ObiGoSu Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Έχω ένα πρόβλημα... Συνδέω το τηλέφνο με MTP στον υπολογιστή, και άμα προσπαθήσω να αντιγράψω κάτι από τον υπολογιστή στο κινητό μου βγάζει αυτόhttps://www.dropbox.com/s/c91dr73pzzbgndm/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE.PNG?dl=0. Είμαι με algov1, αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο.... Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlospappas Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 θεωρητικα θα πρεπει να βλέπεις το κινητο η την rom στο pc σαν δισκο αποθηκεύσεις. Eάν όχι πρεπει να βαλεις adb drivers που θα βρεις στην πρωτη σελιδα. Επισης σημαντικο είναι να ενεργοποιείς το usb debagging στο τηλ. προσωπικα με win7- 8 ποτε δεν ειχα το παραμικρο πρόβλημα. Αυτόματα αναγωριζε το κάθε κινητο η rom. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά, την δόνηση έχω πει πως την φτιάχνετε σε όλες τις ρομ αλλάζοντας 3 lines σε ένα αρχείο κειμένου. Ψάξτε τα μηνύματα μου. Νομίζω είχα φτιάξει και το να μένουν αναμμένα αλλά δεν ασχολήθηκα πολύ με EMUI. Είτε είχα βάλει την παλιά έκδοση Xposed που δουλεύει παντού (εκτός από MIUI) και είχα βάλει module μόνο γι αυτό ή με εφαρμογή από Store. μηπως δοκιμασε καποιος που φοραει emui3 την παραπανω ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Έχω ένα πρόβλημα... Συνδέω το τηλέφνο με MTP στον υπολογιστή, και άμα προσπαθήσω να αντιγράψω κάτι από τον υπολογιστή στο κινητό μου βγάζει αυτόhttps://www.dropbox.com/s/c91dr73pzzbgndm/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE.PNG?dl=0. Είμαι με algov1, αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο.... Καμιά ιδέα? προφανως το συνδεεις σε καποιο usb hub.Βγαλε και ξαναβαλε και το καλωδιο που συνδεει το hub με το pc αλλα και το καλωδιο που συνδεει το τηλ με το hub. αν δεν εχεις hub μυριζει προβλημα usb θυρας,πιο πιθανο του pc. Βεβαια μπορει να ειναι και κατι αλλο,αλλα επειδη το παθαινω και γω καμια φορα,ετσι το λυνω ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, γνωρίζετε αν η yulong σκοπεύει να βγάλει cool ui lollipop για το τηλέφωνο αυτό; τελος Ιουλιου παιρνουμε coolUI με lollipop 5.0 καθως και καθαρη aosp 5.0 2 βδομαδες μετα η ενα μηνα παιρνουμε coolUI με lollipop 5.1 και με λιγη τυχη και aosp 5.1 Aυτο ειναι το προγραμμα που εχουν ανακοινωσει οι Coolpad και Micromax και αν τηρησουν την υποσχεση τους (πολυ πιθανο εως βεβαιο) τοτε οι εταιριες αυτες θα αξιζουν πολυ μεγαλο respect καθως μεσα σε ενα χρονο θα εχουν δωσει 3 android versions,κατι που κανουν ελαχιστες ακομα και απο τις πολυ μεγαλες και εμπορικες εταιριες.Εδω ειμαστε και ειδωμεν ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απορια... Οταν ενημερωνεται μια εφαρμογη,ενημερωνεται αυτοματα και το back up της που εχουμε παρει με το τιτανιουμ η πρεπει να το κανουμε χειροκινητα? μπορεις να ρυθμισεις το titanium να κανει update των backup των εφαρμογων σου οποτε θες αυτοματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Εβαλα α310 αλλα εχει μονο αγγλικα και θα τη σουταρω. Ποια ειναι καλη σταθερη multi η mui 2.3 A more locale 2 απο playstore. Επίσης αλλαξε launcher και εισαι κομπλε Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 A more locale 2 απο playstore. Επίσης αλλαξε launcher και εισαι κομπλε To εβαλα αλλα κανει ελαχιστα ελληνικα. Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) μηπως δοκιμασε καποιος που φοραει emui3 την παραπανω ρυθμιση? Αν άλλάξεις στο system/usr/keylayout το Generic.kl με ένα σωστό και βάλεις τα ίδια permissions (rw-r--r--) είναι ΟΚ πχ αυτό: https://www.sendspace.com/file/4ajgk2 Εγώ δεν το χρησιμοποιώ γιατί τα έχω συνέχεια χωρις δόνηση EDIT θέλει reboot μετά την αλλαγή του αρχείου για να ενεργοποιηθεί η αλλαγή Για το πόσο που θα μένουν φωτεινά, εγώ βάζω αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.deskangel.kblight και το έχω να κλείνουν με την οθόνη. Edited April 14, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 To εβαλα αλλα κανει ελαχιστα ελληνικα. Καποια menu αλλαζουν και μερικα οχι καθως και οι εφαρμογές ειναι στα ελληνικα μετα. Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Παιδιά μια ερώτηση είμαι με miui v6 φλασαρα το ζιπ για να έχω 21mp στην κάμερα. Η ρύθμιση αυτή θέλω να δουλεύει με την μαμά εφαρμογή της miui. Γίνεται; Αν ναι πως μπορω να το δω. Η φωτο που βγάζω τώρα μέρα νύχτα είναι 4,5mb Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Παιδιά μια ερώτηση είμαι με miui v6 φλασαρα το ζιπ για να έχω 21mp στην κάμερα. Η ρύθμιση αυτή θέλω να δουλεύει με την μαμά εφαρμογή της miui. Γίνεται; Αν ναι πως μπορω να το δω. Η φωτο που βγάζω τώρα μέρα νύχτα είναι 4,5mb Ευχαριστω Είναι για την lgcamera που σου εγκατέστησε. Μόνο από αυτή μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlospappas Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Αν άλλάξεις στο system/usr/keylayout το Generic.kl με ένα σωστό και βάλεις τα ίδια permissions (rw-r--r--) είναι ΟΚ πχ αυτό: https://www.sendspace.com/file/4ajgk2 Εγώ δεν το χρησιμοποιώ γιατί τα έχω συνέχεια χωρις δόνηση EDIT θέλει reboot μετά την αλλαγή του αρχείου για να ενεργοποιηθεί η αλλαγή Για το πόσο που θα μένουν φωτεινά, εγώ βάζω αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.deskangel.kblight και το έχω να κλείνουν με την οθόνη. ευχαριστω, αρα μπορουν οσοι εχουν emui3 b262 κ_κ και θελουν δονηση στα capasitive buttons να παιξουν μπαλα θεωρω ότι είναι μια απο της καλυτερες rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 ευχαριστω, αρα μπορουν οσοι εχουν emui3 b262 κ_κ και θελουν δονηση στα capasitive buttons να παιξουν μπαλα θεωρω ότι είναι μια απο της καλυτερες rom ή βάζεις την EmuiUNICOM που είναι πάλι κιτ-κατ, και δεν διορθώνεις τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Το λεει συνεχως ο mixanikosgr και το επιβεβαιωνω και εγω.Η emui unicom ειναι η πλεον απροβληματιστη ρομ.εχω δοκιμασει παρα πολλες ρομ αλλα παντα γυρναω στην unicom.την βαζεις και δεν ξανασχολησαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Η αλήθεια είναι ότι το έχεις αναφέρει, καμιά εξακοσαριά σελίδες πίσω βέβαια... :p Not my fault που είναι η χαρά του παιδιού εδώ μέσα... :) Αν άλλάξεις στο system/usr/keylayout το Generic.kl με ένα σωστό και βάλεις τα ίδια permissions (rw-r--r--) είναι ΟΚ πχ αυτό: 4ajgk2 @ sendspace Εγώ δεν το χρησιμοποιώ γιατί τα έχω συνέχεια χωρις δόνηση EDIT θέλει reboot μετά την αλλαγή του αρχείου για να ενεργοποιηθεί η αλλαγή Για το πόσο που θα μένουν φωτεινά, εγώ βάζω αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.deskangel.kblight και το έχω να κλείνουν με την οθόνη. Όποιος δεν θέλει να αλλάξει όλο το αρχείο αρκεί να το ανοίξει και να αλλάξει στα HOME, BACK, MENU απο WAKE DROP σε VIRTUAL. Και WAKE DROP VIRTUAL να λέει πάλι θα δουλέψει. Άλλη μια εφαρμογή για τον φωτισμό: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.sleepydragon.capbutnbrightness Μόνο το on/off δουλεύει, το dim όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) η emuiunicom τι θέμα έχει με cosmote διορθώνεται;θα την περάσω κάποια στιγμή σε άλλο coolpad να δω αν είναι σαν την emui 3.0 θέλω να συγκρίνω διάρκεια μπαταρίας,και να δω αν έχει δικό της greenify, Edited April 15, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfvert01 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 εχει θεμα με την Cosmote. δεν κανει αναγνώρισή τους αριθμοθς που εχουν μπροστα το +30. το διορθώνεις με το numper fixer απο το play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dokimos00 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ρε παιδιά, από που κατεβάζω την emui unicom? Μπορώ να την εγκαταστήσω μέσω CWM? Την εφαρμογή lg camera την βρίσκω μέσω playstore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Καλημερα..Εχω κλεισει απο ενα παιδι να παρω το κινητο....Ποια ειναι η καλυτερη rom για να του πω να περασει; Δεν με νοιαζει να ειναι πιο γρηγορη απο αλλες αλλα η πιο σταθερη και λειτουργικη χωρις προβληματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ρε παιδιά, από που κατεβάζω την emui unicom? Μπορώ να την εγκαταστήσω μέσω CWM? Την εφαρμογή lg camera την βρίσκω μέσω playstore? Unicom 2.3 υπάρχει στην πρώτη σελίδα και γίνεται εγκατάσταση μέσω cwm, για την lg camera υπάρχουν αρκετές σελίδες πίσω και αρχείο zip και αρχείο για εγκατάσταση μέσω titanium backup, φυσικά μπορείς να την googlαρεις για περισσότερες πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Παιδια σοςςςςς...εσπασα το εξωτερικο τζαμακι της οθονης...στειλτε μου σας παρακαλω λινκ για να βρω να αγορασω καινουριο..αν ειναι δυνατον απο ebay.. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 θεωρητικα θα πρεπει να βλέπεις το κινητο η την rom στο pc σαν δισκο αποθηκεύσεις. Eάν όχι πρεπει να βαλεις adb drivers που θα βρεις στην πρωτη σελιδα. Επισης σημαντικο είναι να ενεργοποιείς το usb debagging στο τηλ. προσωπικα με win7- 8 ποτε δεν ειχα το παραμικρο πρόβλημα. Αυτόματα αναγωριζε το κάθε κινητο η rom. Σαν δίσκο αποθήκευσης το έχω... Τρόπο συνδεσιμότητας όπως είπα και παραπάνω έχω την επιλογή Συσκευή πολυμέσων (MTP). Με κανένα άλλο δεν μου εμφανίζει την SD κάρτα. Το USB debugging ανοιχτό. Τους adb drivers δεν τους βρήκα στην πρώτη σελίδα θα μπορούσες να μου δώσεις ένα λινκ? Αν και πιστεύω πως τους έχω, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέω το κινητό στον υπολογιστή... προφανως το συνδεεις σε καποιο usb hub.Βγαλε και ξαναβαλε και το καλωδιο που συνδεει το hub με το pc αλλα και το καλωδιο που συνδεει το τηλ με το hub. αν δεν εχεις hub μυριζει προβλημα usb θυρας,πιο πιθανο του pc. Βεβαια μπορει να ειναι και κατι αλλο,αλλα επειδη το παθαινω και γω καμια φορα,ετσι το λυνω Δεν το συνδέω σε usb hub... Αμέσως σε θύρα του pc. Και οι θύρες δουλεύουν επειδή έχω συνδέσει πριν πάνω και στις 2 εξωτερικό σκληρό και μεταφέρει κανονικότατα αρχεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Παιδια σοςςςςς...εσπασα το εξωτερικο τζαμακι της οθονης...στειλτε μου σας παρακαλω λινκ για να βρω να αγορασω καινουριο..αν ειναι δυνατον απο ebay.. Σε ebay και σε aliexpress. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 προφανως το συνδεεις σε καποιο usb hub.Βγαλε και ξαναβαλε και το καλωδιο που συνδεει το hub με το pc αλλα και το καλωδιο που συνδεει το τηλ με το hub. αν δεν εχεις hub μυριζει προβλημα usb θυρας,πιο πιθανο του pc. Βεβαια μπορει να ειναι και κατι αλλο,αλλα επειδη το παθαινω και γω καμια φορα,ετσι το λυνω ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελος Ιουλιου παιρνουμε coolUI με lollipop 5.0 καθως και καθαρη aosp 5.0 2 βδομαδες μετα η ενα μηνα παιρνουμε coolUI με lollipop 5.1 και με λιγη τυχη και aosp 5.1 Aυτο ειναι το προγραμμα που εχουν ανακοινωσει οι Coolpad και Micromax και αν τηρησουν την υποσχεση τους (πολυ πιθανο εως βεβαιο) τοτε οι εταιριες αυτες θα αξιζουν πολυ μεγαλο respect καθως μεσα σε ενα χρονο θα εχουν δωσει 3 android versions,κατι που κανουν ελαχιστες ακομα και απο τις πολυ μεγαλες και εμπορικες εταιριες.Εδω ειμαστε και ειδωμεν ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μπορεις να ρυθμισεις το titanium να κανει update των backup των εφαρμογων σου οποτε θες αυτοματα. Που μπαινω για να βρω αυτη την ρυθμιση? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 8297W-HTC-4.15 Από τον Λιουταο http://pan.baidu.com/s/1bn1yLHl Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlospappas Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 φιλε obigosu είναι η αναβαθμισμένη έκδοση https://drive.google.com/file/d/0B0MKgCbUM0itVVFWRC02Q0VBQnc/view Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 φιλε obigosu είναι η αναβαθμισμένη έκδοση https://drive.google.com/file/d/0B0MKgCbUM0itVVFWRC02Q0VBQnc/view Ευχαριστώ πολύ!!! Δια μαγείας, κάνοντας ένα restart το κινητό ενώ το είχα συνδεδεμένο στο pc, πάω να κάνω αντιγραφή, μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα, και με την 2η προσπάθεια τα αντιγράφει κομπλέ... Δεν ξέρω τι παίζει... Πολύ μυστήρια πράγματα... Ευχαριστώ όμως για το λινκ σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts