Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

@kouskous

Εχεις κανενα λινκ για θεματα η μονο μεσα απο την miui?

Με την MIUI ver5.0 που φοράει ακόμα το δικό μου τα Θέματα που είχε απο μέσα είναι πάμπολα.

Η ver 6.0 δεν έχει την αντίστοιχη ποικιλία???

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Και απο μπαταρια η Miui πως παει ? ωρες οθονης ?

Εγω ειμαι με laek v2 και το μονο μου παραπονο ειναι οτι δεν βγαζει πανω απο 2,5 ωρες οθονη και για αυτο σκεφτομαι την miui

γενικα ποια ρομ εχει την καλυτερη μπαταρια ? Η Algo v2 ?

Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

Εγω ειμαι με laek v2 και το μονο μου παραπονο ειναι οτι δεν βγαζει πανω απο 2,5 ωρες οθονη και για αυτο σκεφτομαι την miui

Δεν ξερω ακομη. Σημερα την περασα. Σε 2-3 μερες θα μπορω να σου απαντησω

Edited by gregor3

Κατι παει στραβα. 2 μιση ωρες ειναι υπερβολικα πολυ λιγο..

είμαι με xtreme vanilla

πολλά παιχνίδια που μπορούσα να τα κατεβάσω από το play store τώρα δεν εμφανίζονται επειδή "δεν είναι συμβατά"

υποθέτω ότι αυτό γίνετε επειδή αναγνωρίζει την συσκευή ως micromax a310 και όχι coolpad

δοκίμασα με spoofers του playstore χωρίς επιτυχία

τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω?

είμαι με xtreme vanilla

πολλά παιχνίδια που μπορούσα να τα κατεβάσω από το play store τώρα δεν εμφανίζονται επειδή "δεν είναι συμβατά"

υποθέτω ότι αυτό γίνετε επειδή αναγνωρίζει την συσκευή ως micromax a310 και όχι coolpad

Υπαρχει ενα κολπο να πειραξεις το build.prop του κινητου σου, το μοντελο της συσκευης δηλαδη αλλα μια φορα

που το δοκιμασα δεν τα καταφερα να κανω το Playstore να κατεβασει τις εφαρμογες που ηθελα.

Στις EMUI για παραδειγμα δεν μπορουσα σε καποιες ΡΟΜ να εγκαταστησω το GPSTest κ σε αλλες

το Brothers In Arms 3 λογο συμβατοτητας ενω σε αλλες μπορουσα.

Στις MIUI δεν ειδα τετοιο θεμα.

Προσπαθησε το αμα θες αλλα μπορεις να πας σε καποια αλλη ΡΟΜ.

Η τελευταία miui6 (5.2.27v3) από needrom δεν έχει το bug "no carrier" αλλά δεν βγάζει καθόλου όνομα δικτύου :blink:

Κατά τα άλλα έχει maxn volume, αλλάζουν κανονικά custom ήχοι και γενικά πολλά bug έχουν πλέον εξαλειφθεί.

Περνιέται πάνω από προηγούμενη έκδοση με wipe cache+dalvik μόνο.

Wipe cache + davlink κάνεις μετά φλασαρισμα , η πριν?

Εκανα λαθος το 3g δεν παίζει μου βγάζει μονο 2g προσπαθώ να το αλλάξω σε 3g και μου λέει οτι θα πρεπει η σιμ να υποστηρίζει 3g , στη προηγούμενη Ρομ δούλευε το 3g. Το έχει κάποιος άλλος η πρεπει να κάνω κάτι και δεν το ξέρω ?

καλιμερα βοηθεια παρακαλω δεν ειμαι και πολθ σχετικοσ ειπα να κανω επανεκινιση στις εργοστασιακεσ ριθμισης στο κινιτο μοθ εβγαλε κατι κινεζικα πατισα καταλαθοσ ενα απο αυτα και μετα το κινιτο δεν ανοιγει σταματαει στο λογοτιπο τι να κανω παρακαλω μια βοηθεια δεν ειμαι και παρα πολθ σχετικος :/

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλιμερα βοηθεια παρακαλω δεν ειμαι και πολθ σχετικοσ ειπα να κανω επανεκινιση στις εργοστασιακεσ ριθμισης στο κινιτο μοθ εβγαλε κατι κινεζικα πατισα καταλαθοσ ενα απο αυτα και μετα το κινιτο δεν ανοιγει σταματαει στο λογοτιπο τι να κανω παρακαλω μια βοηθεια δεν ειμαι και παρα πολθ σχετικος :/
τωρα ανοιγη και το φλας μονο του και βλεπω μονο το λογοτιπο τις coolpad ...

@thomas93 Αν εχεις περάσει custom recovery θα μπεις σε αυτο θα κανεις ολα τα wipes και θα περασεις καινουρια ρομ. Σε περιπτωση που δεν εχεις θα πας στην πρωτη σελιδα και θα ακολουθησεις τον οδηγο του mixanikosgr για εγκατασταση επισημων ρομ της coolpad με YGDP.

καποιος βοηθεια ειμαι απελπισμενος?:(

Από την στιγμή που δεν έχεις περάσει άλλο recovery θα σου πρότεινα να διαβάσεις την πρώτη σελίδα για το πως βάζουμε Ρόμπερτ μέσω YGDP Tools

Καλημέρα.

Παρακολουθώ το νήμα καθημερινά από την σελίδα 20.

Είχα βάλει την Algorom v1 όταν πρωτοβγήκε και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Είχα το θεματάκι με το σήμα που έχανε που και που αλλά με on/off flight mode έφτιαχνε.

Είπα χτες να περάσω την algorom v2 μιας και είναι η ίδια για να διορθώσω αυτό το bug.

Αντιμετώπισα όμως 2 σημαντικά προβλήματα :

1) Δεν συνδέεται το bluetooth μου με το κινητό. Όσες προσπάθειες κι αν έκανα δεν το κατάφερα.

Τι επαναφορά στο bluetooth (sony mw600), τι άλλα κόλπα, με τίποτα δεν παίζει. Φαίνεται να κάνει σύζευξη

αλλά ούτε κλήσεις δέχεται ούτε μουσική μπορώ να ακούσω. Με algorom v1 έπαιζε ΑΨΟΓΑ!

Το χρησιμοποιώ όλη μέρα το bluetooth και το χρειάζομαι.

2) Δεν μου δουλεύει το GPS. Στην algorom v1 έπαιζε καμπάνα και συνδεόταν σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να έχω

ανοιχτό wifi ή δεδομένα. Χρησιμοποιώ το Here now Maps. Ούτε είχα περάσει κάποια εφαρμογή τύπου GPS status ή Faster GPS. Έπαιζε μόνο του και συνδεόταν άμεσα με δορυφόρους. Τώρα με την algorom v2 δεν συνδέεται με τίποτα, ούτε όταν έχω ανοιχτό wifi ή δεδομένα. Ούτε στο Google maps δεν βρίσκει τοποθεσία με ανοιχτό wifi.

(Εννοείται έχω τις ρυθμίσεις τοποθεσίας ανοιχτές και στην λειτουργία "υψηλή ακρίβεια".

Επειδή φαντάστηκα ότι μπορεί να μην "έκατσε" καλά η ρομ, έκανα πάλι wipes/format τα πάντα όπως είναι ο οδηγός στην σελίδα 12, και τα έκανα 3 φορές με reboot σε recovery. Ξαναεγκατέστησα την algorom v2 και πάλι τα ίδια.

Ήμουν έξω τώρα 20 λεπτά και δεν συνδεόταν με τίποτα. Άνοιξα δεδομένα, πάλι τίποτα. Τώρα που είμαι μέσα με wifi εξακολουθεί να μην βλέπει τίποτα. Κατέβασα μάλιστα τις εφαρμογές GPS status και Faster GPS, το faster gps μου έφτιαξε το gps.conf αλλά στο gps status δεν μου δείχνει ούτε έναν δορυφόρο!

Χρειάζομαι το gps και χωρίς σύνδεση δεδομένων γιατί ταξιδεύω για Γερμανία την Κυριακή και θα το χρειαστώ.

Δεν θα έχω όμως internet εκεί.

Ως τώρα το χρησιμοποιούσα όπως είπα με το Here now Maps και χωρίς σύνδεση δεδομένων και δούλευε απροβλημάτιστα.

Κανένα από τα 2 προβλήματα δεν τα είχα με την algorom v1. Μπορώ να κάνω κάτι να το διορθώσω? Αλλιώς θα πρέπει να

πω στον algorithm να μου στείλει την algorom v1 να την ξαναπεράσω.

Τα φώτα σας παρακαλώ.

ευχαριστο πολυ αλλα δεν μου σινδεαιτε το κινιτο με τον ιπολογιστη το μονο που μπορω να κανω στο κινητο ειναι να ανοιξη το recovery αλλα ειναι στα κινεζικα και δεν κρατισα και back up .. πεθανα στο διαβασμα εδω μεσα αλλα και παλλι εκανα οτι να ναι .. δεν εβαλα recovery και δεν μου σινδεαιτε στον ιπολογιστη τι να κανω? :(

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από την στιγμή που δεν έχεις περάσει άλλο recovery θα σου πρότεινα να διαβάσεις την πρώτη σελίδα για το πως βάζουμε Ρόμπερτ μέσω YGDP Tools
δεν μου σινδεαιτε το κινιτο με τον ιπολογιστη τι θα κανω ?

ευχαριστο πολυ αλλα δεν μου σινδεαιτε το κινιτο με τον ιπολογιστη το μονο που μπορω να κανω στο κινητο ειναι να ανοιξη το recovery αλλα ειναι στα κινεζικα και δεν κρατισα και back up .. πεθανα στο διαβασμα εδω μεσα αλλα και παλλι εκανα οτι να ναι .. δεν εβαλα recovery και δεν μου σινδεαιτε στον ιπολογιστη τι να κανω? :(

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν μου σινδεαιτε το κινιτο με τον ιπολογιστη τι θα κανω ?

Εβαλες τους drivers? Δεν γίνεται να μην συνδέεται κάτι κανείς λάθος

Εβαλες τους drivers? Δεν γίνεται να μην συνδέεται κάτι κανείς λάθος
τους εβαλα αυτους σωστα? αυτο κατεβασα https://drive.google.com/folderview?id=0B4huyVgvdssGdmVWNnJJcVdWeWs&usp=sharing&tid=0B4huyVgvdssGQzI1M1lfMk1BSUE αλλα δεν ειχα ενεργοποιηση απο το κινιτο το usb_debugging :/ τωρα ? ευχαριστο πολυ

Καλημέρα.

Παρακολουθώ το νήμα καθημερινά από την σελίδα 20.

Είχα βάλει την Algorom v1 όταν πρωτοβγήκε και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Είχα το θεματάκι με το σήμα που έχανε που και που αλλά με on/off flight mode έφτιαχνε.

Είπα χτες να περάσω την algorom v2 μιας και είναι η ίδια για να διορθώσω αυτό το bug.

Αντιμετώπισα όμως 2 σημαντικά προβλήματα :

1) Δεν συνδέεται το bluetooth μου με το κινητό. Όσες προσπάθειες κι αν έκανα δεν το κατάφερα.

Τι επαναφορά στο bluetooth (sony mw600), τι άλλα κόλπα, με τίποτα δεν παίζει. Φαίνεται να κάνει σύζευξη

αλλά ούτε κλήσεις δέχεται ούτε μουσική μπορώ να ακούσω. Με algorom v1 έπαιζε ΑΨΟΓΑ!

Το χρησιμοποιώ όλη μέρα το bluetooth και το χρειάζομαι.

2) Δεν μου δουλεύει το GPS. Στην algorom v1 έπαιζε καμπάνα και συνδεόταν σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να έχω

ανοιχτό wifi ή δεδομένα. Χρησιμοποιώ το Here now Maps. Ούτε είχα περάσει κάποια εφαρμογή τύπου GPS status ή Faster GPS. Έπαιζε μόνο του και συνδεόταν άμεσα με δορυφόρους. Τώρα με την algorom v2 δεν συνδέεται με τίποτα, ούτε όταν έχω ανοιχτό wifi ή δεδομένα. Ούτε στο Google maps δεν βρίσκει τοποθεσία με ανοιχτό wifi.

(Εννοείται έχω τις ρυθμίσεις τοποθεσίας ανοιχτές και στην λειτουργία "υψηλή ακρίβεια".

Επειδή φαντάστηκα ότι μπορεί να μην "έκατσε" καλά η ρομ, έκανα πάλι wipes/format τα πάντα όπως είναι ο οδηγός στην σελίδα 12, και τα έκανα 3 φορές με reboot σε recovery. Ξαναεγκατέστησα την algorom v2 και πάλι τα ίδια.

Ήμουν έξω τώρα 20 λεπτά και δεν συνδεόταν με τίποτα. Άνοιξα δεδομένα, πάλι τίποτα. Τώρα που είμαι μέσα με wifi εξακολουθεί να μην βλέπει τίποτα. Κατέβασα μάλιστα τις εφαρμογές GPS status και Faster GPS, το faster gps μου έφτιαξε το gps.conf αλλά στο gps status δεν μου δείχνει ούτε έναν δορυφόρο!

Χρειάζομαι το gps και χωρίς σύνδεση δεδομένων γιατί ταξιδεύω για Γερμανία την Κυριακή και θα το χρειαστώ.

Δεν θα έχω όμως internet εκεί.

Ως τώρα το χρησιμοποιούσα όπως είπα με το Here now Maps και χωρίς σύνδεση δεδομένων και δούλευε απροβλημάτιστα.

Κανένα από τα 2 προβλήματα δεν τα είχα με την algorom v1. Μπορώ να κάνω κάτι να το διορθώσω? Αλλιώς θα πρέπει να

πω στον algorithm να μου στείλει την algorom v1 να την ξαναπεράσω.

Τα φώτα σας παρακαλώ.

Γιατί δεν βάζεις την xtremevanilla 2.0 (όχι τη 2.1 που είχε πολλά προβλήματα) ή την τελευταία aosp maucat να ξεμπερδεύεις; Είναι το ίδιο καλές με την Algorom χωρίς να έχουν αναφερθεί θέματα με το gps.

Δουλεύει το 3g τελικά απλως πρεπει να είναι ανάποδα οι σιμ. Δηλαδή η 3g θα μπει στην θέση τις gsm. Απλα η Ρομ βλέπει ανάποδα τα slots.

Γιατί δεν βάζεις την xtremevanilla 2.0 (όχι τη 2.1 που είχε πολλά προβλήματα) ή την τελευταία aosp maucat να ξεμπερδεύεις; Είναι το ίδιο καλές με την Algorom χωρίς να έχουν αναφερθεί θέματα με το gps.

Η αλήθεια είναι ότι με βόλεψε η algorom. Δεν αλλάζω εύκολα ρομ. Αν κάτι με βολέψει το κρατάω.

Η xtreme vanilla βλέπω έχει πολύ πράμα μέσα (διάφορες εφαρμογές και εργαλεία). Είναι καλά ξέρω.

Προτιμώ όσο πιο λίγα να λεχει πάνω η ρομ...

Τώρα την κατεβάζω και μάλλον θα την δοκιμάσω να δω....

Θα προτιμούσα να βρω μια λύση για να κρατήσω την algorom v2.

Ευχαριστώ!

Edited by akisthegreat

Και πριν και μετά.

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δουλεύει το 3g τελικά απλως πρεπει να είναι ανάποδα οι σιμ. Δηλαδή η 3g θα μπει στην θέση τις gsm. Απλα η Ρομ βλέπει ανάποδα τα slots.

Μήπως πέρασες κατευθείαν την τελευταία rom και έχει αυτή μόνο το bug?

Γιατί σε μένα με updates από προηγούμενη έκδοση χωρίς full wipe, η sim στην θέση 3G δουλεύει κανονικά.

Πάντως στο redmi note η διάταξη των sim είναι ανάποδη από το F1 και από εκεί παίζει να υπάρχει bug.

micromax a310

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

είμαι με xtreme vanilla

ειναι επειδη η αναλυση της οθονης ειναι πειραγμενη στην vanilla.Τσεκαρε στο thread της στο modaco για το πως την επαναφερεις (η κανε ενα search εδω μεσα,εχει αναφερθει πολλες φορες)