damierom Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καλησπέρα να ρωτήσω . Τα μόνα αρνητικά μέχρι στιγμής είναι το μωβ χρωμα που βλέπω σε browsing πχ και το ότι το κινητό ζεσταίνεται. Το δεύτερο οκ ίσως λυθεί με το καιρό. Όσο για το μωβ διάβασα να κάνω κάτι αλλά στα settings display δεν έχει,brightness. Και επίσης στο color profile δεν έχει adjust.καμια,ιδέα; ευχαριστώ Το ίδιο πρόβλημα με την οθόνη είχα κι εγώ και το επέστρεψα την επόμενη ημέρα. Δε διορθώνεται. Από που το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Το ίδιο πρόβλημα με την οθόνη είχα κι εγώ και το επέστρεψα την επόμενη ημέρα. Δε διορθώνεται. Από που το πήρες? Μεταχειρισμένο. Το πήρα .να το πάω δλδ Nokia care?τυχαίνει σε κάποια η είναι γενικό; Πάντως το,μενού που λένε να πας να κανεις adjust tint εγώ δεν,το,έχω. Το κινητό πάντως είναι αχρησιμοποίητο. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Μεταχειρισμένο. Το πήρα .να το πάω δλδ Nokia care?τυχαίνει σε κάποια η είναι γενικό; Πάντως το,μενού που λένε να πας να κανεις adjust tint εγώ δεν,το,έχω. Το κινητό πάντως είναι αχρησιμοποίητο. Με την απόδειξη στο σέρβις. Οι πρώτες παρτίδες που βγήκαν είχαν αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Με την απόδειξη στο σέρβις. Οι πρώτες παρτίδες που βγήκαν είχαν αυτό το πρόβλημα. Απόδειξη. Είναι απαραίτητη; Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο τέλος Ιουλίου .anyway ευχαριστώ θα το πάω αν μπορώ και αύριο . δίνουν με συσκευή ή αλλάζουν οθόνη;πάντως το,μωβ το έχει μόνο στο,αυτόματο όταν το,έχω το,brightness .και είναι χαμηλός φωτισμός .νομκζω και το flex που είχα έκανε κάτι τέτοια αλλά σε άλλο βαθμό καμια σχέση . Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Έχω το κινητό στην hotlist μου για να το χτυπήσω μέχρι τα Χριστούγεννα: Xiaomi Mi4 Nexus 5 Huawei Ascend P7 Lumia 930 Θέλω να μου πείτε αν έχει πουθενά lag, διάρκεια μπαταρίας κ γενικές εντυπώσεις καθώς είναι το πιο ακριβό, έχει 8.1 κ καλή κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Λαγκ δεν νομίζω να συναντήσεις... Υπάρχουν WP με πολύ μα πολύ κατώτερα specs που τρέχουν σαν Nexus... Το 930 δεν έχει ίχνος λαγκ... Απόδειξη. Είναι απαραίτητη; Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο τέλος Ιουλίου .anyway ευχαριστώ θα το πάω αν μπορώ και αύριο . δίνουν με συσκευή ή αλλάζουν οθόνη;πάντως το,μωβ το έχει μόνο στο,αυτόματο όταν το,έχω το,brightness .και είναι χαμηλός φωτισμός .νομκζω και το flex που είχα έκανε κάτι τέτοια αλλά σε άλλο βαθμό καμια σχέση . Καλύτερα πήγαινε με την απόδειξη σου... Ειδικά αν δεν έχεις ξαναπάει ώστε να σε "καταχωρήσουν"... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Το θέμα είναι πως η τιμή είναι 25-30% υψηλότερη από τα άλλα που τσεκάρω Οκ το nexus 5 είναι ενός έτους αλλά έχει όλα τα θετικά ενός stock android, τα άλλα είναι κινέζικα κ λογικό είναι να χτυπάνε στην τιμή με benchmarks που σμπαραλιαζουν (xiaomi) Θέλω να δω αν επιβεβαιώνεται ο κανόνας ό,τι πληρώνεις παίρνεις ή η Nokia είναι η κλασική Nokia που ήξερα πριν πάω στα smartphones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Έχω το κινητό στην hotlist μου για να το χτυπήσω μέχρι τα Χριστούγεννα: Xiaomi Mi4 Nexus 5 Huawei Ascend P7 Lumia 930 Θέλω να μου πείτε αν έχει πουθενά lag, διάρκεια μπαταρίας κ γενικές εντυπώσεις καθώς είναι το πιο ακριβό, έχει 8.1 κ καλή κάμερα Αν έχεις τη διάθεση να δοκιμάσεις τα wp προχώρα σε 930. Είναι άλλη κλάση. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulbasar Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Έχω το κινητό στην hotlist μου για να το χτυπήσω μέχρι τα Χριστούγεννα: Xiaomi Mi4 Nexus 5 Huawei Ascend P7 Lumia 930 Θέλω να μου πείτε αν έχει πουθενά lag, διάρκεια μπαταρίας κ γενικές εντυπώσεις καθώς είναι το πιο ακριβό, έχει 8.1 κ καλή κάμερα To lag το ξεχνας με το 930. Η μπαταρια του αν και ειναι πιο μικρη σε σχεση με αλλες ναυαρχιδες, δεν υστερει καθολου. Για παραδειγμα, σημερα το ειχα αφησει με 25% οταν κοιμηθηκα, με 3 mail, viber, whatsapp, facebook κτλ να δουλευουν κανονικα. Οταν ξυπνησα μετα απο 9 ωρες ηταν ακομα στο 25% ;) Οσο για την τιμη, πιστευω μεχρι τα Χριστουγεννα θα εχει πεσει αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Έχω το κινητό στην hotlist μου για να το χτυπήσω μέχρι τα Χριστούγεννα: Xiaomi Mi4 Nexus 5 Huawei Ascend P7 Lumia 930 Θέλω να μου πείτε αν έχει πουθενά lag, διάρκεια μπαταρίας κ γενικές εντυπώσεις καθώς είναι το πιο ακριβό, έχει 8.1 κ καλή κάμερα Xiaomi Mi4 Huawei Ascend P7 Nexus 5 Lumia 930 Με αυτήν την σειρά θα τα έβαζα Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Xiaomi Mi4 Huawei Ascend P7 Nexus 5 Lumia 930 Με αυτήν την σειρά θα τα έβαζα Βασικά το καλύτερο είναι σίγουρα το xiaomi, απλά δεν τρελαίνομαι με το design που χουν κάνει κόπια τα μηλαρακια κ κυρίως το after sales δλδ να περιμένεις τα πάνε έλα στην Κίνα μέχρι να στο φτιάξουν αν έχει τπτ κάνα δίμηνο Nexus is nexus αλλά σε κάνα 45 ήμερο θα βγάλει το νέο Χ, θεωρώ υψηλή την τιμή του για κινητό έτους Huawei μένει πίσω άκουσα πολλά άσχημα, μέχρι Κ lag Το lumia θα θέλει windowslive mail, έχω επαφές στο gmail, πάω μετά από 4 χρόνια σε android στα Windows που στο pc είναι αίσχος αλλά τα 8.1 βελτιωσανε την ασχήμια των 8 Το 930 έχει ωραίο σχεδιασμό, σίγουρα άψογη κάμερα κ ποιότητα κατασκευής με καλό after sales support στην Ευρώπη Απλά τα €460-500 είναι πολλά ακόμη συγκρίσει με xiaomi m4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Προσπάθησα να στείλω ή να δεχθώ φωτογραφίες με NFC με Galaxy S5 & LG G3 και δεν γίνεται. Την μια φορά έβγαλε μήνυμα ότι ο τύπος αρχείου δεν υποστηρίζεται και την άλλη πως το αρχείο είναι πολύ μεγάλο. Τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogr Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Το 930 πιστευω ειναι το καλυτερο απο τα υπολοιπα αξιζει τα λεφτα του και δεν εχει πεσει τοσο η τιμη του οσο καποια αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Το 930 πιστευω ειναι το καλυτερο απο τα υπολοιπα αξιζει τα λεφτα του και δεν εχει πεσει τοσο η τιμη του οσο καποια αλλα. Τα μεταχείρο τα σκοτώνουν. Galaxy S5 βρίσκεις απο 390 και πάνω 930 απο 330 και μιλάμε για συσκευή που βγήκε τώρα !! Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Τα μεταχείρο τα σκοτώνουν. Galaxy S5 βρίσκεις απο 390 και πάνω 930 απο 330 και μιλάμε για συσκευή που βγήκε τώρα !! Πράγματι, γιατί όμως τόσο χαμηλές τιμές για κινητό 3 μηνών; Τόσο χάλια είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Πράγματι, γιατί όμως τόσο χαμηλές τιμές για κινητό 3 μηνών; Τόσο χάλια είναι; Μάλλον δεν ξέρουν να κάνουν ένα update. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Μάλλον δεν ξέρουν να κάνουν ένα update. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. ;) Εσύ τελικά πήρες τη Cyan ή ακόμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Εσύ τελικά πήρες τη Cyan ή ακόμη; Στο site της Nokia, γράφει available για το CV μου, αλλά επειδή "παρέδωσε" ο υπολογιστής, δε μπορώ να το κάνω.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogr Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Μεταχειρισμενο λογικο να εχει χαμηλη τιμη δεν εχει τη ζητηση οπως iphone η samsung galaxy στα μεταχειρισμενα, για αυτο αναφερθηκα στη τιμη περιμενα σαν καινουργιο να ειχε πεσει πιο χαμηλα λογω ζητησης αλλα κραταει καλη σχετικα τιμη σε μαγαζια που το εχουν σε αποθεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Βλέπω τις τιμες των μεταχειρισμένων 930 και πραγματικα μένω έκπληκτος. Μεχρι και 320€ το έχω βρει με εγγύηση ! Μου μυρίζει αποτυχία τρελή τελικά ebay το βρηκα στα 280 λιγων ημερων και το πουλουσε γιατι δε του αρεσε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis_smp Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 καλημερα...εκτος απο ebay που αλλου το βρισκεται μεταχειρισμενο σε αγγελιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Καλημέρα... Υπάρχει ενότητα Buy & Sell στο MyPhone (αλλά πρέπει αν συμπληρώσεις 100 ποστ και κάποιους μήνες παραμονής στο φόρουμ) και μπορείς να τσεκάρεις και αγγελίες στο insomnia.gr... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Σκέφτομαι να το αγοράσω μεταχειρισμένο από ιδιώτη και Ελληνικό πώς μπορώ εν τάχει κατά την συναλλαγή να ελέγξω το θέμα με το μωβ χρώμα στην οθόνη; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Τελικά το θέμα με,το,μωβ προσωρινά λύθηκε μου κατέβασε ενημέρωση για τις,ρυθμίσεις,οθόνη και το,έβαλα στο προχωρημένους τέρμα σριστερσ τη μεσαία μπάρα στο green και όλα οκ.:) Επίσης κάτι άλλο. Text flow swype δλδ στα,ελληνικά δεν,παίζει;μόνο αγγλικά; Ευχαριστώ Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 To swype στα Ελληνικά θα έρθει σε κάποιο από τα επόμενα updates από ότι ακούγεται... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts