Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να συμπληρωσω οτι σε μερικες ΡΟΜ κ συμφωνα με τα δικα μου αντικειμενικα κριτηρια δεν χρειαζεται να πειραξεις τιποτα γιατι ειναι ηδη πειραγμενα κ λειτουργουν κομπλε (miui).

Επισης να συμπληρωσω για τους αισθητηρες οτι αυτος που εχει ειναι ο βασικος αισθητηρας κ εκτος κ αν θελεις κατι ειδικο δεν θα διαπιστωσεις καμια ελλειψη. Εκτος απο πυξιδα που δεν υπαρχει στο κινητο αλλα τα gps δουλευουν ρολοι.

Ερωτηση, πηρε κανεις κανενα πακετακι film protector της προκοπης απο aliexpress κ αν ναι υπαρχει κανα λινκ?

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

... συμφωνα με τα δικα μου αντικειμενικα κριτηρια ...

Υποθετω πως ηθελες να πεις "τα δικα μου υποκειμενικα κριτηρια" :p

Εδω και πολυ καιρο η aosp εχει μεινει στασημη.

Υποθετω λογο θερους (ο φιλος μας ο jonjalvo ειναι Ισπανος) και ισως γιατι περιμενουμε κιτ-κατ μεσα στον Αυγουστο

Παντως αν εβγαινε μια aosp με τα libraries της καμερας απο την official, τοτε για μενα, θα ηταν η τελεια ΡΟΜ και δεν θα ασχολιομουν ποτε ξανα με αλλαγη.

Προς το παρον μενω ως εχω και μαλλον καποια στιγμη θα δοκιμασω καποια απο τις τελευταιες επισημες που θα υπαρχουν εκεινη την ωρα (προς το παρον η 38)

Θελω πριν κανω την επιλογη να διαβασω αν παιζει σωστα το gravitybox και ο nova launcher prime, που για μενα ειναι σημαντικο

Με διευκολυνει αφανταστα που οι υπαρχουσες aosp τα εχουν ετοιμα και τα 2 (σε αυτημ που φοραω πρεπει απλως να ενεργοποιησεις εσυ χειροκινητα το gravity και τα xposed modules)

Χαχαχα, σωστα δικα μου κ αντικειμενικα λιγο δυσκολα!! :)

H aosp ειναι οντως οτι πιο ταχυ υπαρχει αυτη την στιγμη κ σωστα τα λες οτι με τα καινουργια libs θα ηταν δυναμη.

Δυστυχως για μενα ισχυει αυτο που λενε οτι αν δουλεψεις μια φορα με την miui θα μεινεις εκει για παντα!!

Xposed ενεργοποιεις κ με miui κατευθειαν με ενα reboot για οποιον ενδιαφερεται επισης.

Εχουμε να δουμε ακομη πολυ πραγμα παντως..

Edited by johnickz1

........................................

3. Δεν ξερω γιατι δεν γνωριζω ουτε πως μπορεις να ορισεις manual αυτην την μπαντα, αλλα ουτε και το νοημα αυτης της ενεργειας (αν θελεις εξηγησε)

...............

λοιπόν, επειδή έχω βονταφον, εχω διαβασει οτι εδω και 2 χρόνια η εταιρία αναβαθμίζει τις κεραίες της ωστε να αξιοποιεί το φάσμα που διαθέτει στη συχνότητα των 900MHz για την παροχή υπηρεσιών 3G. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η αξιοποίηση του φάσματος των 900MHz κατ΄αυτό τον τρόπο θα δίνει την δυνατοτητα να έχουμε γρήγορο ιντερνετ από το κινητό, ακόμη και σε κλειστούς χώρους.

σχετικά με τον manual ελεγχο

πάμε στο θείο,

στο κινητο μας είναι εξ ορισμού τικαρισμένες και οι 2 επιλογες,

ξετικαρουμε την 1η

http://img850.imageshack.us/img850/9532/xr82.png

μετα παταμε σετ

κανουμε ριμπουτ

ανοιγουμε data

αν έχουμε H+ τοτε βλέπουμε κεραία στα 900.

υ.γ. 1000 ευχαριστω για τις απαντησεις σου.... Μετά την ¨σκληρή¨ αποχώρηση μου από το V3, σήμερα θα φύγει η παραγγελία...

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Λοιπόν, η Miui όπως την ανέβασε ο johnickz1, νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον Έλληνα που έχει αυτό το τηλέφωνο.

Είναι γρήγορη (όχι αστραπιαία! όπως η Coolpad Official, αλλά είναι γρήγορη), έχει αξιοπρεπή κατανάλωση ενέργειας (όχι τόσο καλή όσο η Coolpad Official), φαίνεται να δουλεύουν όλα από αξιοπρεπώς έως πολύ καλά και έχει και ελληνικά.

Το ξαναγράφω ότι αυτή τη στιγμή είναι η Νο 1 πρόταση για ROM.

Μετά από καμιά βδομάδα (για να τη δοκιμάσουν και κάποια παιδιά εδώ μέσα), θα μπορούμε πλέον άνετα να προτείνουμε το τηλέφωνο με αυτή τη ROM και σε κάποιο φίλο ο οποίος, θα θέλει κάτι που να δουλεύει κατ ευθείαν και χωρίς πολύ στενοχώρια και να έχει ελληνικά παντού (άντε, στο 99,...%).

Edited by Baniko

【FIRE】大神F1联通版 官方039 正式版 适度精简 精心优化 全网首发

039 version of the update follows:

Optimization: Touch screen Touch effect, a touch more accurate

Optimization: automatic network time synchronization function to solve certain areas because the operator does not properly restrict

network synchronization time causes problems

Optimization: foreign network positioning, the use of more accurate positioning abroad

Optimization: audio parameters, adjust the volume is too large to solve the problem of accidental

Optimization: SD card occasional shift issue

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπόν, η Miui όπως την ανέβασε ο johnickz1, νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον Έλληνα που έχει αυτό το τηλέφωνο.

Είναι γρήγορη (όχι αστραπιαία! όπως η Coolpad Official), έχει αξιοπρεπή κατανάλωση ενέργειας (όχι τόσο καλή όσο η Coolpad Official), φαίνεται να δουλεύουν όλα από αξιοπρεπώς έως πολύ καλά και έχει και ελληνικά.

Το ξαναγράφω ότι αυτή τη στιγμή είναι η Νο 1 πρόταση για ROM.

K εγω νομιζω οτι ειναι η καλυτερη προταση σε MIUI αυτη την στιγμη..

[FIRE][GRMOD_JOHNICKZ]-Coolpad_8297w_MIUI_V5_sames_MIUI6_wonderful

...

K εγω νομιζω οτι ειναι η καλυτερη προταση σε MIUI αυτη την στιγμη..

Μην είσαι ...μετριόφρων! Είναι η καλύτερη πρόταση γενικώς (αυτή τη στιγμή και πάντα για κάποιον από Ελλάδα).

Edited by Baniko

[FIRE][GRMOD_JOHNICKZ]-Coolpad_8297w_MIUI_V5_sames_MIUI6_wonderful

Μην είσαι ...μετριόφρων! Είναι η καλύτερη πρόταση γενικώς (αυτή τη στιγμή και πάντα για κάποιον από Ελλάδα).

Aντε να μου αφησει η μικρη μου μπαταρια καποτε να χεσω τον pou του για να την περασω επιτελους και'γω την ρομ σου johnickz1 !

Και που'σε φιλαρακι εισαι η μονη μας ελπιδα για αναβαθμισμένες miui με Ελληνικα τωρα που τα παρατησε ο emjot,αν δεν σε κανει κοπο συνεχισε το,θα σου ειμαστε ευγνομωνες ολοι !

【FIRE】大神F1联通版 官方039 正式版 适度精简 精心优化 全网首发

039 version of the update follows:

Optimization: Touch screen Touch effect, a touch more accurate

Optimization: automatic network time synchronization function to solve certain areas because the operator does not properly restrict

network synchronization time causes problems

Optimization: foreign network positioning, the use of more accurate positioning abroad

Optimization: audio parameters, adjust the volume is too large to solve the problem of accidental

Optimization: SD card occasional shift issue

να συμπληρώσω...

1 moderately streamlined system

2 Add the Authorization Manager

3 debug mode is enabled by default

4 Integrated Boot saving technology

5. latest addition to the hosts file to block ads

6. acceleration enabled by default Swap

7 join best to listen to ringtones WhereGo

8 join Oppo Find 5 comes with built-in ringtones Jumping Finger

9 join Transformers Super Hornet played music

10. Add seconds to get up ringtone

11. Add Samsung GalaxyNote whistle SMS ringtones

12. solve root privileges disappear after restart

13 complete add sony Bravia V3 display engine

14. Add sony Xloud sound volume increases

15. Add New ViPER4 Sound

16. optimize the picture display to 100%

17. enhance video quality

18. enhance the photographic effect

19 open GPU rendering

20. open call volume series of 20

21. open init.d Service

22. integrate the latest busybox tools

23 integrated over the wall router, freedom over the wall, unimpeded

24. modify the default home screen for four-screen display

μεταφραση γούγλη :p

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Αντε johnickz1 αν δεν σου κανει μεγαλο κοπο κανε τα μαγικα σου και περνα Ελληνικα και ότι άλλο χρειαζετε στην [FIRE]039 version να την βαλουμε κατευθείαν την τελευταια εκδοση!

να συμπληρώσω...

1 moderately streamlined system

2 Add the Authorization Manager

3 debug mode is enabled by default

4 Integrated Boot saving technology

5. latest addition to the hosts file to block ads

6. acceleration enabled by default Swap

7 join best to listen to ringtones WhereGo

8 join Oppo Find 5 comes with built-in ringtones Jumping Finger

9 join Transformers Super Hornet played music

10. Add seconds to get up ringtone

11. Add Samsung GalaxyNote whistle SMS ringtones

12. solve root privileges disappear after restart

13 complete add sony Bravia V3 display engine

14. Add sony Xloud sound volume increases

15. Add New ViPER4 Sound

16. optimize the picture display to 100%

17. enhance video quality

18. enhance the photographic effect

19 open GPU rendering

20. open call volume series of 20

21. open init.d Service

22. integrate the latest busybox tools

23 integrated over the wall router, freedom over the wall, unimpeded

24. modify the default home screen for four-screen display

μεταφραση γούγλη :p

Πάντως παιδιά από το link κατεβαίνει η 038.

Αντε johnickz1 αν δεν σου κανει μεγαλο κοπο κανε τα μαγικα σου και περνα Ελληνικα και ότι άλλο χρειαζετε στην [FIRE]039 version να την βαλουμε κατευθείαν την τελευταια εκδοση!

Αν βάλεις Ελληνικά δεν δουλεύουν οι εφαρμογές Video και Data Usage. Επίσης αν τα βγάλεις θα συνεχίσουν να μην δουλεύουν γιατί κάτι γίνεται corrupt.

Εγώ μετά από μία ημέρα χρήσης έχω να πω ότι το τηλέφωνο πετάει, σε σχέση με την stock που είχε από το Vickmall στο Antutu πιάνει 27000 ενώ η stock 24500, οι εφαρμογές δουλεύουν ΟΛΕΣ, έχει μέχρι και ζώδια...:lol:

Μόνο μειονέκτημα η χρήση της συσκευής με την Αγγλική γλώσσα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Edited by grgz

παιδια καλησπερα.... το coolpad F1 που εχω παρει για τον γιο μου εδω και 3 εβδομαδες φοραει την official rom οπως το αγορασαμε απο τον minideal.... σημερα με ενημερωσε οτι η μπροστινη καμερα του κανει γραμμες καθετες στην οθονη..... το δοκιμασε και με κανα δυο αλλες εφαρμογες καμερας και παλι τα ιδια.... ειχε κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? λυνεται η παει πισω και βλεποντας και κανοντας?

παιδια καλησπερα.... το coolpad F1 που εχω παρει για τον γιο μου εδω και 3 εβδομαδες φοραει την official rom οπως το αγορασαμε απο τον minideal.... σημερα με ενημερωσε οτι η μπροστινη καμερα του κανει γραμμες καθετες στην οθονη..... το δοκιμασε και με κανα δυο αλλες εφαρμογες καμερας και παλι τα ιδια.... ειχε κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? λυνεται η παει πισω και βλεποντας και κανοντας?

Το εκανε απο την αρχη αυτο το προβλημα?

Εαν οχι.....

Φλασαρε και καποια αλλη rom για δοκιμη και το βλεπεις.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

αρχισε να το κανει καμια εβδομαδα μετα την αγορα αλλα για δευτερολεπτα και μετα καθαριζε.... νομιζαμε οτι ητσν θεμα φωτισμου... τωρα απο οτι μου ειπε ειναι μονιμο .... :-(

αρχισε να το κανει καμια εβδομαδα μετα την αγορα αλλα για δευτερολεπτα και μετα καθαριζε.... νομιζαμε οτι ητσν θεμα φωτισμου... τωρα απο οτι μου ειπε ειναι μονιμο .... :-(

Μαλιστα,οποτε 1ο βημα αλλαγη rom,εαν το κανει παλι εχεις θεμα.......αλλα κομματακι δυσκολο το βλεπω.

Βεβαια μιλα πρωτα και με το καταστημα αγορας.

Αλλα εαν θες κανε πριν απο ολα και μια επαναφορα εργ.ρυθμ.μπας και.......και φυσικα υποθετω οτι δεν εχει μπει εκει καποιο screen protector και κανει αυτο καποιο χαζο προβληματακι.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Μάλλον για πρόβλημα hardware μου μοιάζει.

αυριο που επιστρεφει ο μικρος και θα εχω εικονα θα ενημερωσω για το τι ακριβως συμβαινει.... ελπιζω να γλυτωσω την επιστροφη γιατι απο οτι καταλαβαινω θα φαμε κανα διμηνο..... αν τελικα με επαναφορα ρυθμισεων στρωσει θα ειμαστε τυχεροι.

εχω το coolpad f1 .,εχω κολλησει ιό κ δεν μου ανοιγει το κινητο

τι να κανω,ΒΟΗΘΕΙΑ

κ δεν θελω να χασω κ τις σημειωσεις μου στο ημερολογιο

εχω το coolpad f1 .,εχω κολλησει ιό κ δεν μου ανοιγει το κινητο

τι να κανω,ΒΟΗΘΕΙΑ

κ δεν θελω να χασω κ τις σημειωσεις μου στο ημερολογιο

Ιό που να μην ανοίγει το κινητό πρώτη φορά ακούω. Δεύτερον άμα είχες συγχρονισμένο το gmail σου με το ημερολόγιο, πηγαίνοντας στο http://calendar.google.com λογικά θα μπορέσεις να δεις τις σημειώσεις σου.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

• Administrators
εχω προβλημα με το κινητο

δεν μου ανοιγει,κολλησα

ιο δε ξερω

τι να κανω ρε παιδια, βοηθεια

Μπες recovery και κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από εκεί.

Από το πρώτο post:

Μπορουμε να μπουμε στο recovery καποια αλλη στιγμη οταν ενεργοποιουμε το τηλεφωνο μας πατωντας VOL+ κ το κουμπι ON/OFF ταυτοχρονα, μεχρι να εμφανιστει το logo του Coolpad. Μετα απο λιγη αναμονη ειμαστε στο Recovery Mode!! Να αναφερω οτι σε αυτο το μενου δεν πιανει η αφη κ πηγαινουμε πανω η κατω στο μενου με τα πλητρα της εντασης κ το Enter ειναι το κουμπι ON/OFF στιγμιαιο πατημα (οχι παρατεταμενα οπως κανουμε για να το ανοιξουμε η να το κλεισουμε)!

Modpic.gif

Μετά από δύο μήνες χρήσης του κινητού, η υποδοχή φόρτισης έχει χαλαρωσει. Σας έγινε κι εσας έτσι;
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Εβαλα την ρομ του johnickz1 και κατεβασα ξανα το titanium από το playstore και προσπαθω να βαλω ξανα τις εφαρμογες αλλα το titanium μου λεει δεν είμαι ρουτ αλλα συμφωνα με το antutu είμαι ρουτ,τι κανω τωρα?