kabatzas_ Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Τελικά έφταιγε το recovery... Επιτέλους...! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mars696 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 ειμαι με την cm του jpower,θελω να κανω μια κανονικη αγορα μεσα σε ενα παιχνιδι,αλλα με το Lucky putcher δεν μπορω. Τι πρεπει ανα κανω ρε παιδια,δοκιμασα και παγωμα με ΤΙ αλλα μου εσβηνε και το παιχνιδι μαζι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 οσο το αναγνωριζει ο υπολογιστης και το flash tools θεωρω πως ναι θα δοκιμάσω ... θα googlaro να βρω λύση θα σου πω μόλις έχω νεότερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Οκ. Δοκίμασε να το ξηλωσεις με τιτανιουμ.... Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίζει δυνατά με το atmos. :) Done Man!Ειθελε ξηλωμα το AudioFX..Έστρωσε!Όλα Οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) ... -περασα ξανα την inew v3 plus v1.3 ... Με αφορμή αυτό, ανακαληψα ότι υπάρχει νέα έκδοση της inew v3plus by ktisljar , η 1.3 http://www.needrom.com/download/aosp-inew-v3-plus/ . Την κατεβασω και θα τη βάλω με dirty εγκατάσταση. ΥΓ Μπορεί να ακούγεται "κάπως", τώρα που σχεδόν όλο το νήμα ασχολείται με την CM12.1, να μιλάει κάποιος για μια νέα έκδοση μιας AOSP 4.4, αλλά όπως και να το κάνουμε, η inew v3plus by ktisljar είναι μια από τις πιο απροβληματιστες περιπτώσεις, που όλα δουλεύουν χωρίς να ασχοληθεί κάποιος και πολύ! Edited January 9, 2016 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 ειμαι με την cm του jpower,θελω να κανω μια κανονικη αγορα μεσα σε ενα παιχνιδι,αλλα με το Lucky putcher δεν μπορω. Τι πρεπει ανα κανω ρε παιδια,δοκιμασα και παγωμα με ΤΙ αλλα μου εσβηνε και το παιχνιδι μαζι... Σβηστο εντελώς με τιτανιουμ Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) miui v7 6.1.7 εχω προσθεσει μεσα το fix του ηχου και του gps http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/ το fix xposed θελει ξανα φλασαρισμα Edited January 9, 2016 by kouskous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 miui v7 6.1.7 εχω προσθεσει μεσα το fix του ηχου και του gps http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/ έχει dual data? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Καλησπέρα παιδιά... Έχω εδω και 2 μήνες την DanOS και ειμαι πολύ ευχαριστημένος... Υπάρχει όμως ενα θέμα με τις κλήσεις, οταν με περνούν τηλ δεν εμφανίζεται η εικόνα που έχω στην επαφή και δεν εμφανίζεται και το κουμπί τερματισμού κλήσεων... Ακόμα έχω και ενα μικρό θεματάκι με τον ήχο που είναι λιγο χαμηλά... Υπάρχει κανένα fix ή να βαλω καμία καινούρια rom??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 έχει dual data? τι θες να πεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 miui v7 6.1.7 εχω προσθεσει μεσα το fix του ηχου και του gps http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/ το fix xposed θελει ξανα φλασαρισμα Σωστός ο Κουσκούς! Ευχαριστούμε! Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mezger Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Για τις πράσινες μπάρες σε videos/gif στην cm, λύθηκε με αντικατάσταση των εξής /system/lib/hw/hwcomposer.mt6592.so /system/lib/hw/gralloc.mt6592.so /system/lib/hw/gralloc.default.so από τη μαμά rom. Δεν ξέρω αν χρειάζονται όλα, αλλά αφού έπαιξε σταμάτησα τα πειράματα. Δε χάλασε τίποτε άλλο (απ'οτι χρησιμοποιώ εγώ τουλάχιστον), αλλά καλού κακού κρατήστε backup. Link για τα αρχεία: https://mega.nz/#F!dBYywI4R!H_-LGnD2U4IdDqKAPLMWZg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Με αφορμή αυτό, ανακαληψα ότι υπάρχει νέα έκδοση της inew v3plus by ktisljar , η 1.3 http://www.needrom.com/download/aosp-inew-v3-plus/ . Την κατεβασω και θα τη βάλω με dirty εγκατάσταση. ΥΓ Μπορεί να ακούγεται "κάπως", τώρα που σχεδόν όλο το νήμα ασχολείται με την CM12.1, να μιλάει κάποιος για μια νέα έκδοση μιας AOSP 4.4, αλλά όπως και να το κάνουμε, η inew v3plus by ktisljar είναι μια από τις πιο απροβληματιστες περιπτώσεις, που όλα δουλεύουν χωρίς να ασχοληθεί κάποιος και πολύ! πολυ ενδιαφερον!Την περιμενα καιρο αυτη τη rom.Η inew ξηγιεται πολυ καλα,ολους αυτους τους μηνες μου εχουν ερθει πανω απο 5 ota updates για την rom τους..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Είμαι και εγώ με την CM 12.1 του Jp και αν εξαιρέσουμε τη μή μεταφορά εφαρμογών στην sd δεν έχω πρόβλημα. Ήμουν με την Algorom για πολλούς μήνες και προσπαθώ και εγώ να μάθω τα χούγια της λολι. Βλέπω πολύ καλή διαχείριση μνήμης, μπαταρία που δεν πέφτει εύκολα και πολύ καλή ταχύτητα απόκρισης. Με το Atmos έχει πολύ δυνατό ήχο αλλά και με το FX δεν με χάλαγε η ένταση. Μπράβο στον Jp που λιώνει το κινητό του για εμάς. Ισως βιάστηκα να μιλήσω. Χτες το βράδυ το άφησα στα 40% μπαταρία και σήμερα το βρήκα κλειστό και άδειο. Μάλλον το ποσοστό ήταν σικέ. Το φορτίζω τώρα να δώ τι θα μου κάνει. Έχετε βρει καμία επιλογή που να δείχνει πόσες μέρες/ώρες έχουν περάσει από την τελευταία φόρτιση ? Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Για τις πράσινες μπάρες σε videos/gif στην cm, λύθηκε με αντικατάσταση των εξής /system/lib/hw/hwcomposer.mt6592.so /system/lib/hw/gralloc.mt6592.so /system/lib/hw/gralloc.default.so από τη μαμά rom. Δεν ξέρω αν χρειάζονται όλα, αλλά αφού έπαιξε σταμάτησα τα πειράματα. Δε χάλασε τίποτε άλλο (απ'οτι χρησιμοποιώ εγώ τουλάχιστον), αλλά καλού κακού κρατήστε backup. Link για τα αρχεία: https://mega.nz/#F!dBYywI4R!H_-LGnD2U4IdDqKAPLMWZg Θα τσεκαρω και εφόσον παίζει θα ετοιμάσω πατς και θα ζητήσω άδεια από τους μπλε να ανοίξει το ποστ της παρουσίασης μου για προσθηκη λινκ.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Θα τσεκαρω και εφόσον παίζει θα ετοιμάσω πατς και θα ζητήσω άδεια από τους μπλε να ανοίξει το ποστ της παρουσίασης μου για προσθηκη λινκ.. Τα πέρασα ΟΚ δουλεύει έφυγε η πρασινάδα. Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) Ωραία, και γω το ιδιο.. Έστειλα μήνυμα στον mezger και περιμένω. Μόλις βρω πισι θα ετοιμασω πατς. Όσοι θελουν να δοκιμάσουν, αρκεί να κατεβάσουν τα αρχεία απο το προηγούμενο λινκ, του mezger, και να τα ριξουν (overwrite) εδω.... http://s17.postimg.org/fjno9xwov/Screenshot_2016_01_09_14_52_40.png post images Το τηλέφωνο θα κάνει ριμπουτ, μόνο του.... Εναλλακτικά, φλασάρετε αυτό.. https://mega.nz/#!JZoXQaxA!7XIrPK4fLUJ5KSTx1PX3ApOoOBVW-iVYce_9XziGDv8 επίσης, όσοι θέλετε να κάνετε screen recording, χρησιμοποιείστε την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.shou.android&hl=en -κάνετε sign up/sign in ή login με το facebook ή με κάθε προσφερόμενο τρόπο - πατάτε το ¨+¨ κάτω δεξιά. Record. - απαντατε καταφατικά σε ότι δικαιωματα σας ζητήσει - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: πατατε settings και επιλέγετε encoding engine: software - κάνετε ενα κλικ πίσω. πατατε record screen η λήψη θα αποθηκευτει στην internal, στον φάκελο movies/shou Edit : φτιάχτηκε και το wifi direct. Αποστολή και λήψη μεσω συσκευών που είναι συνδεμενες στο ιδιο δίκτυο. Ετοιμάζω πατς.... Edited January 9, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Kαι σε μένα πλεον το βίντεο απο το facebook ok.μένει μονο το ραδιόφωνο που σε εμένα δεν παιζει καθόλου ο ήχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabatzas_ Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 πολυ ενδιαφερον!Την περιμενα καιρο αυτη τη rom.Η inew ξηγιεται πολυ καλα,ολους αυτους τους μηνες μου εχουν ερθει πανω απο 5 ota updates για την rom τους..! δεν προλαβες να το ζητησεις και σου εβγαλε νεα εκδοση.. Πάντως η 1.3 μου φαινεται παρόμοια με την προηγουμενη εκδοση που ειχα..ισως πιο ελαφρια λιγο. την μπαταρια θέλω να δω αν εχει βελτίωση. ποιον launcher προτεινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 δεν προλαβες να το ζητησεις και σου εβγαλε νεα εκδοση.. Πάντως η 1.3 μου φαινεται παρόμοια με την προηγουμενη εκδοση που ειχα..ισως πιο ελαφρια λιγο. την μπαταρια θέλω να δω αν εχει βελτίωση. ποιον launcher προτεινεις? εγω εχω σταθερα nova,οχι πως με τρελαινει,θα προτιμουσα καποιον πιο ελαφρυ,αλλα οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα δεν εχει ολα τα features που θελω.Η γνωμη μου ειναι οτι ειναι βαρυς αλλα μπορεις να κανεις πολλα πραγματα.Ο αγαπημενος μου σε smoothness ειναι ο default της miui αλλα του λειπουν πολλα πραγματα σε λειτουργιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) CM12.1 UPDATE PATCH 09-01-2016 περιλαμβάνει: - Διόρθωση των πράσινο-κίτρινων γραμμών σε ορισμένα streaming videos του Facebook, κτλ. - Αποκατάσταση του WIFI Direct. (Πριν δεν δούλευε, τουλάχιστον στη δική μου συσκευή..) - Αποκατάσταση θεμάτων σύνδεσης ΒΤ με smartbands φλασάρετε από ρικόβερι (credits: azouli, merger,xda) https://mega.nz/#!5VJlxboR!TIsVOaAAeBSSwHb3VGzbIpeK2ai28dnKvdCm7xz8MZ8 Παρακαλώ, όπως μου δοθεί αδεια, από τους διαχειριστές, να τροποποιήσω τον σύνδεσμο λίνκ της αρχικής (#18943), ώστε τα εν λόγω πρόσθετα, τόσο σε μορφή patch όσο και η πλήρης έκδοση ρομ, να ενημερωθούν. Edited January 9, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 τι θες να πεις? δεδομένα και στις δύο σιμ?γίνεται με κάποιον τρόπο? τη ρομ σου έχω ωραία είναι πολύ καλή το τελευταίο update είναι λειτουργικό φουλ ? επίσης θα την περάσω και σε ένα δευτερο cool μόλις το ξεμπρικάρω.... θα την δοκιμάσω αργότερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 δεδομένα και στις δύο σιμ?γίνεται με κάποιον τρόπο? τη ρομ σου έχω ωραία είναι πολύ καλή το τελευταίο update είναι λειτουργικό φουλ ? επίσης θα την περάσω και σε ένα δευτερο cool μόλις το ξεμπρικάρω.... θα την δοκιμάσω αργότερα Δεδομένα έχεις και από της δύο κάρτες ή μια 3g ή άλλη 2 Και σε αφήνει να διαλέξεις εσύ πια θα είναι τι... Κατά τα αλλά από εχτες το βράδυ που την έχω στο τηλ δουλεύει ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Δεδομένα έχεις και από της δύο κάρτες ή μια 3g ή άλλη 2 Και σε αφήνει να διαλέξεις εσύ πια θα είναι τι... Κατά τα αλλά από εχτες το βράδυ που την έχω στο τηλ δουλεύει ρολόι α ωραία μια χαρά ευχαριστώ θα κάνω το update αν κάνω το update χωρίς να φλασάρω χάνω αρχεία? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) Στην CM,έχει βρει κανένας πως μπορούμε να χαμηλώσουμε την ένταση στο FM radio>? Xαχα....Εσύ φίλε μου τουλάχιστον ΕΧΕΙΣ radio και θέλεις να το χαμηλώσεις.....εμένα ΔΕΝ υπάρχει radio...... Λοιπόν ...καταρχήν συγχαρητήρια στο παληκάρι για την προσπάθεια και τον κόπο του....έβαλα την CM και μ άρεσε πολύ.....αλλά έχω κάποια θεματάκια..... 1ον) Δεν παίζει το ραδιόφωνο.....δεν "βλέπει" καν τα ακουστικά ....δεν μου βγάζει το εικονίδιο των ακουστικών όταν τα συνδέω....άρα προφανώς το ραδιόφωνό μου δεν παίζει γιαυτό μάλλον.....ανοίγει η εφαρμογή-βλέπω τον σταθμό-κάνεις αναζήτηση.... αλλά δεν ακούω τίποτα-ούτε από ηχείο -ούτε με ακουστικά. 2ον)Εχει γεμίσει όλη η εσωτερική μνήμη και λέει ότι μου απομένει ακόμη 0,22 ....δηλαδή πάπαλα-τέλος.....η μπάρα της εσωτερικής μνήμης στο pc είναι κόκκινη Για να μην λέω όμως μόνο αυτά ...θα πω και τι έκανα εγώ κατά την εγκατάσταση....μπας και είναι από εκεί τα προβλήματα.... Καταρχήν ΔΕΝ έκανα 3 φορές wipes γιατί δεν βρήκα ΟΛΑ τα wipes...... Στις οδηγίες ο Jpower για την εγκατάσταση της ρόμ...λέει...."Μπαίνουμε σε recovery κανουμε τα απαραίτητα wipes (cache,dalvik,system,data)".........μέσα στο wipe λοιπόν εγώ wipe cache-βλέπω.....wipe dalvik/ART cache -βλέπω.......system και data όμως δεν έχει......πήγα παρακάτω στο Custom format options και μέσα εκεί βρήκα format/system και format/data......αυτά τα 2 συστεμ και ντατα στα wipes δεν υπήρχαν Μετά από αυτό....λέει......"Πάμε στην επιλογή mounts and storage και παταμε unmount data."......δεν υπάρχει unmount data.....όλα mount γράφει σε εμένα............editμετά το φλασάρισμα είδα το post που εξηγεί ο Jpower σε κάποιο άλλο παιδί ότι πρέπει να το πατήσεις για να γίνει unmount.....γιατί σε κάποιους είναι έτσι σε άλλους αλλιώς......εγώ πάντως ΔΕΝ έκανα unmount data όπως λέει στις οδηγίες γιατί τώρα το είδα.....μετά φλασαρίσματος. Από ότι αντιλαμβάνομαι ΣΙΓΟΥΡΑ κάτι δεν έκανα εγώ σωστά αλλά συγχρόνως και κάτι δεν γράφεται σωστά στις οδηγίες ή πιο αναλυτικά .......γιαυτό να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει το φλασάρισμα με CMW ή TWRP διότι με τα συγκεκριμένα recovery έχω κάνει δεκάδες φλασαράσματα και συνεπώς τα γνωρίζω καλύτερα- αυτό το Philz recovery δεν μ άρεσε-δεν τα κατάφερα.....μπορώ λοιπόν να φλασάρω με άλλο recovery ? Edited January 9, 2016 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts