georgeinvictus Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Καλημερα σε όλους...προχτές πέρασα απο miui 6 σε emui 252,αμέσως μετά το φλασαρισμα μπαίνω play store και δε μου κατεβαζε κανένα app γιατί ήταν γεμάτος ο εσωτερικός χώρος (internal storage) πριν προλάβω καν να βάλω κάτι μέσα.φαντάστηκα οτι ιςως κατέβασα κάποια faulty version οπότε γύρισα πάλι στη miui αλλα εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημά.έκανα ολα τα wipes τριπλά και τις 2 φορές,υποθέτω κάπου έκανα ενα λάθος βήμα,αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει...(αν εχει απαντηθεί κάπου πριν δε μπόρεσα να το βρω οπότε sorry αν επαναλαμβανόμαστε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 (edited) Μετά την emui έβαλα την τελευταία maucat και μπορώ να πω ότι η διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας είναι τεράστια. Έχω την 2800 mAh. η emui θυμάμαι ότι έφτανε τις 5 ώρες σε οθόνη χωρίς χαμηλή κατανάλωση επεξεργαστή αν εγκαταστήσεις hibernation manager από play store σε emui ίσως να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. βέβαια και τα απότελέσματα της maucat είναι αρκετά ικανοποιητικά και φυσικά θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις hibernation manager και στην maucat αλλά νομίζω ότι το χρησιμοποιεί. +2800 mah εγώ είχα κάνει μέτρηση σε 2500mah την μπαταρία την προτείνεις; Edited July 2, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 (edited) Ευχαριστω παουερ, καταφερα να κανω το rename και την επικοληση. Εγκατεστημα το gravity box αλλα οταν παει να ανοιξει βγαζει οτι δεν ανταποκρινεται και κλεινει... Κατεβασα το light flow, παλευω να το ρυθμισω τωρα Δεν δουλεύει το gravity στην emui Και γενικότερα με αυτή τη Ρόμ δεν χρειάζεσαι τον xposed installer. Edited July 2, 2015 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mj25 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Δεν δουλεύει το gravity στην emui δλδ εχει ρυθμιση για το led? δεν το παρατηρησα, θα το κοιταξω αν ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 δλδ εχει ρυθμιση για το led? δεν το παρατηρησα, θα το κοιταξω αν ειναι. Όχι, βάλε από play store το light manager Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Ή το led notifications pro Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 η emui θυμάμαι ότι έφτανε τις 5 ώρες σε οθόνη χωρίς χαμηλή κατανάλωση επεξεργαστή αν εγκαταστήσεις hibernation manager από play store σε emui ίσως να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. βέβαια και τα απότελέσματα της maucat είναι αρκετά ικανοποιητικά και φυσικά θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις hibernation manager και στην maucat αλλά νομίζω ότι το χρησιμοποιεί. +2800 mah εγώ είχα κάνει μέτρηση σε 2500mah την μπαταρία την προτείνεις; Δεν νομίζω ότι είναι πραγματικά 2800 γιατί δεν είδα καμία διαφορά με την κανονική του μπαταρία. Απλά εγώ με emui με την ίδια χρήση έβγαζα το πολύ 3 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wraith23 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Καινούργια EMUI 3.0 B265 (30/6/2015) από λιουταο πολύ κομπλέ με kangvip tools κλπ (δουλευει και το xinternalsd) download:http://pan.baidu.com/s/1hqIn0Sc thread:http://bbs.ydss.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=564292 Επίσης εβγαλε και καινουργια S5 (2/7/2015) με βαση την S5 από 9/5/2015 download:http://pan.baidu.com/s/1mg9XRbq thread:http://bbs.ydss.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=564621 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Καινούργια EMUI 3.0 B265 (30/6/2015) από λιουταο πολύ κομπλέ με kangvip tools κλπ (δουλευει και το xinternalsd) download:http://pan.baidu.com/s/1hqIn0Sc thread:http://bbs.ydss.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=564292 Επίσης εβγαλε και καινουργια S5 (2/7/2015) με βαση την S5 από 9/5/2015 download:http://pan.baidu.com/s/1mg9XRbq thread:http://bbs.ydss.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=564621 EMUI changelog: Based on the latest version of the godkangvip EMUI3.0 transplant production Restart the desktop icon to run around bug fixes Deletion of useless components Smooth and stable power Enhanced GPS positioning speed Increase the volume loud The functioning Comes with advanced settings A variety of custom everyone to experience it slowly into the brush The perfect present Huawei EMUI3.0 rom charm S5 changelog: Samsung S5 5.9 bug fixes based production Repair GPS positioning Repair button shock Fix the camera to a 13 million-pixel camera and converted into Nubia (Personal feeling is best to use the camera) Repair broken sound Test the functioning When data traffic is displayed using 4G Streamline and smooth Advanced settings attached single brush patch The only fix the daemon did not switch your brush patch Advanced Settings Then set up xp framework gravity into a custom toolbox set of physical buttons to Specifically to see Screenshot Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mj25 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 EMUI changelog: Based on the latest version of the godkangvip EMUI3.0 transplant production Restart the desktop icon to run around bug fixes Deletion of useless components Smooth and stable power Enhanced GPS positioning speed Increase the volume loud The functioning Comes with advanced settings A variety of custom everyone to experience it slowly into the brush The perfect present Huawei EMUI3.0 rom charm S5 changelog: Samsung S5 5.9 bug fixes based production Repair GPS positioning Repair button shock Fix the camera to a 13 million-pixel camera and converted into Nubia (Personal feeling is best to use the camera) Repair broken sound Test the functioning When data traffic is displayed using 4G Streamline and smooth Advanced settings attached single brush patch The only fix the daemon did not switch your brush patch Advanced Settings Then set up xp framework gravity into a custom toolbox set of physical buttons to Specifically to see Screenshot Προσωπικα παιδια εμενα μου φαιενται πως η 262 που προτεινει ο jpower εχει καλυτερη αυτονομια απο την 265. Αν τις δοκιμασει καποιος και τις 2 ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Καινούργια EMUI 3.0 B265 (30/6/2015) από λιουταο πολύ κομπλέ με kangvip tools κλπ (δουλευει και το xinternalsd) download:http://pan.baidu.com/s/1hqIn0Sc thread:http://bbs.ydss.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=564292 Επίσης εβγαλε και καινουργια S5 (2/7/2015) με βαση την S5 από 9/5/2015 download:http://pan.baidu.com/s/1mg9XRbq thread:http://bbs.ydss.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=564621 Μπορεις να δοκιμασεις αν δουλευουν τo on screen navigation σε αυτην; Μισω τα capacitive buttons! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alpri Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Στην s5 λειτουργεί η xinternalsd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Μπορεις να δοκιμασεις αν δουλευουν τo on screen navigation σε αυτην; Μισω τα capacitive buttons! τι ειναι το screen navigation και τα capacitive buttons ? :wacko: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wraith23 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Μπορεις να δοκιμασεις αν δουλευουν τo on screen navigation σε αυτην; Μισω τα capacitive buttons! Μπορώ αρκεί να παραθεσείς λινκ με το module που χρησιμοποιείς (κάτι τέτοιο? xtendednavbar) Πάντως στις emui λεει οτι δεν λειτουργουν modules που αλλάζουν resources ("Resources subclass") για οποιον το κατέχει ας μας διαφωτησει Στην s5 λειτουργεί η xinternalsd? Ναι λειτουργεί κανονικά, δεν πετυχα κανενα module που δεν λειτουργουσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 βαλτε maucat 30.5 να ηρεμησετε.. (για ενα μηνα μεχρι το lollipop..!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 βαλτε maucat 30.5 να ηρεμησετε.. (για ενα μηνα μεχρι το lollipop..!) Θα συμφωνισω και εγώ με τον azuli.μακράν οτι καλύτερο έχω χρεισημοποιησει στο κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 βαλτε maucat 30.5 να ηρεμησετε.. (για ενα μηνα μεχρι το lollipop..!) Δοκιμαστε το Bluetooth (ληψη-αποστολη)γιατί σε μερικούς στέλνει αλλά δεν λαμβάνει... Θα συμφωνισω και εγώ με τον azuli.μακράν οτι καλύτερο έχω χρεισημοποιησει στο κινητό μου. ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορώ αρκεί να παραθεσείς λινκ με το module που χρησιμοποιείς (κάτι τέτοιο? xtendednavbar) Πάντως στις emui λεει οτι δεν λειτουργουν modules που αλλάζουν resources ("Resources subclass") για οποιον το κατέχει ας μας διαφωτησει Ναι λειτουργεί κανονικά, δεν πετυχα κανενα module που δεν λειτουργουσε Αν εχεις κανένα link απο την s5 (εκτός baidu )ανέβασε το να την δοκιμασουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeinvictus Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Καλημερα σε όλους...προχτές πέρασα απο miui 6 σε emui 252,αμέσως μετά το φλασαρισμα μπαίνω play store και δε μου κατεβαζε κανένα app γιατί ήταν γεμάτος ο εσωτερικός χώρος (internal storage) πριν προλάβω καν να βάλω κάτι μέσα.φαντάστηκα οτι ιςως κατέβασα κάποια faulty version οπότε γύρισα πάλι στη miui αλλα εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημά.έκανα ολα τα wipes τριπλά και τις 2 φορές,υποθέτω κάπου έκανα ενα λάθος βήμα,αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει...(αν εχει απαντηθεί κάπου πριν δε μπόρεσα να το βρω οπότε sorry αν επαναλαμβανόμαστε) Μηπως εδω κάποια βοήθεια παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 αν την περασες μεσω twrp, θα πρεπει να κανεις ολα τα wipes εκτος από αυτο της sd (διοτι έτσι θα διαγραψεις την καρτα σου). αν την πέρασες μεσω cwm, ομοιως Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeinvictus Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 αν την περασες μεσω twrp, θα πρεπει να κανεις ολα τα wipes εκτος από αυτο της sd (διοτι έτσι θα διαγραψεις την καρτα σου). αν την πέρασες μεσω cwm, ομοιως Ετσι έκανα,αν έσβηνα και την sd θα το μπρικαρα και δε θα μπορούσα να περάσω rom....το πρόβλημα ειναι πως οτι rom και να περάσω μου βγάζει απο την αρχή 98% γεμάτη την εσωτερική μνήμη,οχι την sd...η sd ειναι μια χαρά άδεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Ετσι έκανα,αν έσβηνα και την sd θα το μπρικαρα και δε θα μπορούσα να περάσω rom....το πρόβλημα ειναι πως οτι rom και να περάσω μου βγάζει απο την αρχή 98% γεμάτη την εσωτερική μνήμη,οχι την sd...η sd ειναι μια χαρά άδεια :wacko: ωπα.... μια στιγμή, από που περνας την ρομ? που την έχεις αποθηκευμενη??? μπες στα settings/storage και δες τι υπολοιπα σου δινει για ιντερναλ Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeinvictus Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Αποθηκευω το image της rom στην sd και κάνω κανονικά εγκατασταση στο κινητο.ανεξαρτήτως ποια ρομ περναω ,πέρα απο τα 400-500 mb που καταλαμβάνουν τα default προγράμματα που έχει η κάθε ρομ,έχω 5,5 gb δεσμευμένα χωρίς να υπαρχουν καν αρχεία κάπου στο internal storage...τουλαχιστον με οτι default file explorer έχω κοιταξει απο τις ρομς που δοκιμασα.Στις λεπτομερειες του αποθηκευτικού χώρου αυτό το "ποσο" των 5,5 gb εμφανιζεται στην κατηγορία "others" όχι δηλαδή σε κατηγορία applications,photos,music κτλ...κάτι γίνεται και έχει δεσμευτει το μεγαλυτερο κομματι της internal storage...οσες φορες και να το εκανα wipe και με οσες roms πέρασα,ίδιο αποτελεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantosp Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Αποθηκευω το image της rom στην sd και κάνω κανονικά εγκατασταση στο κινητο.ανεξαρτήτως ποια ρομ περναω ,πέρα απο τα 400-500 mb που καταλαμβάνουν τα default προγράμματα που έχει η κάθε ρομ,έχω 5,5 gb δεσμευμένα χωρίς να υπαρχουν καν αρχεία κάπου στο internal storage...τουλαχιστον με οτι default file explorer έχω κοιταξει απο τις ρομς που δοκιμασα.Στις λεπτομερειες του αποθηκευτικού χώρου αυτό το "ποσο" των 5,5 gb εμφανιζεται στην κατηγορία "others" όχι δηλαδή σε κατηγορία applications,photos,music κτλ...κάτι γίνεται και έχει δεσμευτει το μεγαλυτερο κομματι της internal storage...οσες φορες και να το εκανα wipe και με οσες roms πέρασα,ίδιο αποτελεσμα Ξέστησε το Google Drive... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Αποθηκευω το image της rom στην sd και κάνω κανονικά εγκατασταση στο κινητο.ανεξαρτήτως ποια ρομ περναω ,πέρα απο τα 400-500 mb που καταλαμβάνουν τα default προγράμματα που έχει η κάθε ρομ,έχω 5,5 gb δεσμευμένα χωρίς να υπαρχουν καν αρχεία κάπου στο internal storage...τουλαχιστον με οτι default file explorer έχω κοιταξει απο τις ρομς που δοκιμασα.Στις λεπτομερειες του αποθηκευτικού χώρου αυτό το "ποσο" των 5,5 gb εμφανιζεται στην κατηγορία "others" όχι δηλαδή σε κατηγορία applications,photos,music κτλ...κάτι γίνεται και έχει δεσμευτει το μεγαλυτερο κομματι της internal storage...οσες φορες και να το εκανα wipe και με οσες roms πέρασα,ίδιο αποτελεσμα αν είσαι με cwm6.0.5.0 έκανες και το format data / data media; για να αδειάσει η σαβούρα από την εσωτερική; αλλιώς πέρασε μια επίσημη 4.4 με ygdp με το custom recovery cwm6.0.5.0 για να διορθωθούν όλα και ξαναπέρασε τη ρομ που θέλεις με τα προβλεπόμενα wipes/format Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeinvictus Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 αν είσαι με cwm6.0.5.0 έκανες και το format data / data media; για να αδειάσει η σαβούρα από την εσωτερική; αλλιώς πέρασε μια επίσημη 4.4 με ygdp με το custom recovery cwm6.0.5.0 για να διορθωθούν όλα και ξαναπέρασε τη ρομ που θέλεις με τα προβλεπόμενα wipes/format Ειμαι με twrp αλλα έκανα ολα τα wipes,factory reset,data etc...επίσης εχω αλλάξει 3 ρομ απο 2 φορές την κάθε μια...θα δοκιμάσω αργότερα να περάσω μια official μηπως αλλάξει κατι οπως προτείνεις...όσο για τον αλλο φίλο,έψαξα και google drive δε φαίνεται στα applications κάπου αλλα και να φανεί υποθέτω δε θα μπορώ να το κάνω uninstall αν δε χρησιμοποιήσω titanium και οπως είπα δε μπορώ να περάσω κανένα προγραμμα,μόνο οτι εχει μέσα η κάθε ρομ Σας ευχαριστώ πάντως και τους δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts