giannis12a Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Στο δικό μου καί τα 3 κουμπιά παίζουν πέρα-δώθε αν τα κουνήσεις με το δάκτυλο, αλλά δεν κάνουν θόρυβο ούτε μοιάζουν σαν να είναι έτοιμα να φύγουν, οπότε no biggie Κι εμένα έτσι ακριβώς είναι, ένα τσίκι τσίκι που ακούγεται όταν το κουνώ , έρχεται από την κάμερα. (λογικά το OIS). Τώρα και να έχουν λίγο τζόγο τα κουμπιά δεν είναι και κανά σοβαρό θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Το OIS είναι αυτό το «τσικι τσικι» :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Το OIS είναι αυτό το «τσικι τσικι» :) Πέρα από το ois, που ανέφερα πως το ακούω και είναι λογικό, δυστυχώς στο δικό μου ακούγεται και το on/off button. Το κακό είναι ότι τελείωσε και το DOA, άρα θα συμβιβαστώ με αυτό, εκτός και άμα περάσω καμία μέρα από Nokia care, να δω αν γίνεται τίποτα για να διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Κι εμένα έτσι ακριβώς είναι, ένα τσίκι τσίκι που ακούγεται όταν το κουνώ , έρχεται από την κάμερα. (λογικά το OIS). Τώρα και να έχουν λίγο τζόγο τα κουμπιά δεν είναι και κανά σοβαρό θέμα. Δηλαδη χωρις πλακα τωρα,,επειδη το κουμπι παιζει και ακουγεται...δηλαδη κανω double nock να το ξεκλειδωσω και ακουγεται λες και κρεμονται χαντρες...αμα το παω για doa λες να με κοροιδευουν και να μου πουν δεν μπορουμε να στο αλλαξουμε για αυτο το λογο ασε μας ρε φιλε με τον τροπο τους??:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Δηλαδη χωρις πλακα τωρα,,επειδη το κουμπι παιζει και ακουγεται...δηλαδη κανω double nock να το ξεκλειδωσω και ακουγεται λες και κρεμονται χαντρες...αμα το παω για doa λες να με κοροιδευουν και να μου πουν δεν μπορουμε να στο αλλαξουμε για αυτο το λογο ασε μας ρε φιλε με τον τροπο τους??:O Τι να σου πω τώρα, είναι στην κρίση του καθενός. Εγώ που δεν είμαι ψείρας δεν θα το πήγαινα , άλλος μπορεί να βγάζει σπυράκια. Στο nexus 5 που είχα το ίδιο θέμα δεν έκανα κάτι γιατί δεν το θεωρώ σοβαρό, είχα φίλο όμως που το είχε γυρίσει πίσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Δηλαδη χωρις πλακα τωρα,,επειδη το κουμπι παιζει και ακουγεται...δηλαδη κανω double nock να το ξεκλειδωσω και ακουγεται λες και κρεμονται χαντρες...αμα το παω για doa λες να με κοροιδευουν και να μου πουν δεν μπορουμε να στο αλλαξουμε για αυτο το λογο ασε μας ρε φιλε με τον τροπο τους??:O Πήγαινε το. Είναι απαράδεκτο κινητά τέτοιας τιμής να μην έχουν έστω σταθερά κουμπιά. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Δηλαδη χωρις πλακα τωρα,,επειδη το κουμπι παιζει και ακουγεται...δηλαδη κανω double nock να το ξεκλειδωσω και ακουγεται λες και κρεμονται χαντρες...αμα το παω για doa λες να με κοροιδευουν και να μου πουν δεν μπορουμε να στο αλλαξουμε για αυτο το λογο ασε μας ρε φιλε με τον τροπο τους??:O Λογικα, θα εχουν βιτρινα κανενα προσεγμενο, οποτε μπορεις να τους συγκρινεις το δικο σου με αυτο της βιτρινας και να απαιτησεις, την επισκευη ή αντικατασταση (σε περιπτωση που βρισκεσαι ακομα σε περιοδο DOA). Και προσεγμενο να μην εχουν στην βιτρινα, παλι θελει επισκευη και το δικο σου και το δικο μου (ειμαι εκτος DOA εγω :mad:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 εμενα παντως που το εχω απο wind γυρω στους 2 μιση μηνες δεν εχει κανενα απολυτως θεμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Μετά από πολύ καιρό και διαβάζοντας τις κριτικές είπα να επιστρέψω σε WP. Πήγα λοιπόν σε ένα κατάστημα "Γερμανός" και παίρνω στα €499 το 930 μαζί με το X-BOX one. Πούλησα €250 το X-BOX οπότε λέω κι εγώ μια χαρά μου βγήκε το 930, μόνο €250. Το έβγαλα λοιπόν από το κουτάκι του το πρωί και το έβαλα στην τσέπη του αμάνικου ψηλά στο στήθος μου και όταν το έβγαλα το μεσημεράκι βλέπω να γυαλίζει ένα ασημένιο σημαδάκι δεξιά στο μεταλλικό πλαίσιο. Πλάκα μου κάνεις λέω και τα έχω πάρει καθώς στην τσέπη δεν είχα τίποτα μέσα για να το γδάρει. Θα το πάω πίσω να δω τι θα μου πούνε. Την Denim την πήρε με τη μία by-the-way. Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Να κάνω και εγώ μερικά σχόλια για την συσκευή έχοντας ζήσει 43 μέρες μαζί του. Θετικά: άριστη οθόνη για σεμινάρια. κάμερα διαμάντι (βίντεο και ήχος), ποιότητα κατασκευής, πανέμορφο (ιδικά το πορτοκάλι) μπαταριά πάρα πολύ καλή (πρώην κάτοχος nexus 5) χάρτες τους καλύτερους, Αρνητικά: εφαρμογή youtube θέλω την αυθεντική όπως είχα και στο προηγούμενο κινητό μου, θα ήθελα καλύτερη εφαρμογή facebook με δυνατότητα κλήσης αλλά καλή είναι και αυτή που υπάρχει, σε άσπρη οθόνη μερικές φορές παρατηρώ τρεμόπαιγμα (seriously?), θέλω 20 μεγκα πιξελ στο κινητό μου τόσο δύσκολο? δε με νοιάζει ο χώρος και ο χρόνος upload στα social αυτό είναι δικό μου θέμα. καμιά θήκη της προκοπής δεν υπάρχει (ξέρω δεν είναι iphone ή galaxy) o internet explorer δε με τρελαίνει και σας μιλάει άτομο που σερφαρει ελάχιστα στο κινητό. το κουμπί που ξεκλειδώνει το κινητό είναι πολύ μέσα που σημαίνει όμορφο μεν δύσκολο στην χρήση δεν. και τέλος άφησα το καλύτερο πανάκριβες εφαρμογές, πίσω πολύ το μάρκετ με σχέση τα αλλά 2 που υπάρχουν. ( ναι έχει κάνει προόδους άλλα παραδεχτείτε ότι είναι πίσω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Να κάνω και εγώ μερικά σχόλια για την συσκευή έχοντας ζήσει 43 μέρες μαζί του. Θετικά: άριστη οθόνη για σεμινάρια. κάμερα διαμάντι (βίντεο και ήχος), ποιότητα κατασκευής, πανέμορφο (ιδικά το πορτοκάλι) μπαταριά πάρα πολύ καλή (πρώην κάτοχος nexus 5) χάρτες τους καλύτερους, Αρνητικά: εφαρμογή youtube θέλω την αυθεντική όπως είχα και στο προηγούμενο κινητό μου, θα ήθελα καλύτερη εφαρμογή facebook με δυνατότητα κλήσης αλλά καλή είναι και αυτή που υπάρχει, σε άσπρη οθόνη μερικές φορές παρατηρώ τρεμόπαιγμα (seriously?), θέλω 20 μεγκα πιξελ στο κινητό μου τόσο δύσκολο? δε με νοιάζει ο χώρος και ο χρόνος upload στα social αυτό είναι δικό μου θέμα. καμιά θήκη της προκοπής δεν υπάρχει (ξέρω δεν είναι iphone ή galaxy) o internet explorer δε με τρελαίνει και σας μιλάει άτομο που σερφαρει ελάχιστα στο κινητό. το κουμπί που ξεκλειδώνει το κινητό είναι πολύ μέσα που σημαίνει όμορφο μεν δύσκολο στην χρήση δεν. και τέλος άφησα το καλύτερο πανάκριβες εφαρμογές, πίσω πολύ το μάρκετ με σχέση τα αλλά 2 που υπάρχουν. ( ναι έχει κάνει προόδους άλλα παραδεχτείτε ότι είναι πίσω) Συμφωνω για τα θετικά κι επαυξάνω. Πάμε στ' άλλα τώρα: YOUTUBE: βάλε το metrotube και άσε την επίσημη (που υπάρχει επίσημη εφαρμογή , απλά στην ανοίγει μέσω browser) που είναι πάρα πολύ καλό. ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΩΤΟ: τι να την κάνεις την 20άρα ανάλυση στο κινητό? Άσε δε που με το oversampling στα 5 που κάνει , έχεις καλύτερο αποτέλεσμα λόγω επεξεργασίας. INTERNET EXPLORER: παντού είναι για κλωτσιές, βάλε UC browser ή Maxthlon και σταμάτα να βασανίζεσαι. Για το κουμπί ξεκλειδώματος θα συμφωνήσω κι εγώ, είναι δύσχρηστο έτσι χωμένο που είναι ανάμεσα στα άλλα δύο και όσο για το Μάρκετ, ναι είναι ακόμη σε στάδιο ανάπτυξης και θέλει δουλειά ακόμη. Εμένα προσωπικά με ενοχλούν άλλα πράγματα που περισσότερο είναι θέμα λειτουργικού και όχι συσκευής. Πολλαπλή αποστολή - αποδοχή με bluetooth. Πρέπει κάθε φορα και σε κάθε αρχείο να πατάς επιβεβαίωση, έλεος. Ευτυχώς υπάρχει και το share it. USB OTG. Τι να πω τώρα που δεν το υποστηρίζει, δεν είναι για κλωτσιές οι τύποι? Κάτι άκουσα ότι στην 10 μάλλον θα το βάλουν, για να δούμε , μακάρι να είναι αλήθεια. Εφαρμογές μπαταρίας. Μα είναι δυνατόν να μην έχει καμιά τους πραγματική πρόσβαση στα στατιστικά που με ενδιαφέρουν? Ανοιχτός χρόνος οθόνης και ομιλίας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Για το youtube βάζεις το tubecast, κλασεις ανώτερο ακόμα και από την επίσημη του Android. Για τον internet explorer δεν έχω να πω κάτι, εμένα με ικανοποιεί. Αλλά σου προτείνω σαν πρώτο τον surfy που παίρνει συνέχεια αναβαθμίσεις, και σαν δεύτερο τον UC που είναι αρκετά ικανοποιητικός, φυσικά εγώ χρησιμοποιώ ανελλιπώς τον explora 5 που έχω αγοράσει και με καλύπτει πλήρως. Όσο γιατις θήκες, υπάρχουν παρα πολλές και πολύ καλές. Εγώ προσωπικά έφτασα στις δέκα γιατί μου αρέσει να τις αλλάζω συνέχεια. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Για την μπαταρία, σήμερα υπάρχει στο myappfree δωρεάν η εφαρμογή baterryNet.pro που φαίνεται να κάνει αρκετά πράγματα. Η εφαρμογή screen tracker νομίζω ανανεώνει κάθε φορά που αλλάζει η μέρα και όχι όποτε το τηλέφωνο βγαίνει από την φόρτιση, πράγμα που την κάνει...λίγο άχρηστη. Για το power hardware button, για μένα δεν υπάρχει καν. Υπάρχει η δυνατότητα ξεκλειδώματος της συσκευής με double tap και κλείδωμα με tile σε διάφορες εφαρμογές, όπως στο #1toolkit, που έχει και ωραίο animation. Είτε το πιστεύεται είτε όχι, αυτό που με ενοχλεί περισσότερο στο τηλέφωνο και στο λειτουργικό γενικότερα είναι η έλλειψη led και το μπέρδεμα που δημιουργείται σε εφαρμογές όταν έχουμε την γλώσσα του τηλεφώνου σε αγγλικά και region Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilixristos3 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 καλησπερα.εχω ενα θεμα με τις φωτογραφιες.οταν παω να τις δω απο το album μου δειχνει μια κινηση για 1 δευτερολεπτο στην φωτογραφια οπως το βιντεο δλδ κ μετα σταματαει..ξερει κανεις αν ειναι φυσιολογικο?η τι ρυθμισεις πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 καλησπερα.εχω ενα θεμα με τις φωτογραφιες.οταν παω να τις δω απο το album μου δειχνει μια κινηση για 1 δευτερολεπτο στην φωτογραφια οπως το βιντεο δλδ κ μετα σταματαει..ξερει κανεις αν ειναι φυσιολογικο?η τι ρυθμισεις πρεπει να κανω? lumia camera > ρυθμίσεις > swipe δεξιά > Ζωντανές εικόνες -> ανενεργό. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 καλησπερα.εχω ενα θεμα με τις φωτογραφιες.οταν παω να τις δω απο το album μου δειχνει μια κινηση για 1 δευτερολεπτο στην φωτογραφια οπως το βιντεο δλδ κ μετα σταματαει..ξερει κανεις αν ειναι φυσιολογικο?η τι ρυθμισεις πρεπει να κανω? living images Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 θέλω να ρωτήσω τι διάρκεια έχει η μπαταρία με μέτρια χρήση του κινητού έως ελάχιστη καλύτερη από του 830 ? θέλω να δώσω το 830 για να παρω το 930 λόγο μικρότερου μεγέθους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 θέλω να ρωτήσω τι διάρκεια έχει η μπαταρία με μέτρια χρήση του κινητού έως ελάχιστη καλύτερη από του 830 ? θέλω να δώσω το 830 για να παρω το 930 λόγο μικρότερου μεγέθους Κατι εχεις μπερδεψει, το 930 δεν ειναι μικροτερο απο το 830. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6638&idPhone2=6227 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Κατι εχεις μπερδεψει, το 930 δεν ειναι μικροτερο απο το 830. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6638&idPhone2=6227 είναι στο ύψος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Το 535 έχει πάρει δυο ενημερώσεις σε διάστημα πέντε ημερών, φαντάζομαι ότι είναι update επάνω από την Denim. Στο δικό μας κανένα update, άρα φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεται έτσι; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) Το 535 δεν είναι αυτό που οι κάτοχοι παραπονιούνται πως έχουν πρόβλημα με το touch της οθόνης; Στο 930 υπάρχει πρόβλημα με την μωβ οθόνη κυρίως. Ή καλύτερα με την μωβ απόχρωση σε κάποια χρώματα όταν η φωτεινότητα είναι στο αυτόματο και γίνεται χρήση χαμηλού φωτισμού. Edited February 28, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Το 535 δεν είναι αυτό που οι κάτοχοι παραπονιούνται πως έχουν πρόβλημα με το touch της οθόνης; Στο 930 υπάρχει πρόβλημα με την μωβ οθόνη κυρίως. Κανένα πρόβλημα δεν έχει η οθόνη, τρία έχω δουλέψει μέχρι στιγμής και είναι μια χαρά η οθόνη. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilixristos Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 αλλη μια απορια,οι φωτογραφιες βγαινουν καλες.αλλα την ωρα που βγαζω δεν φαινοντε τοσο καθαρες στην οθονη.υπαρχει καποια ρυθμιση η εχει το δικο μου προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Διαγράφηκαν ποστ που θεωρήθηκαν εριστικά. Προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν επιτρέπονται στο forum. Ας ηρεμήσουν ορισμένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Αυτό έχω να γράψω μόνο και συνεχίστε. http://www.henning.ms/2014/07/04/lumia-930-purple-tint/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts