duc Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Τώρα τελευταία μου κάνει κάτι ανεξήγητα restart η συσκευή(1-2 φορές την ημέρα). Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο? Σε εμένα όχι φίλε μου. Εμένα μου έκανε κάτι κουφό δυο φορές, ενώ ήμουν στο Facebook και πήγα να πατήσω κάποια γράμματα πολύ γρήγορα, όλη η οθόνη ζουμάρισε όλα έγιναν τεράστια και αναγκαστικά restart για να επανέρθει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Σε εμένα όχι φίλε μου. Εμένα μου έκανε κάτι κουφό δυο φορές, ενώ ήμουν στο Facebook και πήγα να πατήσω κάποια γράμματα πολύ γρήγορα, όλη η οθόνη ζουμάρισε όλα έγιναν τεράστια και αναγκαστικά restart για να επανέρθει. Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το μεγεθυντικό φακό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Με nano-sim (Wind-συμβόλαιο) που υποστηρίζει 4G δεν βλέπω 4G κι ας έχω γυρίσει τα data σε αυτή την ρύθμιση, τι μπορεί να φταίει? Έχω ξεχάσει κάτι? Αν θυμάμαι καλά υποστηρίζει 800/1800/2600 LTE... Δείχνει LTE ή 4G ένδειξη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ποια εφαρμογή είναι φίλε μου αυτή ; amazing weather hd Αυτή έχω και εγώ αλλα υπάρχουν και άλλες στο κατάστημα δωρεάν που κάνουν αυτή την δουλειά Με nano-sim (Wind-συμβόλαιο) που υποστηρίζει 4G δεν βλέπω 4G κι ας έχω γυρίσει τα data σε αυτή την ρύθμιση, τι μπορεί να φταίει? Έχω ξεχάσει κάτι? Αν θυμάμαι καλά υποστηρίζει 800/1800/2600 LTE... Δείχνει LTE ή 4G ένδειξη? εμενα με wind συμβόλαιο εμφανίζει το Η ενώ σε 3G εμφανίζει το E Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το μεγεθυντικό φακό; Πρώτη φορά το ακούω, πως πάω να το τσεκάρω..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Πρώτη φορά το ακούω, πως πάω να το τσεκάρω..... Ρυθμίσεις>διευκόλυνση πρόσβασης και απενεργοποιείς την επιλογή "μεγεθυντικός φακός οθόνης". Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 exei κανεις linux ubuntu να μου πει γιατι δεν βλεπει το κινητο και πως θα το δει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 εμενα με wind συμβόλαιο εμφανίζει το Η ενώ σε 3G εμφανίζει το E το Η+ και Η είναι καλύτερα από το Ε (Edge), οπότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Το πληροφορίες και πρόσθετα γιατί αναβαθμίζεται?τι προσφέρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Κάτοχος κι εγω της συσκευής απο χθες. Πολύ όμορφο, ποιοτικό αλλά αρκετά βαρύ. Ήρθε με cyan και αναβάθμισα κατευθείαν σε denim προτού αρχίσω το στήσιμο της συσκευής. double tap υποστηρίζει για ξεκλείδωμα ή μόνο με το πλαϊνό κουμπί ανοιγοκλείνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Κάτοχος κι εγω της συσκευής απο χθες. Πολύ όμορφο, ποιοτικό αλλά αρκετά βαρύ. Ήρθε με cyan και αναβάθμισα κατευθείαν σε denim προτού αρχίσω το στήσιμο της συσκευής. double tap υποστηρίζει για ξεκλείδωμα ή μόνο με το πλαϊνό κουμπί ανοιγοκλείνει; Καλορίζικο! Double tap υποστηρίζει. Θα το βρεις αν πας ρυθμίσεις>αφή. Το μόνο που δεν υποστηρίζεται είναι η glance screen. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλορίζικο! Double tap υποστηρίζει. Θα το βρεις αν πας ρυθμίσεις>αφή. Το μόνο που δεν υποστηρίζεται είναι η glance screen. Απλά πιάνει οποτε θελει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλορίζικο! Double tap υποστηρίζει. Θα το βρεις αν πας ρυθμίσεις>αφή. Το μόνο που δεν υποστηρίζεται είναι η glance screen. Eυχαριστώ πολύ! Μήπως μπορείς να μου πεις απο τα παρακάτω στοιχεία αν είμαι στην τελευταία έκδοση και αν είναι συγκεκριμένου παρόχου ή unbranded; έκδοση ΛΣ 8.10.14219.341 πάροχος κινητής τηλεφωνίας MV DTAG AT GR NL PL RO SK moblie operator 000-33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Eυχαριστώ πολύ! Μήπως μπορείς να μου πεις απο τα παρακάτω στοιχεία αν είμαι στην τελευταία έκδοση και αν είναι συγκεκριμένου παρόχου ή unbranded; έκδοση ΛΣ 8.10.14219.341 πάροχος κινητής τηλεφωνίας MV DTAG AT GR NL PL RO SK moblie operator 000-33 Έχω την εντύπωση ότι είναι branded της Cosmote. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Έχω την εντύπωση ότι είναι branded της Cosmote. Ξέχασα να αναφέρω οτι το πήρα απο τον Γερμανό, αρα πολύ πιθανό αυτό που λες. Δεν υπάρχει στο μενού πάντως καμία εφαρμογή της εταιρείας ούτε κάποιο logo κατα την επανεκκίνηση της συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Eυχαριστώ πολύ! Μήπως μπορείς να μου πεις απο τα παρακάτω στοιχεία αν είμαι στην τελευταία έκδοση και αν είναι συγκεκριμένου παρόχου ή unbranded; έκδοση ΛΣ 8.10.14219.341 πάροχος κινητής τηλεφωνίας MV DTAG AT GR NL PL RO SK moblie operator 000-33 Europe unbranded είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Europe unbranded είναι Ωραία, να φανταστώ είναι απο τα πρώτα που αναβαθμίζονται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Απλά πιάνει οποτε θελει Πάντα πιάνει αρκεί να γίνει σωστά στο ίδιο σημείο.....όταν το χτυπάω τσαπατσούλικα από ένα πόντο και πάνω δε πιάνει και καλά κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Πάντα πιάνει αρκεί να γίνει σωστά στο ίδιο σημείο.....όταν το χτυπάω τσαπατσούλικα από ένα πόντο και πάνω δε πιάνει και καλά κάνει. Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες, εμένα προσωπικά μόνο τρεις φορές, μάλλον "κόλλησε", και δεν άνοιγε με το double tap. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Και σε μένα πιάνει πάντα. Αυτό που σχεδόν με τίποτα δεν πιάνει είναι το hey Cortana. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Γεια σας παιδες! Σκεφτομαι σοβαρα να ερθω προς την πλευρα σας μετα το φανταστικό LG G2! Εχω μερικες ερωτησεις: 1) Η αναφορα παραδοσης συνεχιζει να ερχεται σαν ξεχωριστο μηνυμα? 2) Σε viber και fb messenger ερχονται ειδοποιησεις αμεσα? Ειδικα σε messenger! 3) Αναμενεται με τα 10αρια να βαλουν το κουμπι για τα δεδομενα στην μπαρα του notification menu? 4) Push ειδοποιησεις ερχονται αμα ρυθμισεις το gmail σου στο email? 5) Οταν σε παιρνουν τηλ και το εχεις στο δυνατο, συνεχιζει η δονηση να γινεται μονο για μια φορα και οχι για οσο χτυπάει? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Γεια σας παιδες! Σκεφτομαι σοβαρα να ερθω προς την πλευρα σας μετα το φανταστικό LG G2! Εχω μερικες ερωτησεις: 1) Η αναφορα παραδοσης συνεχιζει να ερχεται σαν ξεχωριστο μηνυμα? 2) Σε viber και fb messenger ερχονται ειδοποιησεις αμεσα? Ειδικα σε messenger! 3) Αναμενεται με τα 10αρια να βαλουν το κουμπι για τα δεδομενα στην μπαρα του notification menu? 4) Push ειδοποιησεις ερχονται αμα ρυθμισεις το gmail σου στο email? 5) Οταν σε παιρνουν τηλ και το εχεις στο δυνατο, συνεχιζει η δονηση να γινεται μονο για μια φορα και οχι για οσο χτυπάει? 1) Ναι 3) Θα αργησουν τα 10ρια, εγω βλεπω χειμωνα. 4) Ναι. Δεν ξερω για ηχο αλλα στο tile και στο action center τα βλεπω αμεσα. ΥΓ Εγω που θελω να παω σε LG G2, κανουμε ανταλλαγη; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 3) Αναμενεται με τα 10αρια να βαλουν το κουμπι για τα δεδομενα στην μπαρα του notification menu? Αυτό υπάρχει ήδη στα 8.1 με Denim update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Γεια σας παιδες! Σκεφτομαι σοβαρα να ερθω προς την πλευρα σας μετα το φανταστικό LG G2! Εχω μερικες ερωτησεις: 1) Η αναφορα παραδοσης συνεχιζει να ερχεται σαν ξεχωριστο μηνυμα? 2) Σε viber και fb messenger ερχονται ειδοποιησεις αμεσα? Ειδικα σε messenger! 3) Αναμενεται με τα 10αρια να βαλουν το κουμπι για τα δεδομενα στην μπαρα του notification menu? 4) Push ειδοποιησεις ερχονται αμα ρυθμισεις το gmail σου στο email? 5) Οταν σε παιρνουν τηλ και το εχεις στο δυνατο, συνεχιζει η δονηση να γινεται μονο για μια φορα και οχι για οσο χτυπάει? 2) Έρχονται άμεσα ναι. Και όπως είπες, ειδικά στο messenger. 3) υπάρχει ήδη απο την 8.1, και όχι μόνο για αυτό. 4)Έρχονται κανονικότατα και επίσης μπορείς να ρυθμίσεις πως θες να ενημερώνεσαι (ήχο - μπάρα - δόνηση, ή ένα - δύο απο αυτά μαζί) 5)Κανονικά χτυπάει η δόνηση για όσο διαρκεί η κλήση (νομίζω, την πρώτη φορά που το έβαλα το έβαλα και μετά το έκλεισα :P) Για το πρώτο δεν ξέρω να σου πώ γιατί έχω σταματήσει την αναφορά εδώ και χρόνια. Νομίζω όμως πως δεν έρχεται ξεχωριστό μήνυμα, αν και παίζει να μπορείς να το ρυθμίσεις. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Γεια σας παιδες! Σκεφτομαι σοβαρα να ερθω προς την πλευρα σας μετα το φανταστικό LG G2! Εχω μερικες ερωτησεις: 1) Η αναφορα παραδοσης συνεχιζει να ερχεται σαν ξεχωριστο μηνυμα? 2) Σε viber και fb messenger ερχονται ειδοποιησεις αμεσα? Ειδικα σε messenger! 3) Αναμενεται με τα 10αρια να βαλουν το κουμπι για τα δεδομενα στην μπαρα του notification menu? 4) Push ειδοποιησεις ερχονται αμα ρυθμισεις το gmail σου στο email? 5) Οταν σε παιρνουν τηλ και το εχεις στο δυνατο, συνεχιζει η δονηση να γινεται μονο για μια φορα και οχι για οσο χτυπάει? 1. Ναι 2. Ναι 3. Υπάρχει ήδη 4. Ναι 5. Νομίζω ναι. Δεν χρησιμοποιώ δόνηση Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts