Jump to content

astil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About astil

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

astil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Αν θεωρήσεις πως σε έχει υπερχρεώσει υποθέτω μπορείς να πας με την απόδειξη. Στη δική μου περίπτωση, παρότι υπερχρέωσε τον φορτιστή δεν μου χρέωσε ούτε το mod ούτε τον ατμοποιητή. Κι έτσι όπως το έκανε βγήκε να πληρώσω ακριβώς τον ΦΠΑ, με βάση το πόσο είχα πληρώσει, τυχαίο ίσως, αλλά δεν νομίζω ότι είναι χαζοί. Ξέρουν πως τον φορτιστή τον αγόρασα σίγουρα πιο φθηνά από ότι το βρήκε στην Ελλάδα, αλλά το συμψήφισε με τα υπόλοιπα.
  2. Τελικά στα ΕΛΤΑ 24 ευρώ μου ζήτησαν, είδα στη απόδειξη είχε χρεώσει έναν φορτιστή 50 ευρώ *24% ΦΠΑ+έξοδα εκτελωνισμού, δηλαδή 12+12. Λογικά έψαξε και βρήκε τιμή του φορτιστή στην Ελλάδα, από Κίνα 21 ευρώ έκανε. Τα υπόλοιπα δεν βλέπω να τα πήρε υπόψιν του, άρα ήμουν τυχερή και δεν ήθελε να με γδάρει.
  3. Σήμερα πήρα την ειδοποίηση, συν 32 ευρώ λέει. Καλά είναι... Θα μπορούσε και χειρότερα.
  4. Δε νομίζω ότι έχεις πρόβλημα. Δε γράφει κάτι για τελωνείο και κλείστηκε από τα ΕΛΤΑ του αεροδρομίου,οπότε λογικα το επόμενο βήμα είναι να φύγει για τη περιοχή σου.
  5. Εγώ προσωπικά δεν είχα ζητήσει να αναγράφεται κάτι διαφορετικό. Αν και μετά απο επικοινωνία που είχα με τον κινέζο, είχε κάνει πράγματι τα δικά του. Στα ΕΛΤΑ πήρα τηλέφωνο δεν έβγαλα άκρη και τώρα απλώς περιμένω. Καταλαβαίνω τι λες, αλλά το δέμα είχε μπει ήδη τελωνείο όταν πήρα τηλέφωνο να μάθω τι έχει γίνει και πόσο θα κρατήσει όλο αυτό. Κι άσε που όσο πιο πολύ τους ζαλίζεις τόσο λιγότερο θα θέλουν να ασχοληθούν.
  6. Με ποια λογική να μη πάρω τηλέφωνο απο τη στιγμή που δεν μου ξανά έχει τύχει να περάσει δέμα μου τελωνείο και δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; Κι επιπλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω τα προβλεπόμενα(ΦΠΑ) αρκεί να ξέρω πως αυτό θα πληρώσω. Με βάση αυτά που διαβάζω εδώ μέσα είναι αναλόγως πως θα έχει ξυπνήσει ο τελωνειακός κι όχι αναλόγως τι έχω αγοράσει εγώ.
  7. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ είναι η τελευταία ενημέρωση, οπότε μάλλον μεθαύριο παραλαμβάνω.
  8. Δε καταλαβαίνω ποιό είναι το προβλημά σου. Να πω ότι δεν είχαν μπει τελωνείο τα δέματα και λέγαμε ότι θέλαμε ΟΚ, αλλά από τη στιγμή που μπήκαν για ποιό λόγο να μην το συζητήσουμε στο αντίστοιχο νήμα; Αν δε σε ενδιαφέρει, απλώς το αγνοείς. Εμάς που μας ενδιαφέρει το χρησιμοποιούμε για να ενημερωθούμε και να ενημερώσουμε.
  9. Από τα ΕΛΤΑ μου είπαν πως δεν μπορούν να δουν τη χρεώση από το τελωνείο. Θα πρέπει να περιμένω να έρθει στο κατάστημα της περιοχής μου και θα ενημερωθώ από εκεί.
  10. Γύρω στα 95 ευρώ ήταν η πραγματική αξία. Αυτό γράφει: ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) Μπορώ να πάρω στα ΕΛΤΑ της περιοχής μου ή του αεροδρομίου;
  11. Καλημέρα, να σας ενημερώσω πως σήμερα το πρωί βγήκε από το τελωνείο το δέμα μου. Οπότε οι χρόνοι που είπε ο τελώνης στον φίλο παραπάνω είναι μάλλον υπερβολικοί. Τη Πέμπτη είχε μπει. Επίσης δεν με πήραν τηλέφωνο για να δώσω απόδειξη ή κάτι. Περιμένω να δω τι χρέωσαν τώρα.
  12. Με πήραν απο ΕΛΤΑ για άλλο δέμα και επ'ευκαιρίας τους ρώτησα και για αυτό στο τελωνείο. Μου είπαν πως τώρα τελευταία σταματάνε πολλά στο τελωνείο, ακόμα και απλώς συστημένα και πληρώνουν μόνο το 3ευρώ που μπήκε τελωνείο. Εγώ βέβαια, υποθέτω θα πληρώσω παραπάνω, αλλά πληροφοριακά σας το αναφέρω κι αυτό.
  13. Μάλιστα. Οπότε περιμένουμε το κοστουμάκι όοοοταν το βγάλουν. Αν είναι μόνο το ΦΠΑ, πάει στο καλό. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά!
  14. Από Κίνα, είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, ένας φορτιστής μπαταρίας και κάτι βλακείες τύπου αντιστάσεις και δαχτυλίδια για τον ατμοποιητή. 99 δολλάρια έκαναν.
  15. Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι και κάτι βλακίτσες παρελκόμενα.
×
×
  • Create New...