suzukis Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 παιδια καλησπερα υπαρχει τροπος να βγαλω κατι καταλοιπα απο κινεζικα που εχει η συσκευη?στο accelerate πχ,η στην προσβαση τοποθεσιας ανοιγει ενα παραθυρο με κινεζικα... και αυτο το c-button ξερει κανεις τι ειναι? ας το θεσω αλλη μια φορα μπας και απαντησει καποιος.... υπαρχει τροπος να βγαλω κατι καταλοιπα απο κινεζικα που εχει η συσκευη?στο accelerate πχ,η στην προσβαση τοποθεσιας ανοιγει ενα παραθυρο με κινεζικα... και αυτο το c-button ξερει κανεις τι ειναι? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 (edited) ας το θεσω αλλη μια φορα μπας και απαντησει καποιος.... υπαρχει τροπος να βγαλω κατι καταλοιπα απο κινεζικα που εχει η συσκευη?στο accelerate πχ,η στην προσβαση τοποθεσιας ανοιγει ενα παραθυρο με κινεζικα... και αυτο το c-button ξερει κανεις τι ειναι? Μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα freeze μέσω Titanium Backup αλλά θέλει πειράματα αν είναι στα Κινέζικα. Ποιά rom έχεις; Έχω βγάλει την official και δεν θυμάμαι να σου πω για το C-button. Ρίξε και μια ματιά εδώ. Edited October 10, 2014 by grgz Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Το διάβασα, γράφει και κάτι βλακείες ως προς τη διάρκεια της μπαταρίας, τη θερμοκρασία, το Gorilla Glass, πράγματα που στην πράξη είναι τελείως διαφορετικά. Μαύρη προπαγάνδα... :lol: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 (edited) Μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα freeze μέσω Titanium Backup αλλά θέλει πειράματα αν είναι στα Κινέζικα. Ποιά rom έχεις; Έχω βγάλει την official και δεν θυμάμαι να σου πω για το C-button. Ρίξε και μια ματιά εδώ. δεν αλλαξα ρομ εχει αυτη απο το εργοστασιο,την γραφει καπου για να σου πω ποια ειναι?βεβαια δεν θελω να την αλλαξω... CoolLife UI5.5 γραφει Edited October 10, 2014 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 (edited) δεν αλλαξα ρομ εχει αυτη απο το εργοστασιο,την γραφει καπου για να σου πω ποια ειναι?βεβαια δεν θελω να την αλλαξω... Στην πρόσβαση τοποθεσίας πάντως τα Κινέζικα είναι η αποδοχή της άδειας χρήσης και των προσωπικών δεδομένων. Edited October 10, 2014 by grgz Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 δεν αλλαξα ρομ εχει αυτη απο το εργοστασιο,την γραφει καπου για να σου πω ποια ειναι?βεβαια δεν θελω να την αλλαξω... κακώς, κάκιστα ! εδώ που ήρθες θα την αλλάξεις :p βάλε το titanium backup και πάγωσε μια μια της εφαρμογες και κανε reboot για να σιγουρευτείς ότι δουλεύει όχι unintall ε, πάγωμα Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 κακώς, κάκιστα ! εδώ που ήρθες θα την αλλάξεις :p βάλε το titanium backup και πάγωσε μια μια της εφαρμογες και κανε reboot για να σιγουρευτείς ότι δουλεύει όχι unintall ε, πάγωμα μπαινοντας απ το link2sd στις εφαρμογες συστηματος,οταν τελειωνουν αλφαβητικα αυτες που εχει στα αγγλικα και μετα στα ελληνικα,εχει και 4 στα κινεζικα.(οι 3 γραφουν με πρασινα γραμματα odex).αυτες να παγωσω? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) ας το θεσω αλλη μια φορα μπας και απαντησει καποιος.... υπαρχει τροπος να βγαλω κατι καταλοιπα απο κινεζικα που εχει η συσκευη?στο accelerate πχ,η στην προσβαση τοποθεσιας ανοιγει ενα παραθυρο με κινεζικα... και αυτο το c-button ξερει κανεις τι ειναι? Δεν είναι απλή υπόθεση να ξεφορτωθείς όλα τα κινέζικα στη στοκ. Φυσικά αν έχεις twrp bacup προχωράς ακάθεκτα. Το c button από ότι κατάλαβα το μικρό χρονικό διάστημα πού ειχα τη ρομ αυτή είναι μία π@παρι@ των Κινέζων όλα σε ένα με task killer και δήθεν optimizer. Αλλά εδώ μέσα με τις 1000 ρομ καταλαβαίνεις ότι δεν μας πολυνοιαζει το κινητό καθεαυτό όσο το να μπορούμε να παίζουμε με άλλη ρομ κάθε τρεις και λίγο. Εγώ θα σου λεγα βάλε laek v4. Κουφέτο. Edited October 11, 2014 by Algorithm Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) Έχω την micromax nitro canvas a310 Εξαιρετικη σε ολα. Μνημη 1,1 στην εκκίνηση (ίσως λίγο τσιμπιμενη) Κάμερα πολύ καλή. 3d σκορ 6672. Εκεί ομως που τα σπάει ειναιη αυτονομία της... θα συμφωνήσω και εγώ, απο χθές το μεσημέρι που το φόρτισα η μπαταρία είναι αυτή τη στιγμή στο 96% με μερικά τηλ και λίγο wifi Y.Γ. σχετικά με τα λοκσκριν, βρηκα και εβαλα τα λοκσκριν απο Lg g3. Μετά απο επανεκκίνηση που έριχνε το τηλέφωνο σε μπουτλουπ. Επίσης, έχει θέμα με την ρύθμιση φωτεινότητας της οθόνης στο αυτόματο. Σκοτεινιάζει πολύ σε σκοτεινούς χώρους. Αλλά αυτό διορθωνεται με εφαρμογή ή με μόνιμη - χειροκίνητη ρυθμιση κάποιο άλλο lockscreen να προτείνεις? όσο για την φωτεινότητα, χρησιμοποιώ απο το gravity την επιλογή να την αλλάζω με σύρσιμο στο status bar κι έχω σωθεί Εγώ θα σου λεγα βάλε laek v4. Κουφέτο. Μόνο εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι ρομ του Laek? lol!!! ------------- Επίσης ξέρετε πως μπορούμε να βγάλουμε το εκνευριστικό google search απο το home button? Edited October 11, 2014 by Aelin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregor3 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Επειδη με ενδιαφέρει η Micromax canvas nitro a310, μερικές ερωτήσεις προς τούς κατέχοντας/έχοντες. 1. Τα τετραψηφια από τράπεζες δουλεύουν κανονικά? 2. Από GPS τι λέει? 3. Έχει ελληνικά? 4. Με την άδεια του sygic που έχω εγκατεστημένο τι γίνετε σε περίπτωση αλλαγής Ρόμ, μήπως πρέπει να κρατησω τον φάκελο sygic που είναι επάνω στην sd? 5.Έχοντας πάρει ένα backup από την υπάρχουσα ρομ για να γύρισε πίσω στην ρομ που έχω τώρα ποιο αρχείο του backup επιλέγει αυτό με την κατάληξη img? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Με εχουν πιασει τα στερητικα μου:lol:...........καμια νεα rom προς δοκιμη εβγαλαν??? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 1. PLACE FILE TO SDCARD 2. GO TO CUSTOM RECOVERY (CWM/ TWRP) 3. WIPE DATA, CACHE, DALVIK, SYSTEM) 4. INSTALL ROM 5. WIPE DALVIK 6. REBOOT Αυτη η διαδικασια ισχυει για ολες τις rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 θα συμφωνήσω και εγώ, απο χθές το μεσημέρι που το φόρτισα η μπαταρία είναι αυτή τη στιγμή στο 96% με μερικά τηλ και λίγο wifi κάποιο άλλο lockscreen να προτείνεις? όσο για την φωτεινότητα, χρησιμοποιώ απο το gravity την επιλογή να την αλλάζω με σύρσιμο στο status bar κι έχω σωθεί Μόνο εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι ρομ του Laek? lol!! Επίσης ξέρετε πως μπορούμε να βγάλουμε το εκνευριστικό google search απο το home button? Δεν δοκιμασα άλλο λοκσκριν ακόμη. Θα παρω μπακαπ και θα βαλω, γιατί εχω μία υποψία για κονφλικτ. Επίσης, για την φωτεινότητα μπορείς να βαλεις καθ την εφαρμογη velis auto brightness η οποία σεταρει τον αισθητήρα φωτος. Η λειτουργία του Home button σαν task manager εχει αντικατασταθει απο το menu button Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) Είναι ΣΚ. Θέλω να δοκιμάσω νέα ROM. Αυτή η micromax nitro canvas ενδιαφέρουσα φαίνεται. Απλό φλασάρισμα ή θέλει αυτό το YMCA tools? Τι πράμα είναι αυτό ρε παιδιά;; Πώς δουλεύει;; :lol: Δώστε και κανα link. Του modaco δεν κάνουν δουλειά Edited October 11, 2014 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Δεν δοκιμασα άλλο λοκσκριν ακόμη. Θα παρω μπακαπ και θα βαλω, γιατί εχω μία υποψία για κονφλικτ. Επίσης, για την φωτεινότητα μπορείς να βαλεις καθ την εφαρμογη velis auto brightness η οποία σεταρει τον αισθητήρα φωτος. Η λειτουργία του Home button σαν task manager εχει αντικατασταθει απο το menu button thnx όταν δοκιμάσεις ενημέρωσέ μας. --- το data σας λειτουργεί καλά με την micromax? για κάποιο λόγο δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ ιντερνετ με data plan, και το ανακάλυψα σήμερα το πρωί. Μήπως χρειάζεται ξανά φλασάρισμα? ή κάποια ρύθμιση που κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 κοιτα τις ρυθμισεις στο APN αν ειναι σωστες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) thnx όταν δοκιμάσεις ενημέρωσέ μας. --- το data σας λειτουργεί καλά με την micromax? για κάποιο λόγο δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ ιντερνετ με data plan, και το ανακάλυψα σήμερα το πρωί. Μήπως χρειάζεται ξανά φλασάρισμα? ή κάποια ρύθμιση που κάνω λάθος? Ουτε εγω καταφερα να συνδεθω με vodafone. Επειδη με ενδιαφέρει η Micromax canvas nitro a310, μερικές ερωτήσεις προς τούς κατέχοντας/έχοντες. Έχει ελληνικά? Ελληνικα δεν εχει Edited October 11, 2014 by pyxta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) κοιτα τις ρυθμισεις στο APN αν ειναι σωστες... κανένα ΑΡΝ, φαντάζομαι ρυθμίσεις βρίσκω μέσω παρόχου? --- ok το βρήκα δουλεύει πλέον, ευχαριστώ! Edited October 11, 2014 by Aelin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Με εχουν πιασει τα στερητικα μου:lol:...........καμια νεα rom προς δοκιμη εβγαλαν??? δε ριχνεις μια ματια στην miui 4.4 του Lzy?! http://pan.baidu.com/share/home?uk=1110166341&view=share#category/type=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Παιδες διαγραψα τον dialer της rom και εβαλα εναν δικο μου, μονο που δεν μπορω να κλεισω τις κλησεις ,να βαλω ανοιχτη ακροαση κτλ ξερεται κανεναν dialer που να εχει και αυτες τι δυνατοτητες? ή να περασω παλι τον εργοστασιακο!! Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Παιδες διαγραψα τον dialer της rom και εβαλα εναν δικο μου, μονο που δεν μπορω να κλεισω τις κλησεις ,να βαλω ανοιχτη ακροαση κτλ ξερεται κανεναν dialer που να εχει και αυτες τι δυνατοτητες? ή να περασω παλι τον εργοστασιακο!! Exdialer απ όσους έχω δοκιμάσει ο καλύτερος Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 thnx όταν δοκιμάσεις ενημέρωσέ μας. - Αυτο δουλευει μια χαρά. Εχει και πλάκα.. :p https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lock_screen_door_free_10 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Αυτο δουλευει μια χαρά. Εχει και πλάκα.. :p https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lock_screen_door_free_10 Lol πράγματι έχει πλάκα.... Θέλω να βρω έναν να μπορώ να βάλω δική μου φωτο και να παραμετροποιείται, να βλέπω πχ Από ποιον έχω μην και όχι απλά ειδοποίηση κτλ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Lol πράγματι έχει πλάκα.... Θέλω να βρω έναν να μπορώ να βάλω δική μου φωτο και να παραμετροποιείται, να βλέπω πχ Από ποιον έχω μην και όχι απλά ειδοποίηση κτλ..... Τσίμπα.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samr.notificationWallpaper :p Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Τσίμπα.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samr.notificationWallpaper :p[/quote Αυτό είναι widget και δεν μπορώ να το βάλω στην micromax. Βρήκες τρόπο για widget στην μαύρη lockscreen της micromax?Θα με σώσεις! Επίσης η εφαρμογή μου λέει ότι τρέχω jb ενώ η μικρο είναι κιτ κατ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts