azuli Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 (edited) offtopic Εντυπώσεις πες μας τα πηρα και γω μολις χαλασα τα pistons επειδη λεγαν πολλοι οτι εχουν εξισου καλο ηχο.Απλα απογοητευση σε σχεση με τα πιστονια και θελουν και ανταπτορα για να παιξουν,o οποιος λογω του οτι τα mh1 εχουν το jack σε γωνια 90' το καλωδιο γινεται τραγικα αβολο.Επισης εχουν τα controls σε σημειο που ΔΕΝ παιζει να τα χρησιμοποιησεις χωρις να βγαλεις η να βγει μονο του το ενα ακουστικο. Αλλο ενα μειον το πλακε καλωδιο που ενω ειναι θεωρητικα φτιαγμενο για να μην μπερδευεται,γινεται ακριβως το αντιθετο. Γι αυτο και στο ιντερνετ υπαρχουν απειροι οδηγοι για το πως να αλλαξεις εντελως το fail καλωδιο της sony.Που καλη τυχη αν δεν εχεις εμπειρια με μικροκολλησεις..! βαθμολογια Pistons: 8/10 βαθμολογια mh1: 3/10 προσοχη γιατι εχουν αρχιζει και παιζουν μαιμουδοπιστονς στα ελληνικα σκρουτζομαγαζα Edited August 18, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Μαs φαγανε τα κοντρολs..τι να κανουμε..αs βολευτουμε με ανταπτορα..και γωνιεs...αρκει να ακουμε μουσικη..ραδιο στον δρομο να περναει ευχαριστα η ωρα...με την πρωτη ευκαιρια παμε πιστονακια...μολιs και αν τελειωσει ποτε το θεμα καπιταλλs...για 6.90 μια χαρα ειναι να κανειs δουλιτσα..τωρα για παραπανω βαλαντια...σορρυ παιδεs..εγω δεν διατειθομαι να δωσω κατι 60αρεs..100αρεs που δινουν αλλοι..ο καθεναs με την τσεπη του..αλλα δεν ξερω κιολαs παιζουνε σε αυτα τα βαλαντια..ακουστικα συμβατα για την coolpadαρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroulaskoutin Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Τα gapps έχουν μέσα playstore. Το έχεις ήδη εγκαταστησει.. Δε γίνεται αλλιώς Υπαρχει περιπτωση να παιζει ρολο οτι χρησιμοποιω TWP αντι για CWP? Σορι αν γινομαι φορτικος, αλλα δεν μπορω να καυαλαβω τι δεν πηγε καλα. Εχω κανει την διαδικασια ηδη 2 φορες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Υπαρχει περιπτωση να παιζει ρολο οτι χρησιμοποιω TWP αντι για CWP? Σορι αν γινομαι φορτικος, αλλα δεν μπορω να καυαλαβω τι δεν πηγε καλα. Εχω κανει την διαδικασια ηδη 2 φορες! με TWRP την εχω περασει και εγω και ειναι κομπλε Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroulaskoutin Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 με TWRP την εχω περασει και εγω και ειναι κομπλε Μηπως μπορεις να μου δωσεις τα gapps που χρηαιμοποιησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 (edited) Φιλοι συμφουριτες η ενασχοληση μου με το coolpadακι μου ελειξε αδοξα.Ημουν διακοπες και επεσε στην θαλλασσα.δυστυχως επειδη ημουν μακρια απο το ξενοδοχειο δεν προλαβα να το σωσω(αν σωνοταν...)Ο τεχνικος μου ειπε οτι το κινητο ειναι dead.Λεω να το δωσω για ανταλλακτικα με ενα λογικο αντιτιμο.Αν καποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει π.μ. Edited August 18, 2015 by tifozi13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Γιατι δεν βλεπω gapps για κατεβασμα? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λεει v.2 changelog: Fixed online video play problems in various apps! Ρε συ valsam, κάνε ένα κόπο και μπες στο λινκ του androidrootz που παραθέτω Ρολαροντας την σελίδα, κάπου στη μέση θα δεις αυτό.. http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/Screenshot_2015-08-18-20-23-14_zps49mj4z6a.jpeg Κανε κλικ στην έκδοση που θες και θα σε βγάλει σε σελιδα κατεβάσματος.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ετσι νομιζα κι εγω!! Αλλα δεν βρισκω playstore πουθενα. Εγκατεστησα τα gapps full που προτεινεις σε προηγουμενο post. Δεν εκανα κατι λαθος θεωρω και μου κανει κι εμενα εντυπωση!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπως εχεις ετοιμο καποιο link να τα ξαναπεαρσω; Αλλα θα πρεπει να ξαναπερασω και την ROM απο την αρχη; Λοιπον, Κανε όλα τα wipes Ξαναπερνα την ρομ από την αρχη ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, περνα τα gapps. Βάλε τα full απο δω http://downloadandroidfiles.org/file-php/?File=/Gapps/KitKat/Android%204.4.X/pa_gapps-modular-full-4.4.4-20150308-signed.zip ή οποια αλλη εκδοση απο το λινκ http://www.androidrootz.com/2015/03/download-android-44x-kitkat-pa-gapps.html?m=1 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Μηπως μπορεις να μου δωσεις τα gapps που χρηαιμοποιησες; Το ίδιο πακέτο που σου έχει πει και ο jpower έχω βάλει Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
combra24 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 ξεκαρφωτο, αλλα μολλις πηρα γραμμη οτι τα dvd με ταινιες που τοσα χρονια κρατουσα στην συλλογη μου αρχισαν να μην παιζουν. αρα αληθευει η ιστορια με την "νοσο των dvd"!!! λοιπον, εχω ξεκινησει τα convert σε mkv, αλλα δεν εχω χωρο για +250 ταινιες. ετοιμος να χτυπησω ενα σκληρο. 1Τ ειναι αρκετα προς το παρων. με καμια 970G που θα απομεινουν και με μεσο ορο 4.5G στην ταινια, θα ripαρω καμια 210 ταινιες. latency και read/write δεν με ενδιαφερουν.ουτε και τα MB/s. με ενδιαδερει η σταθεροτητα του σκληρου και η αντοχη στον χρονο θα ειναι σε usb to sata dock.οποτε θελω τον βγαζω απο την ντουλαπα και παιζει. φραγκα? 70-75Ε.σκεφτομαι για SEAGATE ST1000VX000 WD WD10EFRX RED NAS εχω σκληρους και απο τις 2 εταιριες.ειναι σκυλια!αλλα εχω χρονια να παρω καινουργους και τα reviews δεν μου λενε κατι εχει κανεις προσωπικη εμπειρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
combra24 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Φιλοι συμφουριτες η ενασχοληση μου με το coolpadακι μου ελειξε αδοξα.Ημουν διακοπες και επεσε στην θαλλασσα.δυστυχως επειδη ημουν μακρια απο το ξενοδοχειο δεν προλαβα να το σωσω(αν σωνοταν...)Ο τεχνικος μου ειπε οτι το κινητο ειναι dead.Λεω να το δωσω για ανταλλακτικα με ενα λογικο αντιτιμο.Αν καποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει π.μ. λυπητερα νεα... -.- την επομενη φορα αν ειναι μακρια καποιο μαγαζι για service και πεσει το τηλεφωνο στην θαλασσα, βγαλε μπαταρια ΟΣΟ πιο γρηγορα μπορεις,τραβα στην βρυση και κανε του ενα μπανιο με γλυκο νερο και προσπαθησε με το πιστολακι στο κρυο να απομακρυνεις οσο νερο γινεται. κολλα το πιστολακι πανω στο τηλεφωνο.... (αν εχεις κανα κονφλερ που ριχνει αερα με πιεση, ακομα καλυτερα.) λιγο ζεστο μετα, αλλα απο αποσταση. στο χερι θα το κρατας για να καταλαβαινεις ποση ζεστη του ριχνεις. μη το λιωσεις κιολας. αν δεις να μην βγαινουν αλλα νερα, βαλτο μεσα σε σακουλακι με ρυζι. και μετα σε service point. δεν λεω οτι θα σωθει 100%, αλλα του δινεις πολλες παραπανω πιθανοτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 λυπητερα νεα... -.- την επομενη φορα αν ειναι μακρια καποιο μαγαζι για service και πεσει το τηλεφωνο στην θαλασσα, βγαλε μπαταρια ΟΣΟ πιο γρηγορα μπορεις,τραβα στην βρυση και κανε του ενα μπανιο με γλυκο νερο και προσπαθησε με το πιστολακι στο κρυο να απομακρυνεις οσο νερο γινεται. κολλα το πιστολακι πανω στο τηλεφωνο.... (αν εχεις κανα κονφλερ που ριχνει αερα με πιεση, ακομα καλυτερα.) λιγο ζεστο μετα, αλλα απο αποσταση. στο χερι θα το κρατας για να καταλαβαινεις ποση ζεστη του ριχνεις. μη το λιωσεις κιολας. αν δεις να μην βγαινουν αλλα νερα, βαλτο μεσα σε σακουλακι με ρυζι. και μετα σε service point. δεν λεω οτι θα σωθει 100%, αλλα του δινεις πολλες παραπανω πιθανοτητες. Tα ξερω αυτα αλλα το θεμα ηταν οτι ημουν στο πηλιο και μακρια απο το ξενοδοχειο.οποτε δεν ειχα την πολυτελεια για τετοια.οποτε συμεχισα το ψαρεμα μου...:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madchild1992 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 (edited) Έχω 2 Coolpad F1 ένα με σπασμένη οθόνη που λειτουργεί κανονικά η αφή του και ένα άλλο Coolpad F1 το οποιο εξωτερικά είναι άριστο αλλα έπεσε στο νερό και χάλασε.Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να χρησιμοποιήσω την οθόνη από το ένα που χάλασε με το νερό ως ανταλλακτικό για το άλλο ? Edited August 18, 2015 by madchild1992 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Να ρωτήσω κάτι όσους χρησιμοποιούν την emui 3 build 262 (είστε μπόλικοι, το έχω καταλάβει :lol:). Θέλω να μάθω αν έχει την ίδια ιδιοτροπία με τη UNICOM όσον αφορά την αναγνώριση κλήσεων με τον Cosmote, δηλαδή να πρέπει να έχεις αποθηκεύσει τον αριθμό χωρίς το +30 για να δουλεύει η αναγνώριση ή τα μηνύματα για τις χαμένες κλήσεις όταν είναι κλειστό. Η UNICOM θέλει να έχεις αποθηκεύσει όλες τις επαφές με +30 για να λειτουργεί σωστά και όποιος συνδυάζει δύο κάρτες εκ των οποίων η μία είναι Cosmote έχει πρόβλημα. Η emui 3, 262 πως συμπεριφέρεται στον τομέα αναγνώριση; Θέλει το +30 ή όπως και να είναι αποθηκευμένη η επαφή δουλεύει; Ρωτάω μπας και κάνω κάνα πετυχημένο transplant αν δεν διαλυθεί το σύμπαν...:p Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 (edited) Ρε συ valsam, κάνε ένα κόπο και μπες στο λινκ του androidrootz που παραθέτω 1[/url] Φιλε ο τρελο explorer μου κανει τρελα και δεν μου εμφανιζε την επιλογη αυτη,μπηκα με chrome και ολα καλα! Τελικα μαλον δεν χρειαζετε να κατεβασω τα gapps μιας και λεω να βαλω αυτη την emiu http://www.needrom.com/download/emui-3-0-build-262-multilanguage/ οπου λεει οτι εχει ηδη ενσωματομενα τα gapps και εχει και update v.2 οπου φτιαχτηκε το προβλημα με την αναπαραγωγη βιντεο σε κατι facebook και youtube! Tην εχει βαλει κανεις αυτη την ρομ? Edited August 18, 2015 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madchild1992 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Καποιος που να ξερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 ξεκαρφωτο, αλλα μολλις πηρα γραμμη οτι τα dvd με ταινιες που τοσα χρονια κρατουσα στην συλλογη μου αρχισαν να μην παιζουν. αρα αληθευει η ιστορια με την "νοσο των dvd"!!! λοιπον, εχω ξεκινησει τα convert σε mkv, αλλα δεν εχω χωρο για +250 ταινιες. ετοιμος να χτυπησω ενα σκληρο. 1Τ ειναι αρκετα προς το παρων. με καμια 970G που θα απομεινουν και με μεσο ορο 4.5G στην ταινια, θα ripαρω καμια 210 ταινιες. latency και read/write δεν με ενδιαφερουν.ουτε και τα MB/s. με ενδιαδερει η σταθεροτητα του σκληρου και η αντοχη στον χρονο θα ειναι σε usb to sata dock.οποτε θελω τον βγαζω απο την ντουλαπα και παιζει. φραγκα? 70-75Ε.σκεφτομαι για SEAGATE ST1000VX000 WD WD10EFRX RED NAS εχω σκληρους και απο τις 2 εταιριες.ειναι σκυλια!αλλα εχω χρονια να παρω καινουργους και τα reviews δεν μου λενε κατι εχει κανεις προσωπικη εμπειρια? Πάρε τον WD Red. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 :blink: Θα δαγκωσω... :mad: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 :blink: Θα δαγκωσω... :mad: Γιατί; Σε πείραξε κανείς να τον δείρουμε; :p Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
combra24 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Πάρε τον WD Red. φχαριστω φιλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Καποιος που να ξερει? Αν η οθόνη που βράχηκε δεν έχει πρόβλημα γιατί όχι; Σε κάθε περίπτωση την αλλάζεις και βλέπεις τι γίνεται. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madchild1992 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Δεν ειναι σπασμενη ουτε τιποτα απλα το κινητο επεσε στην θαλασσα.τωρα πια αναβει απλα δεν διχνει κατι... πιστευω αξιζει να προσπαθησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Δεν ειναι σπασμενη ουτε τιποτα απλα το κινητο επεσε στην θαλασσα.τωρα πια αναβει απλα δεν διχνει κατι... πιστευω αξιζει να προσπαθησω Κάνε το, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Εγώ θα σου συνιστούσα να αφήσεις στην άκρη τους Red και τους Green και να πας στον κλασσικό Blue... Δε συνεχίζω γιατί είμαστε -πολύ- offtopic. Anyway, on τώρα. Τι έγινε ρε παιδιά με τη Lollipop; Τέτοιον καιρό δεν ήταν να την έχουμε στα χέρια μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 [ROM][unofficial][5.1.1] CyanogenMod 12.1 for Canvas Nitro A310, ROM for the Micromax Canvas Nitro A310/A311 http://forum.xda-developers.com/a310/development/rom-cyanogenmod-12-1-canvas-nitro-a310-t3181727 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroulaskoutin Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Ρε συ valsam, κάνε ένα κόπο και μπες στο λινκ του androidrootz που παραθέτω Ρολαροντας την σελίδα, κάπου στη μέση θα δεις αυτό.. http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/Screenshot_2015-08-18-20-23-14_zps49mj4z6a.jpeg Κανε κλικ στην έκδοση που θες και θα σε βγάλει σε σελιδα κατεβάσματος.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον, Κανε όλα τα wipes Ξαναπερνα την ρομ από την αρχη ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, περνα τα gapps. Βάλε τα full απο δω http://downloadandroidfiles.org/file-php/?File=/Gapps/KitKat/Android%204.4.X/pa_gapps-modular-full-4.4.4-20150308-signed.zip ή οποια αλλη εκδοση απο το λινκ http://www.androidrootz.com/2015/03/download-android-44x-kitkat-pa-gapps.html?m=1 Καλημερα!! Ευχαριστω πολυ για τον χρονο και τις οδηγιες. Απλα ενημερωτικα και μονο, παλι με τα gapps ειχα προβλημα. Θεωρω οτι για καποιο αγνωστο λογο δεν μου "επαιξαν", ενω η διαδικασια εγινε σωστα. Τελικα, εβαλα την emui3 απο needrom και ολα τελεια μεχρι τωρα! Μεχρι να σκασει η lollipop, λεω να μεινω σε αυτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts