξει status του από τότε και πολύ φοβάμαι ότι και αυτό οδεύει προς τα εκεί. Ελπίζω βέβαια να κάνω λάθος και να το δω σύντομα στην πόρτα μου. Δεν γράφεις όμως το τι και από που και πως και πόσο...:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shape Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Δεν γράφεις όμως το τι και από που και πως και πόσο...:) Κινητό από Κίνα. Περισσότερες λεπτομέρειες μόλις φύγει από το τελωνείο. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Κινητό από Κίνα. Περισσότερες λεπτομέρειες μόλις φύγει από το τελωνείο. :X Αθηνα ή θεσσαλονικη ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shape Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Αθηνα ή θεσσαλονικη ? Στην Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts