Jump to content

SteveAnto

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SteveAnto

  1. Καλησπέρα παιδιά . Θα ήθελα την γνώμη σας για αυτό το κινητό http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_592202.html?wid=11 με helio x25 . Αν οι μπάντες είναι εντάξει ή αν έχετε να μου προτείνετε κάτι στα ίδια λεφτά .Θα με ενδιέφερε η καλή αυτονομία και γενικότερα να μου προσφέρει ένα καλό σύνολο . Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
  2. Γειά σας παιδιά . Ενδιαφέρομαι για κινητό απο κίνα μέχρι 120 ευρώ . Από geekbuying . Μέχρι τώρα είμαι στο xiaomi mi 4c . Κάποια άλλη πρόταση ? Ευχαριστώ .
  3. Καλησπέρα παιδιά . Ενδιαφέρομαι για το http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Hongmi2-4G-LTE-4-7inch-Android-Phone-Qualcomm-MSM8916-Quad-Core-64bit-MIUI-6-Smartphone-IPS-HD-1GB-8GB-8MP--Grey-340233.html αλλά δεν θύμαμαι τις συχνότητες στην Ελλάδα . Κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει με τα δίκτυα ? Ευχαριστώ .
  4. Presale και 20 ευρω πανω απο το μεγιστο budget :P σε μια δεκαετια βλεπουμε χαχαχα
  5. http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Gold-362396.html ? Δεν εχω wind ....
  6. Oπως ειπα δεν ξερω την σελιδα . Αλλα βρηκα τα κινητα πιο φθηνα απο αλλες .
  7. http://www.everbuying.net/product1128210.html http://www.everbuying.net/product1080282.html http://www.everbuying.net/product1196225.html http://www.everbuying.net/product1160690.html http://www.everbuying.net/product1138761.html http://www.everbuying.net/product1131393.html Παιδιά ενδιαφέρομαι για κινητό στα 150 ευρώ και ψάχνοντας στo everbuying βρήκα αυτές τις επιλογές . Κάποια πρόταση ? Και αν η σελίδα ειναι αξιόπιστη .
  8. Εγώ το βρήκα γύρω στα 20 ευρώ πιο ακριβό και με 1 gb λιγότερη ραμ , εξαπύρηνο και δεν έχω και πολύ όρεξη για φλας και αλλαγή ρομ κλπ.
  9. http://www.devicespecifications.com/en/comparison/43ba82548 Παιδιά ειμαι ανάμεσα στις 2 συσκευές . Τι πιστεύετε ?
  10. Δεν ξέρω και πολλές ιστοσελίδες με κινέζικα προϊόντα για να διαλέξω :P
  11. Παιδιά επιδή ενδιαφέρομαι για το κινητό . Κάποια αξιόλογη σελίδα σε καλή τιμή ? Προς το παρόν έχω καταλήξει απο την to2c.com στα 112 ευρώ .
  12. http://www.droidgyan.com/soft-brick-vs-hard-bricked-vs-broken/ Υπάρχει περίπτωση να ξέρει κάποιος ποιά είναι τα σημεία που πρέπει να ακουμπήσω στο δικό μας κινητό . Δεν υπάρχουν ενδείξεις για το ποιά ειναι η γείωση κτλπ .
  13. Παιδιά ενώ υποτίθεται πως η διαδικασία με το SP flashtools πέτυχε το κινητό πλέον δεν ανοίγει καθόλου . Κάποια ιδέα ?
  14. Θα το ξαναδοκιμασω σημερα οταν θα εχω χρονο .. Ευχαριστω για την βοηθεια .. ελπιζω να πιασει ..
  15. Δοκιμασα αλλα ενω γεμιζει η κοκκινη μπαρα μετα δεν γινεται τιποτα ..
  16. Καλησπέρα παιδιά .. Είχα την resurrection αλλά για κάποιο λογο ξαφνικά έκλεισε και όποτε προσπαθούσα να το ανοίξω κολλούσε στο logo..Προσπάθησα να περάσω άλλη ρομ aosp 4.4.2 αλλά κόλλησε και πλέον όποτε μπαίνω στο recovery εμφανίζεται το εξής μήνυμα : E: Can't mount /cache/recovery/command E: Can't mount /cache/recovery/log E: Can't open /cache/recovery/log E: Can't mount /cache/recovery/last_log E: Can't open /cache/recovery/last_log Κάποια λύση ? Ευχαριστώ .
  17. Καλημερα παιδιά έχω την cm 12.1 και οι περισσότερες εφαρμογές δεν ανοίγουν ..εμφανίζει το μήνυμα δυστυχώς η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί.. Επίσης δεν αναγνωρίζει το κινητό στον υπολογιστή είναι σαν να το έχω βάλει σε mode μονο φόρτιση αλλά χωρίς να μου δίνει την επιλογή να το αλλάξω ..κάποια βοήθεια ?ευχαριστώ προκαταβολικά.
  18. Καλησπέρα παιδιά.. Θα ήθελα να αλλάξω την οθόνη απο το coolpad f1 μου γιατί απέκτησε ενα μικρο ράγισμα ..μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός και αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια αξιόλογη σελίδα για αγορά.. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  19. Καλησπέρα παιδιά . Έχω στα χέρια μου το lenovo clone S850c MAX αλλά έχει brickαρει και δεν μπορώ να βρω κάποια ρομ .. Αν κάποιος έχει το ίδιο κινητό ή διαθέσιμη ρομ και μπορεί ας την ανεβάσει . Ευχαριστώ για τον χρόνο σας .
  20. Καλησπέρα παιδιά .. 'Εχω την ρομ cm 12.1 .Σύνδεσα το κινητό μου στο λάπτοπ και επέλεξα μόνο φόρτιση . Πλέον κάθε φορά που συνδέω το κινητό μου στον υπολογιστή ,μπορώ μόνο να το φορτίζω και δεν εμφανίζονται οι άλλες 2 επιλογές . Πως μπορώ να το αλλάξω ? Ευχαριστώ .
  21. SteveAnto

    Cubot X6

    Καλησπέρα παιδιά . Ένας γνωστός μου , μου έφερε αυτή την συσκευή επειδή κολλούσε στο λογότυπο qubot όταν πήγαινες να το ανοίξεις . Πέρασα πάλι την ρομ που ήδη είχε (4.2.2) με Sp Flash tool και η διαδικασία ήταν επιτυχημένη . Μόλις πήγα να το ανοίξω το κινητό είχε μέσα όλα τα αρχεία και εφαρμογές που είχε και πριν . Το κινητό λειτουργεί για λίγα δευτερόλεπτα και μόλις πάω να κάνω κάτι με πετάει ξανά στο λογότυπο . Δοκίμασα να εγκαταστήσω και άλλες ρομ μεσω carliv touch recovery v2.2 και ενώ η εγκατάσταση ηταν πετυχημένη είχα ξανα το ίδιο αποτέλεσμα . Έκανα format της εσωτερικης μνημης μεσω υπολογιστή και μετά την επανεκκίνηση όλα τα αρχεία ήταν εκεί . Κάποια λύση ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας .
×
×
  • Create New...