Sotirisglns Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) gps, hotspot, video recording και νομίζω data στην sim2. που και που πετάνε και κανά fc, στο άσχετο Gps λόγω google maps δεν με απασχολεί,hotspot ,video recording και data στην δεύτερη sim, μια από τα ίδια. Τα fc είναι πρόβλημα και μεγάλο. Κρίμα. Επίτηδες το κάνουν επειδή έχει πουλήσει πολύ το f1. Edited November 10, 2015 by Sotirisglns Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) το thl t6s (MTK6582M) που δοκιμαζω αυτή τη στιγμή, είναι ένα με δύο κλικ πιο πάνω σε ταχύτητα, με μανίσιο browser. πολύ πιο smooth... αγοράστηκε με 4.4.2 και έκανε ΟΤΑ σε 5 μέσω wifi ....αστα...:( Μονόδρομος πλέον το λολιποπ για επιδόσεις. Γιατί δεν έχει βγει κανένα ΜΤΚ6592 με λολιποπ ξέρει κανείς; (ενώ έχουν πάρει άλλα κατώτερα τσιπ) Επίτηδες το κάνουν επειδή έχει πουλήσει πολύ το f1. Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να ισχύει Edited November 10, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Μονόδρομος πλέον το λολιποπ για επιδόσεις. Γιατί δεν έχει βγει κανένα ΜΤΚ6592 με λολιποπ ξέρει κανείς; (ενώ έχουν πάρει άλλα κατώτερα τσιπ) εσυ δεν ειχες ανεβασει αυτο το link; http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63390482&postcount=4145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Μάλλον η Coolpad μας το φυλάει για έκπληξη. Θα πάρει κατευθείαν Android Marshmallow. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Μάλλον η Coolpad μας το φυλάει για έκπληξη. Θα πάρει κατευθείαν Android Marshmallow. Στο συρτάρι θα πάει και τη θέση του θα πάρει κανένα νέο τουμπανάκι να τελειώνουμε. Εδώ βγήκε η Μ κι εμείς ακόμα με KitKat παιδευόμαστε. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 gps, hotspot, video recording και νομίζω data στην sim2. που και που πετάνε και κανά fc, στο άσχετο κι αλλο ενα που ειναι ομως ασημαντο,καθως στην τελικη το coolpad ειναι τηλεφωνο,ποσο να σε πειραζει δηλαδη που οταν κανεις μια κληση κανουν αποσυνδεση οι sim..ψιλοπραγματα! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Gps λόγω google maps δεν με απασχολεί οι google maps δεν μπορουν να δουλεψουν οπως πρεπει μονο με το σημα που παιρνουν απο τις κεραιες κινητης.Για παραδειγμα οσοι εχουν wind (αλλα και η voda δεν παει πολυ πισω) δεν εχουν σημα στην μιση Ελλαδα οταν ειναι εκτος πολεων. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να ισχύει Με το σκεπτικο οτι επειδη εχει πουλησει τοσο πολυ,τοσο μεγαλυτερος θα ειναι και ο αριθμος χρηστων που θα ψαξει αλλη συσκευη που θα εχει lollipop.Αν μας εδιναν lollipop,οσοι εχουμε το f1 με το hardware που εχει θα μας εβγαζε ανετα αλλα 2 χρονια μεχρι να αρχισουν οι εφαρμογες να ζητανε πιο πολλα απο οσα μπορει το τηλ να δωσει ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εσυ δεν ειχες ανεβασει αυτο το link; http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63390482&postcount=4145 εδω ειναι η μονη ελπιδα http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-cyanogenmod-12-kingzone-k1-turbo-t3119908/page39. Μολις το ετοιμασει περιμενουμε Moihack να κερασει rom..! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο συρτάρι θα πάει και τη θέση του θα πάρει κανένα νέο τουμπανάκι να τελειώνουμε. Εδώ βγήκε η Μ κι εμείς ακόμα με KitKat παιδευόμαστε. και αυτο το διαστημα κιολας που η elephone η xiaomi και η LeTV σφαζονται για το πιο vfm.Ανετα το εχουν φτασει και ισως ξεπερασει το f1 σε vfm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 εδω ειναι η μονη ελπιδα http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-cyanogenmod-12-kingzone-k1-turbo-t3119908/page39. Μολις το ετοιμασει περιμενουμε Moihack να κερασει rom..! εχω την εντυπωση οτι δεν ασχολειται αλλο με την ρομ αυτη και ετοιμαζει 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisaktos Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Πριν απο λιγο εφτασε στα χερια μου η παρακατω microSD 128GB το τηλεφωνο την βλεπει κανονικα μετα απο φορμαρισμα της καρτας απο το μενου του τηλεφωνου. Transcend 128GB MicroSDXC (TS128GUSDU1) για οποιον ενδιαφερεται την πηρα απο εδω. http://www.ebay.de/itm/351511536955?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Δεν εψαξα για νεοτερη τιμη,ισως να υπαρχει ,σε καλυτερη τιμη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 και αυτο το διαστημα κιολας που η elephone η xiaomi και η LeTV σφαζονται για το πιο vfm.Ανετα το εχουν φτασει και ισως ξεπερασει το f1 σε vfm LeTV δαγκωτό αν αγόραζα τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Οσον αφορα τις ειδοποιησεις στην MIUI για αυτους που τους ερχονται κανονικα κ αναρωτιουνται, ειναι θεμα ρουτερ (εχω το Thomson TG585). Σε καποιους οπως κ εμενα, η MIUI δεν επαιρνε ειδοποιησεις η καθυστερουσαν ωρες πριν ερθουν. Με το φιξ ολα κομπλα, για να λυνονται κ οι αποριες οχι τιποτα αλλο. Να θυμησω για αυτους που λενε διαφορα οτι το κινητο κλεινει, αν δεν εχει κλεισει ηδη, δυο χρονια απο την πρωτη του εμφανιση, ΔΥΟ χρονια. Αν ψαχνετε για πιο γρηγορο κ πιο vfm εννοειται οτι την συγκεκριμενη στιγμη (αφου πλεον δεν κυκλοφορει το τηλεφωνο) υπαρχουν σαφως καλυτερες επιλογες. Για πειτε μου επισης, ποσα Coolpad εχει στην κατοχη του ο καθενας.. :) LeTV δαγκωτό αν αγόραζα τώρα! Την ιδια συσκευη χαλβαδιαζουμε για ακομη μια φορα, δεν παιρνει SD ομως. Edited November 10, 2015 by johnickz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantosp Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Προσπάθησα δεν γίνεται... Θέλει xposed και μετά gravity... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Θέλει xposed και μετά gravity... την εβγαλα γτ μου εκανε διαφορα με κυριοτερο δεν εβλεπα ποιος καλουσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 εσυ δεν ειχες ανεβασει αυτο το link; http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63390482&postcount=4145 nope, εγω ημουνα. Μονόδρομος πλέον το λολιποπ για επιδόσεις. Γιατί δεν έχει βγει κανένα ΜΤΚ6592 με λολιποπ ξέρει κανείς; (ενώ έχουν πάρει άλλα κατώτερα τσιπ) Εμενα θα μου κανε και λιγο πολιτικη της mediatek να ναι μεσα γιατι η mediatek ειναι αυτη που δινει το platform source στους OEMs. Τα chip που πηραν ολα ειναι entry level με εξαιρεση ενα δυο mt6592/5 που πηραν lollipop. Ισως το σκεφτονται ως εξης. Τα entry level μοντελα τα πηραν ανθρωποι χωρις τρομερη οικονομικη δυνατοτητα. Ας τους δωσουμε update να λενε και καλα λογια και να προτιμησουν mediatek ξανα. Οσοι εχουν high end (MT6592/5) ειχαν λεφτα να δωσουν οποτε ας ξαναδωσουν για να παρουν τωρα ενα με lollipop και 6795. εδω ειναι η μονη ελπιδα http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-cyanogenmod-12-kingzone-k1-turbo-t3119908/page39. Μολις το ετοιμασει περιμενουμε Moihack να κερασει rom..! Μακαρι να μπορεσω να κερασω τελικα... Πραγματικα εχω αρχισει και φοβαμαι για αυτη τη μοναδικη ελπιδα γιατι ολο λεει θα ποσταρει αλλα δεν βλεπω τιποτα ουτε xda ουτε github. Το κακο ειναι οτι δεν εχω πια και γω διαθεση να ασχοληθω γιατι βαριεμαι την ολη διαδικασια οχι κατεβασμα ποσα gb sources, μετα build, σιγουρα θα βγαινουν errors κτλ στο compile οποτε ψαξιμο εδω και κει + το pc σερνεται οταν κανω build και μου ανεβαινει η πιεση :P , μετα cwm backup,ξανα restore μετα γιατι σιγουρα δεν θα δουλευει κατι και θελω λειτουργικο τηλεφωνο Ηδη το περασα μια φορα με το x5 αυτο δεν μπορω και δω. Μου φαινεται αν το καθυστερησει ως τα χριστουγεννα και δεν βγαλει τιποτα καινουριο, θα ξαναβγαλω το x5 σαν βασικο και θ'αρχισω να παιζω/διορθωνω οτι μπορεσω εγω μονος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 την εβγαλα γτ μου εκανε διαφορα με κυριοτερο δεν εβλεπα ποιος καλουσε εγω στα ελεγα αδερφε δεν αξιζει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καλημέρα !! Έχουμε εξελίξεις!!! http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-cyanogenmod-12-kingzone-k1-turbo-t3119908/page40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καλημέρα !! Έχουμε εξελίξεις!!! http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-cyanogenmod-12-kingzone-k1-turbo-t3119908/page40 Ακόμα πιο καλες εξελιξεις: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63768805&postcount=395 Ελπιζω να δουμε και sources βεβαια, αν και με binary blobs παλι θα βολευτουμε για να διορθωθει το recording λογικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaggelo Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Έκανα clean install την Α310 πριν κανένα μήνα και δεν αλλάζω παρά μόνο για φουλ λειτουργική Lolli Θα βγει απροβλημάτιστη lollipop όμως ? Για να δούμε... Μια που τη βρίσκω με miui και θέλω και μεγαλύτερη οθόνη, θα χτυπήσω ένα redmi note 2 με τον φρέσκο MT6795 ευχόμενος να βγάλει τα λεφτά του επάξια όπως η coolpadάρα μας, την οποία σημειωτέον ήδη έχει κλείσει φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Ακόμα πιο καλες εξελιξεις: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63768805&postcount=395 Ελπιζω να δουμε και sources βεβαια, αν και με binary blobs παλι θα βολευτουμε για να διορθωθει το recording λογικα Αυτη που θα βγει δεν είναι για άλλο τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Αυτη που θα βγει δεν είναι για άλλο τηλεφωνο? Ναι αλλα το πιο πιθανο ειναι οτι θα βγαλει και καποιος port για το δικο μας, και αν τα καταφερω και γω θα κανω build τη cyanogen απο source αλλα και γενικα αλλες aosp rom. Μετα θα χουμε και ποικιλια και σταθερες και απροβληματιστες θελω να πιστευω roms. Τεσπα, περισσοτερα το σαββατο (ελπιζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 (edited) Και μέχρι να βγει η λολλι,.... Αλλη μία επώνυμη ρομ... Coolpad F1 mobile HTC 8297 = transplantation • Beta2,DPI switch, the camera switches support stored switching =root card package By wazls 11.11: Thank care provided at the end of the package Again with this streamlined some procedures like bypass Adjust script Storage switch? UM Mang Yin Shi Mang mixed entropy coat?/font> Add speed display of the status bar, no network is not displayed RF optimization Adjustment of the minimum brightness Normal timer Alarm clock rings Added automatic color changing module Add key Assistant icon smaller is better Add g-sensor Kit . Batteries can easily beautify MTK engineering mode in the gravity Toolbox access Increases voice tutorial: First of all, turn on the music, listen to ringtones Select input method Enter the MTK engineering mode Third column LoudSpeaker Mode Audio click on the third row of the right Ring Level drive to 6, Max Vol 160 click set and then the bomb box click OK to restart Voice is such a Added advanced settings "no theft": Protect your eyes Advanced restart Flash call Press the light switch Camera switch cool camera with original camera switch DPI switch WiFi password view Other If turn WIFI not linked for the first time, restart, I can test connection Start slow, please be patient Power setting has been completed, please restart it will work better Several software built-in, mind not to use Open ART a little Cottonwood, try not to use! Rational feedback BUG, I will do my best to fix ___________________________________________________________________________ |·· Other optimizations: |·· Manual tuning is better |·· Developer animation on/off & open Gpu rendering & background process limit of no more than 4 |·· I fix the bug, individually-driven investigation, spend a lot of time and energy, please apply the weight Reference screenshot http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/Screenshot_2015-11-11-19-41-31_zpszgdjmlef.jpeg Link: http://pan.baidu.com/share/link?shareid=977730701&uk=1144278703 Αν ζητήσει κωδικο: ajke Και..... https://mega.nz/#!pBZWFTba!_4hnopzHBOukHM11Ol2_JTvfCmJ_zUEsuwfBfrj_S88 Edited November 12, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 προσπαθω με αυτον τον οδηγο http://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/how-to-conver-lollipop-dat-files-to-t2978952 να κανω port την ρομ του fire. Ή εγω ειμαι πολυ χαζος ή κατι αλλο συμβαινει... μαλλον το πρωτο χαχαχαχα, μπορει να βοηθησει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Και μέχρι να βγει η λολλι,.... Αλλη μία επώνυμη ρομ... Coolpad F1 mobile HTC 8297 = transplantation • Beta2,DPI switch, the camera switches support stored switching =root card package By wazls 11.11: Thank care provided at the end of the package Again with this streamlined some procedures like bypass Adjust script Storage switch? UM Mang Yin Shi Mang mixed entropy coat?/font> Add speed display of the status bar, no network is not displayed RF optimization Adjustment of the minimum brightness Normal timer Alarm clock rings Added automatic color changing module Add key Assistant icon smaller is better Add g-sensor Kit . Batteries can easily beautify MTK engineering mode in the gravity Toolbox access Increases voice tutorial: First of all, turn on the music, listen to ringtones Select input method Enter the MTK engineering mode Third column LoudSpeaker Mode Audio click on the third row of the right Ring Level drive to 6, Max Vol 160 click set and then the bomb box click OK to restart Voice is such a Added advanced settings "no theft": Protect your eyes Advanced restart Flash call Press the light switch Camera switch cool camera with original camera switch DPI switch WiFi password view Other If turn WIFI not linked for the first time, restart, I can test connection Start slow, please be patient Power setting has been completed, please restart it will work better Several software built-in, mind not to use Open ART a little Cottonwood, try not to use! Rational feedback BUG, I will do my best to fix ___________________________________________________________________________ |·· Other optimizations: |·· Manual tuning is better |·· Developer animation on/off & open Gpu rendering & background process limit of no more than 4 |·· I fix the bug, individually-driven investigation, spend a lot of time and energy, please apply the weight Reference screenshot http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/Screenshot_2015-11-11-19-41-31_zpszgdjmlef.jpeg Link: http://pan.baidu.com/share/link?shareid=977730701&uk=1144278703 Αν ζητήσει κωδικο: ajke προσπαθω αλλα με ff δεν κανει τιποτα το κουμπι download και με τον ie μου ζηταει τηλεφωνο..και ψηνομουν για μια νεα ρομ σημερα γιατι εκεινη η σαπια η iNew μεσα σε ενα μηνα σερνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Αχαχαχαχα, την έχεις "ταπεινωσει" αυτην την inew..... Την κατεβάζω απο baidu.. Τα ζωα μου αργά... Θα την ανεβάσω σε μεγκα...... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Αχαχαχαχα, την έχεις "ταπεινωσει" αυτην την inew..... Την κατεβάζω απο baidu.. Τα ζωα μου αργά... Θα την ανεβάσω σε μεγκα...... ωραιος ελπιζω να την προλαβω σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Είμαι γυρω στο 45%.. Τώρα ομως έχει γκαζωσει λίγο... (350κβ/") Φαίνεται πως πεσαν για υπνο οι Κινέζοι... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts