Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

ειμαι με την cm του jpower,θελω να κανω μια κανονικη αγορα μεσα σε ενα παιχνιδι,αλλα με το Lucky putcher δεν μπορω.

Τι πρεπει ανα κανω ρε παιδια,δοκιμασα και παγωμα με ΤΙ αλλα μου εσβηνε και το παιχνιδι μαζι...

οσο το αναγνωριζει ο υπολογιστης και το flash tools θεωρω πως ναι

θα δοκιμάσω ... θα googlaro να βρω λύση

θα σου πω μόλις έχω νεότερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οκ. Δοκίμασε να το ξηλωσεις με τιτανιουμ....

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίζει δυνατά με το atmos. :)

Done Man!Ειθελε ξηλωμα το AudioFX..Έστρωσε!Όλα Οκ!

...

-περασα ξανα την inew v3 plus v1.3

...

Με αφορμή αυτό, ανακαληψα ότι υπάρχει νέα έκδοση της inew v3plus by ktisljar , η 1.3 http://www.needrom.com/download/aosp-inew-v3-plus/ .

Την κατεβασω και θα τη βάλω με dirty εγκατάσταση.

ΥΓ

Μπορεί να ακούγεται "κάπως", τώρα που σχεδόν όλο το νήμα ασχολείται με την CM12.1, να μιλάει κάποιος για μια νέα έκδοση μιας AOSP 4.4, αλλά όπως και να το κάνουμε, η inew v3plus by ktisljar είναι μια από τις πιο απροβληματιστες περιπτώσεις, που όλα δουλεύουν χωρίς να ασχοληθεί κάποιος και πολύ!

Edited by Baniko

ειμαι με την cm του jpower,θελω να κανω μια κανονικη αγορα μεσα σε ενα παιχνιδι,αλλα με το Lucky putcher δεν μπορω.

Τι πρεπει ανα κανω ρε παιδια,δοκιμασα και παγωμα με ΤΙ αλλα μου εσβηνε και το παιχνιδι μαζι...

Σβηστο εντελώς με τιτανιουμ

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

miui v7 6.1.7 εχω προσθεσει μεσα το fix του ηχου και του gps

http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/

το fix xposed θελει ξανα φλασαρισμα

Edited by kouskous

Καλησπέρα παιδιά... Έχω εδω και 2 μήνες την DanOS και ειμαι πολύ ευχαριστημένος... Υπάρχει όμως ενα θέμα με τις κλήσεις, οταν με περνούν τηλ δεν εμφανίζεται η εικόνα που έχω στην επαφή και δεν εμφανίζεται και το κουμπί τερματισμού κλήσεων... Ακόμα έχω και ενα μικρό θεματάκι με τον ήχο που είναι λιγο χαμηλά... Υπάρχει κανένα fix ή να βαλω καμία καινούρια rom???

miui v7 6.1.7 εχω προσθεσει μεσα το fix του ηχου και του gps

http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/

το fix xposed θελει ξανα φλασαρισμα

Σωστός ο Κουσκούς! Ευχαριστούμε!

Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!!

Για τις πράσινες μπάρες σε videos/gif στην cm, λύθηκε με αντικατάσταση των εξής

/system/lib/hw/hwcomposer.mt6592.so

/system/lib/hw/gralloc.mt6592.so

/system/lib/hw/gralloc.default.so

από τη μαμά rom.

Δεν ξέρω αν χρειάζονται όλα, αλλά αφού έπαιξε σταμάτησα τα πειράματα.

Δε χάλασε τίποτε άλλο (απ'οτι χρησιμοποιώ εγώ τουλάχιστον), αλλά καλού κακού κρατήστε backup.

Link για τα αρχεία:

https://mega.nz/#F!dBYywI4R!H_-LGnD2U4IdDqKAPLMWZg

Με αφορμή αυτό, ανακαληψα ότι υπάρχει νέα έκδοση της inew v3plus by ktisljar , η 1.3 http://www.needrom.com/download/aosp-inew-v3-plus/ .

Την κατεβασω και θα τη βάλω με dirty εγκατάσταση.

ΥΓ

Μπορεί να ακούγεται "κάπως", τώρα που σχεδόν όλο το νήμα ασχολείται με την CM12.1, να μιλάει κάποιος για μια νέα έκδοση μιας AOSP 4.4, αλλά όπως και να το κάνουμε, η inew v3plus by ktisljar είναι μια από τις πιο απροβληματιστες περιπτώσεις, που όλα δουλεύουν χωρίς να ασχοληθεί κάποιος και πολύ!

πολυ ενδιαφερον!Την περιμενα καιρο αυτη τη rom.Η inew ξηγιεται πολυ καλα,ολους αυτους τους μηνες μου εχουν ερθει πανω απο 5 ota updates για την rom τους..!

Είμαι και εγώ με την CM 12.1 του Jp και αν εξαιρέσουμε τη μή μεταφορά εφαρμογών στην sd δεν έχω πρόβλημα. Ήμουν με την Algorom για πολλούς μήνες και προσπαθώ και εγώ να μάθω τα χούγια της λολι. Βλέπω πολύ καλή διαχείριση μνήμης, μπαταρία που δεν πέφτει εύκολα και πολύ καλή ταχύτητα απόκρισης. Με το Atmos έχει πολύ δυνατό ήχο αλλά και με το FX δεν με χάλαγε η ένταση. Μπράβο στον Jp που λιώνει το κινητό του για εμάς.

Ισως βιάστηκα να μιλήσω. Χτες το βράδυ το άφησα στα 40% μπαταρία και σήμερα το βρήκα κλειστό και άδειο. Μάλλον το ποσοστό ήταν σικέ. Το φορτίζω τώρα να δώ τι θα μου κάνει. Έχετε βρει καμία επιλογή που να δείχνει πόσες μέρες/ώρες έχουν περάσει από την τελευταία φόρτιση ?

Για τις πράσινες μπάρες σε videos/gif στην cm, λύθηκε με αντικατάσταση των εξής

/system/lib/hw/hwcomposer.mt6592.so

/system/lib/hw/gralloc.mt6592.so

/system/lib/hw/gralloc.default.so

από τη μαμά rom.

Δεν ξέρω αν χρειάζονται όλα, αλλά αφού έπαιξε σταμάτησα τα πειράματα.

Δε χάλασε τίποτε άλλο (απ'οτι χρησιμοποιώ εγώ τουλάχιστον), αλλά καλού κακού κρατήστε backup.

Link για τα αρχεία:

https://mega.nz/#F!dBYywI4R!H_-LGnD2U4IdDqKAPLMWZg

Θα τσεκαρω και εφόσον παίζει θα ετοιμάσω πατς και θα ζητήσω άδεια από τους μπλε να ανοίξει το ποστ της παρουσίασης μου για προσθηκη λινκ..

Redmi Note 9 Pro 6-128

Θα τσεκαρω και εφόσον παίζει θα ετοιμάσω πατς και θα ζητήσω άδεια από τους μπλε να ανοίξει το ποστ της παρουσίασης μου για προσθηκη λινκ..

Τα πέρασα ΟΚ δουλεύει έφυγε η πρασινάδα.

Ωραία, και γω το ιδιο..

Έστειλα μήνυμα στον mezger και περιμένω. Μόλις βρω πισι θα ετοιμασω πατς.

Όσοι θελουν να δοκιμάσουν, αρκεί να κατεβάσουν τα αρχεία απο το προηγούμενο λινκ, του mezger, και να τα ριξουν (overwrite) εδω....

http://s17.postimg.org/fjno9xwov/Screenshot_2016_01_09_14_52_40.png

post images

Το τηλέφωνο θα κάνει ριμπουτ, μόνο του....

Εναλλακτικά, φλασάρετε αυτό..

https://mega.nz/#!JZoXQaxA!7XIrPK4fLUJ5KSTx1PX3ApOoOBVW-iVYce_9XziGDv8

επίσης, όσοι θέλετε να κάνετε screen recording, χρησιμοποιείστε την εφαρμογη

https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.shou.android&hl=en

-κάνετε sign up/sign in ή login με το facebook ή με κάθε προσφερόμενο τρόπο

- πατάτε το ¨+¨ κάτω δεξιά. Record.

- απαντατε καταφατικά σε ότι δικαιωματα σας ζητήσει

- ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: πατατε settings και επιλέγετε encoding engine: software

- κάνετε ενα κλικ πίσω. πατατε record screen

η λήψη θα αποθηκευτει στην internal, στον φάκελο movies/shou

Edit : φτιάχτηκε και το wifi direct. Αποστολή και λήψη μεσω συσκευών που είναι συνδεμενες στο ιδιο δίκτυο.

Ετοιμάζω πατς....

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

πολυ ενδιαφερον!Την περιμενα καιρο αυτη τη rom.Η inew ξηγιεται πολυ καλα,ολους αυτους τους μηνες μου εχουν ερθει πανω απο 5 ota updates για την rom τους..!

δεν προλαβες να το ζητησεις και σου εβγαλε νεα εκδοση.. Πάντως η 1.3 μου φαινεται παρόμοια με την προηγουμενη εκδοση που ειχα..ισως πιο ελαφρια λιγο. την μπαταρια θέλω να δω αν εχει βελτίωση. ποιον launcher προτεινεις?

δεν προλαβες να το ζητησεις και σου εβγαλε νεα εκδοση.. Πάντως η 1.3 μου φαινεται παρόμοια με την προηγουμενη εκδοση που ειχα..ισως πιο ελαφρια λιγο. την μπαταρια θέλω να δω αν εχει βελτίωση. ποιον launcher προτεινεις?

εγω εχω σταθερα nova,οχι πως με τρελαινει,θα προτιμουσα καποιον πιο ελαφρυ,αλλα οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα δεν εχει ολα τα features που θελω.Η γνωμη μου ειναι οτι ειναι βαρυς αλλα μπορεις να κανεις πολλα πραγματα.Ο αγαπημενος μου σε smoothness ειναι ο default της miui αλλα του λειπουν πολλα πραγματα σε λειτουργιες.

CM12.1 UPDATE PATCH 09-01-2016

περιλαμβάνει:

- Διόρθωση των πράσινο-κίτρινων γραμμών σε ορισμένα streaming videos του Facebook, κτλ.

- Αποκατάσταση του WIFI Direct. (Πριν δεν δούλευε, τουλάχιστον στη δική μου συσκευή..)

- Αποκατάσταση θεμάτων σύνδεσης ΒΤ με smartbands

φλασάρετε από ρικόβερι

(credits: azouli, merger,xda)

https://mega.nz/#!5VJlxboR!TIsVOaAAeBSSwHb3VGzbIpeK2ai28dnKvdCm7xz8MZ8

Παρακαλώ, όπως μου δοθεί αδεια, από τους διαχειριστές, να τροποποιήσω τον σύνδεσμο λίνκ της αρχικής (#18943), ώστε τα εν λόγω πρόσθετα, τόσο σε μορφή patch όσο και η πλήρης έκδοση ρομ, να ενημερωθούν.

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

τι θες να πεις?

δεδομένα και στις δύο σιμ?γίνεται με κάποιον τρόπο?

τη ρομ σου έχω ωραία είναι πολύ καλή

το τελευταίο update είναι λειτουργικό φουλ ?

επίσης θα την περάσω και σε ένα δευτερο cool μόλις το ξεμπρικάρω....

θα την δοκιμάσω αργότερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεδομένα και στις δύο σιμ?γίνεται με κάποιον τρόπο?

τη ρομ σου έχω ωραία είναι πολύ καλή

το τελευταίο update είναι λειτουργικό φουλ ?

επίσης θα την περάσω και σε ένα δευτερο cool μόλις το ξεμπρικάρω....

θα την δοκιμάσω αργότερα

Δεδομένα έχεις και από της δύο κάρτες ή μια 3g ή άλλη 2

Και σε αφήνει να διαλέξεις εσύ πια θα είναι τι...

Κατά τα αλλά από εχτες το βράδυ που την έχω στο τηλ δουλεύει ρολόι

Δεδομένα έχεις και από της δύο κάρτες ή μια 3g ή άλλη 2

Και σε αφήνει να διαλέξεις εσύ πια θα είναι τι...

Κατά τα αλλά από εχτες το βράδυ που την έχω στο τηλ δουλεύει ρολόι

α ωραία μια χαρά ευχαριστώ θα κάνω το update

αν κάνω το update χωρίς να φλασάρω χάνω αρχεία?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην CM,έχει βρει κανένας πως μπορούμε να χαμηλώσουμε την ένταση στο FM radio>?

Xαχα....Εσύ φίλε μου τουλάχιστον ΕΧΕΙΣ radio και θέλεις να το χαμηλώσεις.....εμένα ΔΕΝ υπάρχει radio......

Λοιπόν ...καταρχήν συγχαρητήρια στο παληκάρι για την προσπάθεια και τον κόπο του....έβαλα την CM και μ άρεσε πολύ.....αλλά έχω κάποια θεματάκια.....

1ον) Δεν παίζει το ραδιόφωνο.....δεν "βλέπει" καν τα ακουστικά ....δεν μου βγάζει το εικονίδιο των ακουστικών όταν τα συνδέω....άρα προφανώς το ραδιόφωνό μου δεν παίζει γιαυτό μάλλον.....ανοίγει η εφαρμογή-βλέπω τον σταθμό-κάνεις αναζήτηση.... αλλά δεν ακούω τίποτα-ούτε από ηχείο -ούτε με ακουστικά.

2ον)Εχει γεμίσει όλη η εσωτερική μνήμη και λέει ότι μου απομένει ακόμη 0,22 ....δηλαδή πάπαλα-τέλος.....η μπάρα της εσωτερικής μνήμης στο pc είναι κόκκινη

Για να μην λέω όμως μόνο αυτά ...θα πω και τι έκανα εγώ κατά την εγκατάσταση....μπας και είναι από εκεί τα προβλήματα....

Καταρχήν ΔΕΝ έκανα 3 φορές wipes γιατί δεν βρήκα ΟΛΑ τα wipes......

Στις οδηγίες ο Jpower για την εγκατάσταση της ρόμ...λέει...."Μπαίνουμε σε recovery κανουμε τα απαραίτητα wipes (cache,dalvik,system,data)".........μέσα στο wipe λοιπόν εγώ wipe cache-βλέπω.....wipe dalvik/ART cache -βλέπω.......system και data όμως δεν έχει......πήγα παρακάτω στο Custom format options και μέσα εκεί βρήκα format/system και format/data......αυτά τα 2 συστεμ και ντατα στα wipes δεν υπήρχαν

Μετά από αυτό....λέει......"Πάμε στην επιλογή mounts and storage και παταμε unmount data."......δεν υπάρχει unmount data.....όλα mount γράφει σε εμένα............editμετά το φλασάρισμα είδα το post που εξηγεί ο Jpower σε κάποιο άλλο παιδί ότι πρέπει να το πατήσεις για να γίνει unmount.....γιατί σε κάποιους είναι έτσι σε άλλους αλλιώς......εγώ πάντως ΔΕΝ έκανα unmount data όπως λέει στις οδηγίες γιατί τώρα το είδα.....μετά φλασαρίσματος.

Από ότι αντιλαμβάνομαι ΣΙΓΟΥΡΑ κάτι δεν έκανα εγώ σωστά αλλά συγχρόνως και κάτι δεν γράφεται σωστά στις οδηγίες ή πιο αναλυτικά .......γιαυτό να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει το φλασάρισμα με CMW ή TWRP διότι με τα συγκεκριμένα recovery έχω κάνει δεκάδες φλασαράσματα και συνεπώς τα γνωρίζω καλύτερα- αυτό το Philz recovery δεν μ άρεσε-δεν τα κατάφερα.....μπορώ λοιπόν να φλασάρω με άλλο recovery ?

Edited by pontokeras