mixanikosgr Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 (edited) Το πρωτο πραγμα που δοκιμασα αυτο ηταν,αλλα καταφερε να δει μονο 1 δορυφορο και αυτο μετα απο 3-4 λεπτα. Θα το παιδεψω λιγο ακομα και βλεπουμε. Πιο πίσω είχα γράψει κάτι σαν οδηγό για επιδιόρθωση του GPS. Δοκίμασέ το... αλλά βγες στο μπαλκόνι για 10 λεπτά αν μπορεσει καποιος να με βοηθησει δεν την παλευω αλλο εδω και τρεις μερες παλεω και ακρη δεν βρισκω :blink: εχω windows 7 64 bit και το YGDP μου βγαζει failed λογικα νομιζω βρηκα το προβλημα αλλα οσο και να εψαξα δεν καταφερα να το φτιαξω οι PreLoader USB VCOM Port ενο μολις συνδεω το κινητο στο pc γινεται connected μετα απο δυο δευτερα disconnected και ετσι ενο στην αρχη διαβαζει το κινητο το YGDP μετα καπακι το χανει :cry: σας παρακαλω καποιος μια βοηθεια εχω τρελαθει απο προχθες ϊσως χρειαστεί να αλλάξεις πολλές φορές θύρα usb, κατέβασε το usbdeview να δεις αν έχεις μπλεγμένους drivers, κατέβασε και από ένα λινκ μου εδώ πιο ολοκληρωμένους https://mega.nz/#!1N53WI4I!3tW5G36CWcMfj14Xp-AaVEs2BSt8H-GUi9DJGK2q-uI Και στο δικό μου pc είχαν γίνει σκ.... από κάτι άλλα τηλέφωνα και τα ξανάκανα από την αρχή και τελικά είχα το YGDP με το start πατημένο και άλλαζα usb μέχρι να το βρει σωστά Edited February 19, 2016 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Ανέβηκε το τελευταίο update της miui στο needrom.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Ανέβηκε το τελευταίο update της miui στο needrom.... Πάνω που έλεγα ότι την παράτησαν..ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 (edited) ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ AMOI A928W ROM (kk) ΣΕ COOLPAD F1 Πρόκειται για νέο πορτ (18-02-2016). Η έκδοση που ακολουθεί είναι καθαρή από bloatwares, malwares, trojans και λοιπές κινεζιές, με όλα τα patches περασμένα + επιπλέον εφαρμογές. Είναι Kitkat, decrapified. ΔΕΝ έχει Ελληνικά, μόνο Αγγλικά + κινέζικα Συνολικά, αφαιρέθηκε ¨σαβούρα¨, ύψους >60mb και αντικαταστάθηκε από εφαρμογές. Συνολικό μεγεθος zip= μόλις 243MB!! (αρχικό 282ΜΒ). Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε recovery, αρκεί να ακολουθηθούν τα βήματα wipe cache, wipe dalvik cache, wipe data, wipe system από τρείς φορές, για να 'μαστε σίγουροι (π.χ. τα 4 πρώτα wipes του twrp 2.4.4.) Εγώ θα παρουσιάσω εγκατασταση με Philz. Το Philz θα το βρείτε εδώ:https://mega.nz/#!AcoUBCab!KX5zqEfWgQuHuwsxXlfpstxKooQlJ6C1SpKz8OIiDzI Πάμε: -Wipe and Format options - Wipe Dalvik/Art cache - Yes Ενα κλικ πίσω, -Clean to install a new rom - Yes Αυτή την παράγραφο, θα την εφαρμόσετε 3 φορές. Εν συνεχεία, φλασαρετε την ROM https://mega.nz/#!RM4VAIjL!OSO09jjlEs0Hh2RCEv2NkrnAoT990xBnwPbka71bRes Μετά, οτι GAPPS θέλετε, (ότι πακέτο κκ θέλετε), ακόμη και open gapps Και μετά, κανονική εκκίνηση. Επίσης, να συνδεθείτε αμέσως στο Wifi, από την αρχή, αλλιώς θα συνδεθεί σε Data και αν δεν εχετε πακέτο δεδομένων, θα σας τσιμπήσει. Γι' αυτό, να πάτε, settings-all settings (καρτελα)-sim management-data connection-off ΑΛΛΑΓΕΣ σε σχέση με το αρχικό port. Πέρα από την αφαίρεση πλήθους άχρηστων υπηρεσιών και malware εφαρμογών (όπου αντικαταστάθηκαν από τα παρακάτω), έγιναν οι εξής προσθήκες: - Προσθήκη Supersu root (είχε kingroot) - Αλλαγή γλώσσας εγκατάστασης από κινέζικα σε Αγγλικά - Αντικατάσταση κινέζικο πληκτρολόγιο με λατινικό. - Προσθήκη αρχείου γρήγορης εύρεσης δορυφόρων. Κλειδώνει σε 10+ δορυφόρους από το 1 άναμα. - Προσθήκη 7 χρωμάτων led (είχε 2) - Προσθήκη Wakelock detector - Προσθήκη Xposed installer - Προσθήκη Gravity Box (τo quicksettings managment, δεν συνεργάζεται καλά στο θέμα των tiles.) - Προσθήκη Gps test - Προσθήκη mobileuncle tools - Προσθήκη FX Explorer + Root - Προσθήκη Boat Browser - Προσθήκη Titanioum Backup - Προσθήκη ΖΤΕ κάμερα - Ενσωμάτωση SDFIX - Ενσωμάτωση νέου 3G modem και αρχεία τηλεφωνίας από 4.4.069 - Προσθήκη Zipalign - Προσθήκη Fstrim ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - Βλέπει τις χωρητικότητες κανονικά. Titanium παίζει κανονικα - 3G και οι 2 κάρτες - Έχει εγκατεστημένο το Dolby Atmos. Αν ο ήχος σας φαίνεται πολύ δυνατός, απενεργοποιήστε το - Τα tiles μπορούν να αλλάξουν θέση όχι όμως και ποσότητα - Πρώτη εκκίνηση, 1,5ΜΒ ελεύθερα με google services ενεργά - Δεν έχω πειράξει τον ήχο. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Gionee sound patch της αρχικής σελίδας ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ http://s27.postimg.org/w0hcj3yv7/Screenshot_2016_02_19_22_59_49.png http://s27.postimg.org/92uktm4oz/Screenshot_2016_02_19_22_59_54.png http://s27.postimg.org/mh7npnbcz/Screenshot_2016_02_19_22_59_59.png http://s27.postimg.org/qxqddgtvn/Screenshot_2016_02_19_23_00_09.png http://s27.postimg.org/i1fl9j39f/Screenshot_2016_02_19_23_00_13.png http://s27.postimg.org/dxjoe5dmr/Screenshot_2016_02_19_23_00_18.png http://s27.postimg.org/yduowdnwj/Screenshot_2016_02_19_23_00_27.png http://s27.postimg.org/c8al62xxf/Screenshot_2016_02_19_23_00_31.png http://s27.postimg.org/dm281dx6r/Screenshot_2016_02_19_23_20_56.png http://s27.postimg.org/g7ce2nbyb/Screenshot_2016_02_19_23_21_41.png http://s27.postimg.org/hdge1g08z/Screenshot_2016_02_19_23_21_49.png http://s27.postimg.org/id23jeq0z/Screenshot_2016_02_19_23_22_26.png Edited February 19, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Προστέθηκε στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Πιο πίσω είχα γράψει κάτι σαν οδηγό για επιδιόρθωση του GPS. Δοκίμασέ το... αλλά βγες στο μπαλκόνι για 10 λεπτά ϊσως χρειαστεί να αλλάξεις πολλές φορές θύρα usb, κατέβασε το usbdeview να δεις αν έχεις μπλεγμένους drivers, κατέβασε και από ένα λινκ μου εδώ πιο ολοκληρωμένους https://mega.nz/#!1N53WI4I!3tW5G36CWcMfj14Xp-AaVEs2BSt8H-GUi9DJGK2q-uI Και στο δικό μου pc είχαν γίνει σκ.... από κάτι άλλα τηλέφωνα και τα ξανάκανα από την αρχή και τελικά είχα το YGDP με το start πατημένο και άλλαζα usb μέχρι να το βρει σωστάτο εχω το usbdeview δεν εχω καποιους drivers μιας και εκανα και format και πηγα στα windows 7 απο 10 γιατι νομιζα οτι εφτεγαν τα windows ... τιποτα ξανα σημερα κατεβασα οτι μου εδωσες τα εβαλα τα ξαναεβαλα τα διεγραφα και παλι απο την αρχι αλλαξα και ολες τις θυρες usb και με ολες τις verison ugdp .... μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ποια απο ολα αυτα τα drivers να βαλω και με ποια σειρα και ποτε συυνδεω το κινητο ανοιχτο ή κλειστο για να ενεργοποιηθουνε οι drivers ? μηπως και γιαυτο δεν τα καταφερνω μαλλον κανω κατι λαθος αλλα τι εχω φαει 30 ωρο ψαξιμο για να βρω το λαθος αλλα δεν μπορω να το βρω .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 το εχω το usbdeview δεν εχω καποιους drivers μιας και εκανα και format και πηγα στα windows 7 απο 10 γιατι νομιζα οτι εφτεγαν τα windows ... τιποτα ξανα σημερα κατεβασα οτι μου εδωσες τα εβαλα τα ξαναεβαλα τα διεγραφα και παλι απο την αρχι αλλαξα και ολες τις θυρες usb και με ολες τις verison ugdp .... μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ποια απο ολα αυτα τα drivers να βαλω και με ποια σειρα και ποτε συυνδεω το κινητο ανοιχτο ή κλειστο για να ενεργοποιηθουνε οι drivers ? μηπως και γιαυτο δεν τα καταφερνω μαλλον κανω κατι λαθος αλλα τι εχω φαει 30 ωρο ψαξιμο για να βρω το λαθος αλλα δεν μπορω να το βρω .... Απ ότι θυμάμαι και γω είχα δυσκολευτεί σχετικά με τους drivers όταν πήγα να κάνω τη διαδικασία.Να ξέρεις ο driver που παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο είναι ο Vcom.Τρεξε το exe του με συμβατότητα για xp και για τα 32 bit και για τα 64 bit.Κατι τέτοιο είχα κάνει και είχε πετύχει σε windows 7 64αρια.Τωρα πιο είναι ακριβώς το σωστό δεν ξέρω, στην τύχη το βρήκα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 γεια σας μου εφεραν ενα F1 μολυσμενο με Troj.at_Tiak.a που δεν καθαριζει απο το clean master απο οτι καταλαβαινω ειναι μολυσσμενο η ρομ γιατι εκανα wipe απο το cwm και η νεα καθαρη εγκατσταση ειχε ξανα ιους. σκεφτομαι οτι η καλυτερη προσσεγγιση ειναι να βαλω ORiginal rom cpb με το ydgp ειναι μια εκδοση 4,2,2 και θα βαλω την 43 της coolpad την βοηθεια σας παρακαλω Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Πάνω που έλεγα ότι την παράτησαν..ευχαριστώ!! Πρόβλημα στην τελευταία έκδοση, δεν δουλεύουν τα data και το pc δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο..επέστρεψα στην 6.1.28 και όλα λειτουργούν καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 το εχω το usbdeview δεν εχω καποιους drivers μιας και εκανα και format και πηγα στα windows 7 απο 10 γιατι νομιζα οτι εφτεγαν τα windows ... τιποτα ξανα σημερα κατεβασα οτι μου εδωσες τα εβαλα τα ξαναεβαλα τα διεγραφα και παλι απο την αρχι αλλαξα και ολες τις θυρες usb και με ολες τις verison ugdp .... μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ποια απο ολα αυτα τα drivers να βαλω και με ποια σειρα και ποτε συυνδεω το κινητο ανοιχτο ή κλειστο για να ενεργοποιηθουνε οι drivers ? μηπως και γιαυτο δεν τα καταφερνω μαλλον κανω κατι λαθος αλλα τι εχω φαει 30 ωρο ψαξιμο για να βρω το λαθος αλλα δεν μπορω να το βρω .... Αφού έχεις περάσει διάφορους drivers πρώτα πρέπει να τους διαγραψεις όλους και να τά πάρεις από αρχή. Κάνε και ένα καθάρισμα για τυχών κατάλοιπα που ίσως έχουν μείνει. Τώρα δοκίμασε να τους πάρεις από εδώ https://drive.google.com/file/d/0B75KbaqBLWwWUkpoczhhd0Y0bm8/view Είναι για ίδια τεχνολογία CPU και στο βίντεο που παρουσιαζόταν δουλεύει σε win10 ,άρα μπορεί να σου κάνουν. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γεια σας μου εφεραν ενα F1 μολυσμενο με Troj.at_Tiak.a που δεν καθαριζει απο το clean master απο οτι καταλαβαινω ειναι μολυσσμενο η ρομ γιατι εκανα wipe απο το cwm και η νεα καθαρη εγκατσταση ειχε ξανα ιους. σκεφτομαι οτι η καλυτερη προσσεγγιση ειναι να βαλω ORiginal rom cpb με το ydgp ειναι μια εκδοση 4,2,2 και θα βαλω την 43 της coolpad την βοηθεια σας παρακαλω Καλύτερα κάνε clean install original ROM είτε όπως ειπες είτε με SP flash tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) γεια σας μου εφεραν ενα F1 μολυσμενο με Troj.at_Tiak.a που δεν καθαριζει απο το clean master απο οτι καταλαβαινω ειναι μολυσσμενο η ρομ γιατι εκανα wipe απο το cwm και η νεα καθαρη εγκατσταση ειχε ξανα ιους. σκεφτομαι οτι η καλυτερη προσσεγγιση ειναι να βαλω ORiginal rom cpb με το ydgp ειναι μια εκδοση 4,2,2 και θα βαλω την 43 της coolpad την βοηθεια σας παρακαλω θα βάλεις την 4.4 046 που έχω δώσει λινκ πιο πίσω και θα περάσεις και το philz recovery. Προγράμματα τύπου clean master είναι άχρηστα, ιδίως το συγκεκριμένο που κατεβάζει και ότι θέλει το εχω το usbdeview δεν εχω καποιους drivers μιας και εκανα και format και πηγα στα windows 7 απο 10 γιατι νομιζα οτι εφτεγαν τα windows ... τιποτα ξανα σημερα κατεβασα οτι μου εδωσες τα εβαλα τα ξαναεβαλα τα διεγραφα και παλι απο την αρχι αλλαξα και ολες τις θυρες usb και με ολες τις verison ugdp .... μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ποια απο ολα αυτα τα drivers να βαλω και με ποια σειρα και ποτε συυνδεω το κινητο ανοιχτο ή κλειστο για να ενεργοποιηθουνε οι drivers ? μηπως και γιαυτο δεν τα καταφερνω μαλλον κανω κατι λαθος αλλα τι εχω φαει 30 ωρο ψαξιμο για να βρω το λαθος αλλα δεν μπορω να το βρω .... ΘΑ βάλεις πρώτα τον coolpad. Αλλά το κυριόταρο είναι οι vcom που πρέπει μπουν σωστά. Σύνδεσέτο όπως στις οδηγίες στην πρώτη σελίδα σε όλα τα Mode. ή Το συνδέεις κλειστό και χωρίς να το βγάλεις καθόλου το αλλάζεις μmode και το στο τέλος πατάς το Power να ξεκινήσει και ας είναι σε bootloop. Και συμβατότητα xp, antivirus, firewall κλπ κλειστά όλα και δοκιμάζεις όλες τις θύρες usb Δες και αυτά http://laurentiumihet.ro/technology/windows-10-mtk-vcom-usb-drivers-for-32-64-bit-drivers-installation-tutorial/ http://laurentiumihet.ro/technology/sp-flash-tool-mediatek-mt65xx-drivers-download-and-installation-guide-including-bricked-devices/ http://laurentiumihet.ro/technology/remove-disable-uninstall-mtk-usb-drivers-and-inactive-com-ports-usbdeview-2-22-download-for-32-64-bit-windows/ Edited February 20, 2016 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) παιδια μια βοηθεια.μολις εβαλα την emui αλλα δεν μπορω να συγχρονισω τις επαφες.ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? εβαλα το gmail που ειναι αποθηκευμενες αλλα δεν εχει πουθενα συγχρονισμο.τωρα βλεπω οτι δεν εχει και play store.φλασαρα τα gaps που λεει για την ρομ τα 4.4.4 αλλα εβγαλε κοκκινο ανθρωπακι.τι δεν εχω κανει καλα? Edited February 20, 2016 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Στη Samsung Galaxy Note 4 ξέρουμε σε ποιο φάκελο είναι οι ταπετσαρίες της lockscreen; Στην επιλογή που έχει, δε μπορείς να αλλάξεις σε δικιά σου εικόνα, παρά μόνο σε 4-5 που έχει μέσα. Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Για να βάλεις μια άλλη, κατέβασε το zedge από το μαγαζί Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 παιδια μια βοηθεια.μολις εβαλα την emui αλλα δεν μπορω να συγχρονισω τις επαφες.ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? εβαλα το gmail που ειναι αποθηκευμενες αλλα δεν εχει πουθενα συγχρονισμο.τωρα βλεπω οτι δεν εχει και play store.φλασαρα τα gaps που λεει για την ρομ τα 4.4.4 αλλα εβγαλε κοκκινο ανθρωπακι.τι δεν εχω κανει καλα? ουφ.ακυρο.περασα αλλα gaps και τα βρηκα.φιου!!! Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Για να βάλεις μια άλλη, κατέβασε το zedge από το μαγαζί Ούτε έτσι αλλάζει το wallpaper στη lockscreen, για αυτό θέλω να βρω το φάκελο με τα wallpaper... Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Πολυ τον Mixanikosgr για το ενδιαφερον βοηθεια και το εξαιρετικο guide για τις οριτζιναλ ΡΟΜ. εβαλα την 4,2 και οταν κατεβει η 4.4 46 την βρηκα στο modaco σε καποια σχολια σου οχι εδω θα την φλασαρω , θα βαλω και philz recovery Παρακαλω πολυ την γνωμη σας για ΡΟΜ ποια ειναι πληρως λειτουργικη και με καλη μπαταρια ????? Ευχαριστω και παλι να προσθεσω και ενα μεγαλο μπραβο στον jpower73 που ειναι ακουραστος και υποστηριζει τις ΡΟΜ του Edited February 20, 2016 by satiros Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 ουφ.ακυρο.περασα αλλα gaps και τα βρηκα.φιου!!! πολυ καλη φαινετε μεχρι στιγμης και πολυ ελαφρια.πως γινετε να σωσω στην sd? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) γεια σας μου εφεραν ενα F1 μολυσμενο με Troj.at_Tiak.a που δεν καθαριζει απο το clean master απο οτι καταλαβαινω ειναι μολυσσμενο η ρομ γιατι εκανα wipe απο το cwm και η νεα καθαρη εγκατσταση ειχε ξανα ιους. σκεφτομαι οτι η καλυτερη προσσεγγιση ειναι να βαλω ORiginal rom cpb με το ydgp ειναι μια εκδοση 4,2,2 και θα βαλω την 43 της coolpad την βοηθεια σας παρακαλω μπορεις να μας πεις με ποιον τροπο (εργαλειο) καταλαβες οτι εχει καποιον ιο?Γιατι ειναι κατι εξαιρετικα σπανιο αυτο που λες.Για την ακριβεια πρωτη φορα ακουω εδω μεσα για ιο.Δηλαδη τι ιος ηταν?Εβαλες καμια απο τις εφαρμογες και καλα ''antivirus'' για android και σου εβγαλε οτι το τηλεφωνο εχει ιους?!Γιατι αυτα ειναι μουφες σε ποσοστο 110%. Στο google δεν υπαρχει κανενα αποτελεσμα για το ονομα του trojan που ανεφερες,εκτος απο μια αραβικη σελιδα που δεν ανοιγει καν,οποτε παιζει να ειναι απο αυτες που ψαρευουν τα search entries σου.Δεν θα υπηρχαν καποια αποτελεσματα? Edited February 20, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) Λοιπον, μολις περασα την Samsung Galaxy note 4. GPS με το πρωτο αναμα, ειδε 11 δορυφορους σε 2'' και κλειδωσε σε 7 απο αυτους σε 5'' , εντος σπιτιου, διπλα στο παραθυρο... Δεν εχει θεμα η ρομ στο κομματι αυτο... Ο φακος απο τα tiles του gravity , λειτουργει κανονικα.. Edited February 20, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 με την emui εχω δυο θεματακια.πως γινετε να σωσω στην sd και πως ενεργοποιουνται τα led? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Πολυ τον Mixanikosgr για το ενδιαφερον βοηθεια και το εξαιρετικο guide για τις οριτζιναλ ΡΟΜ. εβαλα την 4,2 και οταν κατεβει η 4.4 46 την βρηκα στο modaco σε καποια σχολια σου οχι εδω θα την φλασαρω , θα βαλω και philz recovery Παρακαλω πολυ την γνωμη σας για ΡΟΜ ποια ειναι πληρως λειτουργικη και με καλη μπαταρια ????? Ευχαριστω και παλι να προσθεσω και ενα μεγαλο μπραβο στον jpower73 που ειναι ακουραστος και υποστηριζει τις ΡΟΜ του Νασαι καλά φίλε μου. Βάλε την emuiunicom 1η σελίδα ή την AOSP inew v3 1.30 από το needrom μπορεις να μας πεις με ποιον τροπο (εργαλειο) καταλαβες οτι εχει καποιον ιο?Γιατι ειναι κατι εξαιρετικα σπανιο αυτο που λες.Για την ακριβεια πρωτη φορα ακουω εδω μεσα για ιο.Δηλαδη τι ιος ηταν?Εβαλες καμια απο τις εφαρμογες και καλα ''antivirus'' για android και σου εβγαλε οτι το τηλεφωνο εχει ιους?!Γιατι αυτα ειναι μουφες σε ποσοστο 110%. Στο google δεν υπαρχει κανενα αποτελεσμα για το ονομα του trojan που ανεφερες,εκτος απο μια αραβικη σελιδα που δεν ανοιγει καν,οποτε παιζει να ειναι απο αυτες που ψαρευουν τα search entries σου.Δεν θα υπηρχαν καποια αποτελεσματα? αυτά τα antivirus των κινητών κατεβάζουν μόνα τους ύποπτες εφαρμογές κλπ. Ιδίως αυτό το cleanmaster. Οι περισσότερες τέτοιες εφαρμογές (τις μισες τις βάζουν οι κινέζοι μέσα στις ρομ) παίρνουν δεδομένα κλπ από σένα και τα στέλνουν στους σέρβερ τους, κυρίως για διαφημιστικούς λογους κλπ με την emui εχω δυο θεματακια.πως γινετε να σωσω στην sd και πως ενεργοποιουνται τα led? Ποια emui έχεις? 1. sd kikat fixer από playstore & διαλέγεις χώρο αποθήκευσης από το μενού των ρυθμίσεων την κάρτα sd 2. φλασάρεις το zip για 7led από recovery & light manager από playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) Την 3.0 εχω.το ζυπακι δεν το βρίσκω στην πρωτη σελιδα.αν μπορείς να βοηθήσει.επίσης παρατήρησα οτι δεν έχει τόσο καλό σήμα.θα στρώσει λες? 3.0.B262 Edited February 20, 2016 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) Την 3.0 εχω Δεν υπάρχει μόνο μια 3.0, υπάρχουν πολλές. Στο about phone τι λέει, ποια έκδοση είναι? από που την κατέβασες? Είναι της FIRETEAM (7to) ? του needrom? Το ρωτάω για να μην σου βγάλει προβλήματα αν είναι καμιά αγνωστη σε μας. Τέλος πάντων ισχύουν αυτά που σου γραψα πριν, για να διορθώσεις τα δύο θεματάκια σου Edited February 20, 2016 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Δεν υπάρχει μόνο μια 3.0, υπάρχουν πολλές. Στο about phone τι λέει, ποια έκδοση είναι? από που την κατέβασες? Είναι της FIRETEAM (7to) ? του needrom? Το ρωτάω για να μην σου βγάλει προβλήματα αν είναι καμιά αγνωστη σε μας. Τέλος πάντων ισχύουν αυτά που σου γραψα πριν, για να διορθώσεις τα δύο θεματάκια σου σε παιδευω.ειναι αυτη την κατεβασα απο την πρωτη σελιδα στις ρομ colection Coolpad_8297W_EMUI3.0_B262_7TO_KitKat4.4 κατεβασα και ετρεξα το sd kikat fixer .κανω κατι αλλο?η αυτο και τελος? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts