AgelosMo Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχει ο αδερφος μου το g2 που φορτίζει σε μιάμιση ώρα και σκέφτεται να πάρει το 930. Μάλλον θα του κακοφανεί στον τομέα αυτό. Και ο αδερφός μου τα ίδια.. Το lg G2 έχει μπαταρία κτήνος, δεν μπαίνει σε σύγκριση..! Η φόρτιση αργεί πολύ λόγω και εφαρμογών που τρέχουν στο background (εγώ έχω 4-5- που τρέχουν). Αν τα κλείσει όλα ενδεχομένως να φορτίσει και πιο γρήγορα (στο 2ωρο δηλαδή). Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Εχω ενα θεματακι.. Προσπαθω να στειλω μηνυμα αλλα μου βγαζει μονο τα νουμερα που εχω ορισει σαν mobile. Υπαρχει καποια ρυθμιση ωστε να βλεπει στα μηνυματα και τα υπολοιπα νουμερα , work mobile 2 και τα σχετικα..? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 (edited) Εχω ενα θεματακι.. Προσπαθω να στειλω μηνυμα αλλα μου βγαζει μονο τα νουμερα που εχω ορισει σαν mobile. Υπαρχει καποια ρυθμιση ωστε να βλεπει στα μηνυματα και τα υπολοιπα νουμερα , work mobile 2 και τα σχετικα..? Όταν πας να γράψεις το μήνυμα, κάτω δεξιά σου βγάζει τρεις τελίτσες! Πατάς εκεί και μετά στην τελευταία επιλογή που έχει, switch number (το έχω στα Αγγλικά, αλλαγή νούμερου λογικά στα Ελληνικά), διαλέγεις σε ποιο νούμερο θέλεις να το στείλεις! Edited November 27, 2014 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Όταν πας να γράψεις το μήνυμα, κάτω δεξιά σου βγάζει τρεις τελίτσες! Πατάς εκεί και μετά στην τελευταία επιλογή που έχει, switch number (το έχω στα Αγγλικά, αλλαγή νούμερου λογικά στα Ελληνικά), διαλέγεις σε ποιο νούμερο θέλεις να το στείλεις! Δεν το βρίσκω αυτό που λες (και εγώ στα αγγλικά το έχω). οι μόνες επιλογές είναι οι εξής: send, speak, attach. Απλά θα πρέπει να πατάω το "+" και απο εκεί να βάζω το νούμερο που θέλω.. εάν γράφω το όνομα μου βγάζει μόνο το mobile. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Για τις ειδοποιήσεις για sms μέχρι πόσα δευτερόλεπτα πιάνει ήχο; Έχω βάλει ένα ringtone γύρω στα 12'' και το κόβει στα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) Δεν το βρίσκω αυτό που λες (και εγώ στα αγγλικά το έχω). οι μόνες επιλογές είναι οι εξής: send, speak, attach. Απλά θα πρέπει να πατάω το "+" και απο εκεί να βάζω το νούμερο που θέλω.. εάν γράφω το όνομα μου βγάζει μόνο το mobile. Κάτω απ' το send, speak, attach, contact, πρέπει να σου βγάζει και το switch number . . . Δε γίνεται να μη δε στο βγάζει . . . Edited November 28, 2014 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Κάτω απ' το send, speak, attach, contact, πρέπει να σου βγάζει και το switch number . . . Δε γίνεται να μη δε στο βγάζει . . . Λοιπον.. Εχεις δικιο.. Το βγαζει αλλα μονο σε υπαρχουσα συζητηση.. Εαν ξεκινησω καινουργια δεν μπορω να επιλεξω, παρα μονο αν το παω απο το "+" πανω δεξια.. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Μα είναι φυσιολογικό να σου βγάζει το + για να προσθέσεις την επαφή που θέλεις να στείλεις το μήνυμα! Μόλις όμως διαλέξεις την επαφή, αν έχεις παραπάνω από ένα, νούμερα, σου δίνει το δικαίωμα να διαλέξεις σε ποιο . . . Το πρόβλημα σου δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιο ειναι . . . PS Καλύτερα, όταν θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα, να πηγαίνεις πρώτα στην επαφή και μετά text και διαλέγεις με τον παραπάνω τρόπο που σου έδειξα, σε ποιο νούμερο θέλεις να στείλεις το μην . . . Δε λειτουργεί μόνο σε υπάρχουσα συζήτηση. . . Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Μα είναι φυσιολογικό να σου βγάζει το + για να προσθέσεις την επαφή που θέλεις να στείλεις το μήνυμα! Μόλις όμως διαλέξεις την επαφή, αν έχεις παραπάνω από ένα, νούμερα, σου δίνει το δικαίωμα να διαλέξεις σε ποιο . . . Το πρόβλημα σου δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιο ειναι . . . PS Καλύτερα, όταν θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα, να πηγαίνεις πρώτα στην επαφή και μετά text και διαλέγεις με τον παραπάνω τρόπο που σου έδειξα, σε ποιο νούμερο θέλεις να στείλεις το μην . . . Δε λειτουργεί μόνο σε υπάρχουσα συζήτηση. . . Απλα νομιζα οτι οταν γραφεις το ονομα και δεν το προσθετεις μεσω του "+" σου τα βγαζει ολα τα νουμερα. Ειτε ειναι mobile ειτε work. Χαριν συντομιας φανταζομαι οτι σου βγαζει μονο τα mobile. Απο το "+" προφανως και μου τα βγαζει ολα. Λογω του οτι δεν το ξερω το λειτουργικο φοβαμαι μηπως ειναι τιποτα bugs γι'αυτο το ψαχνω τοσο.. Ουτως η αλλως μεσω του send text στελνω.. Ευχαριστω παντως για τη βοηθεια.. ;-) Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Καλημέρα παιδιά, σκέφτομαι από Android και το Xperia Z να μεταβώ στο 930, δύο τρεις ερωτήσεις να κάνω γιατί είναι σημαντικές για την κίνηση μου : Πρώτον, επειδή σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω μόνο για ίντερνετ και όχι σαν τηλέφωνο, πόσες ώρες ή ημέρες θα μου κρατάει η μπαταρία; Δεύτερον, από κολλήματα πως πάει; Τρίτον, μπορώ να κάνω συγχρονισμό του Gmail account μου; Τέταρτον, από εφαρμογές είστε ικανοποιημένοι; Αν κούρασα συγνώμη αλλά είναι σημαντικές οι πληροφορίες. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdim14 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Καλημέρα παιδιά, σκέφτομαι από Android και το Xperia Z να μεταβώ στο 930, δύο τρεις ερωτήσεις να κάνω γιατί είναι σημαντικές για την κίνηση μου : Πρώτον, επειδή σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω μόνο για ίντερνετ και όχι σαν τηλέφωνο, πόσες ώρες ή ημέρες θα μου κρατάει η μπαταρία; Δεύτερον, από κολλήματα πως πάει; Τρίτον, μπορώ να κάνω συγχρονισμό του Gmail account μου; Τέταρτον, από εφαρμογές είστε ικανοποιημένοι; Αν κούρασα συγνώμη αλλά είναι σημαντικές οι πληροφορίες. Μπορείς να συγχρονίσεις το Gmail σου ... Κανονικά ... Με μόνο ίντερνετ η μπαταρία κρατάει μια μερα με νορμάλ χρήση ... Απο εφαρμογές υπάρχουν οι πιο σημαντικές και όσο περνάει ο καιρός έρχονται κ άλλες συνεχώς ... Τι περίπου εφαρμογές χρησιμοποιείς να σου πω ακριβώς ..! Απο κολλήματα μάλλον κανεις πλάκα !! Παράθεση GO HARD OR GO HOME Send with SAMSUNG GALAXY S20+:kill: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) Μπορείς να συγχρονίσεις το Gmail σου ... Κανονικά ... Με μόνο ίντερνετ η μπαταρία κρατάει μια μερα με νορμάλ χρήση ... Απο εφαρμογές υπάρχουν οι πιο σημαντικές και όσο περνάει ο καιρός έρχονται κ άλλες συνεχώς ... Τι περίπου εφαρμογές χρησιμοποιείς να σου πω ακριβώς ..! Απο κολλήματα μάλλον κανεις πλάκα !! Καθόλου πλάκα όσον αφορά για το κόλλημα, εγώ ήδη αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα με το Android και επειδή είχα πολύ πολύ παλαιότερα Windows Phone για αυτό και ρωτάω. Και κάτι τελευταίο επειδή όπως προείπα το θέλω μόνο για ίντερνετ, προτείνετε το 930 ή το 1520 επειδή και το συγκεκριμένο το έχω λατρέψει. Όσον αφορά εφαρμογές, με ενδιαφέρουν μόνο οι κλασικές που κυκλοφορούν αλλά και επεξεργασία εικόνας και σίγουρα πληκτρολόγιο με swipe. Edited December 6, 2014 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) Καθόλου πλάκα όσον αφορά για το κόλλημα, εγώ ήδη αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα με το Android και επειδή είχα πολύ πολύ παλαιότερα Windows Phone για αυτό και ρωτάω. Και κάτι τελευταίο επειδή όπως προείπα το θέλω μόνο για ίντερνετ, προτείνετε το 930 ή το 1520 επειδή και το συγκεκριμένο το έχω λατρέψει. Όσον αφορά εφαρμογές, με ενδιαφέρουν μόνο οι κλασικές που κυκλοφορούν αλλά και επεξεργασία εικόνας και σίγουρα πληκτρολόγιο με swipe. Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο η αυτονομία σε data browsing, πάρε το 1520. Αλλά και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικα, το 1520 είναι σε όλα ανώτερο από το 930 (εκτός από το μεγεθος). Edited December 6, 2014 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Καθόλου πλάκα όσον αφορά για το κόλλημα, εγώ ήδη αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα με το Android και επειδή είχα πολύ πολύ παλαιότερα Windows Phone για αυτό και ρωτάω. Και κάτι τελευταίο επειδή όπως προείπα το θέλω μόνο για ίντερνετ, προτείνετε το 930 ή το 1520 επειδή και το συγκεκριμένο το έχω λατρέψει. Όσον αφορά εφαρμογές, με ενδιαφέρουν μόνο οι κλασικές που κυκλοφορούν αλλά και επεξεργασία εικόνας και σίγουρα πληκτρολόγιο με swipe. Αν το θέλεις μόνο για ιντερνετ πας στο 1520 που έχει μεγαλύτερη αυτονομία και μεγαλύτερη οθόνη για διάβασμα και έχει και να βάλεις κάρτα μνήμης άμα έχεις. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdim14 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Καθόλου πλάκα όσον αφορά για το κόλλημα, εγώ ήδη αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα με το Android και επειδή είχα πολύ πολύ παλαιότερα Windows Phone για αυτό και ρωτάω. Και κάτι τελευταίο επειδή όπως προείπα το θέλω μόνο για ίντερνετ, προτείνετε το 930 ή το 1520 επειδή και το συγκεκριμένο το έχω λατρέψει. Όσον αφορά εφαρμογές, με ενδιαφέρουν μόνο οι κλασικές που κυκλοφορούν αλλά και επεξεργασία εικόνας και σίγουρα πληκτρολόγιο με swipe. Όπως είπε κ ο φίλος αν θες αυτονομία κλπ καλύτερα να πας σε 1520 ... Ειναι ακριβώς ίδιο σε χαρακτηριστικά με,το 930 μόνο που το 1520 έχει αρκετά καλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη και αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία... Κατά τα αλλα εφαρμογές για εικόνα κλπ όπως είπες υπάρχουν πάρα πολλές και σίγουρα αν,πάρεις hi end Lumia 1520-930 ξεχνάς για πάντα τα κολλήματα ! Σχετικά με το Swype ...να ξέρεις ότι ακόμα υποστηρίζεται μεν αλλά όχι στα ελληνικά ... ! Στα αγγλικά το χρησιμοποιοω κ εγώ και βολετει παρα πολύ και αναμένω σε κάποια μελλοντικη αναβαθμηση να το πάρουμε,και στα ελληνικά ... Αλλά να,ξέρεις ότι το autocorrect κάνει φοβερή δουλειά στα ελληνικά ! Νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο σ αυτό το θέμα ! Κ αν το χρησιμοποιείς λίγο καιρό και σε μάθει... Κάνει ακριβείς προβλέψεις του τι γράφεις και αυτόματα σου διορθώνει λέξεις με ορθογραφικά λάθη κλπ ! Πήγαινε για 1520 ... ! Φθηνότερο , καλύτερη οθόνη , καλύτερη μπαταρία , μεγαλύτερη οθόνη για σερφαρισμα ! Αν,θες design τότε 930! Παράθεση GO HARD OR GO HOME Send with SAMSUNG GALAXY S20+:kill: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Όπως είπε κ ο φίλος αν θες αυτονομία κλπ καλύτερα να πας σε 1520 ... Ειναι ακριβώς ίδιο σε χαρακτηριστικά με,το 930 μόνο που το 1520 έχει αρκετά καλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη και αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία... Κατά τα αλλα εφαρμογές για εικόνα κλπ όπως είπες υπάρχουν πάρα πολλές και σίγουρα αν,πάρεις hi end Lumia 1520-930 ξεχνάς για πάντα τα κολλήματα ! Σχετικά με το Swype ...να ξέρεις ότι ακόμα υποστηρίζεται μεν αλλά όχι στα ελληνικά ... ! Στα αγγλικά το χρησιμοποιοω κ εγώ και βολετει παρα πολύ και αναμένω σε κάποια μελλοντικη αναβαθμηση να το πάρουμε,και στα ελληνικά ... Αλλά να,ξέρεις ότι το autocorrect κάνει φοβερή δουλειά στα ελληνικά ! Νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο σ αυτό το θέμα ! Κ αν το χρησιμοποιείς λίγο καιρό και σε μάθει... Κάνει ακριβείς προβλέψεις του τι γράφεις και αυτόματα σου διορθώνει λέξεις με ορθογραφικά λάθη κλπ ! Πήγαινε για 1520 ... ! Φθηνότερο , καλύτερη οθόνη , καλύτερη μπαταρία , μεγαλύτερη οθόνη για σερφαρισμα ! Αν,θες design τότε 930! Με κάλυψες φίλε μου, η επόμενη ερώτηση μου θα ήταν αν έχει την καταπληκτική οθόνη που έχω δει στο 930 αλλά μου απάντησες ήδη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και λέω να καταλήξω στο 1520. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Με κάλυψες φίλε μου, η επόμενη ερώτηση μου θα ήταν αν έχει την καταπληκτική οθόνη που έχω δει στο 930 αλλά μου απάντησες ήδη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και λέω να καταλήξω στο 1520. Είχα το 1520 γιαυτό που το θες στα wp είναι ότι καλύτερο υπάρχει, τώρα αν το ήθελες για τηλέφωνο θα είχες θέμα λόγο μεγέθους. Οπότε προχωρα άφοβα Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdim14 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Με κάλυψες φίλε μου, η επόμενη ερώτηση μου θα ήταν αν έχει την καταπληκτική οθόνη που έχω δει στο 930 αλλά μου απάντησες ήδη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και λέω να καταλήξω στο 1520. Να ξέρεις επισεις ότι το 1520 έχει glance screen και το 930 δεν έχει ... Και ότι μερικά 930 είχαν,θέμα,με προβληματικές οθόνες και μοβιζαν στο πολύ χαμηλό φωτισμο ! Η Nokia έχει πει σχετικά με το 1520 ότι έχει χρησιμοποιήσει τις περισσότερες τεχνολογίες ! Αυτά ! Χρησιμοποιώ 930 λόγο μεγέθους ! Αν σε βολεύουν οι6 Ίντσες προχωρά για 1520! Παράθεση GO HARD OR GO HOME Send with SAMSUNG GALAXY S20+:kill: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Wifi hot spot έχει παιδιά η συσκευή; Μια ερώτηση που μου διέφυγε πριν. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdim14 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Wifi hot spot έχει παιδιά η συσκευή; Μια ερώτηση που μου διέφυγε πριν. Έχει WI fi hotspot και Bluetooth hotspot ! Παράθεση GO HARD OR GO HOME Send with SAMSUNG GALAXY S20+:kill: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Έχει WI fi hotspot και Bluetooth hotspot ! καλησπέρα ενδιαφέρομαι για να αγοράσω την συσκευή και εχω κάποιες ερωτήσεις. Η συσκευή ζεσταίνεται ? γιατι ακουγα οτι ηταν το μεγάλο της πρόβλημα ? η μπαταρία με μεσάια χρήση βγάζει μέρα? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Συγνώμη παιδιά αν σας έχω ζαλίσει, αλλά μια ερώτηση ακόμα. Η συσκευή δεν υποστηρίζει USB otg; Γιατί αν όχι, τότε είναι μεγάλο μείον. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Συγνώμη παιδιά αν σας έχω ζαλίσει, αλλά μια ερώτηση ακόμα. Η συσκευή δεν υποστηρίζει USB otg; Γιατί αν όχι, τότε είναι μεγάλο μείον. Κανένα windows phone δεν υποστηρίζει usb otg. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Κρίμα, είναι μείον μεγάλο... Αλλά τέλος πάντων το ξεχνάμε μιας και έχω και το τάμπλετ που μπορώ να κάνω αυτά που θέλω..... file manager τελικά έχει μπει με την αναβάθμιση σε 8.1; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Κρίμα, είναι μείον μεγάλο... Αλλά τέλος πάντων το ξεχνάμε μιας και έχω και το τάμπλετ που μπορώ να κάνω αυτά που θέλω..... file manager τελικά έχει μπει με την αναβάθμιση σε 8.1; ναι έχει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts