Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ποιο Sony αναφερεσαι?

Z1 compact και Ζ2 , είχε πέσει σύγκρισή ένα βράδυ με 1520 και 1020.

Γνώμη μου πρώτο με διαφορά το 1020 και μετά ακολουθούν τα 2 sony

Huawei Honor 8 32GB

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εάν κάποιος είχε το 920 και πάρει (η έχει ήδη πάρει ) το 930 (με το καλό) ας κάνει και ένα μίνι συγκριτικό να δούμε και εμείς τα πλεονεκτήματα και εαν αξίζει για αναβαθμίσει γενικά μιας και μιλάμε για την αναβάθμιση του 920

Καλημέρα,

Να διευκρινίσω ότι, όταν είπα ότι iphoniζει το κινητό εννοούσα ότι μοιάζει με το 5αρι της apple όσον αφορά το περιμετρικό αλουμίνιο. Επίσης, να πω σε έναν φίλο πιό πάνω ότι το lumia930 είναι από τα πρώτα με w8,1 οπότε νομιμοποιούμαι να αναφέρω τις διαφορές του και κυρίως μέσα σε ενα thread που είναι αφιερωμένο στο Lumia930.

Φίλε asamoa1 μόνο το ότι το 920 έκανε 699 και το 930, που έχει καλύτερα spec κάνει 599 ήδη είναι ένα "συν" (τιμές ελληνικών καταστημάτων, όταν πρωτοκυκλοφόρησαν).

Είχα το 920 για ένα χρόνο,.. το σασι και μόνο του 930 είναι πιο πολυτελές το 920 ήταν πιο "παιχνιδιάρικο" και δεν μου πολύ άρεσε η κούρμπα που έκανε από πίσω.

Ποιότητα κλήσης τρομερή. Ταχύτητα εφαρμογών σφαίρα, το ηχείο δυνατό και η οθόνη,.. τι να λεμε (μέρα με την νύχτα 920 vs 930), γραμματάκια ψείρες να προβάλει και τα βλέπεις πεντακάθαρα, φωτεινότητα, χρώματα, καθαρότητα όλα super,.. (δεν περιγράφω άλλο). :)

Σίγουρα, συγκριτικά τέστ με νούμερα θα βρείς παντού, αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι 2 σκαλιά πιο πάνω από το 920.

Με φωτό ακόμα δεν ασχολήθηκα.

Μπαταρια : Σε 2 ώρες κλείνει 24ωρο (με wifi, bluetooth, 3g μονίμως ανοιχτά) και έχει άλλες 20ώρες (35%). Κατέβασα χάρτες, όλες τις εφαρμογές μου, αναβάθμισα αυτές που είχε, έκανα 2-3 κλήσεις skype, μερικές κλήσεις, μπήκα ίντερνετ καμία ώρα,...

Και όλα αυτά με την πρώτη φόρτιση, εγώ είμαι υπέρ ευχαριστημένος (φυσικά δεν είναι ασφαλές συμπέρασμα ακόμα).

Ζέστη : Όταν αναβάθμισα τις ~20 εφαρμογές (περιπου 20λεπτο) με παράλληλο surf στο ιντερνετ το κινητό απλά ζεστάθηκε (κατώ εκεί που μάλλον ειναι η κεραία του wifi) συνέχισα με μισάωρο internet και το κινητό είχε ζεσταθεί όλη η πλάτη του.

Αλλά, πολύ νορμάλ,.. φυσιολογικότατο, απλά ζεστό,.. άντε επειδή είχε ζεσταθεί και το αλουμιίνιο γύρω-γύρω να πώ ότι ήταν αρκετά ζεστό. Σε καμία περίπτωση δεν με ενόχλησε η ζέστη! Όχι σαν το 920 που μύριζε και το πλαστικό του πολλές φορές όταν ζεματούσε!

Συνδεση με bluetooth : Με το luna handfree μου (το θεωρώ από τα καλύτερα handsfree, ever οποιασδήποτε εταιρίας),.. συνδέθηκε άμεσα και χωρίς πρόβλημα.

Αυτά προς το παρόν, να υπενθυμήσω πως είναι προσωπικά συμπεράσματα (και από προσωπική χρήση) και μόλις μίας ημέρας,.. αλλά είμαι ήδη πολύ ενθουσιασμένος!

Φιλικά,

Δημήτρης

P.s. θα ρθεί και το glance, που θα πάει!

Edited by liapman

Z1 compact και Ζ2 , είχε πέσει σύγκρισή ένα βράδυ με 1520 και 1020.

Γνώμη μου πρώτο με διαφορά το 1020 και μετά ακολουθούν τα 2 sony

Επειδή είχα τα Lumia 925 και πρόσφατα γύρισα σε Android και έχω τώρα το Z1 Compact, έχω να πω ότι οι φώτο ακόμα και του 925 είναι πολύ καλύτερες.

Ειδικά δε όταν αρχίζει να λιγοστεύει το φως, η ποιότητα φώτο του z1 γίνεται απογοητευτική καθώς έχει τρελό θόρυβο - επίσης το 925 έχει και OIS - εννοείται δηλαδή ότι το 930 τραβάει ακόμα καλύτερες φωτογραφίες.

Επειδή είχα τα Lumia 925 και πρόσφατα γύρισα σε Android και έχω τώρα το Z1 Compact, έχω να πω ότι οι φώτο ακόμα και του 925 είναι πολύ καλύτερες.

Ειδικά δε όταν αρχίζει να λιγοστεύει το φως, η ποιότητα φώτο του z1 γίνεται απογοητευτική καθώς έχει τρελό θόρυβο - επίσης το 925 έχει και OIS - εννοείται δηλαδή ότι το 930 τραβάει ακόμα καλύτερες φωτογραφίες.

Μα να πας σε Z1 αντί να περιμένεις το 930.... Αίσχος... :)

- There is no place like 127.0.0.1 -

Παιδιά πως σας φαινεται το κινητο;Καλα απο φωτογραφιες σκιζει εννοειται,αλλα αξιζει τοσα χρηματα για περσινο snapdragon 800? :O

Παιδιά πως σας φαινεται το κινητο;Καλα απο φωτογραφιες σκιζει εννοειται,αλλα αξιζει τοσα χρηματα για περσινο snapdragon 800? :O

Γιατί νομίζεις ότι με τον 805 θα ήτανε καλύτερο ?

Στη τελική κάνει 100 euro λιγότερα από τις άλλες κορυφαίες προτάσεις.

Γνώμη μου είναι να πας σε S5 που έχει τον 801 :lol:

Ήμαρτον.

Δε κοιτάμε τη κάμερα τη ποιότητα.δωρεάν GPS offline και κοιτάμε τον 800 με τον 801.

Έλεος.

Μπαίνω κι εγώ να δω το θέμα του 930 (να επιλέξω και παρακολούθηση :P ), σκεπτόμενος πόσες σελίδες να έχει; Και έχει ήδη 16!! :lol: Πραγματικά το κινητό παίζει να είναι το ολοκληρωμένο WP, έστω και χωρίς Glance, που πιστεύω ότι κάτι θα κάνουν για να το προσθέσουν κι αυτό, δε νομίζω ότι θα αφήσουν ένα πλεονέκτημά τους χωρίς να το χρησιμοποιήσουν. Και όπως έγραψα και στο άλλο θέμα, ένα 930 πράσινο παρακαλώ! :D Κι ας είναι 5". :P Edited by niotheros
αφαίρεση off topic
Huawei Nova 5T

Μπαίνω κι εγώ να δω το θέμα του 930 (να επιλέξω και παρακολούθηση :P ), σκεπτόμενος πόσες σελίδες να έχει; Και έχει ήδη 16!! :lol: Πραγματικά το κινητό παίζει να είναι το ολοκληρωμένο WP, έστω και χωρίς Glance, που πιστεύω ότι κάτι θα κάνουν για να το προσθέσουν κι αυτό, δε νομίζω ότι θα αφήσουν ένα πλεονέκτημά τους χωρίς να το χρησιμοποιήσουν. Και όπως έγραψα και στο άλλο θέμα, ένα 930 πράσινο παρακαλώ! :D Κι ας είναι 5". :P

Ναι αλλα το σκεφτεται και ρωταει για το 930 ο ανθρωπος ;)

Αν οντως συμπεριφερεται ετσι η μπαταρια του, παω για αγορα τον Αυγουστο που ειναι και παχιες οι μυγες :p

Edited by niotheros
τροποποίηση παράθεσης

Είναι σίγουρα το πιο ολοκληρωμένο WP αυτή την στιγμή. Είμαι πολύ γρήγορα σε όλες τις λειτουργίες του. Το λειτουργικό του το θεωρώ το πιο πλήρες για τις δικές μου ανάγκες και ειδικά η λογική pin to start με έχει βολέψει απίστευτα εδώ και δυο χρόνια. Το κερασάκι είναι φυσικά η όλη σουίτα των here apps. Αν μας δώσουν και το glance,αν και δύσκολο τεχνικά, θα είμαστε κομπλέ.

Τώρα για αυτούς που αγοράζουνε κινητά με βάση τους πυρήνες και την ram τι να πω...

Είναι σίγουρα το πιο ολοκληρωμένο WP αυτή την στιγμή.

Ένα xenon flash να είχε..... :rolleyes:

Όλη μέρα στους δρόμους (business trip γαρ) . . . .

Με πολλά τηλέφωνα, πολύ Wi-Fi και gprs, και μονίμως συνδεμένο Bluetooth στο αυτοκίνητο και ακουστικά hands free . . ..

Φόρτισε πληρως μια φορά μόλις το άνοιξα (ήταν στο 30% η 40%, θε θυμάμαι ακριβώς), αποφορτίστηκε και αλλη μια πλήρη φόρτιση και αποφόρτιση . ..

Νομίζω καλα θα τα πάει η μπαταρία . . .

Επαναλαμβάνω για το φίλο από πάνω, το διπλό Flash led είναι πάρα πολύ δυνατό, σχεδόν όσο το xenon . . .

Δεν το χορταίνω το ατιμο . . .

Edited by Doukas_F

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Μια χαρά και δυο τρομαρες η συσκευη οπως βλεπω:lol:

Παψτε να λέτε όλα θετικά διότι προβλέπω ενα 10ημερο αναμονή εώς παραλάβουμε.:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τελικα δεν κρατηθηκα και το πηρα και εγω ,, δεν το εχω δουλεψει ακομα ιδιαιτερα ,, ειναι αρκετα ποιο γρηγορο απο το 1020 πολυ καλυτερη οθονη για την καμερα δεν εχω αποψη ακομα περισσοτερα εντος των ημερων.

Όλη μέρα στους δρόμους (business trip γαρ) . . . .

Με πολλά τηλέφωνα, πολύ Wi-Fi και gprs, και μονίμως συνδεμένο Bluetooth στο αυτοκίνητο και ακουστικά hands free . . ..

Φόρτισε πληρως μια φορά, μόλις το άνοιξα, αποφορτίστηκε και αλλη μια πλήρη φόρτιση και αποφορτηση . ..

Νομίζω καλα θα τα πάει η μπαταρία . . .

Επαναλαμβάνω για το φίλο από πάνω, το διπλό Flash led είναι πάρα πολύ δυνατό, σχεδόν όσο το xenon . . .

Δεν το χορταίνω το ατιμο . . .

Δεν ειναι θεμα φωτεινοτητας.Δεν ειναι αυτη η διαφορα του Xenon με τα led.

To xenon ειναι πιο γρηγορο απ'οτιδηποτε φλας κυκλοφορει στην αγορα.Ακομα και να κουνηθει ο αλλος στη φωτο....το xenon θα τον παγωσει.

Επειδή το τωρινό μου Lumia έχει διπλό led και το συηκρίνω με παλιότερο κινητό με Xenon,

απλά δεν υπάρχει σύγκριση.

Το Xenon δίνει ασύγκριτα καθαρότερο λευκό και απίστευτα πιο διαπεραστικό πλούσιο φωτισμό.

Το dual led είναι σα μια σπίθα μπροστά σε Xenon και δεν αποτυπώνει σωστά τις αποχρώσεις.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Επειδή το τωρινό μου Lumia έχει διπλό led και το συηκρίνω με παλιότερο κινητό με Xenon,

απλά δεν υπάρχει σύγκριση.

Το Xenon δίνει ασύγκριτα καθαρότερο λευκό και απίστευτα πιο διαπεραστικό πλούσιο φωτισμό.

Το dual led είναι σα μια σπίθα μπροστά σε Xenon και δεν αποτυπώνει σωστά τις αποχρώσεις.

Συμφωνώ. Κι εγώ πριν το 1020 είχα το 925 με dual led. Δε συγκρίνεται.

εχω μία εξειδικευμένη ερωτηση και δεν ξέρω κατά πόσο μπορει καποιος να μου το απαντησει, αλλα θα την κανω.

το μονο εμπόδιο που βλεπω για να κανω την μετάβαση απο android σε WP είναι η εφαρμογη του wordpress. δυστυχώς οι υπεύθυνοι εχουν ψιλοανακοινώσει οτι δεν προκειται να την συντηρήσουν-αναβαθμίσουν στο Windows mobile, λέγοντας ουσιαστικά οτι δεν θα υποστηρίζεται πλεον απο ενα σημειο και μετα

ο browser του 930, μπορει να λογκαρει και να κανει τα απαραίτητα στην πλατφορμα του wordpress?? ειναι καποιος απο εσας bloger/αρθρογραφος και χρησιμοποιεί την συγκεκριμενη εφαρμογη για mobile uploads απο αρθρα? θα με ενδιέφερε πολυ αυτο

Τελικα δεν κρατηθηκα και το πηρα και εγω ,, δεν το εχω δουλεψει ακομα ιδιαιτερα ,, ειναι αρκετα ποιο γρηγορο απο το 1020 πολυ καλυτερη οθονη για την καμερα δεν εχω αποψη ακομα περισσοτερα εντος των ημερων.

Πιο γρήγορο σίγουρα θα είναι σε άνοιγμα εφαρμογών, στη περιήγηση στα μενού όμως τι διαφορά υπάρχει απ το 1020?

Επίσης παιδιά όποιος μπορεί να βγάλει καμιά φωτογραφία σε χαμηλό φωτισμό ή εσωτερικό χώρο με και χωρίς φλας

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Nokia Lumia 930 nnboxing and OS tour

Nokia Lumia 930 - Knife Screen Test (4K)

Παρτε και ενα πραγματικο καυτο καλοκαιρινο review!

Nokia Lumia 930 la recensione di Telefonino.net

Nokia Lumia 930 accessories hands-on

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Οταν με το καλό παραλάβω θα πω τις εντυπώσεις μου αν και 1.5 χρόνο εχει περάσει απο το 920 που είχα.

Πάντως σίγουρα μια σημαντική αναβάθμιση θα ειναι σε όλους τους τομείς.

Μιλάμε απο τη μια για συσκευη του 12 με μια του 14.

Αντε με το καλό να παραλάβεις να μας πεις την γνώμη σου!!!

Καλημέρα,

Να διευκρινίσω ότι, όταν είπα ότι iphoniζει το κινητό εννοούσα ότι μοιάζει με το 5αρι της apple όσον αφορά το περιμετρικό αλουμίνιο. Επίσης, να πω σε έναν φίλο πιό πάνω ότι το lumia930 είναι από τα πρώτα με w8,1 οπότε νομιμοποιούμαι να αναφέρω τις διαφορές του και κυρίως μέσα σε ενα thread που είναι αφιερωμένο στο Lumia930.

Φίλε asamoa1 μόνο το ότι το 920 έκανε 699 και το 930, που έχει καλύτερα spec κάνει 599 ήδη είναι ένα "συν" (τιμές ελληνικών καταστημάτων, όταν πρωτοκυκλοφόρησαν).

Είχα το 920 για ένα χρόνο,.. το σασι και μόνο του 930 είναι πιο πολυτελές το 920 ήταν πιο "παιχνιδιάρικο" και δεν μου πολύ άρεσε η κούρμπα που έκανε από πίσω.

Ποιότητα κλήσης τρομερή. Ταχύτητα εφαρμογών σφαίρα, το ηχείο δυνατό και η οθόνη,.. τι να λεμε (μέρα με την νύχτα 920 vs 930), γραμματάκια ψείρες να προβάλει και τα βλέπεις πεντακάθαρα, φωτεινότητα, χρώματα, καθαρότητα όλα super,.. (δεν περιγράφω άλλο). :)

Σίγουρα, συγκριτικά τέστ με νούμερα θα βρείς παντού, αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι 2 σκαλιά πιο πάνω από το 920.

Με φωτό ακόμα δεν ασχολήθηκα.

Μπαταρια : Σε 2 ώρες κλείνει 24ωρο (με wifi, bluetooth, 3g μονίμως ανοιχτά) και έχει άλλες 20ώρες (35%). Κατέβασα χάρτες, όλες τις εφαρμογές μου, αναβάθμισα αυτές που είχε, έκανα 2-3 κλήσεις skype, μερικές κλήσεις, μπήκα ίντερνετ καμία ώρα,...

Και όλα αυτά με την πρώτη φόρτιση, εγώ είμαι υπέρ ευχαριστημένος (φυσικά δεν είναι ασφαλές συμπέρασμα ακόμα).

Ζέστη : Όταν αναβάθμισα τις ~20 εφαρμογές (περιπου 20λεπτο) με παράλληλο surf στο ιντερνετ το κινητό απλά ζεστάθηκε (κατώ εκεί που μάλλον ειναι η κεραία του wifi) συνέχισα με μισάωρο internet και το κινητό είχε ζεσταθεί όλη η πλάτη του.

Αλλά, πολύ νορμάλ,.. φυσιολογικότατο, απλά ζεστό,.. άντε επειδή είχε ζεσταθεί και το αλουμιίνιο γύρω-γύρω να πώ ότι ήταν αρκετά ζεστό. Σε καμία περίπτωση δεν με ενόχλησε η ζέστη! Όχι σαν το 920 που μύριζε και το πλαστικό του πολλές φορές όταν ζεματούσε!

Συνδεση με bluetooth : Με το luna handfree μου (το θεωρώ από τα καλύτερα handsfree, ever οποιασδήποτε εταιρίας),.. συνδέθηκε άμεσα και χωρίς πρόβλημα.

Αυτά προς το παρόν, να υπενθυμήσω πως είναι προσωπικά

Γενικά φαίνεται πολύ καλό σε όλα του και με το καλό όταν θα πέσει ι τιμή του θα το τιμήσουμε!!

Edited by asamoa1

Δεν καταλαβα τιποτα και δεν προσεξα καν το κινητο αλλά νομιζω ειναι απο τα πιο καλα review που εχω δει :lol:

Nokia Lumia 930 nnboxing and OS tour

ααα, τι ωραιο review!!! Σωστη παρουσιαση, με σωστο περιεχόμενο. Εμπειρες τοποθετήσεις θα ελεγα! :p:D