azuli Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) παιδια βοηθηστε λιγο.το κινητο τα εχει ψιλοπαιξει.οποια ρομ κ αν βαλω εχω απειρα force close.στην επισημη λιγω που την δουλεψα δεν κανει τετοια αλλα εκει δεν παλευονται τα κινεζικα.δεν πιστευω οτι ειναι προβληματικεσ ολες οι ρομ που εβαλα.κατι αλλο πρεπει να φταιει.καμια ιδεα? οταν βαζεις rom κανεις wipe την internal sd?Τα υπολοιπα wipes τα θεωρω αυτονοητα οτι τα κανεις. Aπο την στιγμη που σου δουλευει η official (που οταν την περνας κανει wipe και την internal,σημειωσε) το τηλεφωνο ειναι μια χαρα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα σου έλεγα να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά και πρακτικά να το αποχωριστείς.. Κι εμένα το ίδιο μου έκανε πριν τα κακαρώσει η NAND. Επομένως το χόμπι του να βάζεις βγάζεις ρομ καλό είναι να το σταματήσεις στο εξής. Επίσης, φρόντισε να έχεις ανοιχτό το usb debugging για να έχεις πιο μεγάλη ευελιξία σε περίπτωση που γίνει καμιά στραβή και χρειαστεί να το παλέψεις. Ελπίζω πάντως οι φόβοι μου να διαψευστούν δεν παθαινει τιποτα η μνημη απο τα φλασαρισματα.Δεν εχει καμια διαφορα απο το να γραφεις/σβηνεις σε μια κανονικη εξωτερικη sd card.Για να χαλασει πρεπει να γινει κατι (πχ να τσιμπησει καποια ταση με καποιο τροπο η να κανεις εσυ κατι λαθος σαν χρηστης) .Το κατι αυτο δεν ειναι το να γραψεις/σβησεις/κανεις format ακομα και αν το κανεις χιλιαδες φορες.Αυτη ειναι η δουλεια της ετσι κι αλλιως. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γίνεται όμως εγκατάσταση με την English CWM Recovery ? ναι κανονικα.Βαλε την INew προτεινω και γω. Edited June 7, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shikabalidis Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καποιες φορες είχα κανει κ format στην internal.σήμερα πέρασα την ressurection remix του jpower και μέχρι στιγμής παει πολύ καλά.το θέμα που έχω είναι οτι χάνει συνεχώς την σύνδεση δεδομένων και δεν επανέρχεται εκτός αν κάνω 4-5 φορες επανεκκίνηση κ να παίξω με airplain mode.πως θα το φτιάξουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 επειδή το κινητό μου αρχίζει να ρετάρει σκέφτομαι να περάσω την LG G3 rom. έως τώρα έχω την xtreme vanila. Όπως ίσως καταλαβαίνεται δεν είμαι τύπος που σκαλίζει πολύ το κινητό. Με ενδιαφέρει να βάλω άλλη 1 rom η οποία να είναι σταθερή και να με παέι απροβλημάτιστα μέχρι το φθινόπωρο όπου σκέφτομαι να αγοράσω κάτι άλλο. Η ερώτηση έχει να κάνει με το να μπορώ να φλασάρω την rom με το English CWM Recovery που το έχω ήδη στο κινητό ή θα πρέπει αναγκαστικά μέσω του recovery-philz? Μήπως προτείνετε κάποια άλλη rom? εγώ δεν την πέρασα με philz!!!με άλλο cwm recovery ή μάλλον την πέρασα με twrp!!πολύ καλή ρομ σε όλα της!!! μόνο που θέλει fix τους numbers +30!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια που μου προσφεραται και στα παιδια που βοηθουν σε προβληματα εγω μετακομισα στο θεμα το mi4 και αν δεν εχει ενδιαφερον εκει :p μονο μια miui τι να σου κανει και ας ειναι σταθεροτατη με τρωει το χερι μου να αλλαξω rom συνειθια με to coolpad :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 παιδια αυτη την εχει δοκιμασει κανεις;;; http://forum.xda-developers.com/a310/development/rom6-0-1-resurection-remix-micromax-t3366700 λεει οτι εχει κανει fix στο gps..τωρα η εναλλαγη 2g/3g δε με πολυενδιαφερει..επειτα το πατσ που λεει ειναι ιδιο μ αυτο που εχει ο jp εδω στην αρχικη;; Υ.Γ. αν εχει δοκιμασει καποιος αλλος καμια σταθεροτερη mm ας το πει μπας και αναστησουμε λιγο το f1 απο τις kk..οι lp δε με ενθουσιασαν.. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καποιες φορες είχα κανει κ format στην internal.σήμερα πέρασα την ressurection remix του jpower και μέχρι στιγμής παει πολύ καλά.το θέμα που έχω είναι οτι χάνει συνεχώς την σύνδεση δεδομένων και δεν επανέρχεται εκτός αν κάνω 4-5 φορες επανεκκίνηση κ να παίξω με airplain mode.πως θα το φτιάξουμε; το format στην internal ειναι απαραιτητο σε καθε φλασαρισμα για λογους που εχω γραψει αναλυτικα παλιοτερα.Αν δεν το κανεις πας γυρευοντας για προβληματα..! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια αυτη την εχει δοκιμασει κανεις;;; http://forum.xda-developers.com/a310/development/rom6-0-1-resurection-remix-micromax-t3366700 λεει οτι εχει κανει fix στο gps..τωρα η εναλλαγη 2g/3g δε με πολυενδιαφερει..επειτα το πατσ που λεει ειναι ιδιο μ αυτο που εχει ο jp εδω στην αρχικη;; Υ.Γ. αν εχει δοκιμασει καποιος αλλος καμια σταθεροτερη mm ας το πει μπας και αναστησουμε λιγο το f1 απο τις kk..οι lp δε με ενθουσιασαν.. ολες οι mm εχουν θεματα ακομα.Αν δεν σου αρεσε η lollipop δεν θα σου αρεσει ουτε η mm.Εμφανισιακα δεν αλλαζει τιποτα σχεδον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voskaroudaki Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Jpower ειπαμε εαν κανεις αλλαγη τηλεφωνου να μας ενημερωσεις να παρουμε και εμεις.........χαθηκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 maucat και inew v 1.30 σταθεροτατη! προτυμω inew ναι κανονικα.Βαλε την INew προτεινω και γω. Mα ρε παιδιά....Δεν ειπώθηκε εδώ μέσα ότι κάποια τηλέφωνα ξαφνικά άρχισαν να κάνουν κουλά και σίγουρα ένα(αν όχι και άλλα) του κάηκε η flash ?.....όλα με Inew....και η προτροπή ήταν "βγάλτε" αυτήν την ρομ.???????? Αυτά είδα εγώ και ενώ ήμουν ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος.... (ίσως η καλύτερη ρομ που είχα στο coolpad και σίγουρα αυτή που είχα περισσότερο διάστημα).....διαβάζοντας αυτά την έβγαλα.Την έβγαλα όμως διότι και σε εμένα άρχισε να μου κάνει διάφορα και μπαίνοντας εδώ να διαβάσω ΤΙ γίνεται....διάβασα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τον φίλο που έλεγε ότι τελκά το πήρε στο χέρι το τηλέφωνο - του κάηκε η flash.Αυτό που έκανε σε μένα ήταν το ίδιο με τον φίλο.(απλά εγώ το πρόλαβα στην αρχή του-την πρώτη μέρα) Δηλαδή ενώ όλα ήταν καλά...ξαφνικά άρχισε να γεμίζει η μνήμη και να βγάζει ειδοποίηση για γεμάτη μνήμη.Το κούμπωνες στο pc και το έβλεπες στα κόκκινα-κάτι MB είχαν απομείνει.....έσβηνες-έσβηνες-έσβηνες εγώ έφτασα να σβήσω 3,5 GB από την εσωτερική.....αυτό πάλι τα δικά του....η μπάρα στο κόκκινο-φουλ μνήμη μου έδειχνε.......και έτσι αναγκάστηκα να την ξηλώσω και να βάλω την LG G3 by jpower73.....τελοσπάντων-μια χαρά και αυτή-απλά η Inew μου άρεσε περισσότερο. Τελικά για να καταλάβω.....υπάρχει θέμα με την Inew ή όχι ?....ήταν τυχαίο-μεμωνομένο γεγονός? Επίσης από ότι θυμάμαι,υπήρχε η Inew V3......η Inew V3 plus....εμένα έγραφε "στο σχετικά με το τηλέφωνο"....Inew V07.....ο φίλος πιο πάνω λέει Inew 1.30.....τελικά πόσες υπάρχουν ?....μήπως είχε (έχει) θέμα μία συγκεκριμένη ? εγώ δεν την πέρασα με philz!!!με άλλο cwm recovery ή μάλλον την πέρασα με twrp!!πολύ καλή ρομ σε όλα της!!! μόνο που θέλει fix τους numbers +30!! Γιαυτό δεν μου βγάζει τα ονόματα ?...και πως λύνεται?από playstore με το "Νumber Fixer" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 παιδια βοηθηστε λιγο.το κινητο τα εχει ψιλοπαιξει.οποια ρομ κ αν βαλω εχω απειρα force close.στην επισημη λιγω που την δουλεψα δεν κανει τετοια αλλα εκει δεν παλευονται τα κινεζικα.δεν πιστευω οτι ειναι προβληματικεσ ολες οι ρομ που εβαλα.κατι αλλο πρεπει να φταιει.καμια ιδεα? Θα σου έλεγα να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά και πρακτικά να το αποχωριστείς.. Κι εμένα το ίδιο μου έκανε πριν τα κακαρώσει η NAND. Επομένως το χόμπι του να βάζεις βγάζεις ρομ καλό είναι να το σταματήσεις στο εξής. Επίσης, φρόντισε να έχεις ανοιχτό το usb debugging για να έχεις πιο μεγάλη ευελιξία σε περίπτωση που γίνει καμιά στραβή και χρειαστεί να το παλέψεις. Ελπίζω πάντως οι φόβοι μου να διαψευστούν Πολύ φοβάμαι ότι θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα makdak, όποιος είχε τέτοια προβλήματα κατέληξε με νεκρό τηλέφωνο. Μακάρι να διαψευσθώ πάντως. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Jpower ειπαμε εαν κανεις αλλαγη τηλεφωνου να μας ενημερωσεις να παρουμε και εμεις.........χαθηκες Δεν χάθηκα... Σας παρακολουθώ, incognito :lol: Ετοιμάζω κάτι αυτό τον καιρό... Απλά, Ασχολούμαι αποσπασματικά με το τηλέφωνο διότι έχω αρχίσει προπονήσεις και εξάλλου την έχω καταβρεί με την RESSURECTION REMIX 5.5.9. Βγάζω αυτονομία πάνω από 6 ώρες sot Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Mα ρε παιδιά....Δεν ειπώθηκε εδώ μέσα ότι κάποια τηλέφωνα ξαφνικά άρχισαν να κάνουν κουλά και σίγουρα ένα(αν όχι και άλλα) του κάηκε η flash ?.....όλα με Inew....και η προτροπή ήταν "βγάλτε" αυτήν την ρομ.???????? Αυτά είδα εγώ και ενώ ήμουν ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος.... (ίσως η καλύτερη ρομ που είχα στο coolpad και σίγουρα αυτή που είχα περισσότερο διάστημα).....διαβάζοντας αυτά την έβγαλα.Την έβγαλα όμως διότι και σε εμένα άρχισε να μου κάνει διάφορα και μπαίνοντας εδώ να διαβάσω ΤΙ γίνεται....διάβασα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τον φίλο που έλεγε ότι τελκά το πήρε στο χέρι το τηλέφωνο - του κάηκε η flash.Αυτό που έκανε σε μένα ήταν το ίδιο με τον φίλο.(απλά εγώ το πρόλαβα στην αρχή του-την πρώτη μέρα) Δηλαδή ενώ όλα ήταν καλά...ξαφνικά άρχισε να γεμίζει η μνήμη και να βγάζει ειδοποίηση για γεμάτη μνήμη.Το κούμπωνες στο pc και το έβλεπες στα κόκκινα-κάτι MB είχαν απομείνει.....έσβηνες-έσβηνες-έσβηνες εγώ έφτασα να σβήσω 3,5 GB από την εσωτερική.....αυτό πάλι τα δικά του....η μπάρα στο κόκκινο-φουλ μνήμη μου έδειχνε.......και έτσι αναγκάστηκα να την ξηλώσω και να βάλω την LG G3 by jpower73.....τελοσπάντων-μια χαρά και αυτή-απλά η Inew μου άρεσε περισσότερο. Τελικά για να καταλάβω.....υπάρχει θέμα με την Inew ή όχι ?....ήταν τυχαίο-μεμωνομένο γεγονός? Επίσης από ότι θυμάμαι,υπήρχε η Inew V3......η Inew V3 plus....εμένα έγραφε "στο σχετικά με το τηλέφωνο"....Inew V07.....ο φίλος πιο πάνω λέει Inew 1.30.....τελικά πόσες υπάρχουν ?....μήπως είχε (έχει) θέμα μία συγκεκριμένη ? Γιαυτό δεν μου βγάζει τα ονόματα ?...και πως λύνεται?από playstore με το "Νumber Fixer" ? η rom ειναι μια χαρα κανενα προβλημα δεν εχει βαλε αυτη v 1.30 http://www.needrom.com/download/aosp-inew-v3-plus/ δεν θα εχεις κανενα προβλημα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petntoul Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Πέρασα τελικά την LG G3! Έχω όμως 2 βασικά προβλήματα τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης: 1ο. Δεν έχω αναγνώριση του καλούντος προφανώς γιατί δεν είναι περασμένα με +30 περασμένα? Υπάρχει κάποιος άμεσος τρόπος διόρθωσης? 2ο. Στην slot του 3g είχα μια data sim την οποία χρησιμοποιούσα για να μπαίνω internet. Τώρα όταν ενεργοποιώ τα δεδομένα από αυτή την sim δεν μπορώ να μπω στο internet. Τι κάνω λάθος? Επαναλαμβάνω οτι είναι data sim οχι μια οποιαδήποτε sim με δυνατότητα κλήσεων κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) Πέρασα τελικά την LG G3! Έχω όμως 2 βασικά προβλήματα τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης: 1ο. Δεν έχω αναγνώριση του καλούντος προφανώς γιατί δεν είναι περασμένα με +30 περασμένα? Υπάρχει κάποιος άμεσος τρόπος διόρθωσης? 2ο. Στην slot του 3g είχα μια data sim την οποία χρησιμοποιούσα για να μπαίνω internet. Τώρα όταν ενεργοποιώ τα δεδομένα από αυτή την sim δεν μπορώ να μπω στο internet. Τι κάνω λάθος? Επαναλαμβάνω οτι είναι data sim οχι μια οποιαδήποτε sim με δυνατότητα κλήσεων κλπ 1. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maplekeycompany.apps.numberfixer ή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.globalsolutions.prefixuz 2. τσεκαρε τα APN αν είναι περασμένα. Αν όχι πέρασε τα χειροκινητα από την αρχική σελίδα. Αν δεν βγαλεις άκρη, μπες στη σελίδα του παροχου και ζήτα να σου στειλουν τις ρυθμισεις με SMS ως συνημμένο. Edited June 9, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Azuli έβαλα την updated cm 12.1, καλή είναι πέρα από YouTube που το έβγαλα τελείως γιατί αν και με παλιά έκδοση μπορεί να πάει 720p δεν λέει να αποσυνδεθεί από το play και μου σπάει τα νεύρα. Αλλά βλέπω ότι στον mxplayer δεν πάει σε hardware decoding αλλά μόνο software. Γενικά φαίνεται να μην δουλεύει το hardware decoding στα video. Υπάρχει κάποιο fix; Λογικά θα είναι λάθος libraries στην cm και συγκεκριμένα η libstagefright, αλλά λέω να δω μήπως υπάρχει έτοιμο φιξ πριν το σκαλίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Mα ρε παιδιά....Δεν ειπώθηκε εδώ μέσα ότι κάποια τηλέφωνα ξαφνικά άρχισαν να κάνουν κουλά και σίγουρα ένα(αν όχι και άλλα) του κάηκε η flash ?.....όλα με Inew....και η προτροπή ήταν "βγάλτε" αυτήν την ρομ.???????? Αυτά είδα εγώ και ενώ ήμουν ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος.... (ίσως η καλύτερη ρομ που είχα στο coolpad και σίγουρα αυτή που είχα περισσότερο διάστημα).....διαβάζοντας αυτά την έβγαλα.Την έβγαλα όμως διότι και σε εμένα άρχισε να μου κάνει διάφορα και μπαίνοντας εδώ να διαβάσω ΤΙ γίνεται....διάβασα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τον φίλο που έλεγε ότι τελκά το πήρε στο χέρι το τηλέφωνο - του κάηκε η flash.Αυτό που έκανε σε μένα ήταν το ίδιο με τον φίλο.(απλά εγώ το πρόλαβα στην αρχή του-την πρώτη μέρα) Δηλαδή ενώ όλα ήταν καλά...ξαφνικά άρχισε να γεμίζει η μνήμη και να βγάζει ειδοποίηση για γεμάτη μνήμη.Το κούμπωνες στο pc και το έβλεπες στα κόκκινα-κάτι MB είχαν απομείνει.....έσβηνες-έσβηνες-έσβηνες εγώ έφτασα να σβήσω 3,5 GB από την εσωτερική.....αυτό πάλι τα δικά του....η μπάρα στο κόκκινο-φουλ μνήμη μου έδειχνε.......και έτσι αναγκάστηκα να την ξηλώσω και να βάλω την LG G3 by jpower73.....τελοσπάντων-μια χαρά και αυτή-απλά η Inew μου άρεσε περισσότερο. Τελικά για να καταλάβω.....υπάρχει θέμα με την Inew ή όχι ?....ήταν τυχαίο-μεμωνομένο γεγονός? Επίσης από ότι θυμάμαι,υπήρχε η Inew V3......η Inew V3 plus....εμένα έγραφε "στο σχετικά με το τηλέφωνο"....Inew V07.....ο φίλος πιο πάνω λέει Inew 1.30.....τελικά πόσες υπάρχουν ?....μήπως είχε (έχει) θέμα μία συγκεκριμένη ? μια χαρα ειναι η ρομ (η 1.30)Το οτι γραφτηκε κατι δεν παει να πει οτι ισχυει κιολας.Και το οτι σου γεμισε η μνημη σιγουρα δεν φταιει η rom. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Azuli έβαλα την updated cm 12.1, καλή είναι πέρα από YouTube που το έβγαλα τελείως γιατί αν και με παλιά έκδοση μπορεί να πάει 720p δεν λέει να αποσυνδεθεί από το play και μου σπάει τα νεύρα. Αλλά βλέπω ότι στον mxplayer δεν πάει σε hardware decoding αλλά μόνο software. Γενικά φαίνεται να μην δουλεύει το hardware decoding στα video. Υπάρχει κάποιο fix; Λογικά θα είναι λάθος libraries στην cm και συγκεκριμένα η libstagefright, αλλά λέω να δω μήπως υπάρχει έτοιμο φιξ πριν το σκαλίσω. δεν υπαρχει fix.To h.d. δεν δουλευει στις lollipop που εχουμε,ουτε και στις mm.Εγω ειμαι με αυτη τη rom πανω απο 2 μηνες τωρα. Για αποσυνδεση απο το play καντο με titanium,δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Το έκανα αλλά μετά από καμία ώρα πάλι πετάει ενημέρωση το play. Έφτιαξα και δικό μου signed apk με το zipsigner αλλά κρασάρει το YouTube μετά... Δεν το χρησιμοποιώ και πολύ οπότε δεν με καίει, μπαίνω και από browser αλλά το hardware decoding στα video είναι σοβαρό. Θα προσπαθήσω με μερικά libraries να το φτιάξω και αν δεν... back to KK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Καποιες φορες είχα κανει κ format στην internal. Θα πρότεινα να το κάνεις πάντα το format στην internal και στην sd. Στη θέση σου θα πέρναγα μια επίσημη με ygdp και αλλάγη recovery σε Philz και μετά την Inew v3 plus v.1.30 Να θυμηθείς να σβήσεις και το system 1.0.3 (κάπως έτσι) και ένα ακόμη που δεν το θυμάμαι τώρα, που είναι ύποπτα και έχουν ξεχαστεί στη ρομ. Mα ρε παιδιά....Δεν ειπώθηκε εδώ μέσα ότι κάποια τηλέφωνα ξαφνικά άρχισαν να κάνουν κουλά και σίγουρα ένα(αν όχι και άλλα) του κάηκε η flash ?.....όλα με Inew....και η προτροπή ήταν "βγάλτε" αυτήν την ρομ.???????? Αυτά είδα εγώ και ενώ ήμουν ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος.... (ίσως η καλύτερη ρομ που είχα στο coolpad και σίγουρα αυτή που είχα περισσότερο διάστημα).....διαβάζοντας αυτά την έβγαλα.Την έβγαλα όμως διότι και σε εμένα άρχισε να μου κάνει διάφορα και μπαίνοντας εδώ να διαβάσω ΤΙ γίνεται....διάβασα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τον φίλο που έλεγε ότι τελκά το πήρε στο χέρι το τηλέφωνο - του κάηκε η flash.Αυτό που έκανε σε μένα ήταν το ίδιο με τον φίλο.(απλά εγώ το πρόλαβα στην αρχή του-την πρώτη μέρα) Δηλαδή ενώ όλα ήταν καλά...ξαφνικά άρχισε να γεμίζει η μνήμη και να βγάζει ειδοποίηση για γεμάτη μνήμη.Το κούμπωνες στο pc και το έβλεπες στα κόκκινα-κάτι MB είχαν απομείνει.....έσβηνες-έσβηνες-έσβηνες εγώ έφτασα να σβήσω 3,5 GB από την εσωτερική.....αυτό πάλι τα δικά του....η μπάρα στο κόκκινο-φουλ μνήμη μου έδειχνε.......και έτσι αναγκάστηκα να την ξηλώσω και να βάλω την LG G3 by jpower73.....τελοσπάντων-μια χαρά και αυτή-απλά η Inew μου άρεσε περισσότερο. Τελικά για να καταλάβω.....υπάρχει θέμα με την Inew ή όχι ?....ήταν τυχαίο-μεμωνομένο γεγονός? Επίσης από ότι θυμάμαι,υπήρχε η Inew V3......η Inew V3 plus....εμένα έγραφε "στο σχετικά με το τηλέφωνο"....Inew V07.....ο φίλος πιο πάνω λέει Inew 1.30.....τελικά πόσες υπάρχουν ?....μήπως είχε (έχει) θέμα μία συγκεκριμένη ? Γιαυτό δεν μου βγάζει τα ονόματα ?...και πως λύνεται?από playstore με το "Νumber Fixer" ? Βάλε την inew v3 plus v1.30 ktisljar από το needrom. Δεν έχει κάτι η ρομ, είναι μια χαρά. Την είχα και εγώ για πολύ καιρό και τώρα την ξανάβαλα. ( και δεν είμαι και φαν των αοσπ ρομ.) Κάντο ολοκληρωμένα όπως λέω και παραπάνω και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petntoul Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 1. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maplekeycompany.apps.numberfixer ή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.globalsolutions.prefixuz 2. τσεκαρε τα APN αν είναι περασμένα. Αν όχι πέρασε τα χειροκινητα από την αρχική σελίδα. Αν δεν βγαλεις άκρη, μπες στη σελίδα του παροχου και ζήτα να σου στειλουν τις ρυθμισεις με SMS ως συνημμένο. Το 1ο λύθηκε με τη βοήθεια που μου υποδειξατε! Για το 2ο συνεχίζει το πρόβλημα. Το παράξενο είναι ότι όταν βάζω μια sim vodafone από cu μπαίνει κανονικά σε συνθήκες data και έχω πρόσβαση στο Internet. Όταν βάζω την data sim δεν μπορώ να έχω πρόσβαση. Τα apn είναι περασμένα κανονικά! Βοηθήστε παρακαλώ. Αν δεν βρω λύση αυτό και μόνο είναι αρκετό να οδηγηθω σε άλλη rom παρόλο που μου άρεσε ιδιαίτερα η LG. Δεκτή κάθε λύση αλλά και κάθε προτροπή για άλλη rom. Ήδη μερικοί μου πρότειναν την knew. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Το 1ο λύθηκε με τη βοήθεια που μου υποδειξατε! Για το 2ο συνεχίζει το πρόβλημα. Το παράξενο είναι ότι όταν βάζω μια sim vodafone από cu μπαίνει κανονικά σε συνθήκες data και έχω πρόσβαση στο Internet. Όταν βάζω την data sim δεν μπορώ να έχω πρόσβαση. Τα apn είναι περασμένα κανονικά! Βοηθήστε παρακαλώ. Αν δεν βρω λύση αυτό και μόνο είναι αρκετό να οδηγηθω σε άλλη rom παρόλο που μου άρεσε ιδιαίτερα η LG. Δεκτή κάθε λύση αλλά και κάθε προτροπή για άλλη rom. Ήδη μερικοί μου πρότειναν την knew. Για δοκίμασε και αυτό ΌΝΟΜΑ Vodafone Internet APN Internet MCC 202 MNC 05 ΤΥΠΟΣ APN default,supl,dun Η τύπος APN default,supl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petntoul Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Για δοκίμασε και αυτό ΌΝΟΜΑ Vodafone Internet APN Internet MCC 202 MNC 05 ΤΥΠΟΣ APN default,supl,dun Η τύπος APN default,supl Παρατηρώ ότι δεν έχω για επιλογή αυτό το dun. Πάντως και πάλι τζίφος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Πάρτε ένα δωράκι.. https://mega.nz/#!NN4AVagQ!MSOWNS55ddQrOYqUrEKHkz81q0rlwbXlmIy2-zw1uCc (ειδικά, το application update, τα σπάει... Όποιος κατάλαβε.. ;) ) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Επειδή αρκετά διαβάζω για την inew v3 και μιας και το εν λόγω τηλέφωνο ήταν το προηγούμενο μου από το οποίο έχω κρατήσει υλικό, σκέφτομαι να φτιάξω ενα crossport της εργοστασιακής 1.0.14.. Ετσι, για δοκιμή.... :) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Πάρτε ένα δωράκι.. https://mega.nz/#!NN4AVagQ!MSOWNS55ddQrOYqUrEKHkz81q0rlwbXlmIy2-zw1uCc (ειδικά, το application update, τα σπάει... Όποιος κατάλαβε.. ;) ) Το application update κάνει update και τις εφαρμογές που δεν υπάρχουν στο playstore; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Το application update κάνει update και τις εφαρμογές που δεν υπάρχουν στο playstore; ;) και ειδικά τις :X ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το 1ο λύθηκε με τη βοήθεια που μου υποδειξατε! Για το 2ο συνεχίζει το πρόβλημα. Το παράξενο είναι ότι όταν βάζω μια sim vodafone από cu μπαίνει κανονικά σε συνθήκες data και έχω πρόσβαση στο Internet. Όταν βάζω την data sim δεν μπορώ να έχω πρόσβαση. Τα apn είναι περασμένα κανονικά! Βοηθήστε παρακαλώ. Αν δεν βρω λύση αυτό και μόνο είναι αρκετό να οδηγηθω σε άλλη rom παρόλο που μου άρεσε ιδιαίτερα η LG. Δεκτή κάθε λύση αλλά και κάθε προτροπή για άλλη rom. Ήδη μερικοί μου πρότειναν την knew. νομιζω είναι θεμα της sim. To ιδιο συμβαίνει και σε κοσμοτε whatsup, του αδερφού μου, μετά από αλλαγή καρτας σιμ. Δεν μπαίνει ντατα με τιποτα. Δοκιμασμενο και στα 2 σλοτ, σε 2 τηλεφωνα coolpad, το ένα με EMUI, το άλλο με RR559. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 ;) και ειδικά τις :X Καλημέρα άρα να κάνουμε update άφοβα έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts