Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να συγχρονίσεις το Gmail σου ... Κανονικά ... Με μόνο ίντερνετ η μπαταρία κρατάει μια μερα με νορμάλ χρήση ... Απο εφαρμογές υπάρχουν οι πιο σημαντικές και όσο περνάει ο καιρός έρχονται κ άλλες συνεχώς ... Τι περίπου εφαρμογές χρησιμοποιείς να σου πω ακριβώς ..! Απο κολλήματα μάλλον κανεις πλάκα !!

Καλημέρα και από μένα. Μόλις δυο ημερών χρηστης 930 και windows phone γενικά και πολυ ευχαριστημένος!

Θα ήθελα και γω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος ή κάποιο app να συγχρονίζει και τα notes του Gmail.

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πέντε σχεδόν μήνες πριν αγόρασα μεταχειρισμένο ένα 930 και το ερωτεύτηκα! Αναγκάστηκα όμως να το αποχωριστώ λόγω του θέματος με την μοβ οθόνη. Σήμερα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το επιλέξω πάλι αν και είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο 830 κυρίως λόγω glance και τιμής φυσικά.

Θα αγοράσω το κινητό καινούριο και θα ήθελα να ξέρω, υπάρχει τρόπος να εξαλείψω την την πιθανότητα αγοράς προβληματικής συσκευής σήμερα; Έστω με κάλυψη και εγγύηση του μαγαζιού; Μήπως στις "νέες" παρτίδες το πρόβλημα δεν αναφέρεται πλέον;

3>4

Πέντε σχεδόν μήνες πριν αγόρασα μεταχειρισμένο ένα 930 και το ερωτεύτηκα! Αναγκάστηκα όμως να το αποχωριστώ λόγω του θέματος με την μοβ οθόνη. Σήμερα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το επιλέξω πάλι αν και είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο 830 κυρίως λόγω glance και τιμής φυσικά.

Θα αγοράσω το κινητό καινούριο και θα ήθελα να ξέρω, υπάρχει τρόπος να εξαλείψω την την πιθανότητα αγοράς προβληματικής συσκευής σήμερα; Έστω με κάλυψη και εγγύηση του μαγαζιού; Μήπως στις "νέες" παρτίδες το πρόβλημα δεν αναφέρεται πλέον;

Η αλήθεια είναι πως πλέον δεν ακούγεται το πρόβλημα με την μωβ οθόνη. Έχω την εντύπωση πως έχει διορθωθεί με κάποιο update.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Η αλήθεια είναι πως πλέον δεν ακούγεται το πρόβλημα με την μωβ οθόνη. Έχω την εντύπωση πως έχει διορθωθεί με κάποιο update.

Μπα! Κολλητός μου έχει αναβαθμισμένο με το πρόβλημα να παραμένει. Αυτό με τρομάζει πολύ, το ότι τρεις συσκευές, με αυτή που έδωσα, γνωρίζω, και οι δύο έχουν το πρόβλημα. Συνάδελφος που το πήρε από clove πρόσφατα δεν έχει πρόβλημα το έλεγξα.

Edited by Stoupi
3>4

Μπα! Κολλητός μου έχει αναβαθμισμένο με το πρόβλημα να παραμένει. Αυτό με τρομάζει πολύ, το ότι τρεις συσκευές, με αυτή που έδωσα, γνωρίζω, και οι δύο έχουν το πρόβλημα.

Πάντως εδώ στο θέμα της συσκευής έχει πολύ καιρό να αναφέρει κάποιος κάτοχος το συγκεκριμένο πρόβλημα και σε όσα 930 έχω δει δεν το έχω συναντήσει.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Νεος κατοχος κι εδω,αγορα απο κεντρικο καταστημα στην Αθηνα στα 356 ευρω,κανενα προβλημα με μωβ οθονη,κανενα μα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με υπερθερμανση,απιστευτη οθονη και εξαιρετικη κατασκευη! Η μπαταρια του βγαζει ανετα τη μερα με μεση προς βαρια χρηση!

παιδια μια εβδομαδα αφου το αγορασα απο vodafone με επιδοτηση μου παρουσιασε μια μεγαλη κιτρινιλα η οθονη στο κεντρο απο την πλευρα των κουμπιων.το πηγα σε nokia care.κακιστη εξυπηρετηση.μετα απο μια εβδομαδα τσακωμων στο ποτε θα εχω πισω το κινητο και τι θα του εχουν κανει σημερα μου ειπαν πως τεταρτη θα ειναι ετοιμο με αλλαγμενη οθονη.μεγαλη ξενερα.ελπιζω να μην φαινεται τιποτα απο την επισκευη.εχει τυχει σε κανεναν αυτο?

Υ.Γ. το τηλεφωνο ουτε επεσε πυτε τιποτα.το βραδυ ηταν μια χαρα,το πρωι ειχε προβλημα

Μάλλον έπρεπε να το επιστρέψεις στην vodafone και να σου δώσουν άλλο με χρήση DOA και να μην ασχοληθείς καθόλου με αλλαγή οθόνης.

Πήγες στην vodafone και σε παραπέμψανε σε nokia care?

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Την προηγουμενη πεμπτη (αν θυμαμαι καλα) το πηρε συναδελφος στη δουλεια.καμια μωβ οθονη ουτε υπερθερμανση.ολα μια χαρα.επιδοτηση wind.

Μονο με την μπαταρια εχει θεμα μιας και θαθελε να του κρατα πανω απο 2 μερες.προερχεται απο αρχαιο νοκια και εχει μαθει αλλιως....

Θα συνηθισει...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

το πήγα στην Vodafone και με παρέπεμψαν σε Nokia Care για πιο γρηγορη εξυπηρέτηση.μου είπαν αλλαγές δεν γινοντε μετά την μια εβδομάδα.εμενα ήταν εννια ημερών όταν μου συνεβει

παιδια καλησπέρα το αγόρασα και γω σήμερα .το δουλεψα λιγο και το έχω βαλει για φόρτιση εδω και 1μιση ωρα και ακόμα φορτίζει να ανησυχησώ? βασικά έχει μείνει στο 90% και δέν προχωράει. εχω περάσει και την developer preview εκδοση

(Ανανέωση.) ..μετα απο 20 λεπτα που ηταν στο 90 πηγε αμέσως 100

Edited by bmw_man18

παιδια μια ερωτηση το τηλ ερχεται μαζι με ασυρματο φορτιστη στη συσκευασια απο skroutz μαγαζι?

Εξαρτάται το μαγαζί. Είναι κάποια που τον δίνουν δώρο. Στα περιεχόμενα της συσκευασίας της συσκευής όπως φεύγει από το εργοστάσιο δεν συμπεριλαμβάνεται.

Εξαρτάται το μαγαζί. Είναι κάποια που τον δίνουν δώρο. Στα περιεχόμενα της συσκευασίας της συσκευής όπως φεύγει από το εργοστάσιο δεν συμπεριλαμβάνεται.

απο τοkinito.gr θελω να το παραγγλειλω.

τους παιρνω και τηλ αλλα δεν απαντανε...

απο τοkinito.gr θελω να το παραγγλειλω.

τους παιρνω και τηλ αλλα δεν απαντανε...

Δεν θα σου έχει ασύρματο φορτιστή όταν με το καλό το παραγγείλεις.

μηπως γνωριζεται απο που τον δινουν σιγουρα δωρο??

η ποσο κανει τελοςπαντων μεμονομενα ο ασυρματος φορτιστης και που τον πουλανε?

Εδω και λίγο καιρό εχω αγοράσει το 930. Στην περιοχή που μένω δεν εχω κάλυψη 4g. Κανά δυο φορές που πήγα σε περιοχή με 4g κάλυψη το κινητό μόνο 3G έπιανε. Απο της ρυθμίσεις μέσα εχω επιλέξει κανονικά να συνδέεται σε 4g. Εχω cosmote σύνδεση. Μήπως πρέπει να πάρω τηλέφωνο για να μου το ενεργοποιήσουν;

Εδω και λίγο καιρό εχω αγοράσει το 930. Στην περιοχή που μένω δεν εχω κάλυψη 4g. Κανά δυο φορές που πήγα σε περιοχή με 4g κάλυψη το κινητό μόνο 3G έπιανε. Απο της ρυθμίσεις μέσα εχω επιλέξει κανονικά να συνδέεται σε 4g. Εχω cosmote σύνδεση. Μήπως πρέπει να πάρω τηλέφωνο για να μου το ενεργοποιήσουν;

Χρειάζεται ενεργοποίηση της υπηρεσίας από τον πάροχο για να μπορέσεις να την χρησιμοποιήσεις.

Το αγόρασα προχθές και πρόσεξα οτι οταν το εχω στον αυτόματο φώτισμο την νύχτα τα γκρίζα πχ τo πλήκτρολογιο η στο action center τα κανει λιγο μώβ. είναι πρόβλημα οθόνης? η λογισμικού??? Edited by bmw_man18

Το αγόρασα προχθές και πρόσεξα οτι οταν το εχω στον αυτόματο φώτισμο την νύχτα τα γκρίζα πχ τo πλήκτρολογιο η στο action center τα κανει λιγο μώβ. είναι πρόβλημα οθόνης? η λογισμικού???

Μας έφτιαξες τώρα!

Αν θες μας λες από που το πήρες;

Μεταχειρισμένο, από Ελλάδα, Skroutz;

Μπορείς να βάλεις το IMEI σου εδώ:

http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr

να μας δώσεις τα αποτελέσματα; Κυρίως αν σου βγάλει τρίτο τετράμηνο του 2013.

3>4

Μας έφτιαξες τώρα!

Αν θες μας λες από που το πήρες;

Μεταχειρισμένο, από Ελλάδα, Skroutz;

Μπορείς να βάλεις το IMEI σου εδώ:

http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr

να μας δώσεις τα αποτελέσματα; Κυρίως αν σου βγάλει τρίτο τετράμηνο του 2013.

ειναι κατασκευης 9-14 το αγόρασα απο Ελλάδα public καλα δεν είναι κάτι το τραγικό. η οθόνη είναι οθονάρα απλά στα γκρίζα χρώματα του λογισμικού τα κάνει λίγο πρως μώβ στο αυτόματο. το μάυρο του είνα κατάμαυρο κανονικά.ρωτησα σε νοκια care και μού ειπανε ο χρωματισμός αλλάζει στην διαδικασία εξοικονόμισης ενέργειας. Αμφιβαλλο αλλά οκ . Ελπίζω να φτίαξει στην denim. Μιας και ανάφερα την denim πότε θα αναβαθμιστούμε?

Edited by bmw_man18

Το αγόρασα προχθές και πρόσεξα οτι οταν το εχω στον αυτόματο φώτισμο την νύχτα τα γκρίζα πχ τo πλήκτρολογιο η στο action center τα κανει λιγο μώβ. είναι πρόβλημα οθόνης? η λογισμικού???

Άμα διαβάσεις τα πρώτα μηνύματα της ενότητας έχουν βρει λύση για το θέμα με την μωβ οθόνη κάτι πειράζουν στις ρυθμίσεις της φωτεινότητας και εξαλείφεται το πρόβλημα. Κρίμα για κινητό Σεπτεμβρίου και να έχει ακόμα το ίδιο πρόβλημα με τα αρχικά.

:respect:

Παιδιά μια ερώτηση.ημιυν παλιός χρήστης 1020 ενώ τώρα έχω iPhone 5s.ημουν χρόνια με μήλο γιαυτο και ξαναγύρισα μιας και το 1020 δεν με είχε καλύψει κυρίως σαν λογισμικό.ειχα τα 8 και έβαλα λίγο τα 8.1 developer .απλα θεώρησα λίγο φτωχές τις εφαρμογές τότε και λίγη την μπαταρία του 1020.σκεφτομαι τώρα να δώσω το 5s και να πάρω το 930.σαν συσκευή πως είναι σε σχέση με το 1020;η μπαταρία;το λογισμικό άλλαξε καθόλου απο τότε που είχε βγει η developer 8.1;εφαρμογές;αν δεν βαριέστε βοήθεια παιδιά λίγο έχω μπερδευτεί .