Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα Windows Phones (και το λέω απ την εμπειρία μου)είναι περισσότερο να τα έχεις σα συσκευές τηλεφώνου που μπορούν να σε έχουν online βεβαίως, να παίρνεις τα mails σου ή της ειδοποιήσεις σου και για λίγο σερφάρισμα στο net. Δεν είναι να τα τα έχεις όλο στα χέρια σου και να τα σκίζεις κυρίως στο Internet.

Και αυτό γιατί ενώ έχουν άψογη συμπεριφορά στην αναμονή, έχουν άλλο τόσο χάλια όταν είσαι συνέχεια στο νετ, ειδικά με 3g.

Και δε φταίει ούτε η amoled ούτε τίποτα, μόνο η κακή υλοποίηση της MS. Γιατί ακόμα και στο tapatalk με μαύρο φόντο τα ίδια σχεδόν κάνει παρ όλο που το tapatalk "καίει" ελάχιστα σαν εφαρμογή και γιατί το S5 μου πχ με ίδια οθόνη είναι αλλού σε χρόνους στο ίντερνετ.

Και μιλάω για πραγματικούς χρόνους και για amoled συσκευή.

Και ότι καταναλώνει data ζεστένεται και πιο πολύ, άσε που το σασί των lumia δε φημίζεται για την αποβολή θερμότητας.

Και τέλος οι εφαρμογές καθεαυτες για ιντερνέτ είναι ψιλό χάλια στα wp οπότε ξανά έρχομαι στην αρχή του μηνύματος μου που λέω ότι τα wp είναι καλά σα τηλέφωνα κυρίως και λιγότερο να είσαι όλη μέρα πάνω απ τον Internet Explorer ή τα viber k Facebook :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

νεος χρηστης και εγω απο σημερα.. (930 orange) απο το kinito.gr. πρωτες εντυπωσεις .. ζεστενεται αλλα οχι σε βαθμο που δεν μπορεις να το κρατησεις.. viber και whatsapp πολυ απλα δεν λειτουργουν οπως πρεπει... επισης για καποιο λογο δεν μπορω να κανω folders.. δλδ σερνω ενα πλακακι πανω σε ενα αλλο και δεν γινεται τπτ απλα αλλαζουν θεση..

θα συνεχισω με τις εντυπωσεις μου οσο περναει ο καιρος..

http://i170.photobucket.com/albums/u262/Akoulis/wp_ss_20140909_0001-1.jpg

Οι φακελοι γίνονται μόνο με developer preview στο update 1. Επίσης το viber είναι δράμα στο λειτουργικό μας, άστα να πάνε..

Οι φακελοι γίνονται μόνο με developer preview στο update 1. Επίσης το viber είναι δράμα στο λειτουργικό μας, άστα να πάνε..

σε ευχαριστω για την απαντηση.. επειδη το τηλ ειναι ιταλικο αξιζει να παω σε ενα νοκια care να μου περασουν καποιο αλλο ελληνικο firmware η δεν παιζει σημασια εν τελη?

edit : απαντηση απο support του viber

When using Windows Phone you may encounter sporadic delays in receiving call notifications. This is a known issue that is caused by Microsoft’s push servers.

We have developed a built-in bypass feature that should prevent you from missing future notifications if you have already experienced the delay once. However, we cannot guarantee that this will bypass the Microsoft issue every time.

We apologize for any inconvenience.

Best Regards,

Oliver S.

Viber Support Team

Edited by Akis_smp

Όσοι ρωτάνε για την μπαταρία, ας κάνουν ένα κόπο να διαβάσουν λίγο πιο πίσω... Εχουμε χιλιοαναλυσει την τραγική κατάσταση...

Αν βγάζει 24 ώρες με μέτρια προς δυνατή χρήση είναι οκ.

Όλοι κάναν benchmark την Apple σε αυτό, πριν 3-4 χρόνια με ξένιζε που βλεπα φίλους να χουν κάθε μέρα το 3gs Κ το 4 στην μπρίζα

Πλέον είναι τυπικό

Μην κοιτάμε μόνο τα mAh αλλά κ το πόσο ενεργοβόρο κρίνεται ένα κινητό λόγω OS οθόνης κάμερα κτλ

ξερει κανεις να μου πει τις ρυθμισεις για τα MMS καθως με το μυνημα δεν εγινε τπτ ?

Αν βγάζει 24 ώρες με μέτρια προς δυνατή χρήση είναι οκ.

Όλοι κάναν benchmark την Apple σε αυτό, πριν 3-4 χρόνια με ξένιζε που βλεπα φίλους να χουν κάθε μέρα το 3gs Κ το 4 στην μπρίζα

Πλέον είναι τυπικό

Μην κοιτάμε μόνο τα mAh αλλά κ το πόσο ενεργοβόρο κρίνεται ένα κινητό λόγω OS οθόνης κάμερα κτλ

Δεν βγάζει 24 ώρες, εκτός αν τις 8 τις περνάει σε αναμονή όταν ο χρηστης κοιμάται πχ, και τις υπόλοιπες γίνει πολύ μέτρια χρήση αλλα και πάλι δεν τις βγάζει ούτε έτσι πιστεύω με τίποτα..

Δεν βγάζει 24 ώρες, εκτός αν τις 8 τις περνάει σε αναμονή όταν ο χρηστης κοιμάται πχ, και τις υπόλοιπες γίνει πολύ μέτρια χρήση αλλα και πάλι δεν τις βγάζει ούτε έτσι πιστεύω με τίποτα..

Με βάζεις σε σκέψεις τώρα

Ένας λόγος που θέλω να φυγω από το Xperia p είναι ειναι η αυτονομία

Τόσο πάει κ αυτό

Καλησπέρα,

- Είμαι από τους πρώτους κατόχους του κινητού (Γαλλικό, λευκό από το Expansys).

- Παρακαλώ να διαβάζετε τα νήματα και 10 σελίδες πιό πίσω, οι ερωτήσεις για την μπαταρία έχουν απαντηθεί. Μακραίνει το "νήμα" χωρίς να υπάρχει λόγος.

- Επιβεβαιώνω ότι το NOKIA LUMIA 930 βγάζει άνετα μία ημέρα (24ώρες) βαριάς χρήσης και συνεχίζει. Δηλαδή, μόνιμα ανοιχτά wifi, bluetooth, 3g με data, με λήψη video και φωτογραφιών, interneτικό ραδιόφωνο, ενημερωση email ανά μία ώρα, κλήσεις (με bluetooth handfree), μηνυματα, με skype, με 5 εφαρμογές να δέχονται άμεσα ενημερώσεις και και και,... και όλα αύτα με λευκό background που πολλοί το θεωρούν ενεργοβόρο (αυτό θεωρώ εγώ βαρία χρήση, χρήση στην οποία να μην σκέφτομαι ότι η μπαταρία μου δε θα βγάλει την ημέρα!) Εαν, κάποιος θέλει το κινητό για να παίξει 24ώρες battle loot adventure ή για να ταξιδέψει με το here drive+ μέχρι το Ελσίνκι χώρις να το φορτίσει,... ε τότε πάω πάσο!

- Και Επιβεβαιώνω ότι με μέτρια χρήση βγάζει και 48 ώρες (και ναι στις 48 ώρες περιλαμβάνονται και 2 8ωρά ύπνου για πολλούς,.. εκτός και αμα είναι κάποιος φίλος του BLADE).

- Δεν ειρωνεύομαι κανέναν και ελπίζω να βοήθησα τους φίλους που προβληματίζονται.

Φιλικά,

Δημήτρης

Edited by liapman

Εγω που εχω στην κατοχη μου 4 930, δυο ιταλικα, ενα γαλλικο και ενα γερμανικο, πρωτο χερι, να υποθεσω οτι ημουν ατυχος που η μπαταρια θελει φορτισμα δις την ημερα με ολα κλειστα παρά μονο κατα τη διαρκεια που το χρησιμοποιω;

Καταλαβαινεις πως τα νούμερα που λες με ολα ανοιχτα δεν υπαρχουν.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με βάζεις σε σκέψεις τώρα

Ένας λόγος που θέλω να φυγω από το Xperia p είναι ειναι η αυτονομία

Τόσο πάει κ αυτό

Αν θες κάτι διαφορετικό απο android, με τεράστια αυτονομία προτείνω Blackberry Z30. Εκεί θα δεις πραγματικά αντοχή μπαταρίας!!!

Εγω που εχω στην κατοχη μου 4 930, δυο ιταλικα, ενα γαλλικο και ενα γερμανικο, πρωτο χερι, να υποθεσω οτι ημουν ατυχος που η μπαταρια θελει φορτισμα δις την ημερα με ολα κλειστα παρά μονο κατα τη διαρκεια που το χρησιμοποιω;

Καταλαβαινεις πως τα νούμερα που λες με ολα ανοιχτα δεν υπαρχουν.

Επιβεβαιωνω κι εγω τον liapman. Με αναλογη χρηση το βγαζω το 24ωρο. Εχω παρατηρησει πως η καμερα ειναι αρκετα ενεργοβορα.

Τα υπολοιπα, wifi, data, bluetooth, facebook, skype, viber, mail και γενικα οτιδηποτε συγχρονιζει ειναι κομπλε.

Καθημερινα βλεπω το εξης. Οταν πεφτω για νανι εχω για παραδειγμα 25% μπαταρια. Οταν ξυπναω εχω ακομα 25% και καμποσα mail, ειδοποιησεις στο FB και στο viber.

Οποτε για εμενα στην αναμονη το κινητο ειναι κορυφαιο.

Ότι έγραψε δηλαδη πιο πάνω κάποιος και τείνω να συμφωνήσω και γω.Στην αναμονή και στο συγχρονισμό είναι κορυφαία αλλά στο σερφαρισμα ρουφήχτρες ειδικά τώρα με τη cyan.

Ότι έγραψε δηλαδη πιο πάνω κάποιος και τείνω να συμφωνήσω και γω.Στην αναμονή και στο συγχρονισμό είναι κορυφαία αλλά στο σερφαρισμα ρουφήχτρες ειδικά τώρα με τη cyan.

Έτσι ακριβώς!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τις κριτικές από cnet, στιλητεύουν το γεγονός πως ένα τετραπύρηνο κινητό ναυαρχίδα έχει τόσο μικρή μπαταρία

Το άλλο αρνητικό είναι η μη επαρκής υποστήριξη εφαρμογών στο store, και η μικρή γκάμα

Στο υπόλοιπα ο reviewer επλεκε εγκώμια

Επιβεβαιωνω κι εγω τον liapman. Με αναλογη χρηση το βγαζω το 24ωρο. Εχω παρατηρησει πως η καμερα ειναι αρκετα ενεργοβορα.

Τα υπολοιπα, wifi, data, bluetooth, facebook, skype, viber, mail και γενικα οτιδηποτε συγχρονιζει ειναι κομπλε.

Καθημερινα βλεπω το εξης. Οταν πεφτω για νανι εχω για παραδειγμα 25% μπαταρια. Οταν ξυπναω εχω ακομα 25% και καμποσα mail, ειδοποιησεις στο FB και στο viber.

Οποτε για εμενα στην αναμονη το κινητο ειναι κορυφαιο.

Παιδιά, δεν πήραμε τόσο ωραίο κινητό για την αναμονή του..

Ίσως και εγώ να σερφάρω ασταμάτητα και να μην τοχω καταλάβει...

Σε σύγκριση με το Ζ30 που έχω δίπλα, με ίδια ακριβώς χρήση η αναλογία φόρτισης αγγίζει το 1/3

Καθυστερημένα αλλα εξαιρετικό και αναλυτικό review απο το AnandTech να σας λυθούν όλες οι απορίες.

http://www.anandtech.com/show/8441/nokia-lumia-930-review

Καλημέρα.

Μας ζαλίσανε στις μετρήσεις...σχεδόν όλα χαλια τα βγάλανε.

Και μετά θυμάσαι για πιο κινητό είναι και λες...βρε aide από δω.

Καλά το The Verge :down: είναι το χειρότερο από όλα.....πολύ μαγείρεμα στις βαθμολογίες.....το ωραίο το βγάζουν άσχημο για πλακα.

Καταρχήν πας να δεις το review του 930 και το βλέπεις ΜΑΖΊ με το 630 και μια βαθμολογία 6.2 η οποια αν μπεις μέσα είναι για το 630.

http://www.theverge.com/reviews/categories/cellphones/3

Τέλος πάντων μπαίνεις μέσα τικαρεις το 930 και βλέπεις ότι το βαθμολογήσανε με 7.0 :lol:

Slow camera performance λέει και βάλανε 7 στη κάμερα....δε έχει σημασία τι φωτογραφίες βγάζει αυτοί κολλήσανε στα δικά τους,άσχετα που με το update όλα καλά.....το ξέρανε τι θα γίνει αλλα αν τα παίρνεις από αλλου δε σε νοιάζει.

Design και 5 :lol: Εντάξει αν φοράς χοντρό καφέ πουκάμισο και το βάζεις μέσα στο μπλε παντελόνι με μια μαύρη λεπτή ζώνη είναι λογικό να μη σου αρέσει το 930....:lol:

RECEPTION / CALL QUALITY 6 :lol:

Και με τα λίγα και τα πολλά έτσι γίνονται τα μαγειρεία.

Και πας και βλέπεις το review του 5C (η χειρότερη βαθμολογία είναι το 8) και καταλαβαίνεις (χάφτεις αμερικανάκι) ότι και πιο ωραίο είναι (Θεούλη μου) και καλύτερη κάμερα έχει και μιλάς τέλεια με τον άλλον :lol::lol:

http://www.theverge.com/2013/9/20/4752718/apple-iphone-5c-review

Καταλάβαμε,δε θέλει και μυαλό :)

Edited by Imperia

Εγώ εμπιστεύομαι το cnet για προϊόντα hi tech και gadget

Ο τύπος έχει αναφέρει σαν μεγάλα μειονεκτήματα την μπαταρία κ την περιορισμένη -ακόμη- γκάμα εφαρμογών

Εγώ θα βαζα κ την τιμή του, αλλά έχεις αγοράσει ταυτόχρονα και με σύγχρονη δυνατή φωτογραφική του εμπορίου και έχεις και πλούσιο ήχο κ αισθητήρες

Ήρθα και εγώ στην παρέα σας! :D

Καλό χρυσό και άγιο το Note3 αλλά άντεξα μαζί του 40...ημέρες (300 εφαρμογές, ρουτ, τονα, ταλλο, κείνο, τούτο, εχασα την μπάλα τελικά και παραδόθηκα)! Τα windows είναι εξαιρετικά και απλά το 1520 που είχα με χάλαγε στο μέγεθος. Πλέον το 930 είναι άριστο σε όλα!

- Ποιότητα κατασκευής σχεδόν εξωγήινη. Ολα είναι λες και είναι ένα σώμα.

- Οθόνη εξαιρετική. Με χαλάει ψυχολογικά που είναι pentile και όχι full rgb αλλά μέχρι τώρα δεν είδα κάποια "ελάττωμα" λόγω αυτού του χαρακτηριστικού.

- Η κάμερα δεν είναι σαν του 1020 (πολύ αργή αποθήκευση, το μόνο κακό του 1020. Του 930 είναι ταχύτατη και αναμένεται ακόμα ταχύτερη) σε ρυθμίσεις/ποιότητα κλπ αλλά θεωρώ ότι είναι καλύτερη από του Νοτε3. Φυσικά του ... 808 παραμένει για μένα ότι καλύτερο. Αναμένω όμως το Denim για το 4Κ που είχα στο Note3 και πραγματικά κάνει τη διαφορά.

- Ταχύτατο και πλήρες σε όλα.

- Με την μπαταρία δεν έχω πλήρη εικόνα καθώς λόγω της ασύρματης δυνατότητας το φορτίζω έστω και για λίγο στο γραφείο και έτσι δεν ξεμένω ποτέ. Μπαταρία σίγουρα τρώει η οθόνη αλλά και ο σταθεροποιητής (αυτό είναι δικιά μου εκτίμηση από το 1020 το οποίο και πλήρες φορτισμένο να ήταν η κάμερα έτρωγε πολύ μπαταρία. Και ακουγόταν και κρι κρι κρι κρι να εξισορροπούν την κίνηση). Η πιο απλή λύση όχι για το 930 αλλά γενικότερα είναι αυτή που κάνει ένας φίλος. ΚΑΘΕ βράδυ στην πρίζα το τηλ πριν τον ύπνο και το πρωί είναι φουλ φορτισμένο. Με αυτόν τον τρόπο βγαίνει κατα 99,9% η μέρα υπό όλες τις συνθήκες θεωρώ.

- Κλασικά βγαίνουν 1.000 θήκες για iphone, 800 για samsung κλπ και για Νοκια πλέον ούτε 10 (συνολικά για όλα τα μοντέλα). Βρήκα ευτυχώς μια καλή απλή σιλικόνης και μια "βιβλίο" αλλά φθηνιάρικη. Η otterbox είναι και πολύ ακριβή αλλά και ογκώδης/βαριά. Είχα την ανάλογη για 1020. Απίστευτη κατασκευή αλλά τεράστια/βαριά.

- Το ότι δεν είχε ακουστικά μέσα δεν με απασχόλησε καθώς δεν χρησιμοποιώ συχνά. Το έχω παντρέψει με ένα Plantronics Edge και έχουν άριστη συνεργασία. Τα νέα κουτιά της Νοκια δεν μου αρέσουν σε σχέση με τα μπλε τα συνηθισμένα. Πλακέ και μικρά μεν αλλά "φτωχά" στο μάτι.

- Τα κουμπιά είναι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ που έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία χρόνια. Και μαλακά αλλά και σαφή. Της κάμερας με τα δύο στάδια επίσης πολύ σαφές.

Τιμή, με βάση των υπολοίπων, απλά ευκαιρία (εγώ το πήρα με ανταλλαγή με το Νοτε3). Κάνω πλάκα σε φίλο που περιμένει το 6. Του λέω: 20MP, OIS, ασύρματη φόρτιση, 32gb, fullHD, τετραπυρηνο, office, χαρτες και όλα αυτά στην μισή τιμή!

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

@sleon

Μια χαρά τα είπες και σε ευχαριστώ....

Έβαλε η Samsung στο S2 NON pentile οθόνη και την άλλη χρονια φάγανε το ξενέρωμα της ζωή τους.....από τότε παρακαλάνε :lol:

Για 1080p μιλάμε.

@ Sleon

Για τις θήκες κοίτα στο ebay και πάρε 2-3 να ξενοιάσεις μια και καλή..

@ Imperia

Για το TheVerge το έχουμε αναφέρει όλοι 1000 φορές και το ξέρουμε πλεον... Το κάθε σάιτ κλείνει προς κάποια πλευρά.... Το TheVerge βέβαια το έχει παρακάνει προς Cupertino, αλλά οκ, για αυτό έχουμε 156516 διαφορετικά σάιτ...

Powerd by OnePlus 7 Pro

@ Sleon

Για τις θήκες κοίτα στο ebay και πάρε 2-3 να ξενοιάσεις μια και καλή..

@ Imperia

Για το TheVerge το έχουμε αναφέρει όλοι 1000 φορές και το ξέρουμε πλεον... Το κάθε σάιτ κλείνει προς κάποια πλευρά.... Το TheVerge βέβαια το έχει παρακάνει προς Cupertino, αλλά οκ, για αυτό έχουμε 156516 διαφορετικά σάιτ...

Δε νομίζω να έχει αναφερθεί χίλιες φορες..δώσε δέκα post.