Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενα αλλο ρε παιδια τραβαμε φωτο τις αποθηκευει ετσι?αλλα οταν θελουμε να δουμε λεπτομερειες των φωτο μεγαπιξελ ημερομηνια κλπ που το βλεπουμε οι 3 τελιτσες δεν εχουν κατι στο μενου.:mad:

WindowsPhone ft.

Περιμενε, στα 10 θα το εχεις.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενα αλλο ρε παιδια τραβαμε φωτο τις αποθηκευει ετσι?αλλα οταν θελουμε να δουμε λεπτομερειες των φωτο μεγαπιξελ ημερομηνια κλπ που το βλεπουμε οι 3 τελιτσες δεν εχουν κατι στο μενου.:mad:

Θέλει ξεχωριστή εφαρμογή, όπως πχ τη Photo info!

Ή αλλιώς περιμένεις τα 10, όπως είπε ο φίλος πιο πάνω!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Θέλει ξεχωριστή εφαρμογή, όπως πχ τη Photo info!

Ή αλλιώς περιμένεις τα 10, όπως είπε ο φίλος πιο πάνω!

Υπαρχει στο μαγαζι αυτη η εφαρμογη;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Υπαρχει στο μαγαζι αυτη η εφαρμογη;

Υπάρχουν αρκετές. Βάλε το zoom που βλέπεις και φουλ ανάλυση το raw αρχείο.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Ευχαριστω για την πληροφορια περι info την κατεβασα.ενα τελευταιο που βλεπουμε σε τι αναλυση τραβαμε πχ 20 μεγαπιξελ κλπ γτ ολες οι φωτο μου γραφουν 5 μεγαπιξελ συμφωνα με την εφαρμογη.το μονο που βρισκω στην αναλυση ειναι 16:9 και 4:3 τα 20 μεγα που ειναι;

Ναι γιατί το κινητό σου τραβάει δύο φωτογραφίες... Μία είναι η επεξεργασμένη των 5ΜΡ για να μπορείς να την βλέπεις στο κινητό σου και μία η μεγαλύτερης ανάλυσης για επεξεργασία κτλ... Αν ανοίξεις τον file explorer ή βάλεις το κινητό στον υπολογιστή σου θα δεις ότι σε κάθε φώτο έχεις 2 αρχεία...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Ναι γιατί το κινητό σου τραβάει δύο φωτογραφίες... Μία είναι η επεξεργασμένη των 5ΜΡ για να μπορείς να την βλέπεις στο κινητό σου και μία η μεγαλύτερης ανάλυσης για επεξεργασία κτλ... Αν ανοίξεις τον file explorer ή βάλεις το κινητό στον υπολογιστή σου θα δεις ότι σε κάθε φώτο έχεις 2 αρχεία...

2?kαι που παει η δευτερη και δε μπορω να τη δω?σαν αρχειο εστω.

2?kαι που παει η δευτερη και δε μπορω να τη δω?σαν αρχειο εστω.

Μόνο στον υπολογιστή μπορείς να τη δεις , ή μέςω του file explorer (δεν είμαι σίγουρος για το 2ο). Είναι μόνο για επεξεργασία από άλλα αρχεία, δεν φαίνεται από τις Φωτογραφίες ή από τη Lumia Camera.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Σας εχει τυχει ποτε να χτυπησει το κινητο σας και να ακουγεται ο ηχος σαν...'χαλασμενος' ?!

Μου εχει τυχει 3-4 φορες στο ξυπνητηρι και απορησα.. Και στον ηχο κλησης μια φορα θυμαμαι..

Μου έχει τύχει εμένα, αλλά πίστευα πως είναι θέμα της TP. Το θέμα είναι πως το κάνω snooze και μετά από 5 λεπτά που θα ξαναχτυπήσει ακούγεται κανονικά.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Μου έχει τύχει εμένα, αλλά πίστευα πως είναι θέμα της TP. Το θέμα είναι πως το κάνω snooze και μετά από 5 λεπτά που θα ξαναχτυπήσει ακούγεται κανονικά.

Και σε μένα ακριβώς το ίδιο. Ευχομαί να μην χτυπήσει ετσι ο ηχος κλήσης μου :O

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Aλλαξα το καπάκι πίσω με 20 euro......ήξερα ότι έχει 60...μια χαρά ανανεώθηκε το 930 και έγινε πράσινο από άσπρο..Nokia care στο κέντρο Θεσσαλονίκη.

Μαζί με περαστικά με όλα.

Παντως το ξυπνητιρι μου χτυπαει χαμηλα σε ενταση και τοχω τερμα,ενω εχω τον ιδιο ηχο κλησης και βαραει δυνατα τελοςπαντων.:rolleyes:

....το μονο που βρισκω στην αναλυση ειναι 16:9 και 4:3 τα 20 μεγα που ειναι;

Πήγαινε στις ρυθμίσεις τις κάμερας και επέλεξε την ρύθμιση για jpg 5 + 16 Mpixel κατόπιν γύρισε τον λόγο πλευρών από 16:9 (βολικό) στον 4:3 (κλασικό) τότε αυτόματα η ανάλυση γυρνα σε σε 5 + 19 Mp ενεργά.

Την φωτο των 19 ή 16 Mp μπορείς να την δεις στο κινητό μέσω ενός file manager όπως του metro file manager, όμως δεν θα δεις καμμιά διαφορά. Μόνο στο desktop η σε μεγάλη οθόνη θα καταλάβεις ζουμάροντας την λεπτομέρεια των 19 Mp

Edited by ppkmoby

Πήγαινε στις ρυθμίσεις τις κάμερας και επέλεξε την ρύθμιση για jpg 5 + 16 Mpixel κατόπιν γύρισε τον λόγο πλευρών από 16:9 (βολικό) στον 4:3 (κλασικό) τότε αυτόματα η ανάλυση γυρνα σε σε 5 + 19 Mp ενεργά.

Την φωτο των 19 ή 16 Mp μπορείς να την δεις στο κινητό μέσω ενός file manager όπως του metro file manager, όμως δεν θα δεις καμμιά διαφορά. Μόνο στο desktop η σε μεγάλη οθόνη θα καταλάβεις ζουμάροντας την λεπτομέρεια των 19 Mp

πω πω σταυρολεξο στα αντροιντ δεν νεχει τετοια μπερδεματα αλλα χαλαλι της.

Αφού το Android δεν έχει PureView...

Χαχαχα τι σημαινει αυτο;

Ρε παιδια τραβαει φωτο σε 2 αναλυσεις και εγω συνηθως τραβαω φωτο και στελνω με μπλε δοντι στο πισι και απο εκτυπωνω στον εκτυπωτη.Στα αντροιντ ειναι απλο και 40 μεγαπιξελ τα δειχνη η οθονη και στελνει στο πισι και τυπωνω.Εδω πως θα βγαλω την 19αρα αφου δε τη βλεπω στο κινητο να κανω την ιδια διαδικασια για να τυπωσω αντι των 5 μεγα που βλεπω;

Μέσα από την εφαρμογή Φωτογραφίες όταν μπαίνεις σε μία εικόνα που έχεις τραβήξει σου έχει την επιλογή από κάτω «Άνοιγμα σε Lumia Camera»... Εκεί βλέπεις την μεγάλη φώτο...

Επίσης μπορείς να τη βρεις και από την εφαρμογή «Αρχεία» (τον file explorer της MS)...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Δε γραφει τπτ τετοιο φιλε μου βγαινει ενα τοξο πλατεια μια καρδουλα ενα μολυβι και ο σκουπιδοτενεκες.

Δεν μπορεί να μην το γράφει (Windows 8.1 έχεις έτσι?)

Βρίσκεται πάνω από το μενού με μεγάλα γράμματα πάνω στη φώτο... Αν δεν στο βγάζει κάνε ένα "tap" στη φωτογραφία...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Όπως προέβλεψε ο MIXOStsi[/member] ( :p ) τα μηνύματα σχετικά με αξεσουάρ μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο θέμα:

[Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

Συνεχίζουμε on topic :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλησπέρα παιδιά..κάτοχος και γω του 930 εδώ και 3 μέρες! Μήπως ξέρει κανείς από έγκυρη πηγή πότε θα πάρουμε τα 10 τα επίσημα?