blitz Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 με καποιον explorer (πχ root explorer) πηγαινετε στη διαδρομη root/data/misc/wifi και βρειτε μεσα το αρχειο "wpa_supplicant.conf"...ανοιξτε το με text editor.μεσα εχει μια μεγαλη πρωτη παραγραφο κωδικα.οι αμεσως επομενες μεχρι τελος παραγραφοι ειναι τα wifi σας.η παραγραφος για καθε wifi αρχιζει ετσι network={ και τελειωνει ετσι } αντιγραψτε ολες αυτες τις παραγραφους σε καποιο text και σωστε το στην sd(προσοχη!!!! οχι την πρωτη παραγραφο) πηγαινετε στη νεα ρομ πλεον στο αντιστοιχο αρχειο και ΚΑΤΩ απο την πρωτη παραγραγο καντε επικοληση αυτα που αντιγραψατε πριν (προσοχη!!!δεν πειραζουμε την πρωτη παραγραφο).καντε reboot και το κιν σας εχει ολους τους παλιους κωδικους.. Παιδια έχω θέμα με τα wi-fi passwords... τα ... ξεχνάει! αλλά όχι και πάντα!!! Μπήκα στο αρχείο "wpa_supplicant.conf" και βλέπω οτι κάθε φορά που συνδέομαι με το δικό μου wi-fi (χρησιμοποιώντας το "Greek WPA finder" για το κλειδί...ντροπή το ξέρω...) δημιουργεί και μια παράγραφο: network={ ... } με τα ίδια δεδομένα! ...παιζει να έχω καμμια 100στη... Για πείτε καμμια ιδέα που να κραταει και τα pass που εχω γιατί μου'χει σπάσει τα νεύρα η ιστορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabatzas_ Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Το ματιασα τελικα...μολις αρχισε να φουσκωνει και η δευτερη μπαταρια. Θελει το κολπο με το paypal τωρα για να αγορασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Παιδια έχω θέμα με τα wi-fi passwords... τα ... ξεχνάει! αλλά όχι και πάντα!!! Μπήκα στο αρχείο "wpa_supplicant.conf" και βλέπω οτι κάθε φορά που συνδέομαι με το δικό μου wi-fi (χρησιμοποιώντας το "Greek WPA finder" για το κλειδί...ντροπή το ξέρω...) δημιουργεί και μια παράγραφο: network={ ... } με τα ίδια δεδομένα! ...παιζει να έχω καμμια 100στη... Για πείτε καμμια ιδέα που να κραταει και τα pass που εχω γιατί μου'χει σπάσει τα νεύρα η ιστορία. τα ξεχναει;;αλλο παλι και τουτο.. σβησε ολες τις ιδιες μεταξυ τους παραγραφους και αφησε μονο μια απο αυτες.ισως να μπερδευεται το λογισμικο εχοντας πολλες ιδιες και να μην ξερει απο που να μπει.το αρχειο αυτο πρεπει να εχει permissions rw-rw--..δες μηπως εσενα εχει αλλες και πρεπει να τις ρυθμισεις και αυτες..σωσε τις αλλαγες.κανε επανεκινηση και πες αποτελεσματα.επισης κρατα το αυθεντικο αρχειο backup καλου κακου.. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
musicfun4ever Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Μόλις εγκατέστησα την INFOCUS M530 ROM του jpower. Πρωτη εντύπωση πάρα πολυ καλή. Πολυ γρήγορη. Μεταφερει εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα με το xinternal και το kit kat sd card full access. Μονο 2 θεματάκια.... 1) Πώς μπορω να απενεργοποιησω την κίνηση δεδομένων στην status bar και 2) Πως μπορω να μετακινησω το ρολοι στα δεξια; Δοκιμασα με gravity box αλλα τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) τα ξεχναει;;αλλο παλι και τουτο.. σβησε ολες τις ιδιες μεταξυ τους παραγραφους και αφησε μονο μια απο αυτες.ισως να μπερδευεται το λογισμικο εχοντας πολλες ιδιες και να μην ξερει απο που να μπει.το αρχειο αυτο πρεπει να εχει permissions rw-rw--..δες μηπως εσενα εχει αλλες και πρεπει να τις ρυθμισεις και αυτες..σωσε τις αλλαγες.κανε επανεκινηση και πες αποτελεσματα.επισης κρατα το αυθεντικο αρχειο backup καλου κακου.. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το σβήσιμο το είχα κάνει όταν πρωτοξεκίνησε να ξεχναει αλλα δε δούλεψε. Permissions έχει rw- -- - --, το άλλαξα σε rw-rw-- έκλεισα wi-fi άνοιξα και...δε συνδεθηκε! update: μετά από restart συνδεθηκε στο κλείσιμο / άνοιγμα... το παρακολουθώ... Edited February 4, 2016 by blitz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) Μόλις εγκατέστησα την INFOCUS M530 ROM του jpower. Πρωτη εντύπωση πάρα πολυ καλή. Πολυ γρήγορη. Μεταφερει εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα με το xinternal και το kit kat sd card full access. Μονο 2 θεματάκια.... 1) Πώς μπορω να απενεργοποιησω την κίνηση δεδομένων στην status bar και 2) Πως μπορω να μετακινησω το ρολοι στα δεξια; Δοκιμασα με gravity box αλλα τιποτα.... Παρότι, εξακολουθώ να είμαι στην lg g3, θα την εγκαταστήσω για να την πειράξω λίγο... Την σεταρα, τσέκαρα αν δουλευουν όλα και την ανέβασα κατ ευθείαν. Σχεδόν, μηχανικά, γίνονται οι κινήσεις καθότι ξέρω τι πρέπει να πειραξω.. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η διαχείριση μνήμης. Ιδανική για παιχνίδια και "βαριές" εφαρμογές. Δεν έχω ξαναδεί 1,6 γιγα ελεύθερο σε αυτο το τηλέφωνο. Πέταξα πολύ σαβούρα. Ακόμη και γνωστες εφαρμογές, ηταν Malwares. Επίσης, πολύ καλό και το multitasking. Άνοιξα φουμπου και το άφησα για μία ωρα σε αναμονή . Μόλις επέστρεψα, ηταν στο ίδιο σημείο. Παιχνίδια δεν παιζω. Αν και στην μπαταρία είναι καλη, τότε μιλάμε για το "αντίπαλο δέος" της inew. * Ο ήχος, πως σου φαίνεται? Ο stock music player? *αν οχι, μπορεί να έχουμε και κατι ακόμη.. ;) Αρκεί, να βρω λίγο χώρο στο τηλέφωνο διότι έχουν σχεδόν γεμίσει οι χωρητικότητες. Ολη η δουλειά, εδω γίνεται.. Με το ζόρι βγαζω nandroid.. Edited February 4, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
musicfun4ever Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ο ήχος, πως σου φαίνεται? Ο stock music player? *αν οχι, μπορεί να έχουμε και κατι ακόμη.. ;) Αρκεί, να βρω λίγο χώρο στο τηλέφωνο διότι έχουν σχεδόν γεμίσει οι χωρητικότητες. Ολη η δουλειά, εδω γίνεται.. Με το ζόρι βγαζω nandroid.. Κατ' αρχας σ' ευχαριστουμε για την πολυωρη απασχοληση σου που κρατα ζωντανο το νημα και το κινητο.... Απο κει και περα απενεργοποιησα το atmos οπως προτεινεις και ο ηχος ειναι μια χαρα αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα απαιτητικος....και παλι ευχαριστω και αν βρεις κατι για τη status bar εδω ειμαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 λέει τίποτα αυτή η μπαταρία? http://www.aliexpress.com/item/2980mAh-cpld-329-Phone-Battery-Use-for-Coolpad-F1-battery-8297-8297w/32423786418.html?spm=2114.30010308.3.2.xml6dt&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201644_3_505_506_503_504_502_10001_10002_10016_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10004_401_10009_10008,searchweb201560_5,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_6449&btsid=d29c64fd-2728-4989-9011-f864118db885 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabatzas_ Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 λέει τίποτα αυτή η μπαταρία? http://www.aliexpress.com/item/2980mAh-cpld-329-Phone-Battery-Use-for-Coolpad-F1-battery-8297-8297w/32423786418.html?spm=2114.30010308.3.2.xml6dt&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201644_3_505_506_503_504_502_10001_10002_10016_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10004_401_10009_10008,searchweb201560_5,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_6449&btsid=d29c64fd-2728-4989-9011-f864118db885 Επειδη παλι θα παρω μπαταρια, μονο γνησια να κοιτας με το αυτοκολλητο...και ειδικα αυτες που υποσχονται μεγαλυτερη χωρητικοτητα μπορει να ειναι και μικρότερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Το ματιασα τελικα...μολις αρχισε να φουσκωνει και η δευτερη μπαταρια. Θελει το κολπο με το paypal τωρα για να αγορασω? Welcome to the club!! Το Νοέμβριο είχε ξεκινήσει να μου φουσκώνει και μένα η δεύτερη μπαταρία! Έχω πάρει τρίτη τελικά, αυτή τη φορά από το Banggood, χωρίς αυτοκόλλητο γνησιότητας! Αλλά μια χαρά χτυπάει εξαωράκια screen on time με τη Miui του Κουσκούς η Coolpadάρα!! http://m.banggood.com/2500mAh-Coolpad-CPLD-329-Replacement-Battery-For-Coolpad-F1-F1-Plus-p-963203.html Αυτή είναι! Και η παραγγελία προχώρησε κανονικά με πιστωτική Εθνικής! Αν, από την άλλη, θέλεις οπωσδήποτε Aliexpress, δοκίμασε το Revolut! Έχω παραγγείλει δύο φορές χρησιμοποιώντας το! Γκούγκλαρέ το! Επίσης με την καινούρια μπαταρία το φορτίζω μόνο μέσω pc το οποίο είναι συνδεδεμένο σε ups... Όποιος καεί με το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι!! Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το σβήσιμο το είχα κάνει όταν πρωτοξεκίνησε να ξεχναει αλλα δε δούλεψε. Permissions έχει rw- -- - --, το άλλαξα σε rw-rw-- έκλεισα wi-fi άνοιξα και...δε συνδεθηκε! update: μετά από restart συνδεθηκε στο κλείσιμο / άνοιγμα... το παρακολουθώ... Χτες έκανα μια βόλτα και συνδέθηκε σε διάφορα δίκτυα που είχα ξανασυνδεθεί στο παρελθον χωρίς πρόβλημα. επίσης δεν έχει χρειαστεί να ξαναβάλω pass στο δικό μου... οπότε νομίζω οτι το rw-rw-- είναι η λύση. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabatzas_ Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Welcome to the club!! Το Νοέμβριο είχε ξεκινήσει να μου φουσκώνει και μένα η δεύτερη μπαταρία! Έχω πάρει τρίτη τελικά, αυτή τη φορά από το Banggood, χωρίς αυτοκόλλητο γνησιότητας! Αλλά μια χαρά χτυπάει εξαωράκια screen on time με τη Miui του Κουσκούς η Coolpadάρα!! http://m.banggood.com/2500mAh-Coolpad-CPLD-329-Replacement-Battery-For-Coolpad-F1-F1-Plus-p-963203.html Αυτή είναι! Και η παραγγελία προχώρησε κανονικά με πιστωτική Εθνικής! Αν, από την άλλη, θέλεις οπωσδήποτε Aliexpress, δοκίμασε το Revolut! Έχω παραγγείλει δύο φορές χρησιμοποιώντας το! Γκούγκλαρέ το! Επίσης με την καινούρια μπαταρία το φορτίζω μόνο μέσω pc το οποίο είναι συνδεδεμένο σε ups... Όποιος καεί με το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι!! Ποσο σου κρατανε εσενα.. Εμενα 10 μηνες... Εχω φορτιστη nokia 1,5A, τον αγορασα για καλυτερα, ελπιζω να μην φταιει αυτό. Σε pc δεν μου φορτιζει παντα καλα, λογω του μικρου ρευματος που υποστηριζουν οι usb. Σε ευχαριστω για το λινκ, revolut σκεφτομουν και εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Μόλις μπήκε η infocus. Το gravity δεν μου δουλεύει. Συλλογή για φωτογραφίες δεν έχει; Πολύ γρήγορη. Θα κάνω ένα calibration για να δω διαφορές μεταξύ της algorom. Ήχος πολύ δυνατός. (αποκλείεται να μην ακούς τις κλήσεις). Κάτι τελευταίο. Εκεί που λες jpower κάνεις clean to install new rom, μόλις το κάνεις και πας και ρίχνεις μια ματιά μέσω recovery στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού, βλέπεις ότι υπάρχουν ακόμα διάφορα. Εγώ προσωπικά πήγα και το έκανα format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) Απ ότι θυμάμαι, στο θέμα των tiles, δεν παίζει (οπως και στην amoi). Με εξαίρεση κάτι ψιλά, όπως αλλαγή θέσης ρολογιού και εξαφάνιση μετρητή ταχύτητας, όπως ανέφερε ένας φίλος πριν, στα άλλα, οκ.. Για συλλογή για φωτογραφίες, κατέβασε το quickpic. Μου ξέφυγε :) Το "clean to install a new rom" δεν διαγράφει Phone storage και δεν υπάρχει τέτοια απαίτηση. Δεν πειράζει που έκανες φορματ. Καλό είναι να γίνεται που και που.. Edited February 5, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Πάντως πολλά μπράβο στον jpower. Δείχνει εξαιρετικά ανταποκρισημη η infocus rom. Την μπαταρία περιμένω να δω, αν και βλέπω (χωρίς calibration) καλά δείγματα γιατί από τις 15:00 δεν το έχω άφησει σε ησυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) Σωτήρη, Μη το λυπάσαι... Στραγγισε το, να δούμε αυτονομία.. :p Έχει πέσει πολύ ξεσκαρταρισμα και σ αυτήν και στην επόμενη που θα έρθει... :lol: Σε όλες αυτές που κυκλοφορούν, βρίσκω τα ίδια και τα ίδια κουλά μέσα. Υπηρεσίες και εφαρμογές κρυφές που είναι άγνωστο το τι κανουν. Apks με διαφορετικό name στον φάκελο αλλά ιδιο στην εγκατάσταση και ίδιο μέγεθος αρχείου που αφενος γραφουν τρελά wakelocks αφετέρου και να τα παγώσεις/ξηλωσεις με τιτανιουμ, αυτά ξαναφυτρωνουν... Τσεκαρε πλεονασμα μνήμης.. Ο ήχος έχει ενσωματώμενες τις βιβλιοθήκες της gionee amigo. Σε κάποια φάση θα τραβήξω τον ήχο από το gionee elife s7. Αν και, ηδη, στο κομμάτι αυτό έχουμε μεγάλη πρόοδο, ειδικά, αν αναλογιστουμε πέρσι τέτοιο καιρό, παιζαν κάτι ιταλοισπανικες ρομ που δεν ακουγοταν ούτε σε μοναστήρι.... Εχω να ψάξω και κατι ρομ για Malwares... Edited February 5, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit650 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 εχω την LG 3 αλλά δεν δουλεύει ο gravity box και η LG CAMERA τη μπορεί να φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Ποσο σου κρατανε εσενα.. Εμενα 10 μηνες... Εχω φορτιστη nokia 1,5A, τον αγορασα για καλυτερα, ελπιζω να μην φταιει αυτό. Σε pc δεν μου φορτιζει παντα καλα, λογω του μικρου ρευματος που υποστηριζουν οι usb. Σε ευχαριστω για το λινκ, revolut σκεφτομουν και εγω... Η πρώτη είχε κρατήσει περίπου 6 μήνες πριν αρχίσει να φουσκώνει και να χάνει την απόδοσή της και η δεύτερη (από το Aliexpress με αυτοκόλλητο γνησιότητας) κράτησε τρεις μήνες! Τώρα αυτή από το Banggood την έχω από αρχές Δεκεμβρίου, δηλαδή δύο μήνες... Θα δούμε! Όσο για τη φόρτιση, μέσω pc καθυστερεί αρκετά! Υπολόγισε ότι κάνει μία ώρα για να φορτίσει 20%! Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Σωτήρη, Μη το λυπάσαι... Στραγγισε το, να δούμε αυτονομία.. :p Έχει πέσει πολύ ξεσκαρταρισμα και σ αυτήν και στην επόμενη που θα έρθει... :lol: Σε όλες αυτές που κυκλοφορούν, βρίσκω τα ίδια και τα ίδια κουλά μέσα. Υπηρεσίες και εφαρμογές κρυφές που είναι άγνωστο το τι κανουν. Apks με διαφορετικό name στον φάκελο αλλά ιδιο στην εγκατάσταση και ίδιο μέγεθος αρχείου που αφενος γραφουν τρελά wakelocks αφετέρου και να τα παγώσεις/ξηλωσεις με τιτανιουμ, αυτά ξαναφυτρωνουν... Τσεκαρε πλεονασμα μνήμης.. Ο ήχος έχει ενσωματώμενες τις βιβλιοθήκες της gionee amigo. Σε κάποια φάση θα τραβήξω τον ήχο από το gionee elife s7. Αν και, ηδη, στο κομμάτι αυτό έχουμε μεγάλη πρόοδο, ειδικά, αν αναλογιστουμε πέρσι τέτοιο καιρό, παιζαν κάτι ιταλοισπανικες ρομ που δεν ακουγοταν ούτε σε μοναστήρι.... Εχω να ψάξω και κατι ρομ για Malwares... Συνέχισε την καλή δουλειά! Βλέπω πλέον παίζεις στα δάκτυλα τα πορτ, έχεις έτοιμα αρχεία-πακέτα που τα περνάς πλέον σε όλες; θα έλεγα πάρε καλυτερα και τα αρχεία από την 046 cpb που είναι η τελευταία και τελική ρομ για το τηλέφωνο από την coolpad. Το s7 δεν έχει άλλο soc? γίνεται να πάρεις και από άλλο? Εχει και κάτι splus & E8, μήπως βρεις και εκεί κάτι καλυτερο-συμβατό? Για το τελευταίο που λέγαμε μόλις παρέλαβα σήμερα και δεν μου 'εκανε κάτι ακόμη, το έχω υπο δοκιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) Εντάξει, μερικά πορτ, όπως των cm13 με παιδεύουν πολύ. (όχι ότι με την 12αρα, έσκισα...:lol:) Ναι, έχω έτοιμο σεταρισμένο έναν φάκελο με εφαρμογές που τον περνάω σε όλες τις ρομ. Με τη βοήθεια, σημειωματαρίου (χαρτι-μολυβι) για να ξέρω τι χρειάζεται και τι πέρασα αλλιως χάνω την μπάλα. Εκτός από apk του συστήματος, μπορώ να περάσω και εφαρμογές+υπηρεσίες και εκτός συστηματος για τις περιπτώσεις αυτές που απαιτούν ξεχωριστό φλασάρισμα π.χ. gapps (που δεν το κάνω διότι είναι θέμα γούστου) και supersu (που το κάνω διότι όλες έχουν προεγκατεστημένο το kingroot το οποίο παίρνει δρόμο) Αυτή τη στιγμή, σκαλίζω το UI της infocus και ειδικότερα τα μενου του settings.apk φτιάχνω δικά μου μενού. Πρώτα όμως, ξεκίνησα με το να διαγράφω κινεζο μενου (παρότι μου είναι πιο εύκολο να τα μεταφράσω) χρησιμοποιώ apktool, notepad++, zipsigner java -jar apktool.jar if framework-res.apk (φορτωνω το frameworκ της συσκευής στο apktool) java -jar apktool.jar d -s Settings.apk (αποσυνθέτω το εν λόγω apk) μετά res/xml/settings_headers.xml ή στο Strings.xml του αντίστοιχου μενού που θέλω να σκαλίξω και μετά αρχίζουν τα πειράματα. Του Ε8, χρησιμοποιώ τώρα και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Πλέον μπαίνουμε σε λεπτομέρειες που δεν νομίζω ότι μπορούν να γίνουν αντιληπτες με τα φτηνοακουστικά που έχω. Ηδη, η τελευταία έκδοση των gionee files που χρησιμοποιω στην infocus είναι αναβαθμισμένη. Και αυτό φαίνεται και στο ηχείο, όπου ο ήχος είναι δυνατός και καθαρός (τουλάχιστον στην δική μου συσκευή :p) Τα αρχεια απο 046, ηδη, τα εχω παρει και τα χρησιμοποιω στο restore patch της gionee (στο λινκ της παρουσιασης). Δλδ, αν στραβωσει κατι με τον ηχο, φλασαρουμε αυτο και ερχομαστε στα ισια μας. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχω την LG 3 αλλά δεν δουλεύει ο gravity box και η LG CAMERA τη μπορεί να φταιει Δεν υπάρχει περίπτωση, αυτήν έχω τώρα. Και τα 2 δουλευουν υποδειγματικά. Ειδικά στο gravity δουλευουν και τα tiles http://postimg.org/image/s9459d0xz/ Κατι δεν έκανες καλά. Ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες.. :) Edited February 6, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) ερχεται..infinix zero II ROM (Super Speed - Ultra battery performance)! Με ενσωματωση Gionee E8 sound files + Dolby Digital Plus (στο οποιο η επιλογη volume leverer, δουλευει οπως πρεπει, ψαλιδιζοντας τα peek και αποτρεποντας τα τριξιματα) Best Audio Xperience.! set and forget it... :D Edited February 6, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 ερχεται..infinix zero II ROM (Super Speed - Ultra battery performance)! Με ενσωματωση Gionee E8 sound files + Dolby Digital Plus (στο οποιο η επιλογη volume leverer, δουλευει οπως πρεπει, ψαλιδιζοντας τα peek και αποτρεποντας τα τριξιματα) Best Audio Xperience.! set and forget it... :D Αυτό το κινητο δεν είναι που είχε πάρει επίσημα lollipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandirs Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 και σε εμενα αρνιόταναι η LG CAMERA :blink: δεν μπορεί να κανί εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Λειτουργεί κανονικά.. Μόλις την περασα. http://s30.postimg.org/9w12ibvqp/Screenshot_2016_02_06_10_44_20.png Απλή εγκατάσταση της εφαρμογής lg camera 7 pro. Σώζει απευθείας στην καρτα. Στο μοντακο, υπάρχει, στο νημα μου, το ζιπ στα 21μπ. Φλασαριστο. Προς το παρόν, χρησιμοποιώ την snap camera hdr. Edited February 6, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harfin Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Καλημέρα!! Ίσως είναι χιλιο-ειπωμένο θέμα αλλά πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Αγόρασα και γω με τη σειρά μου το F1 8297W και έμεινα καταευχαριστημένος. Μετά από αρκετό ψάξιμο για ΡΟΜ κατέληξα σε αυτήν: http://www.needrom.com/download/aosp-inew-v3-plus/ Όλα καλά με το κινητό μέχρι που πριν δυο μέρες αποφάσισα να κατεβάσω το shazam, και εκεί που κατέβαινε μαύρισαν όλα καιι.... BRICK. Δοκίμασα να ακολουθήσω τον οδηγό του grgz (που είναι καρφιτσωμένο και στην 1η σελίδα) αλλά μου βγάζει σφάλμα στην εγκατάσταση του MTK_DRIVER (Windows 10 x64) Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts