edemfinaki Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Περιμένω mi max μαζί με θήκη και screen protector με post nl... Λέτε να πληρώσω? Ή δηλωμένη αξια είναι 20.4τοσο dollars... Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Όχι, είναι κάτω από το όριο της ατέλειας (22€). Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_VG7 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 παιδια κινητο χωρις αποδειξη απο κινα singpost το τσακωσαν λογικα αφου στο τρακ μου βγαζει ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ -ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ γνωριζουμε τιμη εκτελωνισμου δεν εχω κανα αποδειξη η πληρωμη εχει γινει απο αλλον δια μεσου paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Όχι, είναι κάτω από το όριο της ατέλειας (22€). Ο όγκος του πακέτου παίζει ρόλο; Δεν είναι και ολόκληρη κούτα αλλά ούτε και πολύ μικρό.. εχει μήκος και πλάτος λίγο μεγαλύτερο από τις διαστάσεις ενός τυπικού σχολικού βιβλίου. 500gr βάρος... Επειδή δεν είναι για εμένα ή αγορά, έχω ψιλοπανικοβληθεί :p Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 παιδια κινητο χωρις αποδειξη απο κινα singpost το τσακωσαν λογικα αφου στο τρακ μου βγαζει ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ -ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ γνωριζουμε τιμη εκτελωνισμου δεν εχω κανα αποδειξη η πληρωμη εχει γινει απο αλλον δια μεσου paypal Ίσως ο πωλητής έγραψε την πραγματική αξία στο αυτοκόλλητο και το δέμα σταμάτησε στο τελωνείο. Ο τελωνειακός των ΕΛΤΑ θα υπολογίσει τα έξοδα (ΦΠΑ και ενδεχομένως τέλος υπέρ ΕΛΤΑ) και θα το προωθήσει στο γραφείο της περιοχής σου από όπου θα το παραλάβεις αφού πληρώσεις. Εάν αναγράφονται στοιχεία τηλεφώνου στο αυτοκόλλητο, μπορεί να σου τηλεφωνήσει, για απόδειξη. ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο όγκος του πακέτου παίζει ρόλο; Δεν είναι και ολόκληρη κούτα αλλά ούτε και πολύ μικρό.. εχει μήκος και πλάτος λίγο μεγαλύτερο από τις διαστάσεις ενός τυπικού σχολικού βιβλίου. 500gr βάρος... Επειδή δεν είναι για εμένα ή αγορά, έχω ψιλοπανικοβληθεί :p Δεν είναι μεγάλες διαστάσεις και μην ανησυχείς αφού η αξία είναι πολύ χαμηλή. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Δεν είναι μεγάλες διαστάσεις και μην ανησυχείς αφού η αξία είναι πολύ χαμηλή. Χίλια ευχαριστώ! Με καθησύχασες :p Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_VG7 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Ίσως ο πωλητής έγραψε την πραγματική αξία στο αυτοκόλλητο και το δέμα σταμάτησε στο τελωνείο. Ο τελωνειακός των ΕΛΤΑ θα υπολογίσει τα έξοδα (ΦΠΑ και ενδεχομένως τέλος υπέρ ΕΛΤΑ) και θα το προωθήσει στο γραφείο της περιοχής σου από όπου θα το παραλάβεις αφού πληρώσεις. Εάν αναγράφονται στοιχεία τηλεφώνου στο αυτοκόλλητο, μπορεί να σου τηλεφωνήσει, για απόδειξη. ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είναι μεγάλες διαστάσεις και μην ανησυχείς αφού η αξία είναι πολύ χαμηλή. τι να πω ισως αλλα οσες φορε εχω παρεγγειλει δεν γραφει τιποτα το δεμα οσον αφορα τιμη , τοτε πως θα διαπιστωσουν τιμη εκτελωνισμου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 τι να πω ισως αλλα οσες φορε εχω παρεγγειλει δεν γραφει τιποτα το δεμα οσον αφορα τιμη , τοτε πως θα διαπιστωσουν τιμη εκτελωνισμου? Ο τελωνειακός έχει πολλούς τρόπους να βρει την τιμή και ο πιο εύκολος είναι το διαδίκτυο που χρησιμοποιούμε όλοι. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_VG7 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Ο τελωνειακός έχει πολλούς τρόπους να βρει την τιμή και ο πιο εύκολος είναι το διαδίκτυο που χρησιμοποιούμε όλοι. εμπειρικα ποσο τ βλεπεις ν πληρωνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Ξαναδιάβασε το #1405 Δεν έχεις γράψει πόσο πλήρωσες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_VG7 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 το δεμα ειναι πολυ μικρο περι κινητου προκειται. τωρα οσον αφορα τιμη το αγορασε φιλος με paypal 170 euro κοστισε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Όπως έγραψα παραπάνω, το πιθανότερο είναι ότι ο πωλητής δήλωσε την πραγματική αξία και σταμάτησε στο τελωνείο. Το πιθανότερο είναι ότι θα πληρώσεις ΦΠΑ και, ενδεχομένως, τέλος ΕΛΤΑ (12€). Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astil Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 (edited) Είχα κάνει κι εγώ μια παραγγελία, λίγο πιο κάτω από 100 € και βλέπω μπήκε τελωνείο: ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Με ΕΛΤΑ έρχεται. Ξέρετε πόσο θα πλήρώσω; Edited November 17, 2016 by impreza_sti Απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarazzzz Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 (edited) Είχα κάνει κι εγώ μια παραγγελία, λίγο πιο κάτω από 100 € και βλέπω μπήκε τελωνείο: ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Με ΕΛΤΑ έρχεται. Ξέρετε πόσο θα πλήρώσω; Απο ποια χωρα?Και εμενα 2 απο αμερικη μικρης αξιας εμειναν δευτερα και τεταρτη. Edited November 17, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astil Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Από Κίνα, σήμερα μπήκε. Επίσης πόσο καιρό κάνει να φύγει το πακέτο από το τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarazzzz Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Από Κίνα, σήμερα μπήκε. Επίσης πόσο καιρό κάνει να φύγει το πακέτο από το τελωνείο; αθηνα τελωνειο.Αθηνας περιπου 7-15 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 αθηνα τελωνειο.Αθηνας περιπου 7-15 μερες πηρες και ρωτησες και σου ειπαν τοσες μερες? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astil Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Και κάτι ακόμα, ενώ το tracking των ΕΛΤΑ λέει: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ της Singapore Post λέει: Arrival at Processing Center (Country code: GR) με διαφορά μιας ώρας περίπου(η Singapore Post είναι το τελευταίο Update). Τι ακριβώς συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarazzzz Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 ναι ρωτησα γενικα (2103542122)και μου ειπαν στη καλυτερη 7-15 εργασιμες.Συνηθως 3-5 αλλα υπαρχει ογκος δεματων και αργουν. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κάτι ακόμα, ενώ το tracking των ΕΛΤΑ λέει: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ της Singapore Post λέει: Arrival at Processing Center (Country code: GR) με διαφορά μιας ώρας περίπου(η Singapore Post είναι το τελευταίο Update). Τι ακριβώς συμβαίνει; για πες μας τι περιπου ειναι?ΚΙνητο γιατι μαλλιν ψαχνουν για κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astil Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι και κάτι βλακίτσες παρελκόμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarazzzz Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι και κάτι βλακίτσες παρελκόμενα. http://vaping.gr/index.php/topic,5159.8325.html δες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Είχα κάνει κι εγώ μια παραγγελία, λίγο πιο κάτω από 100 € και βλέπω μπήκε τελωνείο: ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Με ΕΛΤΑ έρχεται. Ξέρετε πόσο θα πλήρώσω; Από που και που και πως και τι και πόσα.:)... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astil Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 (edited) Από Κίνα, είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, ένας φορτιστής μπαταρίας και κάτι βλακείες τύπου αντιστάσεις και δαχτυλίδια για τον ατμοποιητή. 99 δολλάρια έκαναν. Edited November 18, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 (edited) Από Κίνα, είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, ένας φορτιστής μπαταρίας και κάτι βλακείες τύπου αντιστάσεις και δαχτυλίδια για τον ατμοποιητή. 99 δολλάρια έκαναν. Απαντώντας στο αρχικό σου post και εάν το δέμα έχει σταματήσει σίγουρα στο τελωνείο, ο τελωνειακός θα υπολογίσει τον ΦΠΑ και θα το προωθήσει στο γραφείο της περιοχής σου από όπου θα το παραλάβεις αφού πληρώσεις. Edited November 18, 2016 by impreza_sti Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Απαντώντας στο αρχικό σου post και εάν το δέμα έχει σταματήσει σίγουρα στο τελωνείο, ο τελωνειακός θα υπολογίσει τον ΦΠΑ και θα το προωθήσει στο γραφείο της περιοχής σου από όπου θα το παραλάβεις αφού πληρώσεις. Οπως το λες είναι. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts