Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν την είχα προσέξει,σε ευχαριστώ.

Φίλε Δούκα όταν μπορείς ποσταρε και μια αντίστοιχη εικόνα από το msft SW version.

Παιδιά, χίλια συγγνώμη που αργω να απαντήσω . . .

Λείπω ταξίδι για δουλειές και ο χρόνος μου είναι χάλια . . .

Είσαι οκ με την παρακάτω φωτό???

Θετικό αυτό!

Για πες μας φωτογραφίες σε εσωτερικό κυρίως χώρο ή με χαμηλό φωτισμό στα πιο δύσκολα πως το βλέπεις?

Επίσης στα μενού του έχει διαφορά στη ταχύτητα απ το 1020 ή μόνο στο άνοιγμα των εφαρμογών?

Δεν πρόλαβα ακομα να συγκρίνω καλα, αλλα με μια πρώτη ματιά το διπλό led flash είναι αρκετά δυνατό, δεν το περίμενα η αλήθεια είναι, μπορεί όσο και το xenon flash . . .

Οι φωτό . . .χμμμμμ . . .πανω κάτω ιδιες μου φαίνονται, μη σου πω λίγο καλύτερες αυτές του 930 .. .

Δεν είμαι όμως τόσο ειδήμων στις φωτό, οπότε διατηρώ τις επιφυλάξεις μου . ..

Με την πρώτη ευκαιρία ανεβαζω φωτό για σύγκριση . . .

Ταχύτητα δεν το συζητάω, αλλα αυτο που σε τρελαίνει είναι η απίστευτη οθόνη του . . .

Δίπλα δίπλα με το 1020, το δεύτερο μοιάζει σα φτωχός συγγενής . . .

Edited by Doukas_F

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, χίλια συγγνώμη που αργω να απαντήσω . . .

Λείπω ταξίδι για δουλειές και ο χρόνος μου είναι χάλια . . .

Είσαι οκ με την παρακάτω φωτό???

Δεν πρόλαβα ακομα να συγκρίνω καλα, αλλα με μια πρώτη ματιά το διπλό led flash είναι αρκετά δυνατό, δεν το περίμενα η αλήθεια είναι, μπορεί όσο και το xenon flash . . .

Οι φωτό . . .χμμμμμ . . .πανω κάτω ιδιες μου φαίνονται, μη σου πω λίγο καλύτερες αυτές του 930 .. .

Δεν είμαι όμως τόσο ειδήμων στις φωτό, οπότε διατηρώ τις επιφυλάξεις μου . ..

Με την πρώτη ευκαιρία ανεβαζω φωτό για σύγκριση . . .

Ταχύτητα δεν το συζητάω, αλλα αυτο που σε τρελαίνει είναι η απίστευτη οθόνη του . . .

Δίπλα δίπλα με το 1020, το δεύτερο μοιάζει σα φτωχός συγγενής . . .

Τέτοια λέγε μας και θα το τιμήσουμε νωρίτερα.

Για την οθόνη δεν έχω αμφιβολίες θα ειναι μέσα στο top 3 των φετινών ναυαρχιδων.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Φωτό από 1020

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Φωτό από 930

Όλα στο αυτόματο . . .

Αν μπορεί κάποιος admin να τις βάλει δίπλα δίπλα, για να γίνεται πιο άμεσα η σύγκριση . . .

Edited by Doukas_F

Φωτό από 930

Όλα στο αυτόματο . . .

Αν μπορεί κάποιος admin να τις βάλει δίπλα δίπλα, για να γίνεται πιο άμεσα η σύγκριση . . .

Στην τελευταια φωτο οι δαιφορες υπερ του 1020 ειναι συντριπτικες σε ολα τα επιπεδα και κυριως στον θορυβο.

Δεν...αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας.

Στην τελευταια φωτο οι δαιφορες υπερ του 1020 ειναι συντριπτικες σε ολα τα επιπεδα και κυριως στον θορυβο.

Δεν...αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας.

Τεράστια η διαφορά στη τελεγυταία αλλά μου φαίνεται οτι είναι κακοτραβηγμένη...

- There is no place like 127.0.0.1 -

Παιδιά οκ, τις έβγαλα λίγο βιαστικά, λόγω ημιτελικού (btw, ωραία ****** είδαμε . . . )

Δεν είναι τεράστιες οι διάφορες . . .

Θα βγάλω σωστές φωτό και θα τις ανεβάσω σε full ανάλυση μέσω κάποιου side για φωτό upload (πείτε κάποιο . . . )

Edited by niotheros
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Παιδιά οκ, τις έβγαλα λίγο βιαστικά, λόγω ημιτελικού (btw, ωραία ****** είδαμε . . . )

Δεν είναι τεράστιες οι διάφορες . . .

Θα βγάλω σωστές φωτό και θα τις ανεβάσω σε full ανάλυση μέσω κάποιου side για φωτό upload (πείτε κάποιο . . . )

Μπορείς να δείς στο θέμα Φωτογραφίες & βίντεο από Nokia Lumia συσκευές προτάσεις για sites για να κάνεις upload τις φωτογραφίες. Τέλος καλό θα ήταν τις φωτογραφίες να τις ποστάρεις σε εκείνο το θέμα καθώς εκείνο είναι το καταλληλότερο θέμα για τέτοιου είδους συζητήσεις!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ήδη πάντως εμφανίζεται σε όλο και περισσότερες χώρες διαθέσιμο.

Ήδη μάλιστα έπεσε κατω απο το ψυχολογικό όριο των 500 ευρώ που είχα θέσει ως πηχη για την απόκτηση του και με βλέπω να το κάνω παραγγελία.

http://www.hardwareversand.de/articledetail.jsp?aid=167464&agid=1683&pvid=4q5zbv2ew_hxdvr400&ref=13

Απο το ιδιο κατάστημα είχα πάρει και το Xperia και το κατάστημα παρέχει 15 ημέρες DOA.

Edited by alextrela

Την έκανα την παραγγελία μου και πλέον υπομονή εώς το έχουν άμεσα διαθέσιμο και το αποστείλουν.

Άντε να δούμε τι ψάρια πιάνει.

Απο μπαταρία τι λέει το κινητό ;

1520 σε καμία περίπτωση,ευελπιστώ τουλάχιστον ενα 10-15% παραπάνω απο 920/925/1020 που μέτρια θα χαρακτήριζα τις αυτονομίας τους.και αν επιτύχει χρόνους ανάλογους του htc m8 θα είμαι απολυτα ικανοποιημένος.

Ίσως η amoled συμβάλει σε αυτο.

Καλημέρα!

Κάτοχος ενός λευκού(ματ) 930 και εγώ από χθες. Το κινητό είναι Γαλλικό, και επιβεβαιώνω ότι το κινητό συνοδεύεται από handfree.

Το κινητό είναι όμορφο, ποιοτικό και στιβαρό, όπως έχουμε συνηθήσει από την ΝΟΚΙΑ. Αν και θεωρώ ότι iphoneζει λιγάκι!

Προέρχομαι από ένα 920 και οι σημαντικές αλλαγές που παρατήρησα, όσον αφορά το λειτουργικό, πέραν από αυτά που ίσως έχουν αναφερθεί είναι :

- Διαφορετική επιλογή για την ένταση ήχου κουδινίσματος κινητού και ήχου εφαρμογων (επιτέλους!).

- Πιό γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας (αν και με τον καιρό θα το δώ καλύτερα).

- Ξεχωριστή εφαρμογή για την μπαταρία battery saver.

- Τα αγαπημένα μου, απλά και λιτά, tiles έγιναν ακόμα καλύτερα με την επιλογή background.

- To mixradio.

- Το storyteller.

- Αρκετές πλέον επιλογές για τα προσωπικά δεδομένα, τις διαφημίσεις, upload κτλ. (δε με πολύ ενδιαφέρουν).

- Το πολύ καλό speed dial. (επιτέλους και αυτό!)

Όσον αφόρα τη διάκεια της μπαταρίας, θα δείξει,.. Θα είμαι ευχαριστημένος άμα μου βγάζει μια full ημέρα. Γιατί, ούτως ή άλλως όλοι το βράδυ τα φορτίζουμε, κανείς δεν πιστεύω να το διακινδύνευε να μην φορτίσει ένα κινητο που βγάζει 1,5 μέρα.

Ολοκληρώνοντας μία πρώτη προσέγγιση, θεωρώ ότι είναι ένα λειτουργικό που διορθώνει τις αδυναμίες του και μία εταιρία κινητών που ξέρει να κάνει, πολύ καλά, τη δουλειά της χρόνια τωρα!

Φιλικά,

Δημήτρης

Edited by liapman
Από τον ενθουσιασμό μου, ξέχασα κάτι! :)

Καλημέρα!

Κάτοχος ενός λευκού(ματ) 930 και εγώ από χθες. Το κινητό είναι Γαλλικό, και επιβεβαιώνω ότι το κινητό συνοδεύεται από handfree.

Το κινητό είναι όμορφο, ποιοτικό και στυβαρό, όπως έχουμε συνηθήσει από την ΝΟΚΙΑ. Αν και θεωρώ ότι appleζει λιγάκι!

Προέρχομαι από ένα 920 και οι σημαντικές αλλαγές που παρατήρησα, όσον αφορά το λειτουργικό, πέραν από αυτά που ίσως έχουν αναφερθεί είναι :

- Διαφορετική επιλογή για την ένταση ήχου κουδινίσματος κινητού και ήχου εφαρμογων (επιτέλους!).

- Τα αγαπημένα μου, απλά και λιτά, tiles έγιναν ακόμα καλύτερα με την επιλογή background.

- To mixradio.

- Το storyteller.

- Αρκετές πλέον επιλογές για τα προσωπικά δεδομένα, τις διαφημίσεις, upload κτλ. (δε με πολύ ενδιαφέρουν).

Όσον αφόρα τη διάκεια της μπαταρίας, θα δείξει,.. Θα είμαι ευχαριστημένος άμα μου βγάζει μια full ημέρα. Γιατί, ούτως ή άλλως όλοι το βράδυ τα φορτίζουμε, κανείς δεν πιστεύω να το διακινδύνευε να μην φορτίσει ένα κινητο που βγάζει 1,5 μέρα.

Ολοκληρώνοντας μία πρώτη προσέγγιση, θεωρώ ότι είναι ένα λειτουργικό που διορθώνει τις αδυναμίες του και μία εταιρία κινητών που ξέρει να κάνει, πολύ καλά, τη δουλειά της χρόνια τωρα!

Φιλικά,

Δημήτρης

Ευχαριστούμε φίλε μου για το review και περιμένουμε παραπάνω εντυπώσεις μετά απο κάποιες ημέρες χρησης που θα μπορείς να εξαγεις καλύτερα συμπεράσματα και κυρίως στο θέμα αυτονομία.

Αν μπορείς πες μας και με χρηςη wifi η 3G πόσο ζεσταίνεται η συσκευη και πως το κρίνεις και σε αυτο το θέμα.

ΥΓ:Καλορίζικο:)

Επίσης αν κάποιος απο τους κατόχους εχει bt handsfree και αν όλα κυλούν ομαλά και φυσιολογικά.

Wi-Fi και 3G, ζεσταίνεται έως ζεματάει θα έλεγα, από πίσω . . .

Bluetooth σε Car Kit, Pioneer στερεοφωνικού αυτοκινήτου και Nokia Monster Purity, κανένα πρόβλημα, ζευγάρωμα με τη μια και άψογη συνεργασία . . .

Καλημέρα!

Το κινητό είναι όμορφο, ποιοτικό και στιβαρό, όπως έχουμε συνηθήσει από την ΝΟΚΙΑ. Αν και θεωρώ ότι iphoneζει λιγάκι!

- Ξεχωριστή εφαρμογή για την μπαταρία battery saver.

- To mixradio.

- Το storyteller.

- Το πολύ καλό speed dial. (επιτέλους και αυτό!)

Φιλικά,

Δημήτρης

Φίλε μου όλα αυτά που γράφεις δεν είναι τίποτα παραπάνω από τα WP8.1 και θα τα εχουν ολες οι συσκευες μολις παρουν την 8.1

οσο για το οτι "iphoneζει" ... θα πω απλα ελεος.

ΥΓ καλοδουλευτο.

Bluetooth σε Car Kit, Pioneer στερεοφωνικού αυτοκινήτου και Nokia Monster Purity, κανένα πρόβλημα, ζευγάρωμα με τη μια και άψογη συνεργασία . . .

Το εώς ζεματαει δεν ειναι και πολυ ευχαριστο θα έλεγα

Παλι καλά που έχω παντα μαζί μου tablet και δεν σερφάρω με τις ώρες απο κινητό.

Τα του μπλε δοντιού αντίθετα ευχάριστα ειναι.

Εγώ αναμένω αναφορές για τη μπαταρία του.Το 925 που έχω στην αναμονή μια χαρά τα πάει.Αν το δουλέψεις όμως με 3G την ξελιγωνει απίστευτα γρήγορα τη μπαταρία.
Η σιωπή είναι χρυσός :X

Δεν τρελάθηκα με τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν απο το 930.

Όπως και στο 1520 τα 20mpx δεν φάνηκαν πουθενά σε σχέση με τα 20 της Sonny που μόνο με το 1020 μπορούν να συγκριθούν

Huawei Honor 8 32GB

Δεν τρελάθηκα με τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν απο το 930.

Όπως και στο 1520 τα 20mpx δεν φάνηκαν πουθενά σε σχέση με τα 20 της Sonny που μόνο με το 1020 μπορούν να συγκριθούν

Σε ποιο Sony αναφερεσαι?

τοσο πολυ? μετα απο ποση ωρα?

Εγώ αναμένω αναφορές για τη μπαταρία του.Το 925 που έχω στην αναμονή μια χαρά τα πάει.Αν το δουλέψεις όμως με 3G την ξελιγωνει απίστευτα γρήγορα τη μπαταρία.

Το έζησα με το 920 που κατέβαινε σαν καταρρακτης και ένας απο τους λόγους που δεν κράτησα μεγάλο διάστημα και για αυτο θα ήθελα μια 2800-3000 μπαταρία στο 930.

Ελπίζω τα 8.1 να κάνουν καλύτερη διαχείρηση ενέργειας.

Edited by alextrela

τοσο πολυ? μετα απο ποση ωρα?

Η αλήθεια είναι, χθες βράδυ που το παρατήρησα, ότι πιο πολύ νιώθεις τη ζέστη γύρω γύρω, στο μεταλλικό περίβλημα . . . Ειδικά δε, αν παράλληλα με το σερφάρισμα (Wi-Fi η Gprs) το έχεις στην πρίζα για φόρτιση . . .

Μετά από κάνα 15λεπτο γίνεται αρκετά αισθητό . . .

Όλα αυτά όμως δεν είναι τίποτα, μπροστά στην ομορφιά, τέλεια οθόνη και ταχύτητα που σου προσφέρει απλόχερα . . . ;)

Η αλήθεια είναι, χθες βράδυ που το παρατήρησα, ότι πιο πολύ νιώθεις τη ζέστη γύρω γύρω, στο μεταλλικό περίβλημα . . . Ειδικά δε, αν παράλληλα με το σερφάρισμα (Wi-Fi η Gprs) το έχεις στην πρίζα για φόρτιση . . .

Μετά από κάνα 15λεπτο γίνεται αρκετά αισθητό . . .

Όλα αυτά όμως δεν είναι τίποτα, μπροστά στην ομορφιά, τέλεια οθόνη και ταχύτητα που σου προσφέρει απλόχερα . . . ;)

Αν ειναι στη πρίζα όλα τα κινητά ζεματανε αν σερφάρεις παράλληλα

Πως βλέπεις την μπαταρία σε σχεση με το 1020 μετά απο 2-3 ημέρες που το έχεις.;

Εάν κάποιος είχε το 920 και πάρει (η έχει ήδη πάρει ) το 930 (με το καλό) ας κάνει και ένα μίνι συγκριτικό να δούμε και εμείς τα πλεονεκτήματα και εαν αξίζει για αναβαθμίσει γενικά μιας και μιλάμε για την αναβάθμιση του 920

Εάν κάποιος είχε το 920 και πάρει (η έχει ήδη πάρει ) το 930 (με το καλό) ας κάνει και ένα μίνι συγκριτικό να δούμε και εμείς τα πλεονεκτήματα και εαν αξίζει για αναβαθμίσει γενικά μιας και μιλάμε για την αναβάθμιση του 920

Οταν με το καλό παραλάβω θα πω τις εντυπώσεις μου αν και 1.5 χρόνο εχει περάσει απο το 920 που είχα.

Πάντως σίγουρα μια σημαντική αναβάθμιση θα ειναι σε όλους τους τομείς.

Μιλάμε απο τη μια για συσκευη του 12 με μια του 14.