Johny-B Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 (edited) Καλησπέρα. Σήμερα στα τελείως ξαφνικά το coolpadάκι μου "τα'παιξε". Πήγα να το ανοίξω και αρνιόταν πεισματικά αν και είχε μπαταρία. Το ξαναέβαλα στην φόρτιση και βγάζει ένα μεγάλο κόκκινο κύκλο με ένα άσπρο θαυμαστικό και κάτι στα κινέζικα από κάτω. Τίποτε άλλο. Φοράει την unicom. Υπάρχει ελπίδα σωτηρίας λέτε;:blink: Edit: μετά από μερικές προσπάθειες, άνοιξε κανονικά. Ελπίζω να παραμείνει οκ. Edited April 13, 2016 by Johny-B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Καλησπέρα. Σήμερα στα τελείως ξαφνικά το coolpadάκι μου "τα'παιξε". Πήγα να το ανοίξω και αρνιόταν πεισματικά αν και είχε μπαταρία. Το ξαναέβαλα στην φόρτιση και βγάζει ένα μεγάλο κόκκινο κύκλο με ένα άσπρο θαυμαστικό και κάτι στα κινέζικα από κάτω. Τίποτε άλλο. Φοράει την unicom. Υπάρχει ελπίδα σωτηρίας λέτε;:blink: Edit: μετά από μερικές προσπάθειες, άνοιξε κανονικά. Ελπίζω να παραμείνει οκ. Μάλλον είναι ένδειξη ότι η μπαταρία είναι για πέταμα. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Μάλλον είναι ένδειξη ότι η μπαταρία είναι για πέταμα. Θα το έχω υπό παρακολούθηση και αν το ξανακάνει τότε μάλλον ήρθε η ώρα για καινούργια μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos199 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Γειά σας παιδιά. Καινούργιος στην ομάδα γι αυτό συγχωρέστε την άγνοιά μου. Έχω το Coolpad F1 και rootαρισμένη εργοστασιακή ROM. Προσπαθώ να εγκαταστήσω την ressurection. Έχω κατεβάσει στο κινητό όλα τα αρχεία που χρειάζονται, όπως στις οδηγίες που αναφέρονται εδώ και το Philz recovery. Πώς εγκαθιστώ το Philz recovery ; Επίσης όταν κάνω boot σε recovery mode, το μενού είναι στα Κινέζικα (κυριολεκτικά). Σε τι οφείλεται ; Μήπως επειδή μου ήρθε rootαρισμένο από το κατάστημα στο εξωτερικό; Την αλλαγή στη ROM θέλω να την κάνω γιατί δεν μπορώ να λάβω μηνύματα από τετραψήφια - πενταψήφια. Υπάρχει μήπως άλλη λύση ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Κατέβασε μια αλλη εφαρμογη για SMS. Sent from my 8297W using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μία ερώτηση γιατί έχω φάει σκαλωμα,πέρασα κάτι αρχεία σε μία νέα κάρτα SD που έβαλα μέσα στη συσκευή μέσω PC,όλα καλά ως εδώ, όταν όμως το ξεκουμπωνω από το PC η επιλογή που υπάρχει στη μπάρα ειδοποιησεων για την σύνδεση με USB παραμένει και δεν μπορώ να θυμηθω αν φύγει από μόνη της με την αποσύνθεση ή την κλείνω εγώ από κάπου.:dash: Μόνο με επανεκκίνηση φεύγει.:confused: http://s22.postimg.org/nwlgbly4t/image_e383204a643630535d0d538cd7b33bf0ab6246fbec.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Γειά σας παιδιά. Καινούργιος στην ομάδα γι αυτό συγχωρέστε την άγνοιά μου. Έχω το Coolpad F1 και rootαρισμένη εργοστασιακή ROM. Προσπαθώ να εγκαταστήσω την ressurection. Έχω κατεβάσει στο κινητό όλα τα αρχεία που χρειάζονται, όπως στις οδηγίες που αναφέρονται εδώ και το Philz recovery. Πώς εγκαθιστώ το Philz recovery ; Επίσης όταν κάνω boot σε recovery mode, το μενού είναι στα Κινέζικα (κυριολεκτικά). Σε τι οφείλεται ; Μήπως επειδή μου ήρθε rootαρισμένο από το κατάστημα στο εξωτερικό; Την αλλαγή στη ROM θέλω να την κάνω γιατί δεν μπορώ να λάβω μηνύματα από τετραψήφια - πενταψήφια. Υπάρχει μήπως άλλη λύση ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Για αλλαγή recovery κλπ στον οδηγό στην 1η σελίδα (σου έβαλαν απλά το κινέζικο recovery). Για τα 4ψήφια να αλλάξεις εφαρμογή όπως είπε ο φίλος παραπάνω πχ handsentsms και παγώνεις την μαμά εφαρμογή πχ με τιτιανιουμ. Βάλε καλύτερα μια απλή ρομ πχ emuiUNICOM ατην 1η σελίδα ή την inew v3plus v1.30 στο needrom και όταν αποκτήσεις εμπειρεία πάνε στις 5αρες. Μία ερώτηση γιατί έχω φάει σκαλωμα,πέρασα κάτι αρχεία σε μία νέα κάρτα SD που έβαλα μέσα στη συσκευή μέσω PC,όλα καλά ως εδώ, όταν όμως το ξεκουμπωνω από το PC η επιλογή που υπάρχει στη μπάρα ειδοποιησεων για την σύνδεση με USB παραμένει και δεν μπορώ να θυμηθω αν φύγει από μόνη της με την αποσύνθεση ή την κλείνω εγώ από κάπου.:dash: Μόνο με επανεκκίνηση φεύγει.:confused: http://s22.postimg.org/nwlgbly4t/image_e383204a643630535d0d538cd7b33bf0ab6246fbec.jpg Έχω πάαααρα πολύ καιρό να βάλω καλώδιο για μεταφορά αρχείων (πλέον το καλώδιο το'χω μόνο για YGDP), τα μεταφέρω μόνο από WIFI. Το κάνεις αποσύνδεση από τον Η/Υ και μετά όταν πατάς πάνω στο εικονίδιο στο κινητό δεν σου βγάζει κάτι? Να φευγει μονο του δεν το θυμάμαι πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μία ερώτηση γιατί έχω φάει σκαλωμα,πέρασα κάτι αρχεία σε μία νέα κάρτα SD που έβαλα μέσα στη συσκευή μέσω PC,όλα καλά ως εδώ, όταν όμως το ξεκουμπωνω από το PC η επιλογή που υπάρχει στη μπάρα ειδοποιησεων για την σύνδεση με USB παραμένει και δεν μπορώ να θυμηθω αν φύγει από μόνη της με την αποσύνθεση ή την κλείνω εγώ από κάπου.:dash: Μόνο με επανεκκίνηση φεύγει.:confused: http://s22.postimg.org/nwlgbly4t/image_e383204a643630535d0d538cd7b33bf0ab6246fbec.jpg σε μερικες rom εχει προβλημα και δεν φευγει,μαλλον εισαι σε καποια απο αυτες.Με παρατεταμενο πατημα λογικα θα σου βγαλει επιλογη για να μην εμφανιζεται ποτε.Δεν ξερω κατα ποσο θα σε βολευει αυτο βεβαια γιατι χρειαζεται η ειδοποιηση αυτη για να αλλαζεις τα usb modes. Σε αλλα νεα,εβαλα την νεα cm12.1 r37 http://forum.xda-developers.com/a310/development/rom-cm12-1-r37-aril-2016-a311-t3358471 Mια χαρα ειναι,δεν ειδα καποιο προβλημα και τα εχω δοκιμασει ολα απο το πρωι.Ενα σκαλι καλυτερη απο την προηγουμενη cm12.1 λογω των update του απριλιου (r37) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μία ερώτηση γιατί έχω φάει σκαλωμα,πέρασα κάτι αρχεία σε μία νέα κάρτα SD που έβαλα μέσα στη συσκευή μέσω PC,όλα καλά ως εδώ, όταν όμως το ξεκουμπωνω από το PC η επιλογή που υπάρχει στη μπάρα ειδοποιησεων για την σύνδεση με USB παραμένει και δεν μπορώ να θυμηθω αν φύγει από μόνη της με την αποσύνθεση ή την κλείνω εγώ από κάπου.:dash: Μόνο με επανεκκίνηση φεύγει.:confused: http://s22.postimg.org/nwlgbly4t/image_e383204a643630535d0d538cd7b33bf0ab6246fbec.jpg Ποστ #20552... Στις 24 Μάρ. 2016, 15:40 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 την εχει τσεκαρει κανεις?Εχει πολυ καλη βαθμολογια και κριτικες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.swapit.expander.de δεν θα μας χαλαγαν 3-4gb ram..!Αν κανει αυτο που λεει βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 (edited) ναι... σε παλαιοτερο τηλέφωνο κάνει αυτό που λέει. επίσης, μου χάλασε και 2 sd (δεν ξέρω αν εφταίγε η εφαρμογή ή το τηλέφωνο).. Edited April 15, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Έχω πάαααρα πολύ καιρό να βάλω καλώδιο για μεταφορά αρχείων (πλέον το καλώδιο το'χω μόνο για YGDP), τα μεταφέρω μόνο από WIFI. Το κάνεις αποσύνδεση από τον Η/Υ και μετά όταν πατάς πάνω στο εικονίδιο στο κινητό δεν σου βγάζει κάτι? Να φευγει μονο του δεν το θυμάμαι πάντως Νομίζω ότι η ασύρματη σύνδεση για μεταφορά αρχείων είχε αναφερθεί πιο παλιά. Αν καί μου αρέσει ο πατροπαραδοτος τρόπος θα με ενδιέφερε να το παλεψω λίγο και αυτό που λες. Αν δε σου κάνει κόπο χωρίς να βιαστεις,μία και θα το κοιτάξω πιο μετά αφού ότι ήθελα να κάνω το έκανα,στείλε πληροφορίες. ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε μερικες rom εχει προβλημα και δεν φευγει,μαλλον εισαι σε καποια απο αυτες.Με παρατεταμενο πατημα λογικα θα σου βγαλει επιλογη για να μην εμφανιζεται ποτε.Δεν ξερω κατα ποσο θα σε βολευει αυτο βεβαια γιατι χρειαζεται η ειδοποιηση αυτη για να αλλαζεις τα usb modes. Σε αλλα νεα,εβαλα την νεα cm12.1 r37 http://forum.xda-developers.com/a310/development/rom-cm12-1-r37-aril-2016-a311-t3358471 Mια χαρα ειναι,δεν ειδα καποιο προβλημα και τα εχω δοκιμασει ολα απο το πρωι.Ενα σκαλι καλυτερη απο την προηγουμενη cm12.1 λογω των update του απριλιου (r37) Έχεις δίκιο να είναι θέμα της rom,δεν θυμάμαι να είχα και πιο παλιά πρόβλημα μιας και το κινητό το χαίρεται η κουνιάδα μου τώρα. Καλά καταλαβες ότι έχω την cm 12.1 που είναι ή τελευταία που ανέβασε ο jpower73! Διότι μου αρέσουν αυτές οι ριμαδες CM αν καταλήξεις ότι αυτή που ειπες κάνει "δουλειά" στείλω μία ενημέρωση να την περάσω, τώρα για το Πασχα που θα ξανά πιάσω τήν συσκευή. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποστ #20552... Στις 24 Μάρ. 2016, 15:40 Ευχαριστώ για την καθοδήγηση! Αυτό είναι εύκολο και γρήγορο να περάσω μία και όλα όσα χρειάζεται είναι πλέον έτοιμα:O! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει wipe cache και dalvik χωρίς να χρειάζεται να μπαίνουμε σε recovery? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 (edited) Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει wipe cache και dalvik χωρίς να χρειάζεται να μπαίνουμε σε recovery? https://play.google.com/store/apps/details?id=at.specsoft.clearcache&hl=el δεν την εχω δοκιμασει.. ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ http://www.dealsmachine.com/best_322803.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=special.0414&eo=t8lwxksay1leifo3&email=b2t8anBvd2VyNzNAeWFob28uZ3J8NjE1OQ== http://www.dealsmachine.com/best_326361.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=special.0414&eo=t8lwxksay1leifo3&email=b2t8anBvd2VyNzNAeWFob28uZ3J8NjE1OQ== Edited April 15, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Σε αλλα νεα,εβαλα την νεα cm12.1 r37 http://forum.xda-developers.com/a310/development/rom-cm12-1-r37-aril-2016-a311-t3358471 Mια χαρα ειναι,δεν ειδα καποιο προβλημα και τα εχω δοκιμασει ολα απο το πρωι.Ενα σκαλι καλυτερη απο την προηγουμενη cm12.1 λογω των update του απριλιου (r37) Αν θες πες μας περισσότερα για αυτή. Αξίζει να το στησουμε παλι από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) Βοήθεια χριστιανοι κοντεύω να φλιπάρω... Μετά την αλλαγή οθόνης και το μπουτλουπ ξεκίνησα να το επαναφέρω με Unbrick guide... [YDSS]Coolpad_F1_8297W_wcdma_by_Soda.rar και SP_Flash_Tools.rar. Είδε το τηλέφωνο, κοκκίνισε, κιτρίνισε... καλά πάμε λέω... όταν είχε φορτώσει περί τα 80 ΜΒ έπεσε η ταχύτητα στα 92.61 και έβγαλε το "S_FT_DOWNLOAD_FAIL (4008)" Από τότε ξεκινάει κοκκινίζει αλλά βγάζει τον ηχο της αποσύνδεσης και διάφορα μηνυματα λάθους. Παιδιά τα φώτα σας μπας και το σώσω. EDIT: Παρατηρώ οτι ξεκινάει σαν MTK Usb port (com7) αποσυνδεεται και σε 1 δευτερολεπτο ξανασυνδεεται σαν DA USB VCOM port (com8), σταματαει και βγαζει error (8406) Edited April 17, 2016 by blitz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Γεια σας παιδια ,λειπω καιρο από το φορουμ ,εχω εδώ και καιρο την miui του kouskous και είμαι παρα πολύ ικανοποιημενος ,επειδή εχω χασει αρκετα επεισοδια θελω να ρωτησω αν κυκλοφορησαν τιποτα εντελος bug Free και stable 5ρες ρομ και αν ποιες είναι αυτές? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις οποιες απαντησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Αν θες πες μας περισσότερα για αυτή. Αξίζει να το στησουμε παλι από την αρχή; οχι η cm12.1 updated του xda εχει πιο σταθερο δικτυο ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σας παιδια ,λειπω καιρο από το φορουμ ,εχω εδώ και καιρο την miui του kouskous και είμαι παρα πολύ ικανοποιημενος ,επειδή εχω χασει αρκετα επεισοδια θελω να ρωτησω αν κυκλοφορησαν τιποτα εντελος bug Free και stable 5ρες ρομ και αν ποιες είναι αυτές? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις οποιες απαντησεις! bug free δεν παιζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Γεια σας παιδια ,λειπω καιρο από το φορουμ ,εχω εδώ και καιρο την miui του kouskous και είμαι παρα πολύ ικανοποιημενος ,επειδή εχω χασει αρκετα επεισοδια θελω να ρωτησω αν κυκλοφορησαν τιποτα εντελος bug Free και stable 5ρες ρομ και αν ποιες είναι αυτές? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις οποιες απαντησεις! Βρήκες κάμερα; http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Photo-Rear-Back-Camera-13-0MP-Module-for-Coolpad-F1-8297W-WCDMA-MTK6592-Octa-Core/1170446_32646648555.html Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Βρήκες κάμερα; http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Photo-Rear-Back-Camera-13-0MP-Module-for-Coolpad-F1-8297W-WCDMA-MTK6592-Octa-Core/1170446_32646648555.html Όχι,απλα δεν τραβάω βιντεο και φωτος! $28.19 είναι πολλα φιλε !!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- bug free δεν παιζουν Δηλ. να μεινω με την miui του kouskous,γιατι στα 2 χρονια που εχω το F1 πιο bug Free και stable ρομ σαν την miui του kouskous δεν υπαρχει και εχω δοκιμασει καμια 10ρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 τελευταια η rr αρχιζει να λαγκαρει τρελα :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) The Αν έχεις NOVA Launcher, Πήγαινε, Nova settings, gestures & inputs, Στην κατηγορία gestures στο double tap όρισε το recent apps Βγες εξω στο desktop, κάνε double tap και θα δεις όλες τις εφαρμογές που έχεις στο background. Ξεκίνα να κλείνεις. Αν θες να τις κλείσεις μαζικά, ενεργοποιείς το clear all button απο το system settings m settings, configurations, recents. Αν έχεις gravity box, μπορείς να ενεργοποίησεις το δικό του clear ram button. http://s24.postimg.org/uwauye56t/Screenshot_2016_04_17_16_06_10.png how to do a screenshot on a pc Πολύ καλή εφαρμογή, η sd Maid PRO. Στα λοιπά, Ο Φιρε έβγαλε χτες, 13 αρι για το κ1. Απ ότι λέει, παίζουν όλα εκτός call sounds, gps, VPN. Νομίζω, ίσως να εχω την λύση για το gps καθότι η έκδοση που σκαλίζω δεν έχει τέτοιο θέμα... Επίσης το BT δουλεύει σε ζευξη, ήχος κανονικά , αλλά ανταλλαγή αρχείων γιοκ. Επίσης, έχω θέμα με τα ril... Το vpn δεν μ ενδιαφέρει. Είμαστε πολύ κοντά... Edited April 17, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 The Αν έχεις NOVA Launcher, Πήγαινε, Nova settings, gestures & inputs, Στην κατηγορία gestures στο double tap όρισε το recent apps Βγες εξω στο desktop, κάνε double tap και θα δεις όλες τις εφαρμογές που έχεις στο background. Ξεκίνα να κλείνεις. Αν θες να τις κλείσεις μαζικά, ενεργοποιείς το clear all button απο το system settings m settings, configurations, recents. Αν έχεις gravity box, μπορείς να ενεργοποίησεις το δικό του clear ram button. http://s24.postimg.org/uwauye56t/Screenshot_2016_04_17_16_06_10.png how to do a screenshot on a pc Πολύ καλή εφαρμογή, η sd Maid PRO. Στα λοιπά, Ο Φιρε έβγαλε χτες, 13 αρι για το κ1. Απ ότι λέει, παίζουν όλα εκτός call sounds, gps, VPN. Νομίζω, ίσως να εχω την λύση για το gps καθότι η έκδοση που σκαλίζω δεν έχει τέτοιο θέμα... Επίσης το BT δουλεύει σε ζευξη, ήχος κανονικά , αλλά ανταλλαγή αρχείων γιοκ. Επίσης, έχω θέμα με τα ril... Το vpn δεν μ ενδιαφέρει. Είμαστε πολύ κοντά... τα εχω κανει ολα αυτα και το sd maid το εχω απο παλια ειμαι πολυ προσεκτικος με αυτα μονο με wipe φτιαχνει αλλα μετα απο δυο μερες παλι λαγκαρει ασχημα μακαρι να δουμε 6ρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteveAnto Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καλημερα παιδιά έχω την cm 12.1 και οι περισσότερες εφαρμογές δεν ανοίγουν ..εμφανίζει το μήνυμα δυστυχώς η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί.. Επίσης δεν αναγνωρίζει το κινητό στον υπολογιστή είναι σαν να το έχω βάλει σε mode μονο φόρτιση αλλά χωρίς να μου δίνει την επιλογή να το αλλάξω ..κάποια βοήθεια ?ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καλημερα παιδιά έχω την cm 12.1 και οι περισσότερες εφαρμογές δεν ανοίγουν ..εμφανίζει το μήνυμα δυστυχώς η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί.. Επίσης δεν αναγνωρίζει το κινητό στον υπολογιστή είναι σαν να το έχω βάλει σε mode μονο φόρτιση αλλά χωρίς να μου δίνει την επιλογή να το αλλάξω ..κάποια βοήθεια ?ευχαριστώ προκαταβολικά. Για το usb πήγαινε ρυθμίσεις, χώρος αποθήκευσης πατά τις τρεις τελιτσες πάνω αριστερά και θα σου βγάλει επιλογές για το usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts