Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει βρεθεί φιξακι για τα 480p και την εξάλειψη του κενού των 5" στα βιντεακια της τελευταίας εκδοσης του YouTube

Μόλις δοκιμάστηκε με Επιτυχία.

Αύριο θα δώσω οδηγίες προσαρμογής στην RESSURECTION REMIX/

edit: Παρουσιάζει seeking issues σε τμήματα που έχουν φορτωθεί

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

θα κανω ακομα μια προσπαθεια να φλασαρω την rr , πρεπει να προσεξω κατι ακομα εκτος απο το ποστ που εχει την εγκατασταση;

Διότι βλέπω οτι η μπαταρία μού δεν κρατάει μετα απο τόσο καιρό συσκευή,θα χρειάστω να αγοράσω νέα.

Έχει κανείς να προτείνει κάποια που έχει αγοράσει και βγήκε "σωστή" ?

Είμαι ανάμεσα σε μία "original" και μία με λίγο μεγαλύτερη χωρητικότητα που και στις δύο αναφέρουν θετικά σχόλια.

Οποία αναφορά θα μου ήταν πολύτιμη.

http://m.aliexpress.com/item/2044792746.html

http://m.aliexpress.com/item/32423786418.html?smToken=617f765f2d3542619c777aab7e397ebd&smSign=zVCMMmUNOVvBWFaOIbzqgw%3D%3D

Διότι βλέπω οτι η μπαταρία μού δεν κρατάει μετα απο τόσο καιρό συσκευή,θα χρειάστω να αγοράσω νέα.

Είμαι ανάμεσα σε μία "original" και μία με λίγο μεγαλύτερη χωρητικότητα που και στις δύο αναφέρουν θετικά σχόλια.

http://m.aliexpress.com/item/32423786418.html?smToken=617f765f2d3542619c777aab7e397ebd&smSign=zVCMMmUNOVvBWFaOIbzqgw%3D%3D

Η 2η ειναι απατη... Την πρώτη την πηρα και εγω και μου αντεξε 11 μηνες...(ειχε ερθει και σε μια εβδομαδα μαλιστα!) Λογω capital εγω καταφερα να παρηγγειλω μονο απο bangood, αλλα εδω και 30 μερες δεν εχει ερθει ακομα. Ειναι χωρις αυτοκολλητο αυτη που πηρα..Ελπίζω την επομενη εβδομαδα να ερθει και να πω εντυπωσεις...

υπαρχει καποιος τροπος να απενεργοποιησεις την δονηση οταν ξεκλειδωνεις με pattern?Aλλα μονο στο ξεκλειδωμα,δηλαδη οχι απο την επιλογη στις ρυθμισεις ηχων που απενεργοποιει το feedback παντου,δηλαδη και στα capasitive.

Υποψιαζομαι οτι θα ειναι καποια γραμμη στο generic.kl απο εκει που φτιαχνουμε και το vibration των κουμπιων για τις rom που δεν εχουν δονηση. (αλλα βαριεμαι να ψαξω..!)

Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τον συμφορουμίτη focusinos ο οποίος μού πούλησε τη λειτουργική συσκευή του σε τιμή πάτωμα και με έσωσε από το να ψάχνω να βρω camera module (θα βρω, αλλά σε δεύτερο χρόνο), και τον οποίο έστησα κάνα πεντάλεπτο στο ραντεβού μας λόγω τεχνικών δυσκολιών. :lol:

Ευχαριστώ πολύ. :)

Είχα αγοράσει κι εγώ το καλοκαίρι μία original με αυτοκόλλητο από το aliexpress, αλλά στο τρίμηνο άρχισε να μου φουσκώνει και αυτή... Μπορεί να φταίει το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι ή ο φορτιστής κοκ... Το Δεκέμβριο παρέλαβα μία χωρίς αυτοκόλλητο από το Banggood και δεν έχει κανένα πρόβλημα, ενώ χτυπάει και κάτι 6ωρα screen in time με τη Miui του Κουσκούς!! Πλέον την φορτίζω μόνο μέσω υπολογιστή!

Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!!

Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τον συμφορουμίτη focusinos ο οποίος μού πούλησε τη λειτουργική συσκευή του σε τιμή πάτωμα και με έσωσε από το να ψάχνω να βρω camera module (θα βρω, αλλά σε δεύτερο χρόνο), και τον οποίο έστησα κάνα πεντάλεπτο στο ραντεβού μας λόγω τεχνικών δυσκολιών. :lol:

Ευχαριστώ πολύ. :)

Σε ευχαριστώ φίλε Γιώργο. Έτσι όπως τη κατήντησα ήταν λειτουργική μεν αλλά αθλια σε εμφάνιση δε. Ελπίζω να έκανες τη δουλειά σου. Ξέχασα να βγάλω mail βέβαια και playstore. Σβηστα μου αν μπορείς.

Workaround για την μη επαναφορά σήματος κινητής τηλεφωνίας, σε Lollipop.

Κατεβάζετε την εφαρμογη macrodroid από playstore.

Την ανοίγετε, την ενεργοποιείτε και της δίνετε Root δικαίωμα.

Πάτε templates - latest

Στο ψαχτιρι, επάνω, δίνετε : lollipop cell signal fix by Jpower73 (επιλέγετε την 1η)

Πατατε το τικ και το κατεβάζετε.

Το ενεργοποιείτε, αν δεν είναι ενεργο.

Επίσης, και η εφαρμογή macrodroid να είναι ενεργή.

Κάντε της μια δοκιμή. Αν δεν σας δουλέψει, κάντε την Uninstall.

Σε δοκιμές που εκανα, παίζει κανονικά.

Σε πραγματικές συνθήκες, δεν έχει δοκιμαστεί.

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Ευχαριστώ γιά τις προτάσεις σας,επελεξα την υποτιθέμενη original ώστε να μπορέσω να την συγκρινω με την μαμά που φορώ τωρα .

Αν δω κάτι στραβό να μπορώ να διεκδικήσει αποζημίωση.

Τέλος πάντων, διότι το θέμα φόρτισης έχει ξανά υποθει όλα έχουν να κάνουν με τον φορτιστη- τροφοδωτικο.

Ένα δυάρι Samsung κάνει μία χαρά τη δουλειά του από τότε που τον έχω.

Φίλε jpower73 θα μπορούσες αν είναι δυνατόν τις έξτρα ρυθμίσεις-διορθωσεις να τις προσθέσεις στο αρχικό post της rom?

Απλά για να μη ψάχνουμε τα καλουδια που μας πετάς κάθε τόσο.:O

εχω μια διαισθηση οτι αυτη η rom θα ειναι καλη --> http://forum.xda-developers.com/a310/development/rom4-4-2-total-bugless-tweaked-stock-t3338341

Οφειλεται στο οτι 1)ειναι βασισμενη στην official rom της συσκευης μας 2)ειναι kitkat aosp αρα δεν υπαρχει λογος να εχει bugs και 3) αυτος που την εφτιαξε φαινεται να ξερει τι κανει,ειναι Recognized Contributor στο xda που παει να πει οτι εχει κανει πολυ δουλεια εκει μεσα,και επισης δεν ειναι 15 χρονων..!

Την κατεβαζω και παιζει να την βαλω αυριο να δω αν ειναι καλυτερη απο την iNew,δυσκολο αλλα μπορει..!

features:

Super Smooth Performance with Tweaks and Scripts

Battery Tweaks for less Battery Drain

Network Singal Improved

Optimized Boot Animation

Fully Rooted

ZipAligned & Optimized

Only essentials apps

Loud Sound

All apps tested ok and perfect.

Google Now with more Microphone Sensitive

Buttery Smooth

Full Tweaking init.d Support enabled

Deep Sleep Tweak Enabled

Ram Optimization

Auto Cache Management

Wifi performance improved

Faster UI rendering via GPU

Improved photo and video recording quality

Έχουμε νεώτερα;

Θα φύγω από την RR γιατι δε μπορώ να βρώ άκρη με τα data / bluetooth ενω μου κάνει δύσκολη τη ζωη οτι δε βλέπει επαφές sim και δεν απενεργοποιούνται.

Είμαι μεταξύ της συγκεκριμένης η της inew plus. Ποιά λέτε;

Ευχαριστώ γιά τις προτάσεις σας,επελεξα την υποτιθέμενη original ώστε να μπορέσω να την συγκρινω με την μαμά που φορώ τωρα .

Αν δω κάτι στραβό να μπορώ να διεκδικήσει αποζημίωση.

Τέλος πάντων, διότι το θέμα φόρτισης έχει ξανά υποθει όλα έχουν να κάνουν με τον φορτιστη- τροφοδωτικο.

Ένα δυάρι Samsung κάνει μία χαρά τη δουλειά του από τότε που τον έχω.

Φίλε jpower73 θα μπορούσες αν είναι δυνατόν τις έξτρα ρυθμίσεις-διορθωσεις να τις προσθέσεις στο αρχικό post της rom?

Απλά για να μη ψάχνουμε τα καλουδια που μας πετάς κάθε τόσο.:O

Ετσι κάνω...

Προς το παρόν το τελευταίο, είναι σε φάση δοκιμής.

Αν παίξει Καλά, θα προστεθεί

Redmi Note 9 Pro 6-128

Έχουμε νεώτερα;

Θα φύγω από την RR γιατι δε μπορώ να βρώ άκρη με τα data / bluetooth ενω μου κάνει δύσκολη τη ζωη οτι δε βλέπει επαφές sim και δεν απενεργοποιούνται.

Τη συγκεκριμενη δεν την εχω δοκιμασει για να σου πω,αλλα για την inew v3 plus την εχω περασει απο τις αρχες του ετους στη συσκευη.

Ο κατοχος της συσκευης ειναι απολυτα ικανοποιημενος,δεν του εχει βγαλει κανενα προβλημα.

Ολα δουλευουν κομπλε.

Δεν θυμάμαι ποσά reboot έχω κάνει από εκείνη την στιγμη, πέρασα και gravitybox και minminquard... Θα τα κάνω τώρα ;)

Οκ. Καντα και μετά κάνε και έναν έλεγχο αν όλα παιζουν καλά (bt, wifi, gps κτλ)

Redmi Note 9 Pro 6-128

jpower

στην RR στο fm ραδιο ακουγεται κανονικα απο τα ακουστικα αλλα οταν πατας να παιξει απο το ηχειο δεν ακουγεται τιποτα..

εβαλα και το macrodroid που προτεινες πιο πανω να δουμε...

κατα τ'αλλα η ρομ φυσαει!

enjoy your life...:p

Ναι, το πρόβλημα αυτό με το ραδιόφωνο ισχύει για το εξωτερικό ηχείο σε όλες τις 5αρες.

Τουλαχιστον, αυξομειωνεται το βολιουμ.

Redmi Note 9 Pro 6-128

Έχουμε νεώτερα;

iNew δοκιμασμενη μηνες,φυσικα λειτουργουν τα παντα αψογα.Την αλλη δεν την περασα ακομα αλλα ειναι στα σχεδια..

Ναι, το πρόβλημα αυτό με το ραδιόφωνο ισχύει για το εξωτερικό ηχείο σε όλες τις 5αρες.

Τουλαχιστον, αυξομειωνεται το βολιουμ.

καποια στιγμη ειχες αναφερει για ενα app που χρησιμοποιει το hw του κινητου και δοκιμαστηκε σε καποιες συσκευες

πως λεγοταν? μηπως την δοκιμασες?

Τελικά το macrodroid δεν έκανε δουλειά, μάλλον χειρότερα το'κανε στο σήμα. Να επισημάνω πως δεν πρέπει να ενεργοποιηθεί το smart radio στο gravity για να κρατήσει την ρύθμιση στο θείο.

Edited by foxkel
enjoy your life...:p

Οκ. Καντα και μετά κάνε και έναν έλεγχο αν όλα παιζουν καλά (bt, wifi, gps κτλ)

μονο το bt δεν εχω δοκιμασει , οτι εχω χρησιμοποιησει μεχρι τωρα δειχνει να δουλευει. Στην αρχη μου εκανε πολλα fc σε διαφορες εφαρμογες αλλα και αυτο δειχνει να εχει στρωσει..

αυτο που παρατηρησα ειναι οτι πολλες φορες διπλα στο σημα των sim μου βγαζει ενα θαυμαστικο και δεν μπαινει στα data...

Edited by georgeIII