Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το 930 δεν έχει γρήγορη ματιά??

Όχι, και ούτε πρόκειται να αποκτήσει.

Είναι θέμα hardware (screen memory).

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες σαν νέος κάτοχος του κινητού συνιδιτοποίησαοτι δεν έχει εφαρμογή μυνημάτων.

Μπορω να κατεβασω καποια??Εχετε καμια να προτείνετε??

Το παληκαρι που μου το πουλησε εχει τα windows 10 επανω...Αυτα είναι beta ή τα εδωσε η ms κανονικα??

Μπορώ να γυρισω στα 8.1 αν θέλω??

Sorry για τις απανωτες ερωτησεις...αλλά δεν ειχα ξανα wp!!!Είναι πρωτη φορα και προσπαθω να καταλαβω τι γινεται

Παίδες σαν νέος κάτοχος του κινητού συνιδιτοποίησαοτι δεν έχει εφαρμογή μυνημάτων.

Μπορω να κατεβασω καποια??Εχετε καμια να προτείνετε??

Το παληκαρι που μου το πουλησε εχει τα windows 10 επανω...Αυτα είναι beta ή τα εδωσε η ms κανονικα??

Μπορώ να γυρισω στα 8.1 αν θέλω??

Sorry για τις απανωτες ερωτησεις...αλλά δεν ειχα ξανα wp!!!Είναι πρωτη φορα και προσπαθω να καταλαβω τι γινεται

κατεβασε στο πισι το windows recovery συνδεσε το κινητο και θα σε γυρισει σε 8.1.τα 10 ειναι beta ακομη..κανονικα επρεπε να στο δωσει με 8.1 το κινητο..το τελευταιο official δηλαδη..

Τι εννοείς δεν έχει εφαρμογή μηνυμάτων!? :confused:

Τα 10 είναι beta και έχουν bugs. Να γυρίσεις στα 8.1 κατεβάζοντας το Windows Device Recovery Tool

ΥΓ: Έγραφα ταυτόχρονα με tolispao13

:rtfm:

ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις....

Τι bugs εχουν εντοπιστεί στα 10αρια?? Εμένα μέχρι στιγμής λιγάκι που το έχω δουλέψει μια χαρά μου φαινεται...Εννοείται οτι θα γυρίσω στα 8,1 οταν παω σπιτι...απλά απο περιεργεια ρωταω...

Ναι δεν εχει εφαρμογη μυνηματων οταν παω σε καποια επαφη να στειλω μυνημα μου λεει πρεπει να κατεβασετε καποια εφαρμογη για να εκτελεστει αυτη η ενεργεια...και μου ανοιγει το store!

Επίσης διαβασα για το μικροφωνο πιο πισω και ειδα οτι ουτε σε εμενα λειτουργει σε ανοιχτει ακροαση!!!Εχω την αποδειξη αγορας και ειμαι ακομα σε εγγυηση τι λετε αξιζει να το παω??Η θα ξαναχαλασει...

Τελος για να το παω στη Νοκια πρεπει να γυρισω στα 8,1 αλλιως θα θεωρησουν οτι εχει γινει παραβιαση και θα χασω την εγγυηση σωστα??

Τελος για να το παω στη Νοκια πρεπει να γυρισω στα 8,1 αλλιως θα θεωρησουν οτι εχει γινει παραβιαση και θα χασω την εγγυηση σωστα??

Καλορίζικο καταρχήν και καλώς ήρθες...

Εννοείται πως όταν πας σε Nokia Care θα πρέπει να γυρίσεις στην επίσημη έκδοση καθώς σε δοκιμαστικές το τηλέφωνο τίθεται εκτός εγγύησης.

Επίσης η συζήτηση για τα Windows 10 Mobile επειδή είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο γίνεται αυστηρά στο θέμα Windows 10 technical preview (Insider Program) ώστε να μην μπερδεύουμε τους υπόλοιπους χρήστες... Οπότε οποιαδήποτε άλλη απορία έχεις σχετικά με την Technical Preview των Windows 10 ή με τον τρόπο απεγκατάστασης τους απευθύνσου στο συγκεκριμένο θέμα...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Η επιστροφη στα 8.1 είναι εύκολη??Με καθοδηγει το προγραμμα της MS??

Πρέπει να προσέξω κάτι??

Σε όσους χαλασε το μικρόφωνο που απο οτι εχω καταλαβει ειναι οι περισσοτεροι αφου το επισκετασαν ξανα ειχαν προβλημα μετα??

Προσπαθω να δω αν αξιζει να μπω στην διαδικασια να το φτιαξω δεδομενου οτι θα μεινω αρκετο καιρο χωρις κινητο...

Πως μπορω να δω τι εκδοση εχω??

Υ.Γ Παντως πολυ καλη η πρωτη εικόνα απο τα Windows!!!Ωραία εμπειρία μεχρι στιγμής.....Μακάρι να με βολέψει και σε θεμα εφαρμογών και θα μείνω εδώ για πάντα μου φαινεται..

Edited by geoman1987

Η διαδικασία με το recovery είναι πολύ εύκολη . Να την κανεις υπάρχει περίπτωση να φτιάξει το τηλέφωνο σου. Σε κάποιους χρηστες έκανε δουλειά σε άλλους όχι . Δοκίμασε το

Σου έφτιαξε μήπως η ανοιχτή ακρόαση τωρα που γύρισες στη denim ? Απλά να ξέρεις τα windows 10 είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο έχουν bugs ακόμα . Εμένα στο 920 μια έκδοση πριν κανα 2-3 βδομάδες μου τελειωνε τη μπαταρία σε 5-6 ωρες . Λίγο υπομονή κοντεύουν οι μέρες για την official έκδοση

οταν γυρισα στα 8,1 που το τσεκαρα το μικροφωνο εξακολουθουσε να μην λειτουργει..

Τωρα που ξαναγυρισα στα 10αρια δεν το εχω δοκιμασει ακομα σε ανοιχτη ακροαση...αλλα νομιζω πως δεν θα λειτουργει...

Η απορια μου ειναι να αξξιζει να μπω στον κοπο να το φτιαξω μεσω της εγγυησης??

Θα με καλυψει η εγγυηση??Το ρωταω γιατι το τηλεφωνο ειναι απο καποιο skroutzoμαγαζο και εχει το firmware της wind.it επανω...το βλεπω οταν ανοιγει...

Μηπως μου πουν δεν καλυπτεσαι στην Ελλαδα??

ελληνικο Product Code για 930 black ποιο ειναι;

τελικα ειναι πολυ ευκολο με τον οδηγο του δευτερου τροπου. απλα επρεπε να αναφερθει οτι το αρχειο που πρεπει να αντογραψουμε ,μπορει να μας λεει ο υπολογιστης υπαρχει και εμεις να επιλεξουμε αντοκατασταση.

Edited by MAZ207
Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά ότι τα μηνύματα που αφορούν την Technical Preview έκδοση των Windows 10 Mobile γίνονται αποκλειστικά και μόνο στο θέμα Windows 10 technical preview (Insider Program). Ο λόγος είναι ότι πρόκειται για δοκιμαστική έκδοση και μπορεί να μπερδέψει κάποια μέλη η όλη κουβέντα αφού αλλάζουν πολλά (εφαρμογές λειτουργίες κτλ). Μέχρι να βγει λοιπόν η επίσημη έκδοση θα απευθύνεστε μόνο στο παραπάνω θέμα για οτιδήποτε αφορά τα Windows 10 Mobile Technical Preview.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται οι moderators να κάνουμε τρία ποστ σε κάθε σελίδα να το θυμίζουμε.

Αυτή τη φορά τα περισσότερα μεταφέρθηκαν στο θέμα. Την επόμενη θα διαγράφονται χωρίς καμία προειδοποίηση.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείτε να επικοινωνίστε μαζί μου με PM

Συνεχίζουμε στο θέμα μας.

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλησπέρα συμφορουμίστες. Ως παλιός κάτοχος του 930 να σημειώσω κι εγώ ότι παρουσίασε το γνωστό πρόβλημα με το μικρόφωνο στην ανοικτή ακρόαση ( δεν με ακούνε ). Στη Nokia Care που επισκέφτηκα μου είπαν ότι πρέπει να πάει στο εξωτερικό για να αλλάξουν ίσως την μητρική και ότι άλλο χρειάζεται κι εφόσον είναι στην εγγύηση δεν έχω χρέωση.

Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να κάνω format, να λείπει για κανά εικοσαήμερο ( τόσο μου είπαν ) και όταν έρθει, ξανά από την αρχή οι ρυθμίσεις.

Αυτό που με ενοχλεί από το κινητό είναι η μπαταρία του. Με χρήση ( γι' αυτό το έχουμε - πολλές κλήσεις, λίγο διαδίκτυο και παιχνίδι ), τη μέρα δεν τη βγάζει. Κρίμα.

Ψάχνω να βρω μια αξιόπιστη συσκευή γρήγορης φόρτισης του κινητού ( επαναφορτιζόμενος φορτιστής που δουλεύει μόνο με μπαταρία ), να το χω μαζί μου και να το κουμπώνω πάνω στο κινητό όταν η μπαταρία σβήνει. Με ενοχλεί η ανησυχία και η οικονομία χρήσης, όταν φοβάμαι ότι το κινητό θα μείνει από μπαταρία.

Περιμένω τις όποιες απόψεις σας.

Ευχαριστώ.

Πριν nokia 930, τώρα nokia 7.2 ! :rolleyes:

Καλησπέρα συμφορουμίστες. Ως παλιός κάτοχος του 930 να σημειώσω κι εγώ ότι παρουσίασε το γνωστό πρόβλημα με το μικρόφωνο στην ανοικτή ακρόαση ( δεν με ακούνε ). Στη Nokia Care που επισκέφτηκα μου είπαν ότι πρέπει να πάει στο εξωτερικό για να αλλάξουν ίσως την μητρική και ότι άλλο χρειάζεται κι εφόσον είναι στην εγγύηση δεν έχω χρέωση.

Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να κάνω format, να λείπει για κανά εικοσαήμερο ( τόσο μου είπαν ) και όταν έρθει, ξανά από την αρχή οι ρυθμίσεις.

Αυτό που με ενοχλεί από το κινητό είναι η μπαταρία του. Με χρήση ( γι' αυτό το έχουμε - πολλές κλήσεις, λίγο διαδίκτυο και παιχνίδι ), τη μέρα δεν τη βγάζει. Κρίμα.

Ψάχνω να βρω μια αξιόπιστη συσκευή γρήγορης φόρτισης του κινητού ( επαναφορτιζόμενος φορτιστής που δουλεύει μόνο με μπαταρία ), να το χω μαζί μου και να το κουμπώνω πάνω στο κινητό όταν η μπαταρία σβήνει. Με ενοχλεί η ανησυχία και η οικονομία χρήσης, όταν φοβάμαι ότι το κινητό θα μείνει από μπαταρία.

Ευχαριστώ.

Προσωπικά με τα 8.1, έβγαζα μιάμιση μέρα. Για την ακρίβεια στην οικονομία μπαταρίας, μου έβγαζε πως έχω 28-32 ώρες κάθε φόρα. Με τοποθεσία, δεδομένα και WiFi μόνιμα ανοιχτά...

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Ευχαριστώ.

Δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις το 930, αλλά το ενδεχόμενο να θέλεις άλλη μπαταρία το σκέφτηκες καθόλου;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Παιδια υπαρχει κανεις που να επισκευασε το μικροφωνο του μεσω της Νοκια Care??

Αξιζει τον κοπο να το παω για επισκευη οσο ειμαι στην εγγυηση??

Αφου το φτιαξουν πως μπορουμε να ξερουμε οτι δεν θα ξαναχαλασει???Και την πλακετα ολοκληρη να σου αλλάξουν θεωρητικα παλι θα χαλασει αν δεν εχουν αλλαξει κατι επανω της δεδομενου οτι εχει χαλασει το μικροφωνο σχεδον σε ολους...Δηλαδη ειναι καθαρα ελλατωμα της πλακετας...

Παιδια υπαρχει κανεις που να επισκευασε το μικροφωνο του μεσω της Νοκια Care??

Αξιζει τον κοπο να το παω για επισκευη οσο ειμαι στην εγγυηση??

Αφου το φτιαξουν πως μπορουμε να ξερουμε οτι δεν θα ξαναχαλασει???Και την πλακετα ολοκληρη να σου αλλάξουν θεωρητικα παλι θα χαλασει αν δεν εχουν αλλαξει κατι επανω της δεδομενου οτι εχει χαλασει το μικροφωνο σχεδον σε ολους...Δηλαδη ειναι καθαρα ελλατωμα της πλακετας...

Σελίδα 205 του thread τα εξηγώ ωραία (Αλέφαντος).

Κάποιοι επιμένουν οτι είναι θέμα software και περιμένουν απο την M$$ να δώσει λύση με κάποιο patch/update, ή (ακόμα χειρότερα) περιμένουν τα Windows 10 επισήμως...Αν αργήσω παιδιά φάτε, μην με περιμένετε...:-)

Στο θέμα μας :

1 μήνα αισίως και ακόμα περιμένω...κάτι ψελλίζανε στο Nokia Care περί "ανταλλακτικών σε έλλειψη" κτλ.

Φυσικά (και προφανώς) αξίζει, εκτός και αν θέλεις να πληρώσεις από την τσέπη σου για επισκευή/αντικατάσταση μητρικής εκτός εγγύησης.

ΔΕΝ το ξέρουμε.

ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΛΑΣΕΙ 100% μέσα σε 1 χρόνο το πολύ (στο υπογράφω αν θέλεις).

Θα το ξαναπάμε για επισκευή όσο είναι στην εγγύηση. Μετά την διετία θα το πουλήσουμε (ή θα χαρίσουμε στη γυναίκα-γκόμενα) και θα πάρουμε 950xl (ΑΝ είναι αξιόπιστο) ή πάλι σε iPhone με ότι αυτό συνεπάγεται.

Κρίμα.

Tεράστιο αυτογκόλ της M$$/Nokia να υποφέρει η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ της από τέτοια ελεεινά προβλήματα. Κατά τα άλλα μια ΥΠΕΡΟΧΗ, άκρως ερωτεύσιμη συσκευή, δεν το συζητάμε..

Edited by Redragon7

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Σελίδα 205 του thread τα εξηγώ ωραία (Αλέφαντος).

Κάποιοι επιμένουν οτι είναι θέμα software και περιμένουν απο την M$$ να δώσει λύση με κάποιο patch/update, ή (ακόμα χειρότερα) περιμένουν τα Windows 10 επισήμως...Αν αργήσω παιδιά φάτε, μην με περιμένετε...:-)

Στο θέμα μας :

1 μήνα αισίως και ακόμα περιμένω...κάτι ψελλίζανε στο Nokia Care περί "ανταλλακτικών σε έλλειψη" κτλ.

Φυσικά (και προφανώς) αξίζει, εκτός και αν θέλεις να πληρώσεις από την τσέπη σου για επισκευή/αντικατάσταση μητρικής εκτός εγγύησης.

ΔΕΝ το ξέρουμε.

ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΛΑΣΕΙ 100% μέσα σε 1 χρόνο το πολύ (στο υπογράφω αν θέλεις).

Θα το ξαναπάμε για επισκευή όσο είναι στην εγγύηση. Μετά την διετία θα το σουτάρουμε και θα πάρουμε 950xl (ΑΝ είναι αξιόπιστο) ή πάλι σε iPhone (με ότι αυτό συνεπάγεται).

Κρίμα. Tεράστιο αυτογκόλ της M$$/Nokia να υποφέρει η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ της από τέτοια ελεεινά προβλήματα. Κατά τα άλλα μια ΥΠΕΡΟΧΗ, άκρως ερωτεύσιμη συσκευή, δεν το συζητάμε..

Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ...Αν έχει θέμα η πλακέτα και ας πουμε ζεστένεται στο συγκεκριμένο σημείο μια αλλαγή δεν θα λύσει το προβλημα αφου θα ξαναχαλασει!!!

Το πισω μικροφωνο έχει να κανει και με την εγγραφη βιντεο??Στο ποσο καλα γραφει τους ηχους το κινητο??

Γιατί μου φαινεται καπως αδυναμος ο ηχος που γραφει στο βιντεο.

Μπορεί να διαφέρουν οι περιπτώσεις.

Εγώ το 'χω απο 2/15...

Το πρόβλημα το είδα όταν τράβηξα βίντεο ενώ είχα tech preview 10αρια. Το αριστερό κανάλι παίζει πολύ πιο αδύναμα, καθόλου σχεδόν, απ' το δεξί αλλά δεν ασχολήθηκα γιατί σκέφτηκα ότι ήταν θέμα software. Μετά άρχισα να βλέπω τις αναφορές για θέμα στα μικρόφωνα, επιστροφές, πλακέτες και άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες. Οπότε και το δοκίμασα στα hardware tests της ΝΟΚΙΑ. Τα μικρόφωνα δουλεύουν κανονικά και η αρίθμηση τους έχει ως εξής:

Mic 1: Κάτω απ' το Windows Key

Mic 2: Πίσω κάτω το πιο κοντινό στο μεγάφωνο

Mic 3: Πίσω πάνω το πιο κοντινό στη κάμερα

Mic 4: Μπροστά στο ακουστικό της συσκευής

(με μια μικρή επιφύλαξη αν τα θυμάμαι καλά)

Κανονικά οποιοδήποτε Nokia Care έχει τη δυνατότητα να το τεστάρει μέσα σε 10'. Ζητήστε το. Είναι στα Tests του Product Support Tool for Store.

:rtfm:

Στην σελίδα της Nokia υπάρχουν άτομα που αλλάξανε πλακέτα δούλεψε μια χαρα το μικρόφωνο και μετά από κάποιους μήνες ξαναχαλασε . Καμια επίσημη ανακοίνωση απο την νοκια-Microsoft υπάρχει? Έχει δει κανεις κάτι ? Πάντως είναι κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά για μια προβληματική συσκευή και η νοκια-Microsoft να κάνει τα στραβά μάτια και να μη δίνει σημασία. Χίλιες φορές vw diesel με πειραγμένο λογισμικό παρα 930 :P

Εγω ξερετε τι αναρωτιεμαι;

Ωραια ας υποθεσουμε οτι δεν μπορει η ms να το φτιαξει το μικροφωνο και οσες πλακετες κ αν αλλαξεις αργα ή γρηγορα θα χάλασει....

Γιατι τουλαχιστον δεν δινει μια ενημερωση στις εφαρμογες που χρησιμοποιουν τα πισω μικροφωνα που χαλανε...να σταματησουν να χρησιμοποιουν αυτο το μικροφωνο και να χρησιμοποιουν το μπροστα;;

Σου κλείνει ή κατεβαίνει αρκετά χαμηλά σαν ποσοστό η μπαταρία; [λ.χ. 20-15%]

Καλησπέρα. Κατεβαίνει σταδιακά η μπαταρία στη διάρκεια της μέρας και στο τέλος, αν γίνεται η συνήθης χρήση φτάνει σε μικρά ποσοστά και θα σβήσει. Έχω προσέξει ότι η χρήση internet, το άνοιγμα email τρώνε αρκετή μπαταρία, όπως και το μόνο παιχνίδι που παίζω Candy Crush.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν δικαιολογείται τέτοια συσκευή να έχει τόσο μικρή αυτονομία. Και να τονίσω ότι χρόνο κλείνει σε δύο μήνες.

Πριν nokia 930, τώρα nokia 7.2 ! :rolleyes: