mixos_trophy Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Γεια σας ενας φιλος πηρε εχθες το Lumia 630 με ιτραλικη Rom και καναμε μαζι την εναρξη και τις ρυθμισεις εγω ειμαι χρηστης Lumia 920 λοιπον εμφανισε τα εξης προβληματα, Δεν περναει το Gmail, Δεν εμφανιζει χαρτες για ληψη, οπως οταν μπενει στο map online τα διχνει ολα μπλε και δεν φορτωνει ποτε. και δεν μπενει ουτε το Facebook! ειχε κανεις τετοιο ή παρομοιο προβλημα?? το browser λειτουργει κανονικα και αλλα σε καποιες σελιδες εμφανιζει επιστροφη στην προηγουμενη σελιδα ή συνεχεια (δεν συνηστατε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Γεια σας ενας φιλος πηρε εχθες το Lumia 630 με ιτραλικη Rom και καναμε μαζι την εναρξη και τις ρυθμισεις εγω ειμαι χρηστης Lumia 920 λοιπον εμφανισε τα εξης προβληματα, Δεν περναει το Gmail, Δεν εμφανιζει χαρτες για ληψη, οπως οταν μπενει στο map online τα διχνει ολα μπλε και δεν φορτωνει ποτε. και δεν μπενει ουτε το Facebook! ειχε κανεις τετοιο ή παρομοιο προβλημα?? το browser λειτουργει κανονικα και αλλα σε καποιες σελιδες εμφανιζει επιστροφη στην προηγουμενη σελιδα ή συνεχεια (δεν συνηστατε) Δοκιμάστε να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Λοιπον το πηρα και εγω σε κιτρινο στην απιστευτη τιμη των 110 €!! Πρωτες εντυπωσεις αριστες.. Μεγεθος τελειο, χωραει σε τσεπες, το χειριζεσαι ανετα με το 1 χερι. Ο snapdragon 400 σε συνδιασμο με την cyan δεν καταλαβαινουν τιποτα..browsing πολυ γρηγορο, περασμα απο μια εφαρμογη σε αλλη παλι αρκετα γρηγορα. Οσο και να προσπαθησα να τον λαγκαρω δεν το καταφερα ακομα. Αυριο θα κατεβασω και κανενα βαρυ παιχνιδακι να δω τι γινεται! Το resuming που βλεπω συχνα στο 620, δεν εχει κανει την εμφανιση του ακομα! Η οθονη ειναι ικανοποιητικη, σε καμια περιπτωση δεν την λες κακη ουτε ομως και τιποτα τρελο. Η καμερα ειναι η κλασικη 5αρα της νοκια, πολυ καλη οταν εχεις φως. Η απουσια light sensor δεν με πειραξε καθολου, ουτε στο 620 το χρησιμοποιουσα γιατι δεν με βολευε. Βαζεις στο notification center την φωτεινοτητα και αλλαζεις απλα και γρηγορα απο εκει. Εχει και ρυθμιση να κανονισεις εσυ ποσο ειναι το χαμηλο, μετριο και υψηλο. Η απουσια proximity sensor δεν φαινεται καθολου γιατι τα παλικαρια της Νοκια εχουν βαλει ενα αλλο συστημα που οταν ακουμπησει το μαγουλο στην οθονη, αυτη σβηνει. Ποιοτητα κλησεων, σημα κλπ κλασικη κορυφαια ποιοτητα της Νοκια! Μειον ειναι η ελλειψη φλας, πιο πολυ θα μου λειψει η λειτουργια φακος. Με βλεπω στα jumbo για φακο μπρελοκ :p Ειλικρινα δεν περιμενα οτι θα εκπλαγω τοσο θετικα απο κινητο των 110€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rhodion Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ειλικρινα δεν περιμενα οτι θα εκπλαγω τοσο θετικα απο κινητο των 110€. Μπράβο, ρε φίλε. Το πήρες σε πολύ καλή τιμή. Από πού, αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Απο εδω http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&prID=819 Ειναι απο Ιταλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Παιδια καλημέρα, επειδη χρησιμοποιώ το κινητό με κάρτα (f2g) και αυτήν τη στιγμή δεν θέλω να χρησιμοποιεί καθόλου data. Έχω απενεργοποιήσει τα data κινητής τηλεφωνίας στις Ρυθμίσεις->Κινητη τηλεφωνία+SIM και παρόλα αυτά εχτές χρεώθηκα με ένα ευρώ. Πρέπει να απενεργοποιήσω και κάτι άλλο..; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Καλημέρα, δεν θέλει κάτι άλλο. Απενεργοποίηση της σύνδεσης δεδομένων από εκεί που είπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 υπάρχει ίσως κάποια εξήγηση το γιατί χρεώθηκα με 1 euro αφού το έχω απενεργοποιημένο? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 υπάρχει ίσως κάποια εξήγηση το γιατί χρεώθηκα με 1 euro αφού το έχω απενεργοποιημένο? :blink: Μονο η wind το ξερει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 υπάρχει ίσως κάποια εξήγηση το γιατί χρεώθηκα με 1 euro αφού το έχω απενεργοποιημένο? :blink: Η χρέωση γίνεται την επόμενη μέρα από την στιγμή που έκανες Data connection...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 ναι αλλά εγώ έχω απενεργοποιημένα τα data εδώ και μια βδομάδα...! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) Ή κάποιο από τα προγράμματα σου έχει δικαιώματα να ανοίγει τα data για να ψάξει για updates ή έγινε κάποια ****** από την wind. Edited October 5, 2014 by niotheros Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzi Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 (edited) Το ιδιο επαθα και εγω με την wind. Ενω ειχα κλειστα τα δεδομενα χρεωθηκα με 1 ευρω!!! Δεν μου ειχε ξανασυμβει στους 2 μηνες που εχω την συσκευη και ουτε κατεβασα καποια καινουργια εφαρμογη, οποτε κατεληξα οτι μαλλον ειναι μ....α της wind:wacko: Edited October 6, 2014 by dimzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Γνωστή ιστορία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Ή κάποιο από τα προγράμματα σου έχει δικαιώματα να ανοίγει τα data για να ψάξει για updates ή έγινε κάποια ****** από την wind. γιατι εγω είμαι σιγούρος οτι στα wp δεν μπορεί να συμβεί αυτο ?? γνωρίζει κανεις να απαντήσει με σιγουριά ? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Γνωστή ιστορία... εγώ όμως δεν τη γνωρίζω... πως μπορώ να μάθω περισσότερα..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 εγώ όμως δεν τη γνωρίζω... πως μπορώ να μάθω περισσότερα..; Η συγκεκριμένη εταιρεία συνηθίζει να χρεώνει κινητά που δεν έχουν μπει ποτέ στο internet. Πως γίνεται αυτό τώρα μόνο εκείνοι ξέρουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, δεν έχει να κάνει με το ότι απέκτησα smartphone... Έχουν παρατηρηθεί χρεώσεις και σε κινητά παλαιότερης τεχνολογίας..; Παρόλα αυτά, εχτές που μίλησα με κάποιον υπάλληλο με παρέπεμψε στη Nokia.. (!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marela1975 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Γεια σας, μόλις πήρα το συγκεκριμένο κινητό όλα φαίνονται τέλεια. Ξέρει κάποιος να μου πει πως αλλάζει η ημερομηνία και η ωρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και κάτι ακόμα, χρειάζεται να κατεβάσω κάποιο antivirus; Edited October 8, 2014 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Γεια σας, μόλις πήρα το συγκεκριμένο κινητό όλα φαίνονται τέλεια. Ξέρει κάποιος να μου πει πως αλλάζει η ημερομηνία και η ωρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και κάτι ακόμα, χρειάζεται να κατεβάσω κάποιο antivirus; Θα πας settings -> date + time Όχι φυσικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marela1975 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ευχαριστώ, καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, δεν έχει να κάνει με το ότι απέκτησα smartphone... Έχουν παρατηρηθεί χρεώσεις και σε κινητά παλαιότερης τεχνολογίας..; Παρόλα αυτά, εχτές που μίλησα με κάποιον υπάλληλο με παρέπεμψε στη Nokia.. (!) Άπό την στιγμή που έχεις κλειστά τα δεδομένα, ΔΕΝ χρεώνεσαι γιατί το κινητό ΔΕΝ χρησιμοποιεί σύνδεση δικτύου. Η χρέωση που λες έγινε την ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ μέρα, προφανώς όταν έκανες πρώτη εκκίνηση και πριν προλάβεις να κλείσεις την σύνδεση δικτύου. Ακόμα και για 1ΚΒ, σε χρεώνουν 1 ευρώ. Για να μην ανησυχείς και να καταλάβεις πως ότι σου γράφουμε ισχύει, γι αυτό και δεν έχεις λάβει άλλο μήνυμα χρέωσης. Μόνο ένα στην αρχή που ...δεν την πρόλαβες! Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Το sensorcore που μετραει τα βηματα το δουλευει κανενας; Θελει ανοιχτο gps για να δουλεψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtrig Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Παιδιά καλησπέρα! Είμαι κάτοχος android το οποίο βέβαια είναι παλιό και ήρθε η ώρα της αλλαγής. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το nokia 630 και η μεταβαση ,να σας πω την αλήθεια, σε windows phone δεν με φοβίζει καθόλου, αντιθέτως θα ηθελα μετα απο 5 χρονια σε android να δοκιμάσω κάτι άλλο. Ο ενδοιασμος μου είναι οτι περιπου στο ίδιο budget υπάρχει άλλο ένα κινητο, το Μοto G. Θα ήθελα κάποιος που έχει άποψη και εχει έρθει σε αντίστοιχη ΄φαση να μου πεί την γνώμη του. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ούτε η μπροστινή κάμερα ιδιαίτερα και μπορώ να ανεχτώ την έλλειψη LED flash. Αυτό που με προβληματιζει είναι αν ειναι οκ η γκάμα των εφαρμογών για το Lumnia και το γεγονός οτι εχει 512 MB RAM (και άν είναι αρκετη ) σε σχέση με το 1GB ram που χει το Motorola. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Διαφορετικά λειτουργικά και διαφορετικές απαιτήσεις... Τα 512 μια χαρά τρέχουν σε WP... To Lumia (όχι Lumnia ρε συ :p ) 630 επειδή το έχω πιάσει είναι πολύ καλή επιλογή για τα χρήματα του.... Βασικά σε αυτά τα χρήματα δεν έχει ανταγωνιστή... Επίσης το Lumia 630 κοστίζει 107 ευρώ σε αντίθεση με το Moto G που λες και κοστίζει 175 σε ένα κατάστημα... Επίσης το moto G έχει 8 GB μνήμη (4-5 ελεύθερα) χωρίς δυνατότητα επέκτασης σε αντίθεση με το 630 που είναι επεκτάσιμη η μνήμη με δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών σε αυτή... Εκεί πρέπει να εστιάσεις περισσότερο... Εδώ οι τιμές... Lumia 630 - 107.20 euro Moto G - 175.00 euro Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts