paok4270 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Έφτασεεεεεεεεε . . . Οκ, δηλώνω ερωτευμένος!!! Βγαλε μια φωτο σε εσωτερικο χωρο να δουμε λιγο την καμερα αν μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ανυπομονούμε να δούμε τι λέει επιτέλους η Cyan και το 930 Καλορίζικο να είναι και ελπίζω να σε αποζημιώσει η επιλογή σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Αρε μεγαλε τι μας εκανες απογευματιατικα Καλοριζικο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Το σκεφτομαι και εγω για αγορα εχω το 1020 δεν ξερω αν αξιζει η μεταβαση , σιγουρα χανω την καλυτερη camera .... Θα δειξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Παιδιά, καταρχιίν ευχαριστώ πολύ!!! Δυστυχώς είμαι λίγο πνιγμένος με δουλειές . . . μόλις φόρτισε, έκανε όλα τα σεταρίσματα από μόνο του, δίνοντας μόνο το Microsoft account . . . Τώρα το έπιασα λίγο στα χέρια μου . . . Γαλλικό είναι, πρόλαβε και εκανε ήδη 2 updates, μη με ρωτήσετε τι, ούτε ξέρω . . . Έχει ακουστικά στη συσκευασία, οχι όμως τη βάση για ασύρματη φόρτιση . . . Η οθόνη του δεν παίζεται, σε σχέση πάντα με αυτή του 1020, σαφώς ανώτερη, σαφώς πιο γρήγορο . . . Για Cyan και κάμερα, ακομα δεν πρόλαβα να τσεκάρω καλά . . . Όχι καμια τρελη διάφορα σε σχέση πάντα με την Preview for developers . . . Edited July 8, 2014 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Παιδιά, είμαι λίγο πνιγμένος με δουλειές, μόλις φόρτισε, έκανε όλα τα settings από μόνο του, δίνοντας μόνο το Microsoft account . . . Τώρα το έπιασα λίγο στα χέρια μου . . . Γαλλικό είναι, πρόλαβε και εκανε ήδη 2 updates, μη με ρωτήσετε τι, ούτε ξέρω . . . Έχει ακουστικά στη συσκευασία, οχι όμως τη βάση για ασύρματη φόρτιση . . . Η οθόνη του δεν παίζεται, σε σχέση πάντα με αυτή του 1020, σαφώς ανώτερη, σαφώς πιο γρήγορο . . . Για Cyan και κάμερα, ακομα δεν πρόλαβα να τσεκάρω καλά . . . Όχι καμια τρελη διάφορα σε σχέση πάντα με την Preview for developers . . . Άντε καλορίζικο:) Μια χαρά τότε άρα τα γαλλικά σε σχεση με τα γερμανικά έχουν ακουστικά μέσα. Δίνε μας εντυπώσεις λίγο λίγο και πες μια πρώτη εντύπωση για την μπαταρία πως σου φαίνεται μετά απο κάποια χρηςη σε σχεση με το 1020. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Φαίνεται πολυ ομορφη συσκευή και βλεπωντας κάποια βιντεακια στο youtube ενθουσιαστικα με το μαυρο χρωμα πολυ μινιμαλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Μια χαρά τότε άρα τα γαλλικά σε σχεση με τα γερμανικά έχουν ακουστικά μέσα. Στη Γαλλία βάση κανονισμού πρέπει όλες οι συσκευές κινητής να έχουν μέσα ακουστικά. Είναι κάτι που παρατηρήθηκε και στα Nexus 5 αν θυμάμαι σωστά, που μόνο τα γαλλικά είχαν μέσα ακουστικά. Παράθεση Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Η συσκευή ειναι πραγματικα πανεμορφη, απλη, στιβαρη . . . Δυστυχως φοραει nano sim card και δεν προλαβα να αλλαξω του 1020 την micro sim, οποτε και δε μπορω να μιλησω αντικειμενικα για μπαταρια! Μεχρι τωρα ομως, με παρα πολυ Wifi, internet,, Facebook και music streaming μεσω Di.fm κανα δυωρο, ειναι στο 48% . . . Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Η συσκευή ειναι πραγματικα πανεμορφη, απλη, στιβαρη . . . Δυστυχως φοραει nano sim card και δεν προλαβα να αλλαξω του 1020 την micro sim, οποτε και δε μπορω να μιλησω αντικειμενικα για μπαταρια! Μεχρι τωρα ομως, με παρα πολυ Wifi, internet,, Facebook και music streaming μεσω Di.fm κανα δυωρο, ειναι στο 48% . . . Δεν εχεις περιεργεια να δεις την καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Η συσκευή ειναι πραγματικα πανεμορφη, απλη, στιβαρη . . . Δυστυχως φοραει nano sim card και δεν προλαβα να αλλαξω του 1020 την micro sim, οποτε και δε μπορω να μιλησω αντικειμενικα για μπαταρια! Μεχρι τωρα ομως, με παρα πολυ Wifi, internet,, Facebook και music streaming μεσω Di.fm κανα δυωρο, ειναι στο 48% . . . Καλοριζικο φίλε μου!! Σε παρακαλω μπορείς να γράψεις την έκδοση SW που έχει η συσκευή σου; και την Microsoft και την cyan. Σε ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Στη Γαλλία βάση κανονισμού πρέπει όλες οι συσκευές κινητής να έχουν μέσα ακουστικά. Είναι κάτι που παρατηρήθηκε και στα Nexus 5 αν θυμάμαι σωστά, που μόνο τα γαλλικά είχαν μέσα ακουστικά. Ναι σωστά έχεις δίκιο,τα ίδια στο nexus που το θυμήθηκα τώρα που το είπες.:p[color="# [/color]Η συσκευή ειναι πραγματικα πανεμορφη, απλη, στιβαρη . . . Δυστυχως φοραει nano sim card και δεν προλαβα να αλλαξω του 1020 την micro sim, οποτε και δε μπορω να μιλησω αντικειμενικα για μπαταρια! Μεχρι τωρα ομως, με παρα πολυ Wifi, internet,, Facebook και music streaming μεσω Di.fm κανα δυωρο, ειναι στο 48% . . . Αναμένουμε λοιπόν οταν βάλεις τη nano sim. Εγώ πάντως είμαι ήδη ετοιμοπόλεμος μιας και έχω ήδη(τη sim όχι το κινητό):p Και εδώ ενα απο τα πρώτα αναλυτικά review http://translate.google.com/translate?hl=de&langpair=de%7Cen&u=http://www.pocketpc.ch/magazin/testberichte/review-das-nokia-lumia-930-im-test-6680/ Edited July 8, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Να χε glance και xenon δε το συζητούσα καθόλου θα το χα ήδη παραγγείλει. Ειδικά xenon. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ήλθε και στο Σκρουτζ με αρκετά καλή τιμή https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=lumia+930 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ήλθε και στο Σκρουτζ με αρκετά καλή τιμή https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=lumia+930 Καλή η τιμή αλλα προτιμώ να δώσω παραπάνω να έχω 15-30 ημέρες DOA και άμεση αντικατάσταση με καινούργιο σφραγισμένο η πίστωση χρημάτων χωρίς ταλαιπωρίες. Αν μου τύχει η στραβή με ελλατωμςτικο άντε βρες άκρη μετά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Αυτό που λές ισχύει και για αγορά απο τα εδω καταστήματα π.χ. πλαισιο,public δεν ξέρω αν είναι 30 ημέρες το DOA αλλά 15 είναι σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Αυτό που λές ισχύει και για αγορά απο τα εδω καταστήματα π.χ. πλαισιο,public δεν ξέρω αν είναι 30 ημέρες το DOA αλλά 15 είναι σίγουρα. Σωστά πλαίσιο-public,αλλα το θέμα ειναι να βρούμε κανα μαγαζί να προσφέρει τις ίδιες ημέρες DOA σε πιο ελκυστική τιμή. Μόνο ενα μαγαζί ξέρω Γερμανία που βγαινει 530 μαζί με μεταφορικά και έχουν 15 ημέρες DOA αλλα δεν το έχουν άμεσα διαθέσιμο εώς τέλη εβδομάδας με αρχές επόμενης λογικά θα έχουν εκτός αν επιλέξεις expansys στα 560 και την άλλη μέρα σερβιριςμενο στο πιάτο μας :lol: Edited July 8, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Με πήραν πριν λίγο τηλέφωνο αν θέλω λευκό ελληνικής εισαγωγής στα 580 μπορώ να το έχω αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Με πήραν πριν λίγο τηλέφωνο αν θέλω λευκό ελληνικής εισαγωγής στα 580 μπορώ να το έχω αύριο. Και εγώ λευκό αν το πάρω,αλλα μια η έλλειψη glance μια το οτι δεν έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το κινητό με φρενάρουν. Ειναι και η τιμή βέβαια. Εώς 500 ευρώ αν το έβρισκα θα το έπαιρνα και υπάρχουν κάποια καταστήματα Γερμανία και Ολλανδία που κατω απο 500 ευρώ το δίνουν απλα όχι άμεσα αλλα εώς μέσα Ιουλίου θα το έχουν. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmike1 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Με πήραν από τη NOKIA ( Ελλάδος ), που το είχα προπαραγγείλει να μου πουν ότι ήρθε και να τους πω το χρώμα που το θέλω. Πήγα, το είδα, κάποιο ανοιχτό σε λειτουργία. Πράγματι, έχει καταπληκτική οθόνη, λίγο που το έτρεξα στο διαδίκτυο αρκετά γρήγορο. Έχει κάτι καινούριες εφαρμογές σχετικά με άλμπουμ φωτογραφιών και για τις δυνατότητές του σε μέγεθος είναι οριακά καλό ( για τα γούστα μου ) και αρκετά βαρύτερο ( σε σχέση με το 620 που έχω ). Για τη μπαταρία μου είπε αυτός που το χρησιμοποιούσε ότι είναι δυνατό. Τελικά, ελαττώματα δεν βλέπω εκτός από την τιμή του που είναι 599 ευρώ. Είμαι σε σκέψη να το πάρω και μάλλον πορτοκαλί, το οποίο δεν είναι ετοιμοπαράδοτο άμεσα, αλλά στις επόμενες μέρες. Πάντως, μου είπαν στη NOKIA, ότι φεύγει σαν τρελό και αν το θέλω να τους το πω άμεσα να το κρατήσουν. Απτά ! Παράθεση Πριν nokia 930, τώρα nokia 7.2 ! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πριν από καμία ωρίτσα έβαλα τη nano sim . . . Έχει απίστευτα δυνατό ακουστικό, σε σχέση πάντα με το 1020 . . . Ξεκουφάθηκα . . . Είναι έρωτας το άτιμο. . . Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πριν από καμία ωρίτσα έβαλα τη nano sim . . . Έχει απίστευτα δυνατό ακουστικό, σε σχέση πάντα με το 1020 . . . Ξεκουφάθηκα . . . Είναι έρωτας το άτιμο. . . Θετικό αυτό! Για πες μας φωτογραφίες σε εσωτερικό κυρίως χώρο ή με χαμηλό φωτισμό στα πιο δύσκολα πως το βλέπεις? Επίσης στα μενού του έχει διαφορά στη ταχύτητα απ το 1020 ή μόνο στο άνοιγμα των εφαρμογών? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πριν από καμία ωρίτσα έβαλα τη nano sim . . . Έχει απίστευτα δυνατό ακουστικό, σε σχέση πάντα με το 1020 . . . Ξεκουφάθηκα . . . Είναι έρωτας το άτιμο. . . Σε παρακαλω μπορείς να γράψεις την έκδοση SW που έχει η συσκευή σου; και την Microsoft και την cyan. Σε ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Σε παρακαλω μπορείς να γράψεις την έκδοση SW που έχει η συσκευή σου; και την Microsoft και την cyan. Σε ευχαριστώ πολυ Η εικόνα που έβαλε 2 σελίδες πριν δε σου κάνει; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5493007#post5493007 Παράθεση Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Η εικόνα που έβαλε 2 σελίδες πριν δε σου κάνει; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5493007#post5493007 Δεν την είχα προσέξει,σε ευχαριστώ. Φίλε Δούκα όταν μπορείς ποσταρε και μια αντίστοιχη εικόνα από το msft SW version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts