savvas_p25 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Έβαλε κανείς την emui να μας πει διαφορές με την 262; Η v3 ποια είναι; Δεν δοκιμασα καμια,η inew v3 plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Παντως απορω τι κανετε ολοι με το κινητο και δεν το θεωρειτε smooth. Βεβαια εγω παντα με 10 εφαρμογες max την εβγαζα οποτε ισως για αυτο αλλα πιστευω ειναι υπερβολη η αλλαγη κινητου τωρα αμεσα. Πέστα ρε μεγάλε, κι εγώ την ίδια απορία έχω. Για δοκιμάστε κάνα Samsung Galaxy S4 - S5 να δείτε smoothness και θα γυρίσετε πίσω στο Coolpad τρέχοντας. Όποια συσκευή και να πάρετε τα ίδια θα λέτε. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_389 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Καταλάθος εσβησα το vold.fstab που βρίσκεται στο root section, system/etc/vold.fstab ,αν μπορεί κάποιος να μου δώσει το αρχείο για να το περάσω,γιατί ούτε θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει άμα το σβήσω το κινητό.Δεν έχω αλλάξει rom,έχει την αυθεντική πάνω. Edited October 29, 2015 by giannis_389 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καταλάθος εσβησα το vold.fstab που βρίσκεται στο root section, system/etc/vold.fstab ,αν μπορεί κάποιος να μου δώσει το αρχείο για να το περάσω,γιατί ούτε θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει άμα το σβήσω το κινητό.Δεν έχω αλλάξει rom,έχει την αυθεντική πάνω. Άντε να βρεις τώρα κάποιον με την original rom. Το fstab έχει να κάνει με τα partitions οπότε καλύτερα μη το σβήσεις μέχρι να βρεις το αρχείο. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Πέστα ρε μεγάλε, κι εγώ την ίδια απορία έχω. Για δοκιμάστε κάνα Samsung Galaxy S4 - S5 να δείτε smoothness και θα γυρίσετε πίσω στο Coolpad τρέχοντας. Όποια συσκευή και να πάρετε τα ίδια θα λέτε. θες να πεις οτι δουλεψες s4 και s5 και ειναι το f1 πιο γρηγορο και smooth?Γιατι εχει ο κολλητος μου και τα 2 και τα χω δουλεψει αρκετα,και τον βλεπω και οταν το χρησιμοποιει σε καθημερινα πραγματα.Δεν υπαρχει συγκριση με το δικο μας,οτι rom και να βαλουμε επανω απο αυτες που εχουμε,την χειροτερη cm να εχει το samsung επανω η διαφορα ειναι μερα με τη νυχτα. (εμεις ειμαστε η νυχτα).Εδω αλλος φιλος εχει το s3 ακομα,και το τηλεφωνο ρολαρει με την ταχυτητα του φωτος (και με lollipop).Το οτι αυτα τα τηλ που ειπες εχουν lollipop ειναι απο μονο του λογος οτι θα πηγαινουν πιο γρηγορα,ειναι το λειτουργικο πιο γρηγορο και πιο smooth απο κιτκατ,πως να το κανουμε?!το f1 ειναι σα να εχει τελικη 250 με κοφτη στα 160.. Καταλάθος εσβησα το vold.fstab που βρίσκεται στο root section, system/etc/vold.fstab ,αν μπορεί κάποιος να μου δώσει το αρχείο για να το περάσω,γιατί ούτε θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει άμα το σβήσω το κινητό.Δεν έχω αλλάξει rom,έχει την αυθεντική πάνω. κατεβασε την coolUI σε cpb και δοκιμασε να ανοιξεις το ygdp με το τηλ ανοιχτο ωστε να κανει unpack την cpb στον σκληρο σου και απο κει να παρεις το αρχειο και να το βαλεις πισω.Αν δουλεψει αυτο θυμησου να δωσεις σωστα permissions στο αρχειο οταν το αντικαταστησεις. Αλλιως δοκιμασε να το παρεις απο καποια απο τις coolUI που υπαρχουν σε zip,ολο και καποιος θα χει κρατησει καμια. H στην τελικη απο διαφορετικη rom Edited October 29, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_389 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Σας ευχαριστώ και τους 2 ,θα δοκιμασω αυτά που μου λες ,και καλή μου επιτυχία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 παιδια δοκιμασα τη πιο κατω ρομ εχω να πω οτι ειναι αρκετα καλη δυο μονο bugs βρηκα δεν δουλεθει το gps και δεν εχουμε data την δευτερη sim μπορει καποιοσ να τα φτιαξει?????? http://forum.xda-developers.com/a310/development/resurrection-remix-lp-5-5-t3160496 Ενδιαφέρον... Αλλά διαβάζω ότι έχει και κάτι άλλα προβλήματα. (Επειδή δεν με ενδιαφέρει το gps) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 εχει δοκιμασει κανεις την s6 που ανεβηκε σημερα στο xda?φαινεται ενδιαφερουσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καταλάθος εσβησα το vold.fstab που βρίσκεται στο root section, system/etc/vold.fstab ,αν μπορεί κάποιος να μου δώσει το αρχείο για να το περάσω,γιατί ούτε θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει άμα το σβήσω το κινητό.Δεν έχω αλλάξει rom,έχει την αυθεντική πάνω. https://www.sendspace.com/file/tba5d6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Ενδιαφέρον... Αλλά διαβάζω ότι έχει και κάτι άλλα προβλήματα. (Επειδή δεν με ενδιαφέρει το gps) και εμενα με ενδιααφερη δεν εχω θεμα με το gps και την δευτερη καρτα τι αλλα bugs εχει που διαβασες? και οποιος αλλος την εχει δοκιμασει ας μας πει ! http://forum.xda-developers.com/a310/development/resurrection-remix-lp-5-5-t3160496 Edited October 29, 2015 by thomas93 edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 εχει δοκιμασει κανεις την s6 που ανεβηκε σημερα στο xda?φαινεται ενδιαφερουσα Αν μπορέσει και την κατεβάσει κάποιος, ας την ανεβάσει σε κανεναν σερβερ της προκοπής Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_389 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 https://www.sendspace.com/file/tba5d6 Σε ευχαριστώ παρά πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 θες να πεις οτι δουλεψες s4 και s5 και ειναι το f1 πιο γρηγορο και smooth?Γιατι εχει ο κολλητος μου και τα 2 και τα χω δουλεψει αρκετα,και τον βλεπω και οταν το χρησιμοποιει σε καθημερινα πραγματα.Δεν υπαρχει συγκριση με το δικο μας,οτι rom και να βαλουμε επανω απο αυτες που εχουμε,την χειροτερη cm να εχει το samsung επανω η διαφορα ειναι μερα με τη νυχτα. (εμεις ειμαστε η νυχτα).Εδω αλλος φιλος εχει το s3 ακομα,και το τηλεφωνο ρολαρει με την ταχυτητα του φωτος (και με lollipop).Το οτι αυτα τα τηλ που ειπες εχουν lollipop ειναι απο μονο του λογος οτι θα πηγαινουν πιο γρηγορα,ειναι το λειτουργικο πιο γρηγορο και πιο smooth απο κιτκατ,πως να το κανουμε?!το f1 ειναι σα να εχει τελικη 250 με κοφτη στα 160.. Άσε ρε azuli τη Cyanogen, που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει, γούστα είναι αυτά. Οι συσκευές που αναφέρεις είναι smooth με το δικό τους λειτουργικό; Δε νομίζω γιατί κι εγώ τα έχω δουλέψει. Άσε που στοίχιζαν όσο 5 Coolpad. Μια χαρά είναι η συσκευή, έτσι όπως τα λες, αν το διαβάσει κάποιος άσχετος θα νομίζει ότι το τηλέφωνο σέρνεται. Δεν σου τη λέω, απλά το αναφέρω. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 παιδια δοκιμασα τη πιο κατω ρομ εχω να πω οτι ειναι αρκετα καλη δυο μονο bugs βρηκα δεν δουλεθει το gps και δεν εχουμε data την δευτερη sim μπορει καποιοσ να τα φτιαξει?????? http://forum.xda-developers.com/a310/development/resurrection-remix-lp-5-5-t3160496 Χαχαχα καλο!!! Αμα ηταν θα ειχαμε εδω και καιρο..... ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πέστα ρε μεγάλε, κι εγώ την ίδια απορία έχω. Για δοκιμάστε κάνα Samsung Galaxy S4 - S5 να δείτε smoothness και θα γυρίσετε πίσω στο Coolpad τρέχοντας. Όποια συσκευή και να πάρετε τα ίδια θα λέτε. Με 10 εφαρμογες μαξ προφανως και παει βουτηρο. Με πολλες εχει θεμα η διαχειρηση της μνημης... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 εχει δοκιμασει κανεις την s6 που ανεβηκε σημερα στο xda?φαινεται ενδιαφερουσα Δώσε κανένα λινκ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Δώσε κανένα λινκ ;) http://customroms.theswapnil.com/2015/10/galaxy-s6-v20-looks-like-lollipop-511.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Με 10 εφαρμογες μαξ προφανως και παει βουτηρο. Με πολλες εχει θεμα η διαχειρηση της μνημης... Με πολλές ΟΛΑ έχουν. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Με πολλές ΟΛΑ έχουν. για ποιο λογο?απο την στιγμη που η μνημη δεν γεμιζει ποτε γιατι το android κλεινει η βαζει σε αδρανεια εφαρμογες που δεν χρειαζονται αμεσα τοτε γιατι να δημιουργουν προβλημα οι πολλες εφαρμογες σε τετοιο hardware? Εγω εχω πανω απο 100 εφαρμογες και απο αυτες ποσες τελικα ειναι οι 3rd party που τρεχουν συνεχεια?Βαλε καμια 10 αντε 15 max.Και αυτες οι περισσοτερες απλα τσεκαρουν για push notifications κυριως η κανα update,δεν κανουν κατι απαιτητικο.Επιπλεον εχουμε και 2gb μνημη.. Aυτο που λες θα μπορουσε να ισχυει σε παλιοτερες εκδοσεις android η σε παλια τηλεφωνα με λιγη μνημη (και φυσικα παλιοτερη εκδοση android) Το θεμα ειναι οτι οι roms/το kernel μας δεν ειναι optimized. Για τον φιλο που εγραψε πιο πανω οτι το s4 και το s5 πανε σαν το δικο μας με τις official rom:Φυσικα και δεν ασχολουμαστε με τις official rom,ειδικα της samsung σε εποχη προ lollipop,που ηταν τιγκα στο bloat.(οι οποιες κι αυτες ακομα νομιζω ειναι πιο γρηγορες απο τις official τις δικες μας) Μιλαμε για custom και συγκεκριμενα cm based.Λοιπον με τετοιες rom δεν υπαρχει καμια συγκριση αναμεσα στα S* και στο coolpad μας,του S οι custom ειναι σφαιρα. Edited October 30, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 http://forum.xda-developer...p-5-5-t3160496 θελω να περασω την cm12.1 αλλα δεν βρισκω την twrp 2.8.6 :blink: μηπως μπορει καποιος να την ανεβαση ? επισης απο οτι ειδα τα προβληματα που εχει ειναι το gps ,gmail για της επαφες και δευτερη sim σωστα ? δεν εχει καποιο αλλο bug? γιατι αμα εχει μονο αυτο θελω να την περασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Καλησπερα εχει δοκιμασει καποιος αυτη να μας πει αν ειναι καλη κι αν εχει ελληνικα ?? http://www.needrom.com/download/sprout-4-candy-os/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Μια συνάδελφος έφερε στη δουλειά το thl t6s. Οπτικά μοιάζει πολυ με το inew V3, που ειχα πριν.. 1γιγα ραμ, 8 ρομ, 4 πυρηνο 6582M, το οποίο.... ΕΊΧΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΣΕ LOLLIPOP ΜΕΣΩ ΟΤΑ.... :( Καμια σχέση..... 2 ταχύτητες πανω... Και μιλάμε για τηλέφωνο των 80 ευρώ ....... ενα δάκρυ κύλησε..... :cry: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Μια συνάδελφος έφερε στη δουλειά το thl t6s. Οπτικά μοιάζει πολυ με το inew V3, που ειχα πριν.. 1γιγα ραμ, 8 ρομ, 4 πυρηνο 6582M, το οποίο.... ΕΊΧΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΣΕ LOLLIPOP ΜΕΣΩ ΟΤΑ.... :( Καμια σχέση..... 2 ταχύτητες πανω... Και μιλάμε για τηλέφωνο των 80 ευρώ ....... ενα δάκρυ κύλησε..... :cry: Που το περιεργο; Ολοι αργα ή γρηγορα αναβαθμιστηκαν. Μην ξεχνας οτι "οfficial" KitKat για το κουλπαντ βγηκε πριν 1 χρονο περιπου! ΥΓ Είμαι στο τσακ να τσιμπήσω το Galaxy S6 τώρα που έχει πέσει η τιμή του αλλά η μπαταρία του με αποθαρρύνει πολύ... Edited October 30, 2015 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Η coolpad δεν είχε πει οτι θα αναβαθμισει το F1 τον Αυγουστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ναι.... Παπάς Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 δοκιμασα την s6 απο xda και παρατηρησα οτι δεν δουλευει το autofocus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts